TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby roubini » Sun Jun 03, 2012 12:26 am

Ο πονηρός αγρυπνεί για να μας ζημιώσει.
Ασφαλίστε τον νου σας και την καρδιά σας.

Ότι έχουμε μέσα στην καρδιά μας, αυτό βλέπουμε στους άλλους?
Και πώς να υποταχθεί εκείνος ο υπερήφανος νους στην κρίση των άλλων, όπως λαθεμένα νομίζει, που δεν είναι τόσο καλή όσο η δική του?
roubini

Unread postby Agiografies » Sun Jun 03, 2012 12:34 am

marjory wrote:
Agiografies wrote:
Σταυρο συμφωνω 1000% μαζι σου σε αυτα που λες, δυστυχος ειναι ευκολη η κριτικη στα σφαλματα των αλλων.

Είδες κάποια κριτική Agiografies σε αυτό που έγραψα;;;; Διότι εγώ δεν βλέπω.... Το να υπενθυμίσω ότι ο ΔΗΜΟΣ είχε παραδεχτεί ότι ήταν αποκυήματα της φαντασίας του, δεν ενέχει κριτική. Οκ;;;

δεν θελει κοπο, θελει τροπο. και εσυ δεν τον εχεις.
σε παραπεμπω στην απαντηση του Σταυρου
Agiografies

Unread postby marjory » Sun Jun 03, 2012 12:36 am

Agiografies wrote:
marjory wrote:
Agiografies wrote:
Σταυρο συμφωνω 1000% μαζι σου σε αυτα που λες, δυστυχος ειναι ευκολη η κριτικη στα σφαλματα των αλλων.

Είδες κάποια κριτική Agiografies σε αυτό που έγραψα;;;; Διότι εγώ δεν βλέπω.... Το να υπενθυμίσω ότι ο ΔΗΜΟΣ είχε παραδεχτεί ότι ήταν αποκυήματα της φαντασίας του, δεν ενέχει κριτική. Οκ;;;

Από τρόπους μάλλον εσύ δεν έχεις.... αντί να με παραπέμψεις στα γραφόμενα άλλου, απάντησε σε αυτό που σου είπα. Αντί να πλειοδοτείς στο να κριτικάρεις τους άλλους, προσπάθησε να διαβάζεις τι σου γραφουν.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Ομολογητής » Sun Jun 03, 2012 12:45 am

Παρακαλώ πολύ να διαγραφούν όλα τα άσχετα σχόλια αντιπαράθεσης. Σεβαστείτε όλους τους άλλους που διαβάζουν αυτά τα χάλια... τουλάχιστον 5 σελίδες οφφ-τόπικ είναι πολύ...
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby Agiografies » Sun Jun 03, 2012 12:51 am

marjory wrote:
Agiografies wrote:
marjory wrote:

Από τρόπους μάλλον εσύ δεν έχεις.... αντί να με παραπέμψεις στα γραφόμενα άλλου, απάντησε σε αυτό που σου είπα. Αντί να πλειοδοτείς στο να κριτικάρεις τους άλλους, προσπάθησε να διαβάζεις τι σου γραφουν.

αυτα που προτρεπεις τους αλλους, καντα για μια φορα στην ζωη σου εσυ.

υ.γ. αληθεια γιατι σβηνεις τις συζητησεις που κανουμε αλλου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι φοβασαι;;;;;;;;;;;;;;

edit by marjory: δεν έσβησα τίποτα, απλά τις μετέφερα στο φυσικό τους περιβάλλον....δεν νομίζω ότι έχω κάτι να φοβάμαι
Agiografies

Unread postby argi1976 » Sun Jun 03, 2012 12:53 am

Ειναι κριμας να μπαινουμε να ψαχνουμε καποια καλη πληροφορια για τα γεγονοτα που μας ανησυχουν και περιμενουμε ή καποια ζουμε και αντι για πληροφοριες να βρισκουμε αντιπαραθεσεις.Ας γινει ενα τοπικ για αντιπαραθεσεις.Ημαρτον υπαρχουν και τα μηνυματα.
argi1976

Unread postby admin » Sun Jun 03, 2012 12:53 am

Θα το κλείδωνα αλλά φοβάμαι μη χάσω τα κλειδιά και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω μετά , έχω πιει και ενα δυο ποτηράκια κρασι

Θα ακολουθήσει...εκκαθάριση
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin

Unread postby thanos75 » Sun Jun 03, 2012 12:55 am

Διαβαζω 4 σελιδες κοκορομαχιες ανουσιες και εκτος πνευματος του φορουμ και εχω εκπλαγει.
Περισσοτερο γιατι δεν πιστευω ποιοι τα γραφουν.
Δυο απο τα πιο αξιολογα μελη του φορουμ απο το orthodox απο το οποιο ολοι ηρθαμε.

Ολοι εχουμε τις προσωπικες μας αποψεις για την προφητεια του γεροντα του Δημου, η οποια μας γοητεψε ολους γιατι ηταν εντος του πνευματος των γνωστων και αναγνωρισμενων προφητειων αλλα πιο επεξηγηματικη, με περισσοτερες λεπτομερειες. Απο εκει και περα σταματαμε καθε συζητηση εφοσον δεν προσθετει κατι παραπανω, ακομα και πραγματικη να ηταν.

Για τον Σταυρο θα πω οτι ηταν ενας καλος συντονιστης στο Οrthodox με πολυ καλη αναγνωριση απο τους φορουμιτες και δεν υπαρχει κανενας λογως να θυμομαστεπαλιες ξεχασμενες εριδες..
Πλησιαζουμε στα γεγονοτα που θα κριθουμε ολοι για την πιστη μας και την διαθεση μας για βοηθεια στον δοκιμαζομενο συνανθρωπο μας. Ας ειμαστε ολοι σαν μια γροθια εδω στο φορουμ οσο ακομα το εχουμε και να στηριζουμε ο ενας τον αλλο, γιατι τις επομενες εβδομαδες θα αντιμετωπισουμε ο καθενας χωριστα τον δικο του γολγοθα
Ως των Αποστόλων Πρωτόκλητος και του κορυφαίου αυτάδελφος τον Δεσπότην των όλων, Ανδρέα, ικέτευε, ειρήνην, τη οικουμένη δωρήσασθαι και ταις ψυχαίς ημών το μέγα έλεος.
thanos75

Re: TRASH CAN

Unread postby roubini » Sun Jun 03, 2012 8:01 pm

Όσον αφορά το θέμα με τον νέο τομέα που ξεκλείδωσε, έχω κάποιες απορίες.
1) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα για τις απορίες.
2) Εάν ο υπερσύνδεσμος που θέλουμε να βάλουμε είναι από ιστοσελίδα εκτός της λίστας, που το δημοσιεύουμε?
3) Εάν μαζευτούν πάρα πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια, χάνει ουσιαστικά την χρηστικότητά του και την ευκολία στην πλοήγηση. Πως θα λυθεί αυτό?
4) Έχασα λίγο τον προσανατολισμό μου στο φόρουμ με την έννοια ότι θα πρέπει να ψάχνω σε πολλά σημεία (έλλειψη στόχευσης). Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε στο φόρουμ όπως ήταν. Πιθανό να μην έχει αλλάξει κάτι δραστικά και απλά να είναι ο φόβος για το νέο που πάντα έχω.
roubini

Re: TRASH CAN

Unread postby ellinopsihos » Sun Jun 03, 2012 10:06 pm

roubini wrote:Όσον αφορά το θέμα με τον νέο τομέα που ξεκλείδωσε, έχω κάποιες απορίες.
1) Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα για τις απορίες.
2) Εάν ο υπερσύνδεσμος που θέλουμε να βάλουμε είναι από ιστοσελίδα εκτός της λίστας, που το δημοσιεύουμε?
3) Εάν μαζευτούν πάρα πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια, χάνει ουσιαστικά την χρηστικότητά του και την ευκολία στην πλοήγηση. Πως θα λυθεί αυτό?
4) Έχασα λίγο τον προσανατολισμό μου στο φόρουμ με την έννοια ότι θα πρέπει να ψάχνω σε πολλά σημεία (έλλειψη στόχευσης). Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε στο φόρουμ όπως ήταν. Πιθανό να μην έχει αλλάξει κάτι δραστικά και απλά να είναι ο φόβος για το νέο που πάντα έχω.

+100000000.κι εμενα μου αρεσε οπως ηταν πιο πολυ.εμπαινες σε 5-6 υποτοπικ κ καθαριζες.ε μπορει να βαζαν και κανα 2 ιδιες δημοσιευσεις αλλα δε νομιζω οτι αυτο υπερκαλυπτει το μπαχαλο που πιστευω θα γινεται τωρα.τωρα θα χανει η μανα το παιδι.καλω τον admin να το ξαναδει.οι υπολοιποι τι λετε?
ellinopsihos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ