ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby aetherovamon » Thu Aug 02, 2012 12:36 am

http://m.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/313822-i-ethniki-syneidisi-den-eksagorazetai
Ο ελληνοσπορος ανθέλληνας Γερμανός αθλητής που κέρδισε χρυσό στο κανοε-καγιάκ στο Λονδίνο.

Θυμήθηκα κάποιον άλλο που έγραφε υποτιμητικά σχόλια στο φόρουμ εδώ και ηταν από Γερμανία.Δεν έχω παιδιά ούτε έχω παντρευτει, είμαι μικρός ακόμα.Σίγουρα όσοι έχετε κι όσοι αποκτήσουμε στο μέλλον , κύριο μέλημά σας/μας ως γονέων θα είναι να είναι Έλληνες.Να μιλάνε τη γλώσσα να έχουν την Ορθόδοξη Πίστη και ελληνική συνείδηση.Οι γονείς του παιδιού αυτού ειναι τελείως άχρηστοι και ανίκανοι στο κομμάτι αυτό.Είναι πολλοί στη Γερμανία και σε άλλες χώρες που τα στουρναρια - καμάρια του δεν έχουν τίποτα ελληνικό, γλώσσα,πίστη,συνείδηση.Οι ίδιοι δεν έχουν πληρώσει εδώ φόρους ούτε τα παιδιΑ τους υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό.Κάποιοι από τους αχρειους αυτούς διαβάζουν ίσως και το φόρουμ.Οι εξ υιοθεσίας πατρίδες των παιδιών τους, θα τους καλέσουν στην ώρα των γεγονότων να πληρώσουν την υιοθεσία αυτή και με αίμα.Ο προκείμενος ίσως γίνει και θυσία για την bundeswehr,ας του το ευχηθώ ολόψυχα αφού ανεμίζει την γερμανική σημαία να ταφεί και μαζί της, γιατί όχι υπερασπιζόμενός την. Διάφορα ελληνόφωνα και αργυρώνητα σκουπίδια είναι ξένα σώματα για τον Ελληνισμό.Ελληνόφρονες αλλοδαποί που ζούνε στην Ελλάδα ειναι πιο Έλληνες από αυτούς.Οι δηλώσεις είναι άθλιες κι.αυτές κρίνω, όχι την άρνηση εκπροσώπησης της Ελλάδας στους "αγώνες " των αργυραμοιβών.
Ο πατέρας του είναι πραγματικά άχρηστος να αποκαλείται Έλληνας.Εύχομαι για τους απανταχού ανελληνιστους ελληνοσπορους τα γεγονότα να τους βρούνε στις πατρίδες υιοθεσίας τους κι αν αυτές χρειαστούν θυσία αίματος τότε δε θα μας λείψουν.Κι ούτε θα λογιστουν ως Ελληνικές απώλειες.Βαρίδια θα είναι και στην μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού.
Τα συγχαρητήρια μου στους Εβραίους της διασποράς που σκοπό τους έχουν όπως λένε να γεννάνε και να μεγαλώνουν Εβραίους.Ο Ελληνισμός αυτό κάπου το έχασε.Ίσως πάλι χάνονται έτσι μόνο οι άχρηστοι και ανίκανοι , δε θα λείψουν, το αντίθετο.
aetherovamon

Unread postby bloomyria » Thu Aug 02, 2012 12:58 am

aetherovamon wrote:http://m.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/313822-i-ethniki-syneidisi-den-eksagorazetai
Ο ελληνοσπορος ανθέλληνας Γερμανός αθλητής που κέρδισε χρυσό στο κανοε-καγιάκ στο Λονδίνο.

Θυμήθηκα κάποιον άλλο που έγραφε υποτιμητικά σχόλια στο φόρουμ εδώ και ηταν από Γερμανία.Δεν έχω παιδιά ούτε έχω παντρευτει, είμαι μικρός ακόμα.Σίγουρα όσοι έχετε κι όσοι αποκτήσουμε στο μέλλον , κύριο μέλημά σας/μας ως γονέων θα είναι να είναι Έλληνες.Να μιλάνε τη γλώσσα να έχουν την Ορθόδοξη Πίστη και ελληνική συνείδηση.Οι γονείς του παιδιού αυτού ειναι τελείως άχρηστοι και ανίκανοι στο κομμάτι αυτό.Είναι πολλοί στη Γερμανία και σε άλλες χώρες που τα στουρναρια - καμάρια του δεν έχουν τίποτα ελληνικό, γλώσσα,πίστη,συνείδηση.Οι ίδιοι δεν έχουν πληρώσει εδώ φόρους ούτε τα παιδιΑ τους υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό.Κάποιοι από τους αχρειους αυτούς διαβάζουν ίσως και το φόρουμ.Οι εξ υιοθεσίας πατρίδες των παιδιών τους, θα τους καλέσουν στην ώρα των γεγονότων να πληρώσουν την υιοθεσία αυτή και με αίμα.Ο προκείμενος ίσως γίνει και θυσία για την bundeswehr,ας του το ευχηθώ ολόψυχα αφού ανεμίζει την γερμανική σημαία να ταφεί και μαζί της, γιατί όχι υπερασπιζόμενός την. Διάφορα ελληνόφωνα και αργυρώνητα σκουπίδια είναι ξένα σώματα για τον Ελληνισμό.Ελληνόφρονες αλλοδαποί που ζούνε στην Ελλάδα ειναι πιο Έλληνες από αυτούς.Οι δηλώσεις είναι άθλιες κι.αυτές κρίνω, όχι την άρνηση εκπροσώπησης της Ελλάδας στους "αγώνες " των αργυραμοιβών.
Ο πατέρας του είναι πραγματικά άχρηστος να αποκαλείται Έλληνας.Εύχομαι για τους απανταχού ανελληνιστους ελληνοσπορους τα γεγονότα να τους βρούνε στις πατρίδες υιοθεσίας τους κι αν αυτές χρειαστούν θυσία αίματος τότε δε θα μας λείψουν.Κι ούτε θα λογιστουν ως Ελληνικές απώλειες.Βαρίδια θα είναι και στην μετέπειτα πορεία του Ελληνισμού.
Τα συγχαρητήρια μου στους Εβραίους της διασποράς που σκοπό τους έχουν όπως λένε να γεννάνε και να μεγαλώνουν Εβραίους.Ο Ελληνισμός αυτό κάπου το έχασε.Ίσως πάλι χάνονται έτσι μόνο οι άχρηστοι και ανίκανοι , δε θα λείψουν, το αντίθετο.

Ο Ελληνισμός στο εξωτερικό δεν έχασε τίποτα. Μένω έξω και συγκρίνω τα δικά μου τα παιδιά με τα παιδιά των φίλων και συμμαθητών μου. Ούτε ένα δεν είδα να πάει να μάθει κανέναν ελληνικό χορό ή στο κατηχητικό. Στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου, πάνε σχεδόν όλα τα παιδιά και μαθαινουν ελληνικούς χορούς. Πολλά παιδιά συναντιόνται την Κυριακή στο κατηχητικό! Αγοράζουμε βιβλία, βίντεο, κάνουμε ότι μπορούμε για να μάθουν τα παιδιά ελληνικά!! Μια που δεν μιλιέται η γλώσσα έξω από το σπίτι.
Πόσοι έλληνες γονείς που μένουν στην Ελλάδα ενδιαφέρθηκαν να γίνουν τα παιδιά τους σωστοί Έλληνες και ακλόνητα στην πίστη τους;;; Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι, αλλά πόσοι;;;;;
Μιλάς με πολύ μίσος φίλε μου όταν εύχεσαι "για τους απανταχού ανελληνιστους ελληνοσπορους τα γεγονότα να τους βρούνε στις πατρίδες υιοθεσίας τους κι αν αυτές χρειαστούν θυσία αίματος τότε δε θα μας λείψουν" Δηλ. είσαι πολύ σίγουρος ότι θα ανήκεις στους "εκλεκτούς" και οι κακοί δεν θα σου λείψουν.

Πριν από 2 βδομάδες ήμουν σε ένα μοναστήρι στην Ελλάδα που η ηγουμένη είναι γερμανίδα. Οι Γερμανοί που τόσο κατηγορούνται από τα ΜΜΕ έχουν και κάτι που εμείς δεν έχουμε: μαθαίνουν στα παιδιά τους αυτονομία, σεβασμό. Όταν σε συναντάνε κάπου σε δημόσιο χώρο, σε χαιρετάνε, δε σε αγνοούνε. Βοηθάνε ο ένας τον άλλο όταν υπάρχει ανάγκη. Και η ηγουμένη είπε, ο τρόπος ζωής των Γερμανών είναι κοντά στην ορθοδοξία. Μη ξεχνάτε ότι οι Γερμανοί μετά τα γεγονότα θα γίνουν πρώτοι ορθόδοξοι.

Βέβαια με τόση προπαγάνδα που έχει πέσει δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, αλλά έπρεπε να πω κι εγώ μερικά πραγματάκια μια που μένω στην αλλοδαπή.
bloomyria

Unread postby dou » Thu Aug 02, 2012 1:04 am

Δυσκολα εκτός Ελλάδος, κραταει κάποιος Ορθοδοξία. Δυστυχώς...

Μεγάλη Ευλογία που γεννηθήκαμε Ελληνες και Ορθοδοξοι!!!
Θα το νοιώσουμε κάποια στιγμή κυριολεκτικά!!!!
Το θέμα ειναι , πόσο το εκτιμούμε...
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby bloomyria » Thu Aug 02, 2012 1:18 am

dou wrote:Δυσκολα εκτός Ελλάδος, κραταει κάποιος Ορθοδοξία. Δυστυχώς...

Μεγάλη Ευλογία που γεννηθήκαμε Ελληνες και Ορθοδοξοι!!!
Θα το νοιώσουμε κάποια στιγμή κυριολεκτικά!!!!
Το θέμα ειναι , πόσο το εκτιμούμε...

Έχεις δίκιο!!! Το θέμα είναι ότι θα δώσουμε ΛΟΓΟ για το τι κάναμε με τα δώρα που μας δώθηκαν!!!
bloomyria

Unread postby eternity » Thu Aug 02, 2012 8:54 am

bloomyria wrote:
aetherovamon wrote:http://m.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/313822-i-ethniki-syneidisi-den-eksagorazetai

Ο Ελληνισμός στο εξωτερικό δεν έχασε τίποτα. Μένω έξω και συγκρίνω τα δικά μου τα παιδιά με τα παιδιά των φίλων και συμμαθητών μου. Ούτε ένα δεν είδα να πάει να μάθει κανέναν ελληνικό χορό ή στο κατηχητικό. Στο σχολείο που πάνε τα παιδιά μου, πάνε σχεδόν όλα τα παιδιά και μαθαινουν ελληνικούς χορούς. Πολλά παιδιά συναντιόνται την Κυριακή στο κατηχητικό! Αγοράζουμε βιβλία, βίντεο, κάνουμε ότι μπορούμε για να μάθουν τα παιδιά ελληνικά!! Μια που δεν μιλιέται η γλώσσα έξω από το σπίτι.
Πόσοι έλληνες γονείς που μένουν στην Ελλάδα ενδιαφέρθηκαν να γίνουν τα παιδιά τους σωστοί Έλληνες και ακλόνητα στην πίστη τους;;; Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι, αλλά πόσοι;;;;;
Μιλάς με πολύ μίσος φίλε μου όταν εύχεσαι "για τους απανταχού ανελληνιστους ελληνοσπορους τα γεγονότα να τους βρούνε στις πατρίδες υιοθεσίας τους κι αν αυτές χρειαστούν θυσία αίματος τότε δε θα μας λείψουν" Δηλ. είσαι πολύ σίγουρος ότι θα ανήκεις στους "εκλεκτούς" και οι κακοί δεν θα σου λείψουν.

Πριν από 2 βδομάδες ήμουν σε ένα μοναστήρι στην Ελλάδα που η ηγουμένη είναι γερμανίδα. Οι Γερμανοί που τόσο κατηγορούνται από τα ΜΜΕ έχουν και κάτι που εμείς δεν έχουμε: μαθαίνουν στα παιδιά τους αυτονομία, σεβασμό. Όταν σε συναντάνε κάπου σε δημόσιο χώρο, σε χαιρετάνε, δε σε αγνοούνε. Βοηθάνε ο ένας τον άλλο όταν υπάρχει ανάγκη. Και η ηγουμένη είπε, ο τρόπος ζωής των Γερμανών είναι κοντά στην ορθοδοξία. Μη ξεχνάτε ότι οι Γερμανοί μετά τα γεγονότα θα γίνουν πρώτοι ορθόδοξοι.

Βέβαια με τόση προπαγάνδα που έχει πέσει δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, αλλά έπρεπε να πω κι εγώ μερικά πραγματάκια μια που μένω στην αλλοδαπή.

Nα πω και εγω τη γνωμη μου. Δεν συμφωνω τοσο με το δημοσιευμα που τον παρουσιαζει ανθελληνα.
Αρχικα οταν διαβασα τη δηλωση του νεαρου αθλητη μου δημιουργησε συναισθημα λυπης. Αργοτερα ομως ακουσα τη συνεντευξη του.Ειπε οτι η Ελλαδα τον εδιωξε....Κανενας εδω δεν ενδιαφερθηκε να τον παρει στην ολυμπιακη ομαδα.Ποτε κανενας δεν τον προσεγγισε.
Εδειξαν πληρη αδιαφορια.Την στιγμη που ξοδεψαν τεραστιο ποσο να νοικιασουν κλαμπ στο Λονδινο με σκοπο την προωθηση της Ελληνικης κουλτουρας και πολτισμου.

Να θυμησω βεβαια οτι στο παρελθον ειχαν φροντισει να ελληνοποιησουν αθλητες απο Αλβανια και πρωην Σ.Ενωση ως Ελληνες που πολυ αμφιβαλω αν καποιοι απο αυτους ηταν πραγματικα Ελληνες ή ελαβαν Ελληνικη παιδεια αφου ουτε τη γλωσσα δεν μιλανε.
Ο αθλητης απο την Γερμανια περιεγραψε μια κατασταση γνωστη για ολους μας. Η Ελλαδα εκανε οτι μπορουσε να διωξει τα παιδια της απο εδω. Δεν αναφερομαι μονο στα 3 τελευταια χρονια που η οικονομικη κατασταση εσπρωξε πολλα νεα παιδια να μεταναστευσουν αλλα και τα προηγουμενα χρονια που για να κανεις οτιδήποτε επρεπε να εχεις εισιτήριο "τον μπαρμπα απο την Κορωνη"....
Κατάλοιπα της τουρκοκρατιας;;;; Ισως. Αιμοραγει ομως η Ελλαδα απο πραγματικα αξιους επιστημονες εδω και παρα πολλα χρονια.

Ζηταμε να υπηρετησουν στον Ελληνικο στρατο ελληνοπουλα του Εξωτερικου οταν οι πολιτικοι καλλιτεχνες και πληθος αλλων Ελληνων που μεγαλωσαν και ζουν στην Ελλαδα εκαναν οτι ηταν δυνατο να μην υπηρετησουν να αποφυγουν τον στρατο;;;
Ξεχναμε ποσους υπουργους Εθνικης Αμυνας ειχαμε που ουδεποτε υπηρετησαν στον στρατο;;;
Ποσοι απο τους πολιτικους μας προδωσαν την Ελλαδα;;;Ειναι περισσοτερο Ελληνες αυτοι;;;

Πολλοι Ελληνες του εξωτερικου εχουν συνεισφερει τα μαλα ειτε δημιουργωντας κινηματα με σκοπο να προβαλουν την γενοκτονια που γινεται σε εμας ειτε προσφεροντας χρηματα και υλικη βοηθεια προς τους ελληνες που βιωνουν την πιο τραγικη κατασταση μετα τον ΒΠΠ.

Εντυπωσιαστηκα απο το γεγονος οτι ο νεαρος Ελληνας αθλητης μιλουσε πολυ καλα Ελληνικα. Δεν ειναι παντα ευκολο να μαθουν την ελληνικη γλωσσα τα ελληνοπουλα στο εξωτερικο. Καποιες φορες χρειαζεται να κανουν πολλα χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι τους για να παρακολουθησουν μαθηματα ελληνικης γλωσσας σε ωρες εκτος του σχολειου.( δεν υπαρχει ελληνικο σχολειο παντου ετσι παρακολουθουν το σχολειο στην γλωσσα της χωρας που κατοικουν και κανουν εξτρα ωρες σε αλλο σχολειο για την εκμαθηση της γλωσσας)
Τα 2 τελευταια χρονια η Ελλαδα εκλεισε πολλα ελληνικα σχολεια του εξωτερικου με τη δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν χρηματα.
Να μην αναφερω την ατελειωτη γραφειοκρατια που εχει να αντιμετωπισει ο ελληνας του Εξωτερικου προκειμενου να δηλωσει το παιδι του σε ληξιαρχειο στην Ελλαδα ή ακομα να κανει το πιο απλο να παντρευτει εδω ή να βαφτισει το παιδι του. Εχω να αναφερω απειρου καλλους καταστασεις και εχθρικη συμπεριφορα απο ελληνες υπαλληλους.

Σκεφτειτε οτι τα παιδια αυτα μεγαλωνουν σε εναν περιβαλλον που ειναι σχεδον εχθρικο για την Ελλαδα.Ποσο εχουμε λοιδωρηθει ολοι οι Ελληνες απο ολους τους καλους μας "φιλους "Ευρωπαιους;;;;

Ακομα και πολιτικοι του εξωτερικου οπως ο Χατζημαρκακης εκανε δηλωσεις αρχικα το 2010 μιλωντας για διεφθαρμενους Ελληνες.Χρειαστηκαν 3 χρονια να καταλαβει και αυτος οτι ειμαστε μερος ενος σχεδιου με σκοπο να ξεπουληθει οτι εχει αυτη η χωρα. Ετσι τωρα τελευταια οι δηλωσεις του και οι ενεργειες του ειναι προς την κατευθυνση να βοηθησουν την Ελλαδα.

Ας μην βιαστουμε να κατηγορησουμε τον νεαρο αθλητη αναθεματιζοντας αυτον και ολους τους Ελληνες του εξωτερικου. Η Ελλαδα ειναι γραμμενη στο DNA τους οσο και εμας που ζουμε εδω.Δεν προκειται να αλλαξει ακομα και να το προσπαθησουν.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby aetherovamon » Thu Aug 02, 2012 10:23 am

Σεβαστή bloomyria δε θεωρώ τον εαυτό μου εκλεκτό,το αντίθετο.Λες για την Γερμανίδα ηγουμένη, η Ορθοδοξία είναι οικουμενική κι όχι ελληνική και οι αρετές είναι πανανθρώπινες,υπάρχουν άνθρωποι που είναι σπουδαίοι ηθικά και μορφωτικά σε πολλές χώρες που όσο και να προσπαθήσω δε θα φτάσω ούτε το νυχακι τους στη ζωή μου.Απλά ο αναφερόμενος επαγγελματίας αθλητής μιλά τόσο προσβλητικά και υποτιμητικά για το εθνικό σύμβολο και την Ελλάδα.Το ζητούμενο δεν είναι ποτέ τι κάνει η πατρίδα σου ή ο συνάνθρωπος για εσένα, αλλά εσύ για αυτούς.Ούτε πιστεύω στα 22 έτη ότι είναι κάποιος έφηβος και δεν ξέρει τι λέει.Αφού το μάρκο ή το δολλάριο είναι γλυκό, αν θέλει κάποιος ας πεθάνει και γι'αυτά.Ξέρω για ελληνογενείς σε ΗΠΑ ή Αυστραλία που απλά διατηρούν κάποια φολκλορικά στοιχεία , ενίοτε είναι κι ελληνόφωνοι.Αφομοιώνονται στις κοινωνίες εκεί, η δραστηριότητα τους δεν προσθέτει κάτι στον Ελληνισμό.Πολλοί θα ξέρετε έστω έναν τέτοιο άνθρωπο, δε λέω ότι όλοι οι ομογενείς είναι τέτοιοι.Και τελικά βασικός πυρήνας επιβίωσης ενός έθνους είναι η ύπαρξη εθνικού κράτους,πιο σωστά μάλλον πέραν της παράδοσης και του πολιτισμού ενός έθνους βασική επιδίωξή του ειναι η σύσταση -αν δεν υπάρχει - και διατήρηση του εθνικού κράτους που είναι και μια εγγύηση συνέχισης κι επιβίωσης του έθνους.Προφανώς για κάποιους δεν υπάρχει Ελλάδα κι ελληνισμός , αν ο μισθοφορος αυτός ελληνόφωνος αθλητής ηταν αξιοπρεπής τουλάχιστον δε θα χλεύαζε,θα σιωπουσε.Άξιος ο μισθός του, από σύντομα και σε μάρκο, ή ολοκλήρωση του γερμανισμού του θα ήταν η υπέρτατη θυσία.Αν είναι τόσο σφοδρός ο έρωτάς του αυτός όπως και αντίστοιχων ελληνόφωνων είθε να γευτούν την ολοκλήρωση του, με την υπέρτατη θυσία αν οι συνθήκες το απαιτήσουν.Αυτό τους ευχήθηκα και δεν καταραστηκα.Προσωπικά είμαι βαρίδι και συνένοχος για την κατάντια του ελληνισμού.
Κι ο πατέρας Παΐσιος - που δεν είμαι άξιος να αναφέρω - έλεγε σε όσους έφευγαν στο εξωτερικό για σπουδές ή εξειδίκευση εργασίας να γυρίζουν στην Ελλάδα μετά για να προσφέρουν στη χώρα τους.Με τις δηλώσεις του αυτές ο μισθοφορος αυτός αθλητής για τη σημαία και τους Έλληνες εξαιρεί τον εαυτό του από τον εθνικό κορμό.Κάποιες φορές η σιωπή είναι πιο αξιοπρεπής και το κατανοώ κι εγώ τώρα με τις ανοησίες που έγραψα σχολιάζοντας την είδηση,αρκούσε η απλή παράθεση του άρθρου.Το ότι ζείτε στην αλλοδαπή σίγουρα δε σας κάνει λιγότερο ελληνίδα,είμαι σίγουρος ότι εκεί που είστε θα γνωρίζετε κάποιους απλά ελληνογενείς.
aetherovamon

Unread postby eternity » Thu Aug 02, 2012 11:16 am

το 50,3 % των αμερικανικων κομητειων σε 12 πολιτείες εχουν χαρακτηριστει ως πληγεισες περιοχες στις ΗΠΑ λογω της χειροτερης ξηρασιας που πλήττει τις ΗΠA απο το 1956.
Αναμενεται να αυξηθουν αρκετα οι τιμες των τροφιμων. ( Ισως ενα χτυπημα ακομα που θα γονατισει τον γιγαντα;;;)
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Daniel » Thu Aug 02, 2012 2:30 pm

Εκτός από τον γίγαντα θα γονατίσει και τη γη. Όπως έλεγε μετεωρολόγος και ειδικός στα τρόφιμα δύο συνεχόμενες κακές σοδιές στις εύφορες πεδιάδες της Αμερικής και του Καναδά μας χωρίζουν από τον παγκόσμιο λοιμό.
Daniel

Unread postby Οδυσσέας » Thu Aug 02, 2012 3:12 pm

Αetherovamon μην αυταπατάσαι, ίσοι με τους Γερμανούς αυτοί δεν γίνονται ποτέ. Δεν πρόκειται για Έλληνες, αλλά ούτε και για Γερμανούς. Πρόκειται για τρίτο έθνος, σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Στα λέει αυτά κάποιος που έχει ζήσει εκτός Ελλάδας.
Οδυσσέας

Unread postby eternity » Thu Aug 02, 2012 4:16 pm

Daniel wrote:Εκτός από τον γίγαντα θα γονατίσει και τη γη. Όπως έλεγε μετεωρολόγος και ειδικός στα τρόφιμα δύο συνεχόμενες κακές σοδιές στις εύφορες πεδιάδες της Αμερικής και του Καναδά μας χωρίζουν από τον παγκόσμιο λοιμό.

Δεν εχει προβλημα ο Καναδας. Ειχε καλη παραγωγη φετος μονο οι ΗΠα προς το παρον αντιμετωπιζουν τεραστιο προβλημα.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ