σα νέο μέλος εδώ μέσα (άσχετα αν σας διάβαζα από το προηγούμενο φόρουμ) θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση....
το τελευταίο διάστημα είναι προφανές ότι έχει αυξηθεί και η επισκεψιμότητα αλλά και τα μέλη σ'αυτό το φόρουμ... εγώ πιστεύω ότι αυτό κάποιους ενοχλεί... υπάρχουν τρία τινά.... είτε θα ήθελαν αυτό το φόρουμ να παραμείνει "οικογενειακό" όπως ήταν παλιά
είτε δε θέλουν να μοιραστούν "τη γνώση",
είτε κάποιους τους ενοχλεί πλέον που μερικοί "νέοι" "πετάγονται", γράφουν κάτι άσχετο, τσακώνονται με τους "παλιούς" κλπ.[/quote]
Καμία σχέση φίλε μου...τι είναι εδώ στρατός ή κανένα κλειστό club;[/quote]
πρέπει να βάλω κανά ροζ κορδελάκι στο προφιλ για να δείχνω ότι είμαι φίλη και όχι φίλος...
δεν είπα κάτι τέτοιο.... απλά έκανα μια παρατήρηση που ο καθένας μπορεί να δει, αν γνωρίζει αυτό το φόρουμ από τα παλιά.....
δηλ. τι μπορεί άλλο να συμβαίνει??? ότι ξαφνικά όλα αυτά τα μέλη (και αρκετά ενεργά μέλη) ξύπνησαν μία μέρα και αποφάσισαν ότι δε θα ξαναγράψουν εδώ???
κανονικά θα έπρεπε να χαίρονται με το γεγονός ότι με τα γραφώμενα τους τράβηξαν κάποιους ανθρώπους στο να δουν τη ζωή τους πιο "πνευματικά"... εγώ προσωπικά έγιναν "φαν" του filtor μόνο και μόνο από αυτά που έγραφε στο blog του - και όχι μόνο...
απλά έχω απογοητευτεί.....