Orthodox1989 wrote:''Άρα κρίνεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια...
Αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας, όπως λέει και η παροιμία.''
Πρεπει να μου κανεις πλακα τωρα, δεν εξηγειται αλλιως. Ο Ναβαλνι που σηκωσε λιγο κεφαλι και αρχισε να κριτικαρει την ολιγαρχια του Πουτιν ξαφνικα βρεθηκε φυλακισμενος λιγο πριν τις εκλογες. Δεν μπορεις να κανεις αντιπολιτευση στην Ρωσια χωρις να δεχθεις απειλες και χωρις να φας μια σφαιρα στο μετωπο. Εκτος κι αν ζεις σε αλλο πλανητη. Μαλλον να κανουμε και στην Ελλαδα τα ιδια και να εγκαταστησουμε κι εδω ενα καθεστως τυπου Ιραν, Τουρια, Ρωσια, Κινα και να ζησουμε κι εμεις την ''εθνικη υπερηφανεια''.
''Κι εσύ πώς τα γνωρίζεις αυτά με τόση σιγουριά; Στη CIA δουλεύεις;''
Ναι το βρηκες, δουλευω στην CIA, NSA, και FBI. Και για του λογου το αληθες, και αυτο το site που θα σου παραθεσω εχει παρει τις πληροφοριες απο την CIA.
http://www.news247.gr/kosmos/pethane-ro ... 02296.htmlΕιναι ομως προπαγανδα, μην το πιστεψεις
''Προσωπικά εγώ δεν έχω θεοποιήσει κανέναν.
Προσπαθώ να κρίνω από τα αποτελέσματα των πράξεων του καθενός , ανεξάρτητα από τα προσωπικά του κίνητρα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπω ότι η Ρωσία επί Πούτιν εξελίσσεται σε υπερδύναμη.
Μάλλον τα δικά σου μάτια βλέπουν επιλεκτικά ό,τι θέλουν, δηλαδή όλα τα στραβά της Ρωσίας κι όλα τα καλά της Αμερικής.
Δεν είναι να δεις ανάρτηση κατά της Αμερικής, που να μην πεταχτείς να κάνεις το δικηγόρο υπεράσπισής της, ενώ στο τέλος δεν παραλείπεις να τονίσεις ότι δεν είσαι αμερικανόφιλος!
Σκέψου και να ήσουν δηλαδή...''
Επειδη κριτικαρω την ολιγαρχια και τον αυταρχισμο με κανει Αμερικανοφιλο? Δηλαδη την δημοκρατια σαυτον τον πλανητη οι Αμερικανοι την εφηυραν? Μηπως να ακουσεις λιγο τι λες? Η Αμερικη εχει ενα σκασμο στραβα, και αν διαβαζες λιγο προσεκτικα το τι εχω γραψει, θα εβλεπες πως η Αμερικη ειναι το εργαλειο των Εβραιων. Δεν μπορω να μην κριτικαρω τον αγαπημενο σας Πουτιν επειδη αυτο θα με κανει Σιωνιστη ΑμερικανοΕΒραιο? Ελεος με τις ταμπελες.
Και κατι τελευταιο, η ανισοτητα στην Ρωσια ειναι χειροτερη απο οτι ειναι στην Ευρωπη και στην Αμερικη. Κι αυτο δεν ειναι προπαγανδα.