ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Tue Apr 24, 2012 5:53 pm

Να μου επιτρέψετε να πω ότι χθες από το πρωΐ ,κι ενώ ο ουρανός ήταν καταγάλανος,τον βομβάρδιζαν συνεχώς πανταχόθεν με τελική απόληξη στο τέλος της ημέρας να γίνει γκρι ανοιχτό.Σήμερα τη μισή μέρα έβρεχε,κι ερωτώ,αν αυτή η βροχή δεν είναι φαρμακερή,όξινη,τότε τί είναι;;;;;
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby marjory » Tue Apr 24, 2012 5:54 pm

Matina wrote:Να μου επιτρέψετε να πω ότι χθες από το πρωΐ ,κι ενώ ο ουρανός ήταν καταγάλανος,τον βομβάρδιζαν συνεχώς πανταχόθεν με τελική απόληξη στο τέλος της ημέρας να γίνει γκρι ανοιχτό.Σήμερα τη μισή μέρα έβρεχε,κι ερωτώ,αν αυτή η βροχή δεν είναι φαρμακερή,όξινη,τότε τί είναι;;;;;

Συννεφιά και βροχή που αν μη τι άλλο επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μας.... :cry: :cry: :cry:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Matina » Tue Apr 24, 2012 6:19 pm

marjory wrote:
Matina wrote:Να μου επιτρέψετε να πω ότι χθες από το πρωΐ ,κι ενώ ο ουρανός ήταν καταγάλανος,τον βομβάρδιζαν συνεχώς πανταχόθεν με τελική απόληξη στο τέλος της ημέρας να γίνει γκρι ανοιχτό.Σήμερα τη μισή μέρα έβρεχε,κι ερωτώ,αν αυτή η βροχή δεν είναι φαρμακερή,όξινη,τότε τί είναι;;;;;

Συννεφιά και βροχή που αν μη τι άλλο επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μας.... :cry: :cry: :cry:

Πάρα πολύ αρνητικά,χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη από τον Αγαπημένο Ιησού για να σταθείς στα πόδια σου ,άραγε πως επιβιώνουν εκείνοι που είναι μακράν Του;;Χριστέ μου και Κύριέ μου,αυτοί οι άνθρωποι ζούνε την επίγεια κόλαση χωρίς Εσένα,ζούνε σα κολασμένοι πριν την κόλαση,Χριστέ μου γλυκύτατε,Κάνε κάτι να Σε γνωρίσουν όλοι....γιατί χωρίς εσένα είμαστε έρμαια,χωρίς Εσένα είμαστε φυτά ,χωρίς Εσένα είμαστε κολασμένοι πριν την κόλαση.....
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby AgwnistisTou21 » Thu Apr 26, 2012 9:55 am

από τα ξημερώματα ψεκάζαν σε όλη την αθήνα χαμός έγινε , αλλά ποιός θα μιλήσει , αφου επίσημα αυτό δε συμβαίνει . αν αυτό δεν είναι έγκλημα και τελείως παράνομο τότε τι είναι . πιο πολύ με νοιάζει αυτό παρά οι εκλογές . είμαστε πιόνια σε ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι .
AgwnistisTou21

Unread postby argi1976 » Thu Apr 26, 2012 10:23 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΑ ΕΔΩ ΜΕΝΙΔΙ ΠΡΟΣ ΘΡΑΚΟΜΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ. ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
argi1976

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Apr 26, 2012 10:40 am

Καλημέρα όλη μέρα με ψεκασμούς από Βοιωτία μέχρι Αττική!
Mannlicher-Schönauer

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby titinaki » Thu Apr 26, 2012 11:14 am

AgwnistisTou21 wrote:από τα ξημερώματα ψεκάζαν σε όλη την αθήνα χαμός έγινε , αλλά ποιός θα μιλήσει , αφου επίσημα αυτό δε συμβαίνει . αν αυτό δεν είναι έγκλημα και τελείως παράνομο τότε τι είναι . πιο πολύ με νοιάζει αυτό παρά οι εκλογές . είμαστε πιόνια σε ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι .

Άστα να πάνε και εδώ στην Πτολεμαίδα χαμός γίνεται από το πρωί, τρέλα τους έχει πιάσει.....
Αυτά τα τέρατα της παγκόσμιας ελίτ δεν σέβονται τίποτα...
titinaki

Unread postby marjory » Thu Apr 26, 2012 1:07 pm

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ...ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Χριστίνα » Thu Apr 26, 2012 1:27 pm

Συνεχίζουν στην Αθήνα...
Χριστίνα

Unread postby marjory » Thu Apr 26, 2012 1:54 pm

Επειδή μεγάλωσα στην Αθήνα, θυμάμαι μέχρι πριν κάποια χρόνια ότι οι λασποβροχές που προέρχονταν από την Αφρική, ζήτημα να ήταν 2-3 φορές τον χρόνο, κι αυτό μετά από έντονους νότιους ανέμους. Μετά την βροχή έπλενα μπαλκόνια, βεράντες, αυτοκίνητο και απομακρυνόταν η άμμος ή το χώμα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ συχνά λασποβροχές.

Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα το εξής: Όταν ρίχνω νερό στα μπαλκόνια απομακρύνεται μεν το "χώμα", αλλά παραμένει στις πλάκες μια ουσία ελαιώδης που για να φύγει πρέπει να ρίξω απορρυπαντικό και να την τρίψω με σκούπα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΣΠΟΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Είμαι σίγουρη ότι αν δώσω το "χώμα" για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους θα μείνω με το στόμα ανοιχτό ως προς τις ουσίες που θα βρει σε αυτό. :? :? :?
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ