Ηθικόν ..... α κ μ αι ο τ α τ ο ν

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Ηθικόν ..... α κ μ αι ο τ α τ ο ν

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 28, 2018 9:43 pm

Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.

τα πίνετε στο γραφείο ....

έχω φίλους αλβανούς που παρακαλάνε να τους απελευθερώσουμε ...σκέψου τους καημένους τους βορειοηπειρώτες
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby INA_OSI_EN » Sun Oct 28, 2018 10:46 pm

Τι καλα κρασια βρε αδερφε. Ξερεις ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Κερκυρας ο Βορειοηπειρωτικος ελληνισμος επρεπε να εχει αυτονομία αρα και δικη του αστυνομια; Τι δουλεια εχει η αλβανικη αστυνομια σε γιορτες εθνικων μας επέτειων;
INA_OSI_EN

Postby Orthodox1989 » Sun Oct 28, 2018 11:15 pm

Γιώργος wrote:

έχω φίλους αλβανούς που παρακαλάνε να τους απελευθερώσουμε ...σκέψου τους καημένους τους βορειοηπειρώτες

Να τους απελευθερωσουμε από τι? Επίσης ξέρεις πόσοι Έλληνες περιμένουν κάποιον να τους απελευθερωσει? Άστο καλύτερα :lol:
Orthodox1989

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 28, 2018 11:27 pm

Orthodox1989 wrote:
Γιώργος wrote:

Να τους απελευθερωσουμε από τι? Επίσης ξέρεις πόσοι Έλληνες περιμένουν κάποιον να τους απελευθερωσει? Άστο καλύτερα :lol:

Να τους απελευθερώσουμε από την αλβανιλα πο ζεχνει η Ευρώπη όλη ....σε εμάς την έχει πέσει όλος ο ντουνιάς που είμάστε ορθόδοξοι και Έλληνες ....χρόνια τώρα ...αλλά από τους εχθρούς και τους εγχώριους προδότες η Πίστη μας είναι πιο δυνατοί ..

Εσύ τι ρόλο βαράς ....με ποίους είσαι ...σα τον κάβουρα μιλάς ...πετά το καμουφλάζ ...περίεργη πληροφόρηση έχεις ..
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby Orthodox1989 » Sun Oct 28, 2018 11:27 pm

INA_OSI_EN wrote:

Τι καλα κρασια βρε αδερφε. Ξερεις ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Κερκυρας ο Βορειοηπειρωτικος ελληνισμος επρεπε να εχει αυτονομία αρα και δικη του αστυνομια; Τι δουλεια εχει η αλβανικη αστυνομια σε γιορτες εθνικων μας επέτειων;

Ειλικρινά απορώ μόνο εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο?

Βρε καλέ μου άνθρωπε το αν θα πρεπε να έχουν δικιά τους αστυνομία είναι άλλο θέμα το οποίο δεν βλέπω που βοηθάει. Εγώ ας πούμε διάβασα πως μια Υπουργός που ήταν στην τελετή είπε πως ο τόπος ήταν γεμάτος σημαίες και όλα κυλουσαν ομαλά με εθνικούς ύμνους και τραγούδια και τα λοιπά. Ξαφνικά αυτός ο τύπος άρχιζε και έβριζε προδότες και διάφορα άλλα και προσπαθούσε να κατεβάσει τις Αλβανικες σημαίες. Ακόμα και αυτονομία να είχαν αυτοί οι άνθρωποι η Αλβανική σημαία θα έπρεπε να ήταν παρόν. Μετά έγιναν όλα τα άλλα όπου όταν ήρθε η αστυνομία να τον σταματήσει έβγαλε το καλασνικοφ.

Συγγνώμη αλλά εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ηρωισμός. Ακόμα και κάποιες γριούλες έλεγαν πως άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Αν εσείς περιμένετε η Αλβανική αστυνομία να τον κερνουσε τσίπουρο τότε προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.
Orthodox1989

Postby Orthodox1989 » Sun Oct 28, 2018 11:35 pm

Αγαπητέ Γιωργο

Ξέρεις πόσοι Έλληνες περιμένουν την Ελευθερία από την Ελληνική καφρίλα ανικανότητα διαφθορά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. 600 χιλιάδες Ελληνες που έχουν φύγει σου λέει τίποτα?

Το αν μας την έχει πέσει όλος ο ντουνιάς είναι μεγάλο θέμα. Ίσως φταίμε κι εμείς που είμαστε σαυτην την κατάσταση και όχι οι άλλοι.

Εγώ απλά χρησιμοποιώ το μυαλό μου. Και όχι τα αισθήματα μόνο και μόνο επειδή ο τυπάς την είδε ραμπο.
Orthodox1989

Postby INA_OSI_EN » Sun Oct 28, 2018 11:46 pm

Orthodox1989 wrote:
INA_OSI_EN wrote:

Ειλικρινά απορώ μόνο εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο?

Βρε καλέ μου άνθρωπε το αν θα πρεπε να έχουν δικιά τους αστυνομία είναι άλλο θέμα το οποίο δεν βλέπω που βοηθάει. Εγώ ας πούμε διάβασα πως μια Υπουργός που ήταν στην τελετή είπε πως ο τόπος ήταν γεμάτος σημαίες και όλα κυλουσαν ομαλά με εθνικούς ύμνους και τραγούδια και τα λοιπά. Ξαφνικά αυτός ο τύπος άρχιζε και έβριζε προδότες και διάφορα άλλα και προσπαθούσε να κατεβάσει τις Αλβανικες σημαίες. Ακόμα και αυτονομία να είχαν αυτοί οι άνθρωποι η Αλβανική σημαία θα έπρεπε να ήταν παρόν. Μετά έγιναν όλα τα άλλα όπου όταν ήρθε η αστυνομία να τον σταματήσει έβγαλε το καλασνικοφ.

Συγγνώμη αλλά εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ηρωισμός. Ακόμα και κάποιες γριούλες έλεγαν πως άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Αν εσείς περιμένετε η Αλβανική αστυνομία να τον κερνουσε τσίπουρο τότε προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.

Δε νομιζω οτι εγιναν ετσι τα γεγονοτα

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Himara.gr, το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή. Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ.

Στην συνέχεια ο Κατσίφας, διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη. Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων "Rinea" και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.

Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ οι ειδικές δυνάμεις τον καταδίωξαν και εντοπίστηκε στην ορεινή πλευρά του χωριού Βουλιάρατη.

Ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να παραδώσει το όπλο του και να παραδοθεί ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε αλλά άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας οι πυροβολισμοί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν και ο 35χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Δες και τι λεει το πρωτόκολλο της Κερκυρας

Η περιοχή αποκτούσε επίσημα την αυτονομία της, υπό την αιγίδα του πρίγκηπα Βηντ της Αλβανίας, ο οποίος όμως δεν είχε ουσιαστικές αρμοδιότητες. Η αλβανική κυβέρνηση θα είχε το δικαίωμα να διορίζει και να απολύει τους κυβερνήτες και τους ανώτερους υπαλλήλους. Άλλοι όροι της συμφωνίας προέβλεπαν την στρατολόγηση αυτοχθόνων στην χωροφυλακή, την απαγόρευση παραμονής στρατιωτικών μονάδων αποτελούμενων από μη εντόπιους στην περιοχή, παρά μόνο σε περίπτωση πολέμου ή επανάστασης.

Προβλέπονταν επίσης, η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία, αν και στις τρεις πρώτες τάξεις η αλβανική θα διδάσκονταν παράλληλα με την ελληνική. Η θρησκευτική διδασκαλία, όμως, θα γίνονταν μόνο στα ελληνικά.

Οι Μεγάλες Δυνάμεις θα εγγυόνταν για την διατήρηση και την εκτέλεση των παραπάνω μέτρων.[1]

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Πρωτόκολλο_της_Κέρκυρας
INA_OSI_EN

Ηθικόν ..... α κ μ αι ο τ α τ ο ν

Postby Johny-B » Mon Oct 29, 2018 12:45 am

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. Όλα ψέμματα. Είχαν στήσει την προβοκάτσια, προκάλεσαν και σκότωσαν τον ομογενή. ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ.

https://police-voice.blogspot.com/2018/ ... ref=fb&m=1

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Postby INA_OSI_EN » Mon Oct 29, 2018 1:38 am

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -omonoias/

«Οι αστυνομικοί μπούκαραν στο σπίτι του, χτύπησαν τη μητέρα του, εκείνος έφυγε στο βουνό
INA_OSI_EN

Postby kalahan » Mon Oct 29, 2018 2:39 am

μπορει το παληκαρι να μην εδρασε στα πλαισια της πολιτικης ορθοτητας(μην χε...ω)αλλα καιγοταν απο αγαπη για την σημαια της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και αποδειξε οτι ειχε περιεχομενο μεσα στα παντελονια τουσε αντιθεση με ολους εμας και δεν φοβοταν τα τηγανοκεφαλα.οι οψιμοι επικριτες του ας κλεισουν το στομα τους.οπως ειχε πει και ο ΑΓΙΟς ΠΑΙΣΙΟς ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ (ΤΡΕΛΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕς ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.Ο ΘΕΟς ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ και οι υπολοιποι ας το βουλωσουμε και στις τρυπες μας και την ζωουλα μας.αντε που θα τον κρινουμε κιολας
"Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε του θεού του Ζώντος, ταις πρεσβείες της Παναχράντου Σου Μητρός και πάντων Σου των Αγίων, ελεήσε και σώσε ημάς, ως αγαθός και φιλάνθρωπος, αμήν."
kalahan

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ