TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: TRASH CAN

Unread postby bloomyria » Sun Jun 03, 2012 10:44 pm

παιδιά κι εγώ έχω μπερδευτεί κάπως με τον καινουργιο τρόπο και ομολογώ πώς όταν μπαίνω πχ. στο viewforum.php?f=41 με κουράζει το να πρέπει να μπω σε όλα τα υπο-θέματα.. η πιθανότητα να μπω σ΄ ένα σύνδεσμο είναι πολύ μεγαλύτερη αν αναφερθεί στη διάρκεια μιας "συζήτησης" και βλέπω το σύνδεσμο και όχι το σύνδεσμο του συνδέσμου..
bloomyria

Re: Επερχόμενα και προφητείες ΙΙ

Unread postby inanm7 » Sun Jun 03, 2012 11:10 pm

.
Last edited by inanm7 on Tue Dec 16, 2014 12:27 am, edited 1 time in total.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ 希臘
inanm7
Συντονιστής Κατηγορίας

Unread postby admin » Sun Jun 03, 2012 11:18 pm

Όπου σχολιάζετε και συζητούσατε θα συνεχίσετε να το κάνετε , το ΙΙ στο τέλος του τίτλου δε νομίζω πως δυσκολεύει κανέναν.
Το προτιμούμε τεχνικά έτσι απο το να αφιερωνουμε συνεχώς ώρες ολόκληρες απο το να καθαρίζουμε τοπικ επειδή αρκετοί βαριουνται να διαβάσουν την προηγούμενη σελίδα με αποτέλεσμα η ίδια ανάρτηση να υπάρχει δυο και τρεις φορές απο δυο και τρία διαφορετικά μπλογκ και ιστοσελίδες.
Δόξα τον Θεό απο τα μέλη της συντονιστικής κ διαχειριστικής ομάδας ΔΕΝ υπάρχει κάποιος άνεργος ακόμη ώστε να μπορει να αφιερώνει όλη την ημέρα σε αυτο.
Προσπαθήστε να δείτε και την άλλη πλευρά όχι μόνο την δική σας θέση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προσπάθεια να προσαρμοστειτε.
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin

Unread postby yiannis » Sun Jun 03, 2012 11:21 pm

Ναι βρε παιδιά πια. Δεν πλάστηκε ο άνθρωπος για να υπηρετεί το φόρουμ,
το φόρουμ φτιάχτηκε για να υπηρετεί τον άνθρωπο.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέχουμε λίγο τους τρόπους μας ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ και όλα τα άλλα θα κυλήσουν μια χαρά.
yiannis

Unread postby ellinopsihos » Sun Jun 03, 2012 11:36 pm

admin wrote:Όπου σχολιάζετε και συζητούσατε θα συνεχίσετε να το κάνετε , το ΙΙ στο τέλος του τίτλου δε νομίζω πως δυσκολεύει κανέναν.
Το προτιμούμε τεχνικά έτσι απο το να αφιερωνουμε συνεχώς ώρες ολόκληρες απο το να καθαρίζουμε τοπικ επειδή αρκετοί βαριουνται να διαβάσουν την προηγούμενη σελίδα με αποτέλεσμα η ίδια ανάρτηση να υπάρχει δυο και τρεις φορές απο δυο και τρία διαφορετικά μπλογκ και ιστοσελίδες.
Δόξα τον Θεό απο τα μέλη της συντονιστικής κ διαχειριστικής ομάδας ΔΕΝ υπάρχει κάποιος άνεργος ακόμη ώστε να μπορει να αφιερώνει όλη την ημέρα σε αυτο.

το ΙΙ δε δυσκολευει νοητικα κανενα αλλα κανεις παραπανω κλικ να μπαινοβγαινεις....και τι εγινε αν μπαινει απο καμια ειδηση 2 φορες?εννοειται οχι να γινει συστημα για καποιους.σκεψου και εμας τους ανεργους που συνηθισαμε να καθομαστε ποσο κουραστικο θα ειναι για μας 100 παραπανω κλικ... :lol: :lol: :lol:
ellinopsihos

Unread postby roubini » Sun Jun 03, 2012 11:42 pm

Αυτή ακριβώς είναι η απορία μου. Τι ακριβώς θα σχολιάζουμε για την οικονομικο-κοινωνική επικαιρότητα, την γεωπολιτική ή τα επερχόμενα εάν δεν υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα από την επικαιρότητα για να τεθεί? Θα κάνουμε γενική συζήτηση? Ή θα κάνουμε γενικά αναλύσεις χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή από κάποιο δημοσίευμα ή οτιδήποτε άλλο?

Από την άλλη πλευρά στον νέο τομέα που ξεκλειδώθηκε, σε 2-3 μέρες πιθανό να μην φτάνει μία οθόνη για να καταχωρηθούν όλα τα ιστολόγια και ιστοσελίδες.
Και εντάξει να κάνουμε την αναζήτηση να βρούμε το ιστολόγιο που θέλουμε, μετά πώς θα ξέρουμε αν μας ενδιαφέρει το θέμα που πραγματεύεται η κάθε δημοσίευση?
Πρέπει να μπούμε σε όλα ένα προς ένα για να δούμε μήπως μας ενδιαφέρει κάποιο θέμα?

Είναι πρακτικά τα ζητήματα κατά την γνώμη μου. Επίσης καλό είναι να σου δημιουργείται η ψυχολογία της εύκολης πλοήγησης, και να υπάρχει στόχευση στο που θέλεις να διοχετεύσεις τα pageviews σου. Εάν δεν έχεις ξεκάθαρη μόχλευση προς 2-3 το πολύ κατευθύνσεις (όπως ίσχυε μέχρι τώρα), στο τέλος χαλάς την χαλαρή διάθεση και στο τέλος χάνεις την επίσκεψη.

Πραγματικά τα γράφω με όλη την καλή διάθεση, πιθανό να μην έχω καταλάβει καλά την νέα μορφή, πιθανό να βλέπω τα πράγματα εντελώς λάθος.
Εάν όμως δεν γίνει η συζήτηση, πώς θα γίνουν οι διορθώσεις και πώς θα βρεθούν οι λύσεις?
roubini

Unread postby admin » Sun Jun 03, 2012 11:47 pm

ellinopsihos wrote:
admin wrote:Όπου σχολιάζετε και συζητούσατε θα συνεχίσετε να το κάνετε , το ΙΙ στο τέλος του τίτλου δε νομίζω πως δυσκολεύει κανέναν.

το ΙΙ δε δυσκολευει νοητικα κανενα αλλα κανεις παραπανω κλικ να μπαινοβγαινεις....και τι εγινε αν μπαινει απο καμια ειδηση 2 φορες?εννοειται οχι να γινει συστημα για καποιους.σκεψου και εμας τους ανεργους που συνηθισαμε να καθομαστε ποσο κουραστικο θα ειναι για μας 100 παραπανω κλικ... :lol: :lol: :lol:

Δεν είχα σκοπό να προσβαλω κάποιον που είναι άνεργος.
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει αυτο και να γίνει κατανοητό ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Θα μου επιτρέψετε να επιμέινω στην συγκεκριμένη δομή ,ευχαριστώ.
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin

Unread postby Savvas » Mon Jun 04, 2012 12:03 am

Δε ξέρω αν ταιριαζει εδω δε βρήκα να το ταιριαξει πουθενά αλλού.. Ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο κα να δούμε τέτοια πράματα και

edit by admin

Υπάρχει multimedia session.... Βάλε το εκει σε νέο τοπικ αν χρειάζεται
Savvas

Unread postby agiorgos72 » Mon Jun 04, 2012 1:07 am

να'μαι κι εγωωωωωωω......
αγαπητε admin, σβησε αυτο που εγραψα στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Ευχαριστω την marjory για την βοηθεια της.
Υπερένδοξε, αειπάρθενε, ευλογημένη Θεοτόκε, προσάγαγε την ημετέραν προσευχήν τω Υιώ σου και Θεώ ημών, και αίτησαι ίνα σώση δια σου τας ψυχάς ημών.
agiorgos72

Unread postby Αριστοτέλης » Mon Jun 04, 2012 7:44 am

Είναι φυσιολογικό να εμφανίζονται διπλές οι ειδήσεις. Σε ένα φόρουμ συμβαίνει αυτό.

Δεν κατανοώ το σκεπτικό, δεν στέκει να αναρτούμε εδώ τα λίνκ και στο άλλο να συζητάμε.

Δεν ξέρω, ελπίζω να έχω άδικο.
Αριστοτέλης

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ