TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες ΙΙ (Σχολιασμός)

Unread postby thanos75 » Mon Jun 04, 2012 9:19 pm

marjory wrote:Παιδιά σας παρακαλώ, δώστε μας λίγο χρόνο.
Ο
admin είχε μια καλή ιδέα, προκειμένου να αποφεύγονται τα διπλο-τριπλο-ποσταρίσματα, πλην όμως -δυστυχώς- δεν ήταν τόσο εύχρηστη.
Σε καμία περίπτωση μην συγχέετε την αλλαγή που επιχειρήθηκε στο φόρουμ, με το γεγονός ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα σε κάποια μέλη τις προηγούμενες μέρες.
Κάνετε λίγη υπομονή.

Mαρτζυ όλες οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αρκει να μην διαταράσσουν την ισορροπία του φόρουμ.
Μπορεί να γίνει διαλογος. Δεν απαγορεύεται.
Και μετά να παρθούν αποφάσεις.
Αν θες την γνώμη μου, δεν κουράζει το διπλοποστάρισμα μιας είδησης τόσο πολύ ώστε να δημιουργούμε τέτοιο θέμα.
Κουράζει πολύ περισσότερο η αντιπαραθεση μελών επι προσωπικού. Εννοώ όχι σχολιάζοντας κάποιο θέμα το οποίο προσωπικα το βρίσκω υγειέστατο.
Φοβάμαι μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.
Ως των Αποστόλων Πρωτόκλητος και του κορυφαίου αυτάδελφος τον Δεσπότην των όλων, Ανδρέα, ικέτευε, ειρήνην, τη οικουμένη δωρήσασθαι και ταις ψυχαίς ημών το μέγα έλεος.
thanos75

Unread postby giannis73 » Mon Jun 04, 2012 9:46 pm

Ίσως μας κάθονται λίγο παράξενες οι αλλάγές και σαν Έλληνες που είμαστε αμέσως να αντιδράσουμε αντί να κάνουμε λίγο υπομονή και υπακοή αλλά πάντως θα πρέπει να πω μπράβο στους διαχειριστές μας που κάνουν ότι μπορούν για να μας διευκολύνουν και στο τέλος να τα ακούνε από όλους.
Εύχομαι κουράγιο και δύναμη για αυτό που κάνετε και κάντε και εσείς λίγο υπομονή σε μας ,σαν γνήσιοι Έλληνες που είμαστε ,με τα καλά μας και τα κακά μας.
giannis73

Unread postby zenjt » Mon Jun 04, 2012 10:37 pm

marjory wrote:Παιδιά σας παρακαλώ, δώστε μας λίγο χρόνο.
Ο
admin είχε μια καλή ιδέα, προκειμένου να αποφεύγονται τα διπλο-τριπλο-ποσταρίσματα, πλην όμως -δυστυχώς- δεν ήταν τόσο εύχρηστη.
Σε καμία περίπτωση μην συγχέετε την αλλαγή που επιχειρήθηκε στο φόρουμ, με το γεγονός ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα σε κάποια μέλη τις προηγούμενες μέρες.
Κάνετε λίγη υπομονή.
Marjory έχετε όσο χρόνο θέλετε από μένα,γιατί νομίζω ότι όπως διαμορφώθηκε το θέμα με τις ειδήσεις χρειάζεται χρόνο για να κάνεις copy/paste από οποιαδήποτε ιστοσελίδα να την μεταφέρεις και μετά να αντιγράψεις το λινκ για να το σχολιάσεις,κάποιοι διαβάζουν και μετά γράφουν με αποτέλεσμα το καλοκαιράκι να μην υπάρχει χρόνος για ποσταρίσματα.Δεν νομίζω ότι το διπλό ποστάρισμα είναι κάτι υπερβολικό εξ άλλου ότι γράφει το Defencenet με copy/paste το γράφει και το defence-point ή το onalert,κ.ά.Σε κάποιες περιπτώσεις αν κάποιο μέλος γνωρίζει μια είδηση από άλλη ιστοσελίδα που υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη του συγκεκριμένου θέματος πλαισιομένο με βίντεο νομίζω ότι ενημερώνει καλύτερα.Μετά είναι ότι υπάρχουν πολλά μέλη από όλη την Ελλάδα και ο καθένας ξέρει ένα μπλογκ ή μια ιστοσελίδα και διαβάζεις κάτι διαφορετικό,αν περιοριστούμε σε κάποιες ιστοσελίδες ή κάνουμε ένα κατεβατό με ιστοσελίδες και μπλογκ δεν υπάρχει νόημα,αφού το κάθε μέλος δεν θα ξέρει ποιό να επιλέξει για να ενημερωθεί.Περιμένω με υπομονή και αγάπη την όποια λύση πάρουν οι διαχειριστές μαζί με τους συντονιστές ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.Πάνω που είχαμε πιάσει πολλά νέα μέλη που μας είχαν συνηθίσει στην παλιά μορφή.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: TRASH CAN

Unread postby ΜΑΧ » Mon Jun 04, 2012 11:24 pm

roubini wrote:Αυτή ακριβώς είναι η απορία μου. Τι ακριβώς θα σχολιάζουμε για την οικονομικο-κοινωνική επικαιρότητα, την γεωπολιτική ή τα επερχόμενα εάν δεν υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα από την επικαιρότητα για να τεθεί? Θα κάνουμε γενική συζήτηση? Ή θα κάνουμε γενικά αναλύσεις χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή από κάποιο δημοσίευμα ή οτιδήποτε άλλο?

Από την άλλη πλευρά στον νέο τομέα που ξεκλειδώθηκε, σε 2-3 μέρες πιθανό να μην φτάνει μία οθόνη για να καταχωρηθούν όλα τα ιστολόγια και ιστοσελίδες.
Και εντάξει να κάνουμε την αναζήτηση να βρούμε το ιστολόγιο που θέλουμε, μετά πώς θα ξέρουμε αν μας ενδιαφέρει το θέμα που πραγματεύεται η κάθε δημοσίευση?
Πρέπει να μπούμε σε όλα ένα προς ένα για να δούμε μήπως μας ενδιαφέρει κάποιο θέμα?

Είναι πρακτικά τα ζητήματα κατά την γνώμη μου. Επίσης καλό είναι να σου δημιουργείται η ψυχολογία της εύκολης πλοήγησης, και να υπάρχει στόχευση στο που θέλεις να διοχετεύσεις τα pageviews σου. Εάν δεν έχεις ξεκάθαρη μόχλευση προς 2-3 το πολύ κατευθύνσεις (όπως ίσχυε μέχρι τώρα), στο τέλος χαλάς την χαλαρή διάθεση και στο τέλος χάνεις την επίσκεψη.

Πραγματικά τα γράφω με όλη την καλή διάθεση, πιθανό να μην έχω καταλάβει καλά την νέα μορφή, πιθανό να βλέπω τα πράγματα εντελώς λάθος.
Εάν όμως δεν γίνει η συζήτηση, πώς θα γίνουν οι διορθώσεις και πώς θα βρεθούν οι λύσεις?

Εχεις δίκιο. +++
ΜΑΧ

Unread postby broxopoios » Mon Jun 04, 2012 11:30 pm

Υπάρχουν και χειρότερα! :roll:

Image

Υπομονή! Όλα διορθώνονται... :)
broxopoios

Unread postby Αριστοτέλης » Mon Jun 04, 2012 11:52 pm

Εγώ θα ξαναεπανέλθω στην προσπάθεια αλλαγής που έγινει στο φόρουμ.

Θυμήθηκα μία πολύ καλή Αμερικάνικη ατάκα

"Όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζεις"
Αριστοτέλης

Unread postby PanagiotisKats » Tue Jun 05, 2012 12:00 am

Αριστοτέλης wrote:Εγώ θα ξαναεπανέλθω στην προσπάθεια αλλαγής που έγινει στο φόρουμ.

Θυμήθηκα μία πολύ καλή Αμερικάνικη ατάκα

"Όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζεις"

Εγω θυμηθηκα μια αλλη...

"Πολυς ντορος για το τιποτα!"

Απλα Be 8-)
PanagiotisKats

Unread postby TASOS1 » Mon Jun 11, 2012 12:33 pm

και λιγο διασκεδαση!
www.youtube.com/watch?v=quPvVCN9G6A
TASOS1

Unread postby TASOS1 » Fri Jun 15, 2012 11:40 am

O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ.....
TASOS1

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby yiannis » Tue Jun 19, 2012 2:10 am

eternity wrote:Image

:lol: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΥΠΑΡΑ :lol: ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΙΡΟ :lol: :lol:
yiannis

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ