Savvas wrote:
Γιατί τι θα γίνει; Τίποτα δε θα γίνει... Μια από τα ίδια θα είμαστε... Δεν αλλάζει τίποτα.
Θα συνεχίσουν τα μνημόνια.
Θα πουληθεί η Ελλαδα,
Ο Ελληνας θα χάσει την ταυτότητα του εν καιρο.
Θα είμαστε "Ευρωπαίοι" δούλοι, και έτσι θα πανε τα πράματα...
Μη περιμένετε απο πουθενά. Καντε τα κουμαντα σας και προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε την οικογένεια σας ενωμένη και να τους παρέχετε τα απαραίτητα..
Κανένα θαύμα.. τελείωσαν τα θαύματα...
Ούτε γεγονότα ούτε τίποτα...
Ωραία η παρέα και οι συζητήσεις, εξιτάρει το θέμα εδώ μέσα, αλλά ας ξυπνήσουμε τώρα και μη περιμένουμε "μάνα εξ ουρανού..."
Αγωνιστείτε για τους δικούς σας ανθρώπους στον δύσκολο αγώνα που έχουμε...
Προσευχηθείτε για την μετα-θανατον σωτηρία και είναι αρκετό...
Γιατί ρε αδελφέ απογοητεύεσαι? Νομίζεις θα κρατήσει αυτό το οποίο στήνουν? Ισως μέχρι να έρθει η ώρα να περάσουν τις επόμενες εντολές των αφεντικών τους. Παραπάνω δεν γίνεται.
Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ζοφερά και επώδυνα. Στο δικό μου μυαλό είμαστε ακόμα στην αρχή. Εχει πολλή πίκρα, δάκρυ και αίμα το έργο που θα περάσουμε. Δεν θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετικά.
Υπομονή συνιστώ σε όλους. Θα χρειαστούμε μπόλικη αλλά είναι σημαντική. Οπως λέει και ο Ιάκωβος
2 Πάσαν χαράν νομίσατε, αδελφοί μου, όταν περιπέσητε εις διαφόρους πειρασμούς, 3 γνωρίζοντες ότι η δοκιμασία της πίστεώς σας εργάζεται
υπομονήν.4 Η δε υπομονή ας έχη έργον τέλειον, διά να ήσθε τέλειοι και ολόκληροι, μη όντες εις μηδέν ελλιπείς
Και όπως λέει ο Απόστολος των εθνών
36 Διότι έχετε
χρείαν υπομονής, διά να κάμητε το θέλημα του Θεού και να λάβητε την επαγγελίαν. ... 38 Ο δε δίκαιος θέλει ζήσει εκ πίστεως· και εάν τις συρθή οπίσω, η ψυχή μου δεν ευαρεστείται εις αυτόν. 39 Ημείς όμως δεν είμεθα εκ των συρομένων οπίσω προς απώλειαν, αλλ' εκ των πιστευόντων προς σωτηρίαν της ψυχής.
Μην σύρεσαι οπίσω αδελφέ. Κράτα γερά. Αρχή είναι ακόμα.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...