ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby billsin » Mon May 07, 2012 3:53 pm

Nτόπια νέα. Περιμένουν ή ο σαμαράς να πει στον πρόεδρο δεν έχει νόημα η εντολή ή να ψάξει για οικουμενική δηλ. για συνενόχους μήπως γλυτώσει το πολιτικό τελείωμα που του ετοιμάζουν στη ΝΔ. Βέβαια ο τσίπρας και ο καμμένος το ξέρουν και περιμένουν με το όχι τους να τσιμπήσουν στελέχη. Μου είπαν και ναι να πει ο κουβέλης ( που μου είπαν δεν θα το πει μάλλον γιατί ξέρει ότι θα σβήσει ) και πάλι δεν θα έχουν λαική εντολή. Επί λέξει μου ειπώθηκε πιστεύεις εσύ ότι αυτοί οι τρεις έχουν τη λαική εντολή με το 60% απέναντί τους να πάρουν τα μέτρα του Ιουνίου; Θα ρίξουν το μπαλάκι των επαναληπτικών στους τσίπρα και καμμένο. Γενικά ξέρουν ότι τελείωσαν ψάχνουν σανίδα σωτηρίας.
billsin

Unread postby eternity » Mon May 07, 2012 3:54 pm

billsin wrote:Nτόπια νέα. Περιμένουν ή ο σαμαράς να πει στον πρόεδρο δεν έχει νόημα η εντολή ή να ψάξει για οικουμενική δηλ. για συνενόχους μήπως γλυτώσει το πολιτικό τελείωμα που του ετοιμάζουν στη ΝΔ. Βέβαια ο τσίπρας και ο καμμένος το ξέρουν και περιμένουν με το όχι τους να τσιμπήσουν στελέχη. Μου είπαν και ναι να πει ο κουβέλης ( που μου είπαν δεν θα το πει μάλλον γιατί ξέρει ότι θα σβήσει ) και πάλι δεν θα έχουν λαική εντολή. Επί λέξει μου ειπώθηκε πιστεύεις εσύ ότι αυτοί οι τρεις έχουν τη λαική εντολή με το 60% απέναντί τους να πάρουν τα μέτρα του Ιουνίου; Θα ρίξουν το μπαλάκι των επαναληπτικών στους τσίπρα και καμμένο. Γενικά ξέρουν ότι τελείωσαν ψάχνουν σανίδα σωτηρίας.

Εγραψα οτι ο Κουβελης δηλωσε στο CNN επισημα οτι δεν συνεργαζεται με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Mon May 07, 2012 3:56 pm

Δεν ξέρετε από πολιτική. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Τον σίγουρο τρόπο θα τον διαβάσετε στα λεγόμενα των γερόντων ακόμα και στο ποίημα και θα καταλάβετε.
billsin

Unread postby billsin » Mon May 07, 2012 4:08 pm

O μαλέλης που είναι με τον κουβέλη δεν είναι αρνητικός για συνεργασία μου είπαν.
billsin

Unread postby billsin » Mon May 07, 2012 4:28 pm

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ. ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
billsin

Unread postby zenjt » Mon May 07, 2012 6:35 pm

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 2&catID=11 LIVE: Πέντε όρους έθεσε ο Βενιζέλος .
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby zenjt » Mon May 07, 2012 6:36 pm

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 3&catID=11 Α.Τσίπρας: Δεν συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ – Συνομιλούμε με την Αριστερά.
zenjt

Unread postby zenjt » Mon May 07, 2012 6:37 pm

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63653799 «Οχι» από Παπαρήγα σε Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης.
zenjt

Unread postby nick_the_greek » Mon May 07, 2012 9:18 pm

Αλήθεια;;;

Τις παραιτήσεις των νεοεκλεγέντων βουλευτών του ζητά ο Ν. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή)

nick_the_greek

Unread postby zenjt » Mon May 07, 2012 10:30 pm

H ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.Η πρω'ι'νή ορκωμοσία του Πούτιν σε Πρόεδρο της Ρωσίας όπως την μετέδωσε το RUSSIA TODAY,45 ΛΕΠΤΆ ΒΊΝΤΕΟ με ολόκληρη την τελετή με πλάνα αφάνταστης ομορφιάς από το Κρεμλίνο.Καλεσμένοι ανάμεσα σε πολλούς άλλους ο Μπερλουσκόνι και ο Ούγκο τσάβες. http://rt.com/news/putin-inauguration-c ... video-720/ Image
zenjt

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ