TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες ΙΙ

Unread postby Ευδοκία » Mon Jun 04, 2012 8:50 am

Αριστοτέλης wrote:Είναι φυσιολογικό να εμφανίζονται διπλές οι ειδήσεις. Σε ένα φόρουμ συμβαίνει αυτό.

Δεν κατανοώ το σκεπτικό, δεν στέκει να αναρτούμε εδώ τα λίνκ και στο άλλο να συζητάμε.

Δεν ξέρω, ελπίζω να έχω άδικο.

και εγώ συμφωνώ. πώς θα γινει?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ευδοκία

Unread postby ΒΑΓΓΕΛΗΣ » Mon Jun 04, 2012 10:41 am

Ευδοκία wrote:
Αριστοτέλης wrote:Είναι φυσιολογικό να εμφανίζονται διπλές οι ειδήσεις. Σε ένα φόρουμ συμβαίνει αυτό.

Δεν κατανοώ το σκεπτικό, δεν στέκει να αναρτούμε εδώ τα λίνκ και στο άλλο να συζητάμε.

Δεν ξέρω, ελπίζω να έχω άδικο.

και εγώ συμφωνώ. πώς θα γινει?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημέρα μετα και τις τελευταίες αλλαγές δύσκολα πλέον θα μπορώ να συμμετέχω στο φόρουμ.Ο χρόνος είναι ηδη πολυ περιορισμένος!Πλέον για εμένα ειναι δυσχρηστη η λειτουργία και χρονοβόρα!Θα μπαίνω βέβαια στο chat να τα λέμε με τους φίλους και όχι μόνο!Ευχαριστώ πολυ και εύχομαι καλη συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους.Με αμέριστη εκτίμηση και αγάπη προς όλους ΒΑΓΓΕΛΗΣ!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Unread postby student » Mon Jun 04, 2012 1:57 pm

yiannis wrote:Πάντως το φόρουμ γίνεται δύσχρηστο και χάνει το ενδιαφέρον του. Τουλάχιστον κάντε μια ενότητα "Ελεύθερο Βήμα" όπου εκεί θα επιτρέπεται να δημοσιεύει ο καθένας ότι νομίζει χωρίς περιορισμούς αν είναι δημοσίευση από blog η άλλο site, είτε να πει την γνώμη του είτε να σχολιάσει πληροφορίες. Πάντα βέβαια σε Χριστιανικό πνεύμα σεβασμού προς τον άλλον και εντός του ορθοδόξου δόγματος.

Συμφωνώ απόλυτα. Οπως ακριβώς το είπες, δύσχρηστο και με μειωμένο ενδιαφέρον. Θα μπορούσα να προσθέσω και χρονοβόρο και κουραστικό. Αλλά αφού, κλασσικά για την Ελλάδα, οι διαχειριστές αποφάσισαν κατά πλειοψηφία και διέταξαν φουλ γραφειοκρατία, τουμπεκί.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Thrax » Mon Jun 04, 2012 3:35 pm

sgoum wrote:Τις αλλαγες τις ενεκρινε η πλειοψηφια τον διαχειριστων - συντονιστων.
Θελω να εκφρασω τη γνωμη μου σαν απλο μελος ορμωμενος απο το τι ειναι ελληνικο του Voreios.

Νομιζω οτι ο ανθρωπος που θελει να γνωρισει τον ανθρωπο πρεπει να διαβασει Ζουραρι.
Καποτε λατρης των δυτικων καθαρων ουσιων και της προβλεψημοτιτας του 0-1 προσπαθησα να τα αναγω ολα σε "καθαρους" κανονες προβλεψιμων αποτελεσματων.

Συμβαινουν ομως "τυχαια" γεγονοτα που μας επιτρεπουν να δουμε εξω απο τη σφαιρα του επιστητου που αντιλαμβανομαστε.
Να γινουμε παρατηρητες του εαυτου μας, παραβιαζοντας την αρχη που θελει να μη μπορουμε να βιωνουμε και να παρατηρουμε κατι ταυτοχρονα,τοσο οσο για να διαπιστωσουμε ιδιοις ομμασι τη λαθος πορεια μας.

Ενα τετοιο τυχαιο γεγονος ηταν η "συναντηση" μου με το Ζουραρι.
Δε φημιζομαι για την μνημη μου αλλα καποια πραγματα ειναι βαθια χαραγμενα.
Ενα απο αυτα ειναι το παρακατω που για μενα νομιζω ταιριαζει στην περισταση.

Ο νεωτερικός άνθρωπος νόμισε ότι μπορεί να νικήσει την τρεπτότητά του, την αβεβαιότητά του, τον ταραγμόν του, εν μηχανήμασι. Και μηχανοποίησε την ψυχή του.

Η φρίκη όταν πέσει στον τόπο μας (στον τόπο του "περίπου") παίρνει τη μορφή μηχανής ακριβείας, λέει, άριστος Γνώμων της ελληνικής εντροπίας, ο Σεφέρης-Ζουράρις. Δεχόμαστε ότι η πτωτική μας φύση έχει ταραγμόν, δεν είναι μηχανή ακριβείας, για να υποστεί μηχανιστικό προκαθορισμό. Ουκ έστ’ ακριβές ουδέν εις ευανδρίαν, έχουσι γαρ ταραγμόν αι φύσεις βροτών. Τίποτα δεν είναι σταθερό και βέβαιο, μέσα μας και στη «δόξα» μας, την φευγαλέα μας ψευδαίσθηση.

Αφού η πλειοψηφία τις ενέκρινε χωρίς να ρωτηθούν άλλοι εμείς οι υπόλοιποι, μπορούν ελέυθερα να τις συνεχίσουν και να τις υλοποίησουν

αμα καμια φορά μπείτε στον κόπο να μας ρωτήσετε θα σας εξηγσουμε και τις διαφωνίες μας

Τα συγχαρητήριά μου για το μπάχαλο
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Re: Επερχόμενα και προφητείες ΙΙ (Σχολιασμός)

Unread postby bloomyria » Mon Jun 04, 2012 4:32 pm

Καλό θα ήταν να μη μαλώνουμε αλλά να δούμε το θέμα από όλες τις πλευρές.

Από τη μια μερία είναι οι διαχειριστές, οι οποίοι προφανώς έχουν κουραστεί να κάνουν "moderation" - μου διαφεύγει η ελληνική λέξη αυτή τη στιγμή - και να σβήνουν ή μεταφέρουν το περιεχόμενο στη "σωστή" θέση. Βέβαια, τι θα πει σωστή; Θα πει ότι μπορώ να βρω την ανάρτηση εύκολα άμα χρειαστεί. Βέβαια υπάρχει και η αναζήτηση, έτσι;; Θυμάστε τα παλιά τα χρόνια όταν χρειαζόμασταν μια (ηλεκτρονική) πληροφορία είχαμε καταλόγους. Όμως ήρθε το google και σάρωσε, ακριβώς επειδή δεν έπαιζε ρόλο ΠΟΥ ήταν η πληροφορία.
Τέλος πάντων, αν κατάλαβα καλά, η ελπίδα των διαχειριστών είναι να μπει τάξη και να αποφευχθεί η επαναληπτική ανάρτηση συνεχώς των ίδιων θεμάτων.
Με την προτεινόμενη λύση, αλλάζουν τα εξής:

Υπάρχουν σελίδες Ιστολογίων και ιστοσελίδων, με όνομα πχ defence.net Γιατί βρε παιδιά να ανοίξω αυτό το θέμα και να μη πάω κατευθείαν στην ιστοσελίδα; Εδώ γίνεται ένα filtered mirroring των site τελικά. Το χρειαζόμαστε;

Οι χρήστες μέχρι τώρα, αν έβρισκαν έναν ενδιαφέρον σύνδεσμο έπρεπε να κάνουν μια ανάρτηση και ένα copy-paste
Τώρα πρέπει
α) να πάνε στο ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ & ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
β) να διαλέξουν ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ή ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
γ) να βρούνε το κατάλληλο θέμα
δ) να κάνουν νέα ανάρτηση με copy/paste
ε) να αντιγράψουν το link της ανάρτησης
στ) να πάνε στο θέμα που θέλανε να κάνουν την αρχική ανάρτηση.
ζ) να κάνουν την ανάρτηση και copy/paste το forum link...
Ε, πρέπει να το παραδεχτούμε ότι η φιλικότητα προς τον χρήστη χάνει πόντους... Άρα μειώνεται η διάθεση συμμετοχής και ανάρτησης και είναι κρίμα..

Άσε που το ζ) δεν γίνεται πάντα σωστά, ένα χαρακτήρα να βάλεις αλλιώς και δεν είναι πια λινκ.., δες και
thirteen wrote:Ελπίζοντας ότι τα έχω κάνει σωστά, όσον αφορά την ανάρτηση!!!
'Αρθρο σε τουρκική εφημερίδα για τα 12 μίλια:
viewtopic.php?f=41&t=534#p23504
Τι λέτε?

Μετά οι αναγνώστες πρέπει να ανοίγουν 2 θέματα για να δουν τι θέλει να πει ο συγγραφέας.
και τώρα δε σημαίνει ότι τα αρχικά προβλήματα λύθηκαν. Κι εγώ έκανα σήμερα εδώ ανάρτηση, με τον καινούργιο τρόπο, και μετά είδα (μέσω google :) ) ότι το θέμα είχε ήδη συζητηθεί παλιότερα.. Άρα και με αυτόν τον τρόπο δεν εμποδίζεται η επανάληψη..

Αγαπητοί admins ίσως να αφήσουμε το σύστημα για μερικές μέρες και να δούμε αν τραβάει. Πολλές ιδέες φαίνονται καλές αλλά στην πράξη η δυναμική των χρηστών είναι άλλη. και η google είχε το θάρρος κι έκλεισε το wave και άλλα προϊόντα.. Σε μερικές μέρες κάντε ένα δημοψήφισμα να πούνε πολλοί χρήστες τη γνώμη τους. Πάρτε το σαν feedback και μην αφήσετε τον εγωισμό να σκληρύνει τη στάση σας.. Βέβαια δικό σας forum είναι και ότι θέλετε κάνετε.. Αλλά είναι και ευκαιρία να "τριβούμε" και να συνεργαστούμε για να βρούμε το καλύτερο..

Και πάλι ευχαριστώ για τον κόπο σας για το site...
bloomyria

Unread postby inanm7 » Mon Jun 04, 2012 4:54 pm

.
Last edited by inanm7 on Tue Dec 16, 2014 12:27 am, edited 1 time in total.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ 希臘
inanm7
Συντονιστής Κατηγορίας

Unread postby bloomyria » Mon Jun 04, 2012 4:56 pm

inanm7 wrote:Κάποιος είχε γράψει πριν από καιρό για έναν γέροντα που είχε πεί για τις αλλαγές στο φόρουμ πριν τα γεγονότα.
Θυμάται κανείς; :mrgreen:

Καλοοοοοοοοοοοό, πάτερ, μ έκανες και γέλασα :) :) :) :) :) :) :)
bloomyria

Unread postby yiannis » Mon Jun 04, 2012 5:13 pm

inanm7 wrote:Κάποιος είχε γράψει πριν από καιρό για έναν γέροντα που είχε πεί για τις αλλαγές στο φόρουμ πριν τα γεγονότα.

ΑΧ ΑΧΑ ΧΑ :D :D :D

Ναι είναι οι γνωστές ρήσεις που δείχνουν να επαληθεύονται στους καιρούς που ζούμε ΤΩΡΑ

«όταν δείτε το φορουμ να διαμελίζεται κοντά είναι….»

«εκείνο τον καιρό θα υπάρχει αναμπουμπούλα με το posts και τα threads αλλού θα ρωτάει ο ένας αλλού θα απαντάει ο άλλος και όποιος δεν συμμορφώνεται θα διώκεται αλλά μην φοβάστε δεν θα μπορέσουν»

η εκείνο το απόσπασμα από την «γραφή» που έλαβε μια ψυχή

«…δεν θα μπορείτε καλά μου παιδιά να μιλήσετε με ησυχία για Εμενα, θα έχουν βάλει εμπόδια και κόλπα μπερδεμένα»

και το κλασσικό

«τότε διαχειριστές και συντονιστές πολλοί από όλο το φορουμ έβγαλαν απόφαση να διαγράφεται όποιο διπλοποσταρισμα, και όλοι φοβήθηκαν φόβο μέγα

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ
yiannis

Unread postby ellhn90 » Mon Jun 04, 2012 5:16 pm

bloomyria wrote:

Καλοοοοοοοοοοοό, πάτερ, μ έκανες και γέλασα :) :) :) :) :) :) :)

Γεροντας?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ????
http://oode.wordpress.com/2012/06/02/patriot/
Παιδια δεν τραβαει, προς το παρον αποσυρομαι (αν και ειχα ειναι αληθεια ελαχιστη συμμετοχη αναρτησεων)
ellhn90

Unread postby thanos » Mon Jun 04, 2012 5:19 pm

yiannis wrote:

ΑΧ ΑΧΑ ΧΑ :D :D :D

Ναι είναι οι γνωστές ρήσεις που δείχνουν να επαληθεύονται στους καιρούς που ζούμε ΤΩΡΑ

«όταν δείτε το φορουμ να διαμελίζεται κοντά είναι….»

«εκείνο τον καιρό θα υπάρχει αναμπουμπούλα με το posts και τα threads αλλού θα ρωτάει ο ένας αλλού θα απαντάει ο άλλος και όποιος δεν συμμορφώνεται θα διώκεται αλλά μην φοβάστε δεν θα μπορέσουν»

η εκείνο το απόσπασμα από την «γραφή» που έλαβε μια ψυχή

«…δεν θα μπορείτε καλά μου παιδιά να μιλήσετε με ησυχία για Εμενα, θα έχουν βάλει εμπόδια και κόλπα μπερδεμένα»

και το κλασσικό

«τότε διαχειριστές και συντονιστές πολλοί από όλο το φορουμ έβγαλαν απόφαση να διαγράφεται όποιο διπλοποσταρισμα, και όλοι φοβήθηκαν φόβο μέγα

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

NAI ETSI AKRIBΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ