USA vs RUSSIA Ποιός ο καλός, ποιός ο κακός...

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby foteini » Sat Apr 28, 2018 11:19 am

Γιώργος wrote:
η Αμερική και η Ρωσία ...είναι χώρες πολλών ταχυτήτων και " κοινωνικών χρωμάτων " ....και πιο πολύ η Αμερική

Στη Ρωσία έχω πάει ..μμμμ ...Στην Αμερική έχω ενα σωρό συγγενείς ....ξανά μμμμ

Η κατάσταση είναι μια τραμπάλα οπου στη μια άκρη είναι η Ρωσία και στην άλλη η Αμερική ...εκεί τις έχουν βάλει αυτοί που θέλουν μέσο του φόβου να εξουσιάζουν τα έθνη ...

σε ολη αυτή τη κατασταση μονο η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός μπορούν να κρατησουν την απόλυτη ισορροπία ...και να δώσουν μια διέξοδο ...

Έτσι μάλιστα!
Αυτό είναι μια αμερόληπτη ματιά στον κόσμο!
foteini

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Orthodox1989 » Sat Apr 28, 2018 12:37 pm

foteini wrote:
Orthodox1989 wrote:''Άρα κρίνεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια...
Αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας, όπως λέει και η παροιμία.''

Πρεπει να μου κανεις πλακα τωρα, δεν εξηγειται αλλιως. Ο Ναβαλνι που σηκωσε λιγο κεφαλι και αρχισε να κριτικαρει την ολιγαρχια του Πουτιν ξαφνικα βρεθηκε φυλακισμενος λιγο πριν τις εκλογες. Δεν μπορεις να κανεις αντιπολιτευση στην Ρωσια χωρις να δεχθεις απειλες και χωρις να φας μια σφαιρα στο μετωπο. Εκτος κι αν ζεις σε αλλο πλανητη. Μαλλον να κανουμε και στην Ελλαδα τα ιδια και να εγκαταστησουμε κι εδω ενα καθεστως τυπου Ιραν, Τουρια, Ρωσια, Κινα και να ζησουμε κι εμεις την ''εθνικη υπερηφανεια''.

''Κι εσύ πώς τα γνωρίζεις αυτά με τόση σιγουριά; Στη CIA δουλεύεις;''

Ναι το βρηκες, δουλευω στην CIA, NSA, και FBI. Και για του λογου το αληθες, και αυτο το site που θα σου παραθεσω εχει παρει τις πληροφοριες απο την CIA. http://www.news247.gr/kosmos/pethane-ro ... 02296.html
Ειναι ομως προπαγανδα, μην το πιστεψεις :lol:

''Προσωπικά εγώ δεν έχω θεοποιήσει κανέναν.
Προσπαθώ να κρίνω από τα αποτελέσματα των πράξεων του καθενός , ανεξάρτητα από τα προσωπικά του κίνητρα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπω ότι η Ρωσία επί Πούτιν εξελίσσεται σε υπερδύναμη.
Μάλλον τα δικά σου μάτια βλέπουν επιλεκτικά ό,τι θέλουν, δηλαδή όλα τα στραβά της Ρωσίας κι όλα τα καλά της Αμερικής.
Δεν είναι να δεις ανάρτηση κατά της Αμερικής, που να μην πεταχτείς να κάνεις το δικηγόρο υπεράσπισής της, ενώ στο τέλος δεν παραλείπεις να τονίσεις ότι δεν είσαι αμερικανόφιλος!
Σκέψου και να ήσουν δηλαδή...''

Επειδη κριτικαρω την ολιγαρχια και τον αυταρχισμο με κανει Αμερικανοφιλο? Δηλαδη την δημοκρατια σαυτον τον πλανητη οι Αμερικανοι την εφηυραν? Μηπως να ακουσεις λιγο τι λες? Η Αμερικη εχει ενα σκασμο στραβα, και αν διαβαζες λιγο προσεκτικα το τι εχω γραψει, θα εβλεπες πως η Αμερικη ειναι το εργαλειο των Εβραιων. Δεν μπορω να μην κριτικαρω τον αγαπημενο σας Πουτιν επειδη αυτο θα με κανει Σιωνιστη ΑμερικανοΕΒραιο? Ελεος με τις ταμπελες.

Και κατι τελευταιο, η ανισοτητα στην Ρωσια ειναι χειροτερη απο οτι ειναι στην Ευρωπη και στην Αμερικη. Κι αυτο δεν ειναι προπαγανδα.

Άκου φίλε μου...
Τα βράδια, πριν κοιμηθείς, πες στη μαμά σου να σου διαβάζει "Τα τρια μικρά λυκάκια και το Ρούνι - Ρούνι, το ύπουλο, κακό γουρούνι", του Ευγ. Τριβιζά.
Περαστικά! :mrgreen:

Όταν μάθεις τρόπους τότε ξαναμιλάμε. Η αγένεια και οι ειρωνείες στο φόρουμ δεν συνάδουν ούτε στο ελάχιστο με τον Ορθόδοξο χαρακτήρα του.

Και επειδή μου φαίνεται σαν να μιλάω σε ρομπότ προγραματισμενα να διαβάζουν ότι τους βολεύει πάω πάσο και το κλείνω εδώ.
Orthodox1989

Re: Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby ektoras » Sun Apr 29, 2018 1:46 pm

"ΤΡΙΚΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ" +ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Β!
ektoras

Previous

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ