TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 11:10 pm

Styx wrote:

Βρε με τον Δήμο ,κατέρριψαν ,όπως μας έγραφε, SU-33 αμερικανικά F-15 τo 2010 στη Μαύρη Θάλασσα , εεεεεε;;;;

Πόση μ****** α να αντέξω Θεέ μου;; :roll:

Βασίλη μάλλον δε διαβάζεις προσεχτικά το τι γράφεται...

ο Δήμος ΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. Αυτό είναι δεδομένο, ναι.
Τα ίδια θα λέμε;

Εμείς μιλάμε για ό,τι έχει εκπληρωθεί μέχρι τώρα ... και σαφώς ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ θα εκπληρωθούν κάποια άλλα. Και προφανώς δεν εστιάζουμε σε καμιά του ημερομηνιακή του τοποθέτηση.
Εσύ μπορείς να δογματίσεις ότι ποτέ δε θα καταρριφθούν αμερικανικά αεροσκάφη στη Μαύρη Θάλασσα;;

Πάντως στο πληροφορίες κυκλοφορεί και ένα δικό σου σενάριο για αυτό το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος. Σκέψου κάποιος την 1η Σεπτεμβρίου να σχολιάζει τα σενάρια αυτά με τον ίδιο τρόπο που σχολιάζεις και εσύ του Δήμου.

Τώρα όσο για τη τελευταία ερώτηση σου ....τι να πω .... απλά θα αναφέρω ότι δυστυχώς κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες τοποθετήσεις σου και επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα πριν. Κρίμα.
stavros77

Unread postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 11:40 pm

Styx wrote:

Mωρέ εγώ θυμάμαι πολύ καλά τι τον ρώτησα και τι απάντησε ,εσύ ως συνήγορος του Δήμου μάλλον μένεις αναπολόγητος μετά από χρόνια...

Το "σενάριο" το δικό μου ( αν ήξερες) ισχύει από Απρίλιο κι έχει επιβεβαιωθεί 3 φορές , μένει 1 τελευταία

Συνήγορος κανενός δεν είμαι. Προσπαθώ να είμαι συνήγορος του ανοιχτού μυαλού.
Και σε ευχαριστώ και για τα φιλικά σου λόγια Βασίλη να είσαι καλά.

Καλώς να επιβεβαιωθεί και τη τελευταία φορά το ισχυρό σου σενάριο. Ίσως σου δώσει και έξτρα ώθηση να συνεχίσεις να μειώνεις και να κρίνεις τους συνομιλητές σου.

Οι προφητείες μας μάραναν τρομάρα μας !!!
stavros77

Unread postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 11:44 pm

Styx wrote:
stavros77 wrote:
Styx wrote:

Βρε με τον Δήμο ,κατέρριψαν ,όπως μας έγραφε, SU-33 αμερικανικά F-15 τo 2010 στη Μαύρη Θάλασσα , εεεεεε;;;;

Πόση μ****** α να αντέξω Θεέ μου;; :roll:

Βασίλη μάλλον δε διαβάζεις προσεχτικά το τι γράφεται...

ο Δήμος ΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. Αυτό είναι δεδομένο, ναι.
Τα ίδια θα λέμε;

Εμείς μιλάμε για ό,τι έχει εκπληρωθεί μέχρι τώρα ... και σαφώς ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ θα εκπληρωθούν κάποια άλλα. Και προφανώς δεν εστιάζουμε σε καμιά του ημερομηνιακή του τοποθέτηση.
Εσύ μπορείς να δογματίσεις ότι ποτέ δε θα καταρριφθούν αμερικανικά αεροσκάφη στη Μαύρη Θάλασσα;;

Πάντως στο πληροφορίες κυκλοφορεί και ένα δικό σου σενάριο για αυτό το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος. Σκέψου κάποιος την 1η Σεπτεμβρίου να σχολιάζει τα σενάρια αυτά με τον ίδιο τρόπο που σχολιάζεις και εσύ του Δήμου.

Τώρα όσο για τη τελευταία ερώτηση σου ....τι να πω .... απλά θα αναφέρω ότι δυστυχώς κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες τοποθετήσεις σου και επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα πριν. Κρίμα.

Mωρέ εγώ θυμάμαι πολύ καλά τι τον ρώτησα και τι απάντησε ,εσύ ως συνήγορος του Δήμου μάλλον μένεις αναπολόγητος μετά από χρόνια...

Το "σενάριο" το δικό μου ( αν ήξερες) ισχύει από Απρίλιο κι έχει επιβεβαιωθεί 3 φορές , μένει 1 τελευταία

μπραβο κερδιζεις
Agiografies

Unread postby casius » Sat Jun 02, 2012 11:56 pm

Ώπα Ώπα παιδιά μισό λεπτό να οργανωθούμε....
Το κράξιμο αυτή την εποχή είναι δικό μου κ για μένα..... :shock:
Last edited by casius on Sat Jun 02, 2012 11:58 pm, edited 1 time in total.
casius

Unread postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 11:56 pm

Styx wrote:

Ευχαριστώ για τα "ευγενικά" σου λόγια ,δεν άρχισα την προσωπική επίθεση αλλά λυπάμαι ,δεν θα τα αφήσω έτσι, προηγούμενα από παλιά φόρουμ και κακεντρέχειες καλό θα είναι να τα ξεχάσεις εδώ μέσα. Λυπάμαι εδώ δεν μπορείς να με διαγράψεις ,αν δεν συμφωνώ μαζί σου , φεύγω και μόνος μου , όποτε θέλω κι όποτε δεν με γουστάρουν...

Ελάχιστα άτομα έκανα ban παλιά ως συντονιστής και δεν θυμάμαι αν ήσουν μέσα σε αυτούς.
Και αν όντως δε θυμάμαι και ήσουν ... ίσως να υπήρχε ένας καλός λόγος, γιατί ουδέποτε το έπραξα ως εξουσιαστής ενός διαδικτυακού τόπου. Ἀλλωστε ήμουν συντονιστής και όχι διαχειριστής. Αν ήθελε έβαζε άλλον.
Θέλω να πιστεύω ότι είχα προσπαθήσει να είμαι όσο πιο αμερόληπτος γίνεται...

Πραγματικά λυπάμαι για την πόρωση της καρδιάς σου

PS. Τις προσωπικές επιθέσεις τις άρχισες εσύ (για να μη δημιουργείς εντυπώσεις) όταν αναφέρθηκες στα πρόσωπα ημών που γράψαμε κάτι υπέρ μιας άποψης που σχετίζεται με το Δήμο ως "συγχορδίες"
stavros77

Unread postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 11:58 pm

sgoum wrote:Κρίμα παιδιά. Μη προσωποποιειται τις διαφωνίες σας.

Δίκαιο έχεις Σάκη ... ρίξε τα ban σου :D :D
stavros77

Unread postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 11:59 pm

Styx wrote:Σε επίθεση επί προσωπικού απαντώ ομοίως ...ΝΟΜΟΣ

Μη ξεχνιόμαστε...."συγχορδίες"
stavros77

Unread postby stavros77 » Sun Jun 03, 2012 12:05 am

sgoum wrote:Τι σας έπιασε λίγες μέρες πριν τα γεγονότα; Σας επιρρεασε ο ακερμ ότι αργούν
και βρήκατε χρόνο να μαλλωσετε;:)

Από υπακοή στον "γέροντα" του φόρουμ sgoum :D δε συνεχίζω την αντιπαράθεση ό,τι απάντηση και να λάβω.
Ήμαρτον.
stavros77

Unread postby stavros77 » Sun Jun 03, 2012 12:10 am

Styx wrote:
stavros77 wrote:
Styx wrote:Σε επίθεση επί προσωπικού απαντώ ομοίως ...ΝΟΜΟΣ

Μη ξεχνιόμαστε...."συγχορδίες"

3 φορές μπαν , επειδή..... δεν σου άρεσαν οι απόψεις μου, ή δεν συνήδαν με την "ηθική" σου

Ήμαρτον αδελφέ ... είχα μια μέρα γεμάτη πειρασμούς και νεύρα και ίσως ήμουν τεντωμένος παραπάνω από το νορμάλ.
Διαφωνούμε αλλά μέχρις εκεί. Τέρμα. Κάψε στην πυρά ό,τι είπα.
stavros77

Unread postby marjory » Sun Jun 03, 2012 12:15 am

Agiografies wrote:
Σταυρο συμφωνω 1000% μαζι σου σε αυτα που λες, δυστυχος ειναι ευκολη η κριτικη στα σφαλματα των αλλων.

@Agiografies Είδες κάποια κριτική σε αυτό που έγραψα;;;; Διότι εγώ δεν βλέπω.... Το να υπενθυμίσω ότι ο ΔΗΜΟΣ είχε παραδεχτεί ότι ήταν αποκυήματα της φαντασίας του, δεν ενέχει κριτική. Οκ;;;
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ