ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby akarnania » Mon Jul 23, 2012 11:15 pm

eternity wrote:και επειδη ετεθη ζητημα αν ο Πουτιν ειναι νεοταξιτης

Την αλωπεκην υποκριθεις φιλιαν.
Ξερεις οτι ισως ο χαρισματικοτερος ηγετης ολων των εποχων μπορει να τους δουλευει;;;
akarnania

Unread postby eternity » Tue Jul 24, 2012 12:02 am

akarnania wrote:
eternity wrote:και επειδη ετεθη ζητημα αν ο Πουτιν ειναι νεοταξιτης

Την αλωπεκην υποκριθεις φιλιαν.
Ξερεις οτι ισως ο χαρισματικοτερος ηγετης ολων των εποχων μπορει να τους δουλευει;;;

ειλικρινα μου γενναει πολλα ερωτηματα........
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby broxopoios » Tue Jul 24, 2012 12:13 am

Οι πύλες της κόλασης άνοιξαν για την Ελλάδα το 2004

broxopoios

Unread postby broxopoios » Tue Jul 24, 2012 12:16 am

Ερευνα πετρέλαια στο Αιγαίο: Να γιατί τόσα χρόνια το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν ... γνώριζε την ύπαρξη των κοιτασμάτων!

broxopoios

Unread postby eternity » Tue Jul 24, 2012 12:19 pm

WSJ: Ακόμα παραπάνω, στα 13 δις το κόστος διάσωσης της Κύπρου!

που ειναι το ρωσσικο δανειο;;;;;; Πρεπει να συνειδητοποιήσουμε ολοι οτι Ελλαδα και Κυπρος και υπολοιποι λαοι ειμαστε μερος ενος καλοοργανωμενου σχεδιου.... :( :(
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Tue Jul 24, 2012 2:38 pm

Έτσι προς γνώση αν δανειζόμασταν σήμερα από τις αγορές το επιτόκιο δανεισμού μας των 10ετών ομολογών μας θα ήταν 27,16%. όπως το γράφω. Μας λένε ότι μετά το μνημόνιο 2 θα βγούμε στις αγορές και γι' αυτό πρέπει να επαναφέρουμε το πράγραμμα σε τροχιά. Δηλ. μετά το μνημόνιο2 θα δανειζόμαστε με 2%. Επαναλαμβάνω από το 27,16% σήμερα με το μνημόνιο να πάμε τα ομόλογα περίπου στο 2%. το άλλο με τον τοτό το ξέρετε; δεν υπάρχει περίπτωση ξεχάστε το. να γιατί θα βαρέσουμε κανόνι γιατί και οι δανειστές μας το ξέρουν ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
Συμπληρωματικά το επιτοκιο δανεισμού μας ανεβαίνει συνέχεια αντί να πέφτει μέχρι σήμερα. Δεν το λένε όμως.
Α να μην ξεχάσω μία επιμήκυνση κοστίζει στους δανειστές από 30 έως 50 δις επιπλέον. Είναι πολλά τα λεφτά άρη. Άμα τη δείτε ξυπνήστε με.
billsin

Unread postby eternity » Tue Jul 24, 2012 3:18 pm

Σαμαρας: Στην 38η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας έχουμε για πρώτη φορά τρικομματική κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας και πρόγραμμα πιο θαρραλέο από οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση στο παρελθόν.

Μα τα πιστευει αυτα που λεει;;;; Στη γιορτη της δημοκρατιας ερχεται η τροϊκα;;;; Η Τροϊκανη δημοκρατια;;;ΕΛΕΟΣ Θεε μου!!!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Tue Jul 24, 2012 5:42 pm

Ερχεται στην Αθηνα ( αν δεν έχει έρθει ήδη ) ο υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ. Εννοείται για πρώτη φορά οικονομικό κλιμάκιο των ΗΠΑ στην ελλάδα. Ανήκουστο αλλά αληθινό.
Χαμός όλοι έρχονται στην Ελλάδα Κλίντον, Μπαρόζο, τρόικα, υφυπουργός οικονομικών ΗΠΑ με κλιμάκιο τρέλα. Της μουρλής πρέπει να γίνεται.
Οπότε λέει ο σαμαράς να πω καμία βλακεία στους δικούς μου.
Α παρεπιμπτόντως ο βαγγέλης ζήτησε στην πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ να σταματήσει η συζήτηση περί εξόδου.
billsin

Unread postby eternity » Tue Jul 24, 2012 5:59 pm

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Τα επιστρέφω όλα στο Δημόσιο

eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Tue Jul 24, 2012 7:01 pm

Θα πω ένα ωραίο που είπε ένας φίλος όταν του είπα ότι μαζί με την τρόικα θα είναι και ο υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ. Μου λέει δεν κατάλαβες τι γίνετε; Όχι του λέω για πες μου. Φτιάχνουν το πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης μας στους αμερικάνους. Να μην ξέρουν τι θα παραλάβουν οι αμερικάνοι αλλα και ευρωπαίοι να μην ξέρουν τι παραδίδουν; Καλό δε λέω γέλασα αρκετά.
Πολύ ενδιαφέρον πάντως από τους αμερικάνους τελευταία για την ελλάδα εκεί που δεν ερχόταν κανένας έχει τρελλαθεί στις επισκέψεις.
billsin

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ