TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby koufolalos » Mon Nov 21, 2011 1:39 am

Thrax wrote:Ta pragmata kai ta themata einai kalo na legontai otan apotiponetai i alitheia kai den diastrefetai. Oloi diavasame tin anoixti topothetisi yper tou traxoniou kai iab. Kaneis kaloproairetos pou psaxnei dithen tin alitheia den ksekina apo tis planes kai tis airetikes omades gia mas kathodigisei opos nomizei ekei pou pisteuei. Kaneis den afinei tin alitjeia gia to telos exontas kanei 3-4 megala paraplanitika postarismata.

Oso gia ta screenshots krata ta na ta blepeis. Mpas kai katalabeis to diko sou dithen mperdema me to kosmip tropo pou sou milisa kai spu antapantisa.

Den perimena toso grigora kai enorxistromena na pesoun oi maskes apo tosous pollous sighronos. Kalitera apo tora na ksekatharizoume metaksi mas.

Όλα αυτά χρειάζονται περισσότερη διάκριση,...θα δείξει ο καιρός αφού πλησιάζουν οι πειρασμοί
για να δυναμώσουμε τόσο και λίγη υπομονή δεν βλάπτει ούτε κι άλλη υπομονή... έχει ο ΘΕΟΣ! ;)
koufolalos

Unread postby Thrax » Mon Nov 21, 2011 1:42 am

Συγνωμη αλλα γραφω απο κινητο.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby koufolalos » Mon Nov 21, 2011 1:45 am

Thrax wrote:Συγνωμη αλλα γραφω απο κινητο.

ΔΕΚΤΗ.......... ;) Θέλει Προσοχή = Προσευχή
koufolalos

Unread postby koufolalos » Mon Nov 21, 2011 1:49 am

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως

GENEA-OMEGA wrote:7519 έτη μετά την πτώση.

Το κακό στην αθρώπινη Ιστορία είναι αποτ΄λεσμα της συλλογικής ελεύθερης επιλογής των ανθρώπων. Μέσα σε περιβάλλον ελευθερίας και οι αθώοι υποκεινται τα δεινά της ελευθερης επιλογής της αγέλης τωνλύκων που παίρνουν τις αποφάσεις, και απρόλο που με μια βιαστική ματιά το ανθρώπινο είδος απέτυχε, στην πραγματικότητα το κακό δημιουργείται απο τις αποφάσεις ολίγων. οι πολλοί όμως έχουμε την θνησιγενή αδυναμία της μη διαιώνσης του = η κάθεμας ενέργεια μπορεί να έχει μικρό αν΄τικτυπο αλλά είτε σταματα είτε διαωνίζει την μόλυνση του κακού.

Θα δώσω ένα πεζό αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα απο προσωπική εμπειρία: Κάποια στιγμή κάποιος μου¨"πάσαρε" ένα πλαστό 20ευρω και είχα το δίλημμα τι να κάνω. Σας διαβεβαιώ ότι όταν αποφάσισα συνειδητά να σταματήσω τη διαίώνιση της κυκλοφορίας του, άμεσα σχεδόν τ πρόβλημα εξαφανίσθηκε (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες)

Το ίδιο πράγμα συμβάινει σε καθημερινή βάση. Το κακό είναι μια μόλυνση που ζεί μέσα απο την αδυναμία μας να εξοντώσουμε τη διάδοση του. και συνήθως η εξόντωση του απαιτεί προσωπικές θυσίες. Ετσι κάπως έχω αντιληφθεί ότι παίζεται αυ΄το το παιχνίδι

Στην εποχή μας της εσχάτης γεννεάς, θα κληθούμε να το παύσουμε τουλάχιστον με΄σω της μαρτυρίας της αλήθειας του Ευαγγελίου και υποπτέυομαι ότι εκεί θα φάμε μεγάλο τζαρτζάρισμα απο τις δυνάμεις του ψέυδους !!!!

Η περιουσία της αλήθείας έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο. αν χαθεί αυτή τότε ο πονηρός κέρδισε.

Αν διατηρηθεί η κιβωτός της αληθειας, τότε ο πονηρος έχει δυνητικά ηττηθεί και η ανθρωπότητα θα έχε ελπίδα ! και αυ΄το δουλευεται σε ατομικό επίπεδο !!!

Στα επερχόμενα θα δοκιμαστούμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. και οι πειρασμοί θα έρθουν σωρηδόν. Ας είναι ευλογημένη η δοκιμασία !
koufolalos

Unread postby Savvas » Mon Nov 21, 2011 4:11 am

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CN5Tc1w2Bao&feature=player_embedded#![/youtube]

Δείτε τι λέει αυτος ο αναλυτής πριν 3 χρονια... Φυσικά δεν ειναι προφήτης αλλά κανει αναλύσεις και εκτιμήσεις και δεν πέφτει έξω πότε λένε...
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε οτι δεν ελεγε μπούρδες πριν 3 χρονια...
Savvas

Unread postby zenjt » Mon Nov 21, 2011 10:37 am

[quote="Daniel]

Η προφητεία αυτή θεωρείται ότι έχει γραφεί το 1053 μ.Χ ενώ κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι του 1503 μ.Χ και άλλοι του 1603 μ.Χ. Ανεξαρτήτως της χρονολογίας συγγραφής του προφητικού αυτού κειμένου, που χωρίζεται σε 24 παραγράφους, σημασία και αξία έχει το περιεχόμενό του, μέρος του οποίου έχει ήδη επαληθευτεί (από την παράγραφο 1 έως και την 13) και ένα άλλο μέρος, το υπόλοιπο πρόκειται να πραγματοποιηθεί (παράγραφοι 14-24).

Το πλήρες κείμενο της προφητείας έχει ως εξής:

1. Μέγας Ευρωπαϊκός Πόλεμος

2. Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας.

3. Ήττα 'Αγαρ υπό Ελλήνων ('Αγαρ =Τουρκία)

4. Ενίσχυσις 'Αγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό 'Αγαρ.

5. Σφαγή ορθοδόξων λαών

6. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.

7. Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Ανδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο 'Αδης έτοιμος.

8. Προς στιγμήν Μέγας 'Αγαρ.

9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος.

10. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.

11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.

12. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών υπό της Αγγλίας.

13. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.

14. Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα 'Αγαρ και γενική σφαγή 'Αγαρ υπό Ορθοδόξων λαών.

15. Ανησυχία κόσμου.

16. Γενική απελπισία επί της γης.

17. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.

18. Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.

19. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι.

20. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.

21. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.

22. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ' αυτής.

23. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι' όλην την Ευρώπην.

24. Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.

Ούτως έσται και ούτω γένοιτο.
Αμήν, Αμήν, Αμήν.
Εγώ είμαι το Α και το Ω, Πρώτος και Έσχατος

Τέλος μία ποίμνη και εις ποιμήν, ο δε ποιμήν έσται εκ της αληθούς Ορθοδόξου Πίστεως.

Σύμφωνα με την προφητεία ανωνύμου μετά την παράδοση της πόλης στους Ελληνες έχουμε πτώση του πάπα και ανακήρυξη ενός πατριάρχη για όλη την Ευρώπη.
Αλλά τότε αν ο αντίχριστος έλθει μετά από 35 χρόνια που θα βρεθεί πάπας να βοηθήσει στην ανάδειξή του;

Ευχαριστώ.[/quote]Xαίρομαι που το έχεις το κείμενο και έχεις κατανοήσει ότι κάποια πράγματα[1-13]έγιναν και τα υπόλοιπα ακολουθούν.Αφού περιγράφει τον 3ο Π.Π.πες μου που γράφει την λέξη αντίχριστος στα γεγγονότα του 3ουΠ.Π..Μιλάει ότι θα παυτεί ο Πάπας και θα αναλάμψει η Ορθοδοξία.Και είναι γραμμένο το 1053μ.Χ.και ακόμα δεν έχουν γίνει όλα τα γεγγονότα.Τα κείμενα του Γέροντα Πα'ί'σιου τα έχω και τα γράφεις σωστά.Γράφει για αντίχριστο και σφραγίσματα,δεν αναφέρει όμως ημερομηνίες.Αν αυτά συμβούν σε 30 ή 50 ή αναρίθμητα χρόνια, οι τότε άνθρωποι θα γράφουν ότι ο Γέροντας[ίσως να έχει ανακηρυχτεί και Αγιος μέχρι τότε από την εκκλησία]Πα'ί'σιος από το 1980 τα έλεγε αυτά και αναλυτικά.Η ζωή μετά τον 3ο Π.Π. συνεχείζεται,θα κηρυχτεί το ευαγγέλιο παγκοσμίως για να είναι ενημερωμένος όλος ο πλανήτης θα έρθουν οι Προφήτες Ηλίας και Ενώχ να ειδοποιήσουν τον κόσμο για το ποιός είναι ο αντίχριστος,και ακολουθεί η Δευτέρα Παρουσία.Εξ άλλου η Ε.Ε[ΕΟΚ]σήμερα αριθμεί 27 μέλη και όχι 10.Θα διαλυθεί και μετά από δεκαετίες μπορεί να ξαναγίνει με 10 χώρες.Οπως πριν τον Χριστό, ήρθε ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος[Βαπτιστής]για να προετοιμάσει τον δρόμο του Μεσσία έτσι και σήμερα όλο αυτό το αντίχριστο σύστημα που ζούμε είναι πρόδρομος του τελικού αντιχρίστου.Και μιά ερώτηση,ποιά ήταν η Αγαρ;[Aγαρ=Τουρκία, δεν είναι η μόνη απάντηση,αλλά μια ιστορία.]
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby Ellinida » Mon Nov 21, 2011 7:05 pm

Γειά σας παιδιά!Η Παναγία να μας προστατεύει όλους!
Με γειά το φόρουμ!
Έχω μια απορία.
Η απόσυρση του κεφαλαίου δεν συνιστά πτώχευση?
Και αν ναι τότε πως εξηγείτε την προφητεία του Κοσμά Αιτωλού Θά ξεκινήσουν νά 'ρθουν για να εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως...?
Μετά την πτώχευση θα πληρώνουμε φόρους?
Τι γίνεται με το κόμμα των αποστράτων? :|
Ellinida

Unread postby eternity » Mon Nov 21, 2011 8:23 pm

Ellinida wrote:Η απόσυρση του κεφαλαίου δεν συνιστά πτώχευση?
Και αν ναι τότε πως εξηγείτε την προφητεία του Κοσμά Αιτωλού Θά ξεκινήσουν νά 'ρθουν για να εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως...?

Η εγκατασταση του Ραιχενμπαχ( Reichenbach) εδω στην ελλαδα με αρμοδιοτητες ακομα και για θεματα φορων και φοροδιαφυγης ειναι μια καλη εξηγηση οπως διμαορφωνονται τωρα τα πραγματα.
Μετα την πτωχευση κανενας δεν μπορει να απντησει με ακριβεια τι θα γινει. Ουτε και οι πιο εμπειροι οικονομολογοι μονο εικασιες κανουμε.
το κομμα των αποστρατων αν δεν κανω λαθος θα ανακοινωσει σημερα τη συσταση του.Εινια η παρθενικη του εμφανιση και θα δουμε το προγραμμα του εν καιρω.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby zenjt » Mon Nov 21, 2011 9:45 pm

Ellinida wrote:Γειά σας παιδιά!Η Παναγία να μας προστατεύει όλους!
Με γειά το φόρουμ!
Έχω μια απορία.
Η απόσυρση του κεφαλαίου δεν συνιστά πτώχευση?
H απόσυρση κεφαλαίου συνιστά πτώχευση,και η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού , εξηγείτε με ήδη εγκατεστημένο τον Ρα'ι'χενμπαχ επί τέτοιων θεμάτων,αλλά και τους φόρους ακινήτων μέσω ΔΕΗ.Δεν θα προφτάσουν όμως.....επειδή είναι επί θύραις η μη καταβολή της 6ης Δόσης ή θα σκάσει κάποιο άλλο ακόμα πιο σημαντικό γεγγονός μέσα στην Ευρώπη.Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι την τελευταία στιγμή θα μας δωθεί η 6 δόση,αλλά με τρώει μια ανησυχία από κάποιες φήμες που ακούω ότι κάτι δεν θα πάει καλά.Από μέρες προσπαθώ να εστιάσω στο Φόρουμ πάνω στο τι έρχεται οικονομικά,γιατί είτε πάρουμε είτε δεν πάρουμε την δόση θα έχουμε εξελίξεις.Αν πάρουμε την δόση τότε θα παίξουν πολύ σκληρά μέτρα ,γιατί όχι και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση[Κάρτα του Πολίτη].Αν δεν πάρουμε την δόση τότε έρχεται χάος με ότι αυτό συνεπάγεται.Μετά την πτώχευση,όποτε κι αν συμβεί δεν πληρώνουμε φόρους γιατί πλέον περνάμε σε καταστάσεις που είδαμε στο παρελθόν στην Αργεντινή.Για το κόμμα των αποστράτων περιμένω τις ανακοινώσεις τους για την ίδρυση του κόμματος και το καταστατικό με το τι πρεσβεύουν.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby eternity » Mon Nov 21, 2011 10:10 pm

zenjt wrote:αλλά και τους φόρους ακινήτων μέσω ΔΕΗ.Δεν θα προφτάσουν όμως.....επειδή είναι επί θύραις η μη καταβολή της 6ης Δόσης ή θα σκάσει κάποιο άλλο ακόμα πιο σημαντικό γεγγονός μέσα στην Ευρώπη.Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι την τελευταία στιγμή θα μας δωθεί η 6 δόση,αλλά με τρώει μια ανησυχία από κάποιες φήμες που ακούω ότι κάτι δεν θα πάει καλά.Από μέρες προσπαθώ να εστιάσω στο Φόρουμ πάνω στο τι έρχεται οικονομικά,γιατί είτε πάρουμε είτε δεν πάρουμε την δόση θα έχουμε εξελίξεις.Αν πάρουμε την δόση τότε θα παίξουν πολύ σκληρά μέτρα ,γιατί όχι και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση[Κάρτα του Πολίτη].Αν δεν πάρουμε την δόση τότε έρχεται χάος με ότι αυτό συνεπάγεται.Μετά την πτώχευση,όποτε κι αν συμβεί δεν πληρώνουμε φόρους γιατί πλέον περνάμε σε καταστάσεις που είδαμε στο παρελθόν στην Αργεντινή.Για το κόμμα των αποστράτων περιμένω τις ανακοινώσεις τους για την ίδρυση του κόμματος και το καταστατικό με το τι πρεσβεύουν.

οι φοροι των ακινητων εγκειται στον δυσβασταχτο φορο ( κατα τη δικη μου εκτιμηση και οχι στο θα ερθουν για να εισπραξουν τους φορους).
Ουδεμια σχεση η πτωχευση της Αργεντινης με την πτωχευση της Ελλαδας γιατι πολυ απλα η Αργεντινη ηταν αυταρκης οταν πτωχευσε( παραγωγη αγροκτηνοτροφικων προϊοντων και εξαγωγες).
Αυτο τουλαχιστον λεγεται απο οικονομικους αναλυτες.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ