TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby αννα » Tue Jul 03, 2012 12:54 pm

giogio wrote:
SPIROS wrote:Το παρόν φόρουμ όπως και τα προηγούμενα είχαν σαν σκοπό την συνεύρεση ατόμων που είχαν την ίδια καλή ανησυχία περί των μελλούμενων γεγονότων καθώς και τον ίδιο τρόπο σκέψης περί προετοιμασίας (υλικής και πνευματικής).
Ξεκινήσαμε σαν μια μικρή παρέα πριν χρόνια και φτάσαμε σε σημείο να έχουμε αρκετή επισκεψιμότητα και πολλές εγγραφές νέων μελών στη παρέα μας.
Σκοπός μας δεν ήταν φυσικά ούτε το ένα ούτε και το άλλο.
Αυτό που θέλαμε όλοι μας ήταν να έχουμε ένα δικό μας χώρο που θα μπορούσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να διαβάσουμε απόψεις και των νέων μελών που θα έρχονταν με τον καιρό στην παρέα μας.
Ποτέ δεν γίναμε μια κλειστή ομάδα προνομιούχων μελών αφήνοντας τα νέα μέλη στο "σκοτάδι".
Αντιθέτως δεχτήκαμε αρκετές επιθέσεις "καλοθελητών" και φωστήρων που πρέσβευαν ιδέες οι οποίες ήταν αντίθετες με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας.
Αυτό, όπως είναι λογικό, μάς ένωσε σαν ομάδα και μας έκανε αρκετά επιφυλακτικούς απέναντι σε άτομα που εγγράφονταν στο φόρουμ.
Επίσης με τον καιρό ήρθε και η προσωπική γνωριμία μεταξύ των μελών μέσα από συναντήσεις του φόρουμ και μέσα από προσωπικές πρωτοβουλίες των μελών.
Κάποιοι μεταξύ μας αισθανόμαστε ότι γνωριζόμαστε χρόνια αν και ήταν η πρώτη φορά που ο ένας κοιτούσε στα μάτια τον άλλο.
Ήταν και είναι μια ευχάριστη έκπληξη αυτό για όλους μας.
"Δέσαμε" ακόμα περισσότερο σαν ομάδα καθώς βλέπαμε ότι όλα όσα γνωρίζαμε τόσα χρόνια περί σημείων των γεγονότων, άρχισαν να κάνουν ορατή την παρουσία τους.
Φτάσαμε σε σημείο να δημιουργούμε σημεία συνάντησης για την περίοδο των γεγονότων και να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας.
Θεωρώ ότι αρκετά μέλη μεταξύ μας σπάσαμε το φράγμα του απρόσωπου ίντερνετ και φτάσαμε να χτίζουμε πραγματικές ανιδιοτελείς σχέσεις και φιλίες.
Μέσα από την κοινή πορεία τόσων χρόνων δεν θεωρώ ότι όταν αποχωρήσει ένα μέλος από το φόρουμ ξεκόβει από τους υπόλοιπους, ούτε ότι δεν επιθυμεί πλέον να έχει σχέσεις με τα λοιπά μέλη, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τότε που ενδυναμώνει τη σχέση του με κάποιους που έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια.
Η αποχώρηση κάποιου μέλους είναι ξεκάθαρα προσωπική του απόφαση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κόβει τους δεσμούς με τα λοιπά μέλη.
Έχει αναπτυχθεί ένα πλέγμα μεταξύ μας που ξεπερνάει την ανθρώπινη διαπροσωπική σχέση.
Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να υπήρχε μια φαινομενική ένταση μεταξύ κάποιων μελών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να υπάρχει φιλία και ενδιαφέρον μεταξύ των μελών.
Και στα σπίτια μας και στη δουλειά μας και στις σχέσεις μας έχουμε εντάσεις και αντίθετες απόψεις αλλά αυτό δεν μας κάνει να σταματήσουμε να αγαπάμε τα δικά μας άτομα ή να σταματήσουμε να εργαζόμαστε.
Το πλέγμα θα σπάσει μόνο και αν αλλάξουν οι πνευματικές μας απόψεις που αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα.
Μια διαγραφή από το φόρουμ δεν σημαίνει τίποτα γιατί η δύναμη είναι η πίστη μας και οι ιδέες μας και αυτές είναι μέσα μας.
Το ίντερνετ απλά είναι το εργαλείο που μας έφερε σε επαφή.
Η πνευματική επαφή που έχουμε αναπτύξει ξεπερνά τις διαδικτυακές επικοινωνίες.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Καλό αγώνα σε όλους και όλες.

Διαβάζοντας το παραπάνω αυτό που βγαίνει (προσωπικά μιλάω) είναι: "πριν χρόνια δημιουργήσαμε ένα φόρουμ, είπαμε τις σκέψεις μας, είδαμε ότι συγκλίνουν, γνωριστήκαμε και προσωπικά και πλεόν, αφού έχουμε κάνει μια πολύ ωραία παρέα, δεν έχουμε ανάγκη το φόρουμ... βρισκόμαστε από κοντά και τα λέμε! Antios!"

Παιδιά, ειρήνη!!!!!!!!!! Έχουμε ένα φόρουμ και μαθαίνουμε, ακούμε,λέμε τις απόψεις μας......μοιραζόμαστε αγωνία ,φόβο, ελπίδα......Προσωπικά παρόλο που είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω κανέναν σας, νιώθω οτι επιτέλους μπορώ να εκφράσω ανησυχίες και απόψεις χωρίς να με θεωρήσουν το λιγότερο,πειραγμένη στο μυαλό!!!Για τολμήστε να μιλήσετε εκεί έξω για προφητείες και γέροντες να δείτε τι κλίμα επικρατεί...δυστυχώς το μόνο που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι οτι χάσαμε λεφτά χάσαμε τις ανέσεις χάσαμε τη ζωή όπως την ξέραμε....το οτι χάσαμε την χριστιανική μας ταυτότητα,χάσαμε την πίστη μας, κανέναν δεν απασχολεί....ποιά ψυχή σου λέει ό άλλος?Ποιός Θεός θα μας σώσει!Μα η σωτηρία είναι η σωτηρία της ψυχής δεν είναι να σώσω τα υλικά αγαθά που έχω.....Βρε ας είχα εγώ λεφτά και τα έσωζα όλα! Αυτά κυρίως ακούω απο μικρούς και μεγάλους απο ανθρώπους που εκκλησιάζονται και απο ανθρώπους που δεν ξέρουν ποιά είναι η εκκλησία της ενορίας τους....
Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή παρέα εδώ και καλή δύναμη σε όλους μας στα δύσκολα που έρχονται....
Φιλικά Αννα
αννα

Unread postby lampros » Tue Jul 03, 2012 1:06 pm

Μακάρι να είχα λίγο από τη δύναμη σας και τo τσαγανό σας να διαφωνήσω και να συγκρουστώ είσαστε ευλογημένοι
Είμαι πολύ πεσμένος πραγματικά
lampros

Unread postby SPIROS » Tue Jul 03, 2012 1:12 pm

casius wrote:@Spiros--->Σπύρο μου καλέ μου φίλε ξέρεις ποσο σε εκτιμώ , θα συμφωνήσω στο 99% της τοποθέτησης σου , είμαι υποχρεωμένος να σου αποδώσω δημόσια τα εύσημα της πνευματική σου ωριμότητας.
Ξέρεις όμως που διακρίνω κάτι το οποίο είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω;
Πως ένα φόρουμ που ξεκίνησε ως πνευματικό και με κοινό σημείο αυτή την συνισταμένη επέτρεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πολιτικοποίηση του και ακόμη περισσότερο την κομματικοποίηση του φτάνοντας σε κάποιες στιγμές να αποτελεί βήμα παρουσίασης των απόψεων της Χρυσής Αυγής;
Αν θυμάσαι πολύ καλά εκείνη ειδικά στις μέρες της μεγάλης έντασης δεν είδα κάποια ουσιώδη αντίδραση πάνω σε αυτή την εκδήλωση πολλών μελών κάτι που με κάνει να πιστεύω πως ενδεχομένως να υπάρχει και μια σιωπηρή αποδοχή της.
Προφανώς όποιος ενδεχομένως την επέλεξε δεν αποτελεί νεοναζιστής ούτε φασίστας....αυτό δε σημαίνει όμως πως η ηγεσία της δεν έχει τέτοιες κατευθύνσεις.
Άρα πνευματικότητα;Ναι αλλά που είναι;

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου Κωσταντίνε.
Αλλά δεν μπορώ να κρίνω ένα φόρουμ ετών και χιλιάδων σελίδων από μια περίοδο λίγων ημερών και ελαχίστων σελίδων (10-15).
Θα πω απλά ότι ίσως να έγινε από αμέλεια ίσως και από ανοχή αυτό το θέμα με τη Χρυσή Αυγή.
Είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε πολιτικό μπορεί να αναφερθεί μέσα σέ ένα πνευματικό φόρουμ πόσο μάλλον σε ένα Χριστιανικό Ορθόδοξο φόρουμ.
Αν και ο ίδιος είχα κάνει ενα ποστάρισμα τότε για τον Θεοφανίδη (ΟΥΚ) που κατέβαινε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Δεν θα δικαιολογήσω κανέναν και καμία σε αυτό το θέμα.
Αλλά για εμένα δεν σημαίνει ότι μια ελάχιστη περίοδο ανοχής και αμέλειας μπορεί να κρίνει την πορεία και την πνευματικότητα.
Όπως διαβάζουμε όλοι μας αρκετά άτομα έχουν έστω και το ελάχιστο κέρδος μέσα από τα ποστ άλλων μελών.
Όπως ξέρουμε όλοι μας η λειτουργία του φόρουμ δεν ξεκίνησε λίγες μέρες πριν τις εκλογές και σταμάτησε αμέσως μετά από αυτές αλλά υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει ασχολούμενο με τα πραγματικά γεγονότα και όχι με πολιτικούς χρωματισμούς και πολιτικές κόντρες.
Μια λάθος στιγμή και το ξανατονίζω είτε από αμέλεια είτε από ανοχή δεν σημαίνει ότι αλλάξαμε πορεία.
Η πορεία είναι μια και είναι η πνευματική προετοιμασία μας για να αντιμετωπίσουμε είτε τα γεγονότα είτε την προσωπική μας Κρίση μέσα από το θάνατο.
Λάθη παντού γίνονται και πάντα θα γίνονται.
Η πορεία μας και η συνέχεια μας εξαρτάται από τη διάθεση που έχουμε να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε με/για τον πραγματικό σκοπό μας.
Με όλη τη αγάπη μου και την απέραντη εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σου καθώς και με όλη την αγάπη μου προς κάθε μέλος πρώην και νυν αυτού του φόρουμ.
Σπύρος
SPIROS

Unread postby thanos » Tue Jul 03, 2012 1:24 pm

Η πνευματική επαφή που έχουμε αναπτύξει ξεπερνά τις διαδικτυακές επικοινωνίες.
Οποιος αποχώρησε με τη θέλησή του είχε κάποιον λόγο εξαιτίας του φόρουμ ή όχι.ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.Υπάρχουν μέλη που εχουν να προσφέρουν πολλά και άλλα σαν εμένα που δεν προσφέρω τίποτα απλώς γράφω σκέψεις μου πάνω στα άλλα παιδιά.Δεν πιστεύω οτι αποχωρήσαν λόγω εγωισμού,ουτε λογωπαρεών εξω.Φτάνεις σε κάποιο σημείο που θέλεις να κάνεις αυτοκριτική,που αισθάνεσαι αδιαφορία πλέον .Ο χρόνος αγαπητοί μου ,ο χρόνος,πιστεύω οτι ωριμάζει τους ανθρώπους ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ.Χρειάζεται χρόνος και υπομονή.Ηδη οι συντονιστές προσπαθούν για το καλύτερο και λάθη κάνουν όλοι.Δεν μπορούμε να ασκούμε μόνο κριτική στο κάθε λάθος αλλα να υποδεικνύουμε χριστιανικά με καλά λόγια το σωστό και μόνο σε θέματα πίστης να είμαστε ανυποχώρητοι.Δεν πειράζει ας πέσει και κατι στραβό κάτω.
Αυτά είχα να πώ σε παλιούς και καινούργιους αδελφούς.Οποιος αγάπησε το φόρουμ δεν το εγκαταλείπει έστω και αν δεν εκλείψουν οι λόγοι που αποχώρησε,το ξέρω καλά όπως και όλα τα παιδιά που απομακρυνθήκαν για λίγο καιρό ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι.Σιγά επισης το θέμα με χρυσή αυγή λές και ήταν πνευματικό να μας επηρεάσει λάθη γίνονται.
Μια καταξιωμένη αοιδός είπε κάποτες ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby Theofilos » Tue Jul 03, 2012 1:33 pm

casius wrote:Δεν ξέρω καλέ μου συμφορουμίτη πως έχεις βγάλει τέτοιο συμπέρασμα , φαντάζομαι πως ως Φίλο-θεος , έχεις ιδιαίτερα καλή πληροφόρηση που σου δίνουν την δυνατότητα να βγάζεις συμπεράσματα.

Ίσως να είναι ευσεβής πόθων όπως λες δικός σου ή κάποιων , ίσως μια και αποτελείς τελευταίο μέλος όπως βλέπω στο τελος της σελίδας να έχεις απλά.....ξαναβαπτιστεί απο παλαιότερο User που είχες και να τοποθετήσε με τρόπο που ήθελες καιρό να κάνεις.

Κάνεις λάθος όμως και είμαι σίγουρος πως μπορεί να αποδειχθεί αυτο που λες.
Άλλωστε στο παρελθόν εχω δει πολλες φορές ταυτόχρονα σε σύνδεση με μένα και τον admin , άρα μάλλον κάτι δεν έχεις συνδέσει σωστά στον συλλογισμό σου

Φιλικά

δεχομαι οτι κανω λαθος αφου μου το λες και σου ζητώ συγγνώμη, αλλα καμία σχεση με οτι υποννοείς λιγο παραπάνω.Τα υπόλοιπα σε πμ
Theofilos

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 1:38 pm

Theofilos wrote:
casius wrote:Δεν ξέρω καλέ μου συμφορουμίτη πως έχεις βγάλει τέτοιο συμπέρασμα , φαντάζομαι πως ως Φίλο-θεος , έχεις ιδιαίτερα καλή πληροφόρηση που σου δίνουν την δυνατότητα να βγάζεις συμπεράσματα.

Ίσως να είναι ευσεβής πόθων όπως λες δικός σου ή κάποιων , ίσως μια και αποτελείς τελευταίο μέλος όπως βλέπω στο τελος της σελίδας να έχεις απλά.....ξαναβαπτιστεί απο παλαιότερο User που είχες και να τοποθετήσε με τρόπο που ήθελες καιρό να κάνεις.

Άλλωστε στο παρελθόν εχω δει πολλες φορές ταυτόχρονα σε σύνδεση με μένα και τον admin , άρα μάλλον κάτι δεν έχεις συνδέσει σωστά στον συλλογισμό σου

Φιλικά

δεχομαι οτι κανω λαθος αφου μου το λες και σου ζητώ συγγνώμη, αλλα καμία σχεση με οτι υποννοείς λιγο παραπάνω.Τα υπόλοιπα σε πμ

Καμια φορά το να υποννοείς κάτι εσφαλμένο είναι χειρότερο απο το να είναι πραγματικότητα.
Καλοθελητές υπάρχουν πολλοί , τελος πάντων απο την πλευρά μου το ζήτημα θεωρείται λήξαν , πόσω μαλλον απο την στιγμή που πρακτικά το ανακαλείς.
Πάμε παρακάτω.
casius

Unread postby Theofilos » Tue Jul 03, 2012 1:54 pm

casius wrote:
Theofilos wrote:

Φιλικά

Καμια φορά το να υποννοείς κάτι εσφαλμένο είναι χειρότερο απο το να είναι πραγματικότητα.
Καλοθελητές υπάρχουν πολλοί , τελος πάντων απο την πλευρά μου το ζήτημα θεωρείται λήξαν , πόσω μαλλον απο την στιγμή που πρακτικά το ανακαλείς.
Πάμε παρακάτω.

οκ αλλά συγγνώμη δεν βλέπω να ζητάς για το υποννοούμενο που εσύ αφήνεις και ούτε στο πμ το είδα που σου εξήγησα περισσότερα πράγματα, επικαλείσαι την Φιλοθεΐα μου (ειρωνικά...και δεν είναι Φιλόθεος το όνομά μου, Θεόφιλος είναι), θεωρείς οτι είμαι και κάποιος άλλος, και οτι εκφράζω σκέψεις που ήθελα να κάνω και δεν έκανα ως άλλος. Όλα αυτά ακόμα και μετά τις εξηγήσεις σε πμ δεν σε πείθουν οτι αστόχησες πουθενά; Μπράβο casius που ούτε στο πμ δε συστήνεσαι.Τελικά η υπόνοιά μου είναι άστοχη; Ας είναι, χαίρομαι που είμαι με το ρεκόρ μικρότερης διάρκειας σε φόρουμ (κάτι ώρες?), εύγε σας, σας χαιρετώ να είστε καλά όλοι σας, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας...
Theofilos

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 2:00 pm

Φιλικά[/quote]
δεχομαι οτι κανω λαθος αφου μου το λες και σου ζητώ συγγνώμη, αλλα καμία σχεση με οτι υποννοείς λιγο παραπάνω.Τα υπόλοιπα σε πμ[/quote]

Πάμε παρακάτω.[/quote]
οκ αλλά συγγνώμη δεν βλέπω να ζητάς για το υποννοούμενο που εσύ αφήνεις και ούτε στο πμ το είδα που σου εξήγησα περισσότερα πράγματα, επικαλείσαι την Φιλοθεΐα μου (ειρωνικά...και δεν είναι Φιλόθεος το όνομά μου, Θεόφιλος είναι), θεωρείς οτι είμαι και κάποιος άλλος, και οτι εκφράζω σκέψεις που ήθελα να κάνω και δεν έκανα ως άλλος. Όλα αυτά ακόμα και μετά τις εξηγήσεις σε πμ δεν σε πείθουν οτι αστόχησες πουθενά; Μπράβο casius που ούτε στο πμ δε συστήνεσαι.Τελικά η υπόνοιά μου είναι άστοχη; Ας είναι, χαίρομαι που είμαι με το ρεκόρ μικρότερης διάρκειας σε φόρουμ (κάτι ώρες?), εύγε σας, σας χαιρετώ να είστε καλά όλοι σας, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας...[/quote]

Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς να μάθεις;
Εσυ εμφανίστηκες προσδιδοντας χαρακτηρισμούς εγώ θα πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες των γραφόμενων σου;
Να σου ζητήσω συγγνώμη για ποιο πράγμα , ένα λεκτικό λογοπαίγνιο;
Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε κάποιους;
Επιθυμείς να έχω αστοχήσει σε κάτι;Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα τότε ναι εχω αστοχήσει διότι μπήκα σε μια συζήτηση μαζί σου για κάτι ανούσιο.
Όσον αφορά τις υπόνοιες σου , τι να κάνω δε μπορώ να είμαι στο μυαλό κανενός για το τι ξέρει , σκέφτεται , τι επιθυμεί να επιτύχει αυτός και οι γύρω του με τις τοποθετήσεις τους.
casius

Unread postby admin » Tue Jul 03, 2012 2:04 pm

Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
screen.JPG
screen.JPG (62.54 KiB) Viewed 277 times

Ευχαριστώ
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin

Unread postby Theofilos » Tue Jul 03, 2012 2:28 pm

casius wrote:Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς να μάθεις;
Εσυ εμφανίστηκες προσδιδοντας χαρακτηρισμούς εγώ θα πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες των γραφόμενων σου;
Να σου ζητήσω συγγνώμη για ποιο πράγμα , ένα λεκτικό λογοπαίγνιο;
Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε κάποιους;
Επιθυμείς να έχω αστοχήσει σε κάτι;Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα τότε ναι εχω αστοχήσει διότι μπήκα σε μια συζήτηση μαζί σου για κάτι ανούσιο.
Όσον αφορά τις υπόνοιες σου , τι να κάνω δε μπορώ να είμαι στο μυαλό κανενός για το τι ξέρει , σκέφτεται , τι επιθυμεί να επιτύχει αυτός και οι γύρω του με τις τοποθετήσεις τους.

τίποτα απολύτως...εσύ επικαλείσαι πνευματικότητα και προσανατολισμό του φόρουμ και υποστηρίζεις το φόρουμ θερμά ενώ δεν είσαι καν συντονιστής, αλλά χαλιέσαι αν κάποιος μιλάει για ΧΑ και δε ξέρω τι άλλο...

αλλά το απλότερο...συγγνώμη δεν μπορείς να ζητήσεις...και όταν στριμώχνεσαι...περι άλλων τυρβάζεις...τότε είναι ανούσιο που το συζήτησες..
αφού είναι ανούσιο γιατί "φωνάζεις" τον admin να σε επιβεβαιώσει;...4η ή 5η φορά εδώ και 2-3 χρόνια που σας παρακολουθώ... μετά απο κάτι δικό σου , ακολουθεί ο admin

admin wrote:Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
screen.JPG

Ευχαριστώ

πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα :mrgreen: :mrgreen:
Theofilos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ