TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby marjory » Sat Jun 02, 2012 6:37 pm

michael wrote:
πάντως η "πρόσφατη προφητεία" που αναφέρει στο Δ5 δεν είναι τίποτα άλλο από το κείμενο του Δήμου που είχε γράψει στο παρόν φόρουμ και οι περισσότεροι αμφισβητείτε...

Ο ίδιος ο ΔΗΜΟΣ παραδέχτηκε ότι τα γραφόμενά του ήταν σενάριο που είχε πλάσει ο ίδιος...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby michael » Sat Jun 02, 2012 6:43 pm

marjory wrote:
michael wrote:
πάντως η "πρόσφατη προφητεία" που αναφέρει στο Δ5 δεν είναι τίποτα άλλο από το κείμενο του Δήμου που είχε γράψει στο παρόν φόρουμ και οι περισσότεροι αμφισβητείτε...

Ο ίδιος ο ΔΗΜΟΣ παραδέχτηκε ότι τα γραφόμενά του ήταν σενάριο που είχε πλάσει ο ίδιος...

Αυτό στην πληρότητά του καθώς βλέπεις δεν το αμφισβητώ κι εγώ, εκείνο που αμφισβητώ είναι ο βαθμός στον οποίο τα γραφόμενά του είναι ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει πολλά αληθινά στοιχεία μέσα, τα οποία όπως είπα "τα έχει αναμίξει" με τις δικές του φαντασίες.

Το ότι "ομολόγησε" ότι ήταν της φαντασίας του αυτά, μπορεί να σημαίνει ότι σε κάποιο σημείο απηύδησε και "ομολόγησε" (κατά τα σοβιετικά πρότυπα) το "σφάλμα" του. Εγώ δεν ξέρω τι του είχε απαντηθεί πόσο έντονα και πόσο πιεστικά σε αυτά που έγραφε...

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο τουλάχιστον ώς προς τα κοινωνικά να πέφτει τόσο μέσα (μην κολλάμε στο χρονικό προσδιορισμό). Στις πολεμικές επιχειρήσεις είναι αμφισβητούμενος συμφωνώ όπως και στις ...θεϊκές παρεμβάσεις...

Εν πάση περιπτώσει είπα δεν παίρνω θέση...
michael

Postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 9:37 pm

marjory wrote:
michael wrote:

Αγαπητή Marjory, θα μπορούσε να ήταν και το επιτίμιο του αυτή η δημόσια αυτοδιάψευση στα όσα είπε.
Αφού τον πιστέψαμε μερικοί τότε και αναδειχθήκαμε ευκολόπιστοι, τότε ίσως δεν θα έπρεπε να τον πιστέψετε και εσείς τώρα σε αυτή του τη δημόσια διάψευση.

Προσωπικά, από τη στιγμή που δημοσίως το διέψευσε, αυτομάτως έχασα και εγώ την "πίστη" που είχα απέναντι στα λεγόμενα του. Την καλοπιστία μου αν το θες καλύτερα.

Όμως όπως είπε και ένας φίλος πριν από μένα, δεν τα απέρριψα εντελώς τα λεγόμενα. Τα κρατώ στο βάθος του μυαλού μου.
Και στο κάτω κάτω, έχω διαβάσει εδώ ρήσεις γερόντων που δεν επαληθεύτηκαν ποτέ (η συντριπτική πλειοψηφία των ρήσεων εδώ μέσα .... και ειδικά αυτές που περιείχαν ημερομηνίες).
Δεν είδα όμως καμιά άλλη τοποθέτηση και μαρτυρία να προβλέπει πχ 3-4 μήνες πριν την κρίση του 2008 την κρίση που θα ερχόταν σε λίγο καιρό. Ακόμα και από άτομα που ξέρανε καλά το διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι.

Δεν είδα καμιά μαρτυρία να τοποθετεί αυτή την κρίση σε 2 διαστήματα. Και να αναφέρει ότι στο μεσοδιάστημα θα φανεί ότι φύγαμε από την κρίση (όπως έγινε τα έτη 2010-2011 για εκτός Ελλάδος).
Και μετά να αναφέρει ότι θα επανέλθει δριμύτερη (ό,τι μεθοδεύεται τώρα δηλαδή με το σαφές πλέον σχέδιο παγκοσμίου κραχ με τις κρίσεις χρεών χωρών εν μέσω ενός εκολλαπτόμενου παγκοσμίου πολέμου στη Μέση Ανατολή).

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι η διάψευση του ήταν αληθινή ...
Και για να μην κατηγορηθώ ως Δημόφιλος, σίγουρα δεν θα προωθούσα φυσικά και τη μαρτυρία ως κάτι εντελώς αξιόπιστο μιας και η διάψευση μας τα μπέρδεψε λίγο.
Απλά θα το έθετα προς προβληματισμό...

Ταπεινή μου γνώμη λοιπόν είναι ότι δεν θα έπρεπε να στιγματίζεται οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα Δήμος. Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς παίχτηκε !
stavros77

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:09 pm

Styx wrote:
Agiografies wrote:Παιδια με τον Γιωργο τον τελειωνη, εχω μιλησει στο παρελθον και εχει κανει πολυ καλη δουλεια εχει συγκεντρωσει παρα πολλα στοιχεια που δεν τα αναφερει καν.
εφτιαξε ενα ωραιο βιβλιο το οποιο αξιζει να το διαβασουμε, και να το εχουμε υποψην μας οχι απαραιτητα για τις ημερολογιακες προσεγγισεις οσο οτι βαζει ενα δρομο και ενα σκεπτικο.

Υ.Γ. και βεβαια ξερει για το φορουμ

Επειδή δεν παίρνει κανείς άλλος την ευθύνη, δεν το αναγνωρίζω ως φιλόλογος και φέρω ακεραία την ευθύνη

βασιλη δεν διαφωνουμε,
ο ανθρωπος δεν εχει τις δικες σου γνωσεις, αλλα μην στεκεσαι εκει.

Σταυρο συμφωνω 1000% μαζι σου σε αυτα που λες, δυστυχος ειναι ευκολη η κριτικη στα σφαλματα των αλλων.
Agiografies

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:14 pm

Agiografies wrote:
Styx wrote:
Agiografies wrote:Παιδια με τον Γιωργο τον τελειωνη, εχω μιλησει στο παρελθον και εχει κανει πολυ καλη δουλεια εχει συγκεντρωσει παρα πολλα στοιχεια που δεν τα αναφερει καν.
εφτιαξε ενα ωραιο βιβλιο το οποιο αξιζει να το διαβασουμε, και να το εχουμε υποψην μας οχι απαραιτητα για τις ημερολογιακες προσεγγισεις οσο οτι βαζει ενα δρομο και ενα σκεπτικο.

Υ.Γ. και βεβαια ξερει για το φορουμ

Επειδή δεν παίρνει κανείς άλλος την ευθύνη, δεν το αναγνωρίζω ως φιλόλογος και φέρω ακεραία την ευθύνη

βασιλη δεν διαφωνουμε,
ο ανθρωπος δεν εχει τις δικες σου γνωσεις, αλλα μην στεκεσαι εκει.

Σταυρο συμφωνω 1000% μαζι σου σε αυτα που λες, δυστυχος ειναι ευκολη η κριτικη στα σφαλματα των αλλων.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΗ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ,
Agiografies

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:22 pm

Styx wrote:Ε, εντάξει αν είναι να επανέλθει εν χορδαίς και οργάνοις ο Δήμος κι η "συγχορδία" , περισσεύουμε όλοι οι υπόλοιποι

ΠΟΙΑ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ,
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ;;;;;;;;;;;;;;
Agiografies

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:26 pm

Styx wrote:Mόνο που εγώ έχω παίξει 3 φορές την αξιοπιστία μου εδώ μέσα από τον Απρίλιο ( με βάση "πληροφορίες") και δυστυχώς δικαιώθηκα ....

Απο την στιγμη που ειναι πληροφοριες που σου εχουν δωσει, γιατι λες οτι παιζεις την δικη σου αξιοπιστια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και τι σχεση εχεις εσυ με τον δημο η τα λεγομενα του γιατι καθεσαι και αναλωνεσαι σε τετοια πραγματα;;;;;;;;
Agiografies

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:34 pm

Styx wrote:Ειλικρινά περιμένεις απάντηση;

εσυ τι λες;;;
Agiografies

Postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 10:35 pm

Styx wrote:Aπό δω και πέρα σε πμ...

οπως θες
περιμενω
Agiografies

Postby stavros77 » Sat Jun 02, 2012 10:44 pm

Styx wrote:Ε, εντάξει αν είναι να επανέλθει εν χορδαίς και οργάνοις ο Δήμος κι η "συγχορδία" , περισσεύουμε όλοι οι υπόλοιποι

Συνεχώς παρατηρώ post σαν το παραπάνω που πραγματικά με λυπούν και φυσικά δεν έχει να κάνει με τον Styx που εν προκειμένω το έγραψε.

Βάζουμε ταμπέλες στον κάθε άνθρωπο ... τον οποίο πραγματικά δεν ξέρουμε καν.

Είμαι ο χειρότερος από όλους εδώ μέσα αλλά πιστεύω ότι ακόμα και μια αμαρτωλή ψυχή σαν τη δική μου μπορεί να καταλάβει ότι η στάση μας ενίοτε δεν συμβαδίζει με ό,τι θέλει να πρεσβεύσει αυτό το φόρουμ.

Λέγεται μια κουβέντα και αμέσως εμφανίζεται ένα post που είτε θα ειρωνευτεί, είτε θα μειώσει, είτε θα προκαλέσει φιλονικία.

Γιατί να γίνεται αυτό αδέλφια;

Δε θέλετε να πιστεύετε σε κάποια σκέψη που αναφέρει ένα άλλο μέλος; Σεβαστόν !!
Ποιος σας αναγκάζει;
Εδώ ούτε ο Κύριος ανάγκασε εμάς του αμαρτωλούς να Τον πιστέψουμε.

Αν ακουστεί μια άποψη που δεν συμφωνεί με τα πιστεύω σας αυτό σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να περισσεύσει, να φύγει ή να σωπάσει;
Το να υποστηρίζεται μια άποψη σε λογικά πλαίσια χωρίς εξάρσεις σημαίνει ότι γινόμαστε "συγχορδία" με σκοπό να φαλτσάρουμε στο φόρουμ;

Μπορείτε με ήρεμο τρόπο να αντικρούσετε τα λανθασμένα μας πιστεύω με τα επιχειρήματα σας.

Εκτός αν έχουμε μπει σε κάποιο ιδιωτικό χώρο με στάνταρ δογματικές θέσεις περί ορισμένων πραγμάτων (πέραν φυσικά των πραγματικών δογμάτων της πίστης μας) και αποτελούμε παραφωνία οπότε καλό θα ήταν οι αγαπητοί διαχειριστές να μας το πούνε ώστε να μην προκαλείται και ταραχή.

Αν πχ ονόματα όπως το Δήμος είναι black-listed τότε αρκεί μια αναφορά από τη διαχείριση και προσωπικώς θα το σεβαστώ και θα αποχωρήσω ησύχως. Όχι για το Δήμος αυτό καθεαυτό αλλά γιατί θα με λυπεί η φύση του φόρουμ.
Άλλωστε δεν γράφω συχνά και θα περάσει απαρατήρητο :)

Βασίλη, για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Έχουμε συνομιλήσει και παλαιότερα μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Συγχώρα με αν σε έθλιψα.
stavros77

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ