casius wrote:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο Γράψας δεν θα γίνει ΥΠΕΘΑ.
Την άλλη εβδομάδα φεύγω για Σικάγο.![]()
![]()
πας για συνομιλιες με τον Ομπαμα?
casius wrote:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο Γράψας δεν θα γίνει ΥΠΕΘΑ.
![]()
grypas wrote:casius wrote:Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο Γράψας δεν θα γίνει ΥΠΕΘΑ.
![]()
πας για συνομιλιες με τον Ομπαμα?
ΜΑΚΕΔΝΟΣ wrote:Όνομα πρωθυπουργού για υπηρεσιακή κυβέρνηση... Π. Πικραμμένος...επίτηδες βάλανε άνθρωπο με τέτοιο όνομα?μας δουλεύουν έτσι???
grypas wrote:Johny-B wrote:grypas wrote:ο Τσιπρας προτεινε Αρσενη...Η καλυτερη επιλογη νομιζω ...
Ο οποίος -τελείως τυχαία- είναι ο άνδρας της Κατσέλη με την οποία -τελείως τυχαία πάντοτε- έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί στις εκλογές...
δεν μου λεει κατι αυτο...Η Κατσελη ηταν η μονη που εκανε κοινωνικη πολιτικη απο το ΠΑΣΟΚ (νομος Κατσελη) και ο Αρσενης ο μονος ΠΑΣΟΚΟΣ που ειχε πειτυχημενη πορεια στο υπουργειο οικονομικων αλλα και Εθ.Αμυνας!
grypas wrote:
δεν μου λεει κατι αυτο...Η Κατσελη ηταν η μονη που εκανε κοινωνικη πολιτικη απο το ΠΑΣΟΚ (νομος Κατσελη) και ο Αρσενης ο μονος ΠΑΣΟΚΟΣ που ειχε πειτυχημενη πορεια στο υπουργειο οικονομικων αλλα και Εθ.Αμυνας!
titinaki wrote:Το άλλο το μάθατε? ο Τσίπρας συμφώνησε και με Παπαδήμο γράφει το αντι-νεα ταξη πραγμάτων.... αν είναι δυνατόν![]()
![]()
![]()
![]()
grypas wrote:Αντώνης wrote:grypas wrote:
Μη ξεχνάς ότι Αρσένης ήταν υπουργός άμυνας την νύχτα των Ιμίων….![]()
![]()
για διαβασε τι προτεινε εκεινη τη νυχτα...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests