TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby nick_the_greek » Mon Nov 28, 2011 12:53 pm

stavros77 wrote:Καλημέρα παιδιά,

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή πλησίασε όσο ποτέ άλλοτε. Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απίστευτη στρατιωτική κινητοποίηση.
Όλες οι χώρες έχουν βγάλει στρατό και έχουν ετοιμάσει στο κόκκινο της ένοπλες δυνάμεις τους.

Για πρώτη φορά μετά το ψυχρό πόλεμο 4 αεροπλανοφόρα (3 των ΗΠΑ και της Ρωσία το ένα) και πολλά πολεμικά θα βρίσκονται έξω από τα παράλια της Συρίας μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι επίκειται σύντομα μια στρατιωτική σύγκρουση.

Τα παρακάτω άρθρα-ειδήσεις είναι από το Ισραήλ (πιθανότατα από μυστικές υπηρεσείς ό,τι αφήνουν να διαρρεύσει). Είναι στα Αγγλικά αλλά διαβάστε τα παρακαλώ να δείτε πόσο έχουν προχωρήσει οι πολεμικές προετοιμασίες.

Το κακό από τη Συρία δυστυχώς δεν θα αργήσει να γίνει από ό,τι φαίνεται...

http://www.debka.com/article/21521/

http://www.debka.com/article/21519/

Στα δύο link που παρέθεσες φαίνεται ότι ΗΠΑ και Ρωσία είναι αντιμέτωπες στην υπόθεση αυτή. Οι ΗΠΑ προσπαθούν να ξεκάνουν τον Άσαντ και η Ρωσία να τον προστατέψει προμηθεύοντας τον με στρατιωτικό υλικό. Για να δούμε...
nick_the_greek

Postby Mannlicher-Schönauer » Tue Nov 29, 2011 10:44 am

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Mannlicher-Schönauer

Postby zenjt » Tue Nov 29, 2011 12:39 pm

stavros77 wrote:Μόλις πριν από λίγο το debkafiles site των Ισραηλινών μετέδωσε ότι στο έδαφος της Τουρκίας, έχει ληφθεί ουσιαστικά μια απόφαση κοινή μεταξύ στρατιωτικών αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και των χωρών του κόλπου ώστε να δημιουργήσουν "ανθρωπιστικές" λωρίδες μέσα στο έδαφος της Συρίας "για να ξεφύγει ο κόσμος που σφαγιάζεται από τον Ασάντ".
Τα σχέδια έχουν προχωρήσει πολύ και πιθανότατα να έχουμε γρήγορα εξελίξεις.

Πρόκειται για τα πρώτα σχέδια ωμής άμεσης στρατιωτικής εμπλοκής της Δύσης μετά των δορυφόρων μέσα στο έδαφος της Συρίας ορμώμενοι από το έδαφος της Τουρκίας.

Η φωτιά είναι έτοιμη να αρπάξει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες...και έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα η σύγκρουση θα είναι ευρείας κλίμακας και θα συμπαρασύρει Ιράν, Ισραήλ και Λίβανο (τουλάχιστον).

http://www.debka.com/article/21524/
Σωστές οι πληροφορίες σου,αλλά επειδή γνωρίζω και στρατιωτικούς η άποψη μου είναι ότι τώρα είναι χειμώνας,θα βρέξει,θα φυσήξει,θα χιονίσει,δεν είναι η κατάλληλη εποχή για πολεμική σύρραξη.Η καλύτερη εποχή είναι από Μάρτη όπου έχουν όλο τον χρόνο μέχρι το φθινόπωρο να αναπτυχθούν οι στρατιωτικές δραστηριότητες,αν το δεις ιστορικά την Σερβία το 1999 την βομβάρδισαν από 24 Μαρτίου,στο Ιράκ το 2003 πήγαν Μάρτιο,στη Λιβύη το 2011 οι βομβαρδισμοί ξεκίνησαν μήνα Μάρτιο.Μόνο το 1991 με την εισβολή των Ιρακινών στο Κουβέ'ι'τ Αύγουστο μήνα, υποχρεώθηκαν να ξεκινήσουν αμέσως την απελευθέρωση του Κουβέ'ι'τ.Αυτά ως προς τις ημερομηνίες.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Postby manouil » Thu Dec 01, 2011 12:22 pm

Περί κρασιού λοιπόν ο λόγος.Πριν από λίγο καιρό άνοιξα το δικό μου.Είκοσι ένα βαθμοί λιαστό μοσχάτο.
Δυναμίτης θερμίδων και γεύσης.Οι παλιοί εδώ το είχαν και γιά πρωινό,βουτούσαν μέσα ψημένο ψωμί στο τζάκι καπύρα δηλαδή.Και μετά πήγαιναν χαρούμενοι στην δουλειά τους...Άσε τα παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο... :lol:.Πάντως και το κρασί είναι τροφή ιδίως το γλυκό.Πρόβλημα θα υπάρξει πάντως με το νερό
διότι αν καταρεύσουν οι δομές του κράτους πως θα λειτουργούν τα αντλιοστάσια?
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ :D )ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΠΜ.
Last edited by manouil on Thu Dec 01, 2011 4:23 pm, edited 1 time in total.
manouil

Postby Ellinida » Thu Dec 01, 2011 1:49 pm

Ευχαριστώ zenjt για το ενδιαφέρον σου.
Ο λόγος που δε γράφω τόσο συχνά είναι οτι τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι οτι υπάρχει ένα κενό πληροφόρησης σχετικά με τις εξελίξεις.Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου αίσθηση αυτή.
Απο την άλλη ακούμε πράγματα τέρατα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί δίκαιο με αποτέλεσμα όλα τα γεγονότα να μοιάζουν ασήμαντα.
Εύχομαι η σημερινή πραγματικότητα να ανατραπεί όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Θέλω να ρωτήσω αφού υπάρχει η προφητεία που ανέφερα ποιός ο λόγος να μπερδευόμαστε σχετικά με την έλευση του αντί όπως είδα πριν λίγο καιρό στο φόρουμ?
Μια άλλη απορία είναι αν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο με τον Πάτερ Παίσιο που να αναφέρει για την Πόλη.Και αν όχι γιατί την στιγμή που υπάρχουν τόσα άλλα με τον ίδιο να μιλάει για άλλα ζητήματα.
Ellinida

Postby maria798081 » Thu Dec 01, 2011 2:09 pm

να μην υπαρχει καμμια αμφιβολια για αυτα που ειπε ο π.Παισιος
υπαρχουν μαρτυριες απο πολλους λαικους αλλα και πνευματικοπαιδια του
αν εννοεις καποιες που μεχρι τωρα δεν εχουν ακουστει ισως εχεις δικιο και καλο να κραταμε μια επιφυλαξη
για αυτες ομως που εχουν δημοσιευτει πιο παλια και εχουν γραφει και βιβλια να μην εχεις αμφιβολια
maria798081

Postby relis » Thu Dec 01, 2011 2:18 pm

Αδελφή Μαρία,
επειδή το μήνυμά σου ήταν αμέσως μετά το δικό μου,
να υποθέσω ότι δεν αναφέρεται σε μένα ;
Τον Γέροντα Παίσιο τον έχω τιμή μου και καμάρι μου.
relis

Re: TRASH CAN

Postby broxopoios » Thu Dec 01, 2011 7:54 pm

Savvas wrote:

Παιδιά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω..

έχω μείνει speechless

"ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ"....

ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΕΝΑΣ -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΕΝΑΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΕΒΑΛΕ Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Τ Ε Λ Ο Σ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..........

:shock: :shock: :o .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χιουμοριστικό θα είναι.
broxopoios

Postby Savvas » Fri Dec 02, 2011 12:41 am

broxopoios wrote:
Savvas wrote:

έχω μείνει speechless

"ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ"....

ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΕΝΑΣ -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΕΝΑΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΕΒΑΛΕ Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Τ Ε Λ Ο Σ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..........

:shock: :shock: :o .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χιουμοριστικό θα είναι.

Οχι φιλε τα γραφει σοβαρα ο τυπος... :( :( :(
Savvas

Postby SPIROS » Fri Dec 02, 2011 12:53 am

Savvas wrote:
broxopoios wrote:
Savvas wrote:

έχω μείνει speechless

"ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ"....

Οχι φιλε τα γραφει σοβαρα ο τυπος... :( :( :(

Μόνο ο ΓΑΠ θα μπορούσε να γράψει τέτοια λόγια για τον ΓΑΠ.
SPIROS

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ