TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Savvas » Sun Nov 20, 2011 7:15 pm

Fringe wrote:Ευχαριστώ πολύ Σάββα, να είσαι καλά!

viewtopic.php?f=13&t=296 <----- Δες εδω φιλε. Να εισαι καλα..
Savvas

Unread postby zenjt » Sun Nov 20, 2011 8:52 pm

Fringe wrote:Βέβαια έχω μια απορία.

Πότε στο περίπου θα εμφανιστεί ο Ιωάννης (αν λέγεται Ιωάννης) ..μετά τον Γενικό Πόλεμο; Σε αυτή την περίπτωση...υπάρχει και το εξής σκεπτικό από μένα :
Στον Γενικό Πόλεμο , όπως και σε κάθε πόλεμο , θα υπάρχουν αρρώστιες, εξαθλίωση, πείνα κ.ο.κ . Αν έρθει τότε ο Ιωάννης ...θα κυβερνήσει ΜΟΝΟ την Ελλάδα;

Υπάρχει περίπτωση να κυβερνήση σε αντίπαλα στρατόπεδα βέβαια με τον Αντίχριστο; ( ΑΝ ήταν έτσι θα ανέφερε και κάτι η Αποκάλυψη)

ή...θα εμφανιστεί μετά τον Γενικό πόλεμο ..θα περάσουν 3-4 δεκαετίες...θα πεθάνει...μετά έχουμε κατάπτωση πάλι και τα τελικά γεγονότα που θα οδηγήσουν στην Δ.Παρουσία;

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά με έχει μπερδέψει αυτό το θέμα. :geek: :oops:
Στο προηγούμενο φόρουμ είχα ένα νήμα με ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΓΙΩΝ όπου θα μπορούσες να ξεμπερδέψεις τις ιδέες σου.Οταν μπορέσω θα το επαναφέρω.Περιληπτικά:O Bασιλέας Ιωάννης θα εμφανιστεί όταν θα μας παραδώσουν οι Ρώσοι την Κωνσταντινούπολη.Θα κυβερνήσει την αναγγενημένη και διευρυμένη Ελλάδα[ Νέο Βυζάντιο]που θα περιλαμβάνει την Βόρειο Ηπειρο,την Περιοχή Μοναστήρι στα σημερινά Σκόπια,την Τουρκία μέχρι την Καππαδοκία και την Κύπρο[ολόκληρη].Εκτός από κυβερνήτης θα είναι και Πατριάρχης για ολόκληρη την Ευρώπη[Ορθόδοξη πλέον, αφού θα διαλυθεί ο Παπισμός,οι Προτεστάντες και Αγγλικανοί]Οι προφητείες λένε ότι θα ζήσει ακόμα για 32-36 έτη.Μετά θα υπάρχει πάλι επιστροφή στην αμαρτία,πτώση και εμφάνιση του Αντίχριστου.Για το ποιός είναι,σίγουρα δεν είναι ο Ιωάννης Ιωάννου από την Κύπρο,ξέχνα τα Τραχωνικά γιατί είναι αιρετικά.Πολλοί αναφέρουν ότι είναι ο Δούκας Ιωάννης ο Βατάτζης αλλά ο Μοναχός Λεόντιος Διονυσιάτης στην ιστοσελίδα του διαψεύδει αυτή την φήμη.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby Daniel » Sun Nov 20, 2011 9:14 pm

Έχω κι εγώ μια απορία. Σύμφωνα με ερμηνευτές της αποκάλυψης αλλά και τον γέροντα παΐσιο ο πάππας θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντιχρίστου. Αφού λοιπόν θα αναλάβει βασιλιάς ο Ιωάννης και θα καταργηθεί ο πάππας ποιος θα βοηθήσει την ανάδειξη του Αντιχρίστου;
Daniel

Unread postby manouil » Sun Nov 20, 2011 9:34 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-YS3mmuKpc&feature=related[/youtube]
manouil

Unread postby dou » Sun Nov 20, 2011 9:34 pm

Δεν μου φαίνεται λογικό το σκηνικό με τις υπογραφές.
Πλεον, απο αυτούς δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ.
Μπορεί η μη υπογραφή, να ειναι ενα ακομη στημένο παιχνίδι,
το οποίο να οδηγήσει μεν σε πτώχευση την χώρα αλλα,

1. Να βγάλει λάδι τον Γιωργάκη.
2. Να βοηθήσει την πτωχευση που ηδη εχει προαποφασιστεί.
3. Να ανεβάσει τον πεσμένο πλεον Σαμαρά.
4. Να βοηθήσει τη διαλυση της ευρωζώνης.

Νομιζω αρχές Οκτωβρίου, διάβασα μια δήλωση (δεν θυμάμαι ποιου)
που έλεγε οτι η Γερμανία και η Γαλλία εχουν τυπώσει δικό τους νομισμα
και οτι το ευρώ- ευρωζώνη, εχει 4 μήνες ζωή!!!

Αυτό φυσικά τότε, φαινοταν το λιγότερο αστείο.
Τώρα, φαίνεται μάλλον αναπόφευκτο.
Επίσης, οτι ακούγεται πολύ, (9/12) μάλλον δεν γινεται τιποτα.
Παρασκευή βέβαια θα ειναι, αλλά δεν ξέρω ποια...
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby Fringe » Sun Nov 20, 2011 9:37 pm

Με αυτό , επιβεβαιώνετε και η Γραφή που λέει πως πολλοί Αντίχριστοι θα έρθουν στον κόσμο.
Fringe

Unread postby akarnania » Sun Nov 20, 2011 9:45 pm

zenjt wrote:
Daniel wrote:Έχω κι εγώ μια απορία. Σύμφωνα με ερμηνευτές της αποκάλυψης αλλά και τον γέροντα παΐσιο ο πάππας θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντιχρίστου. Αφού λοιπόν θα αναλάβει βασιλιάς ο Ιωάννης και θα καταργηθεί ο πάππας ποιος θα βοηθήσει την ανάδειξη του Αντιχρίστου;
Εδώ πλέον πας σε καθολικές προφητείες του Μοναχού Μαλαχία περί των αριθμών των Παππών.Και επειδή εσκεμμένα έχουν προσθέσει έναν[γιατί ο τελευταίος είναι ο σημερινός Βενέδικτος=666]Ο προστιθέμενος Πάππας εκείνης της εποχής θα αναδείξει τον τότε αντίχριστο,ο οποίος κατά τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών θα φορέσει και το στέμμα του Πάππα.Ο σημερινός Πάππας θα βοηθήσει αυτόν που θα ξεκινήσει τον πόλεμο και θα είναι Εβραίος,κατά τον Γέροντα Πα'ί'σιο.Αν δεν γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας αντίχριστος δεν θα υπάρξει.Ο παγκόσμιος κυβερνήτης δεν θα προλάβει να στεφθεί γιατί θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Ιεροσόλυμα[Προφητείες Ιεζεκιήλ κεφ.λη΄και λθ.]Τεράστια προσοχή στο θέμα του αντίχριστου γιατί σε λίγο καιρό θα υπάρχει σύγχυση ανάμεσα στους Ελληνες με τα γεγγονότα που θα εξελιχτούν.Με την έναρξη του πολέμου πολλοί θα πιστεύουν ότι πάμε προς το τέλος του κόσμου,ενώ ο ίδιος ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο αναφέρει ότι όλα αυτά πρέπει να συμβούν αλλά δεν θα είναι ακόμα το τέλος.Αντίχριστος είναι ο κάθε άνθρωπος που είναι ενάντια στην διδασκαλία του Χριστού και τέτοιοι υπήρξαν πολλοί ιστορικά όπως ο Χίτλερ στον 2οΠ.Π.και ο σημερινός Παγκόσμιος Κυβερνήτης που τον ετοιμάζουν για το καλοκαίρι του 2012.Ζούμε ήδη μέσα σε ένα αντίχριστο σύστημα το οποίο θα πέσει.Αν σε λίγες μέρες μας πουν και για κάρτες...τότε θα πέσει πιό γρήγορα.

Συμφωνω στα περισσοτερα.Εχω ομως εναν διαφορετικο λογισμο περι Παππα και Αντιχριστου.Νομιζω οτι ο σημερινος Παππας θα αναδειξει
τον <<Αντιχριστο>> ανθρωπο που θα παρει μια πολυ σημαντικη αποφαση για την εξελιξη του αναμενομενου πολεμου.
akarnania

Unread postby Voreios » Sun Nov 20, 2011 10:32 pm

Έως τις 9 Δεκεμβρίου που θα γίνει η επόμενη σύνοδος κορυφής η Ευρώπη περνά το κρισιμότερο εικοσαήμερο της μεταπολεμικής Ιστορίας της
http://mixirotera.blogspot.com/2011/11/9_18.html
Για αυτό ακούτε για 9 Δεκέμβρη κλπ.
Συγκλίνουν εκείνην την ημέρα τρία γεγονότα:
1.Συνεδριάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και αν θέλουν μας πετάν από το Ευρώ, ή μας πτωχεύουν ή αποσύρουν τα Κεφάλαια τους. Διαλέξτε.
2. Είναι Παρασκευή για να είναι κλειστές οι Τράπεζες σε περίπτωση ταραχών ή νομισματικών αλλαγών.
3.Είναι εορτή της Θεοτόκου (Σύλληψις Θεοτόκου υπό της Αγίας Άννης).
Φοβερή ...''σύμπτωση''...
:ugeek:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby marjory » Sun Nov 20, 2011 10:52 pm

dou wrote:Βεβαιως και δεν αποτελεί νόμο του κράτους, αλλά τα λεφτά (δανειο) τα πήραμε.
Οι αντισυνταγματικότητες βάρεσαν κοκκινο!!!

Δεν τολμούσε ο ΓΑΠ να περάσει την σύμβαση [Μνημόνιο 1] και την σύμβαση [Μεσοπρόθεσμο] από το κοινοβούλιο, διότι έπρεπε να υπερψηφιστεί με 180 τουλάχιστον βουλευτές... Αν καταψηφιζόταν θα έπρεπε να την αλλάξει και σιγά και μη του έκαναν την χάρη... Κατά συνέπεια ήταν ατελή [επειδή ψηφίστηκαν με 153 βουλευτές μόνο ένα τμήμα τους και όχι το σύνολο της σύμβασης] και μη νόμιμα [διότι δεν πέρασαν από τη Βουλή προς ψήφιση]. Αυτό το γνώριζαν οι "εταίροι" μας, όταν πήραν την υπογραφή του ΓΑΠ για την νέα δανειακή σύμβαση "κουρέματος" [εγώ την λέω "καρότο" διότι ενεργεί ως δόλωμα για να υποχρεώσει την αντιπολίτευση να την ψηφίσει].

Η 6η δόση αποτελεί δόση της πρώτης σύμβασης [μνημόνιο 1] και καμία σχέση δεν έχει με τη σύμβαση "καρότο"...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Daniel » Sun Nov 20, 2011 11:00 pm

Αγαπητέ zenjt .
Ας αφήσουμε κατ' αρχήν εκτός τους καθολικούς προφήτες αφού κατά πάσα πιθανότητα είναι ψευδοπροφήτες.
Αναφέρθηκα μόνο σε ορθόδοξους ερμηνευτές και στον γέροντα Παΐσιο. Πουθενά δεν αναφέρθηκε ο γέροντας σε πρόβα αλλά μίλησε για μικρή κατοχή του αντιχρίστου σατανά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναφέρεται στον τελικό Αντίχριστο. Στο προηγούμενο site είχα γράψει αναφορές σε βιβλία του γέροντος Παισΐου. Ας με συγχωρέσουν οι υπεύθυνοι του site που το ξαναβάζω. Αν ενοχλεί λόγω μεγέθους μπορούν να το σβήσουν. Πολύ φοβάμαι όμως ότι ο Αντίχριστος έρχεται τώρα και όχι μετά από δεκαετίες. Ακολουθεί το παλιό κείμενο.
Έχω παρατηρήσει όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε μια ασυμφωνία σχετικά με το χρόνο εμφάνισης του αντιχρίστου (τώρα ή μετά από 35-40 χρόνια ) την εμφάνιση η μη του βασιλιά μετά την καταστροφή της Πόλης κλπ.
Επιτρέψτε μου να παραθέσω ορισμένα εδάφια από την αγία γραφή και έγκυρα βιβλία που κυκλοφόρησαν για τον γέροντα Παΐσιο που ίσως μας βοηθήσουν να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Στην αποκάλυψη περιγράφει τον αντίχριστο σαν θηρίο με δέκα κέρατα. Ο άγγελος δίνει την εξήγηση στον Ιωάννη και του λέγει : και τα δέκα κέρατα α είδες δέκα βασιλείς εισίν, οίτινες βασιλείαν ούπω έλαβον , αλλ’ εξουσίαν ως βασιλείς μίαν ώραν λαμβάνουσι μετά του θηρίου. Ούτοι μίαν γνώμην έχουσι και την δύναμιν και την εξουσίαν αυτών τω θηρίο διδόασι.
Η μετάφραση από τον Τρεμπέλα. Και τα δέκα κέρατα που είδες σημαίνουν δέκα βασιλείς οι οποίοι δεν εβασίλευσαν ακόμα έως τώρα αλλ’ ως βασιλείς λαμβάνουν εξουσίαν μίαν ώραν και θα βασιλεύσουν πολύ ολίγον χρόνον ως σύμμαχοι του θηρίου. Αυτοί έχουν τα αυτά φρονήματα και την δύναμη και την εξουσία τους την δίδουν στο θηρίο. (Αποκάλυψις ιζ 12-13)
Στο βιβλίο σκεύος εκλογής στη σελίδα 431 ο γέροντας Χριστόδουλος γράφει: Θα μάθετε αδελφοί ότι συντελούνται στις μέρες μας κοσμοϊστορικά γεγονότα και θα πληροφορηθείτε ότι η ένωση της Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί με δέκα μόνον κράτη…. Ποιο κοσμοϊστορικό γεγονός θα λάβει χώρα με την ένωση των δέκα κρατών; Πολλά ακούγονται ότι ο αντίχριστος έχει γεννηθεί. Αληθεύει; Αν ναι ποιος είναι. Από πού θα κάνει την εμφάνισή του και με ποια ιδιότητα; Στο βιβλίο στη δύση της ελευθερίας (ο ίδιος συγγραφέας) στη σελίδα 132-133 επαναλαμβάνει το παραπάνω και συνεχίζει: Η γραφή μας περιγράφει λεπτομερώς τη δημιουργία της ενωμένης Ευρώπης και είναι αυστηρά κατηγορηματική στο ότι η ένωση θα γίνει με δέκα μόνο κράτη.
Στην αγία γραφή όμως δεν νομίζω να υπάρχει άλλη αναφορά σε ένωση 10 κρατών παρά μόνο στους 10 βασιλείς που θα δώσουν την εξουσία τους στον αντίχριστο.
Νομίζω ότι αν συνδυάσουμε τα παραπάνω μπορεί να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι ο αντίχριστος θα ηγηθεί μιας ενωμένης Ευρώπης δέκα κρατών. Με βάση την παραπάνω λογική καταλαβαίνουμε το απόσπασμα από το βιβλίο σκεύος εκλογής σελ. 207 Οι Εβραίοι επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο….. ηγέτη, θα αποθρασυνθούν ….
Αν οι πληροφορίες από το μοναχό Βησσαρίωνα που κάποιοι ανέφεραν ότι ο αντίχριστος γεννήθηκε στις 9-8-1982 είναι σωστές τότε το καλοκαίρι του 2012 πρέπει να κάνει την εμφάνισή του σε ηλικία 30 ετών όπως και ο Χριστός μας.
Κατά περίεργη σύμπτωση η θητεία του σημερινού προέδρου διαρκείας 2,5 χρόνων λήγει το καλοκαίρι του 2012. Έχετε ξανακούσει θητεία 2,5 χρόνων για πρόεδρο; Τυχαίο ; δεν νομίζω.
Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε : τον πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία και εξηγεί ο γέροντας Παΐσιος (σελ 223) Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον Πάπα της συγκεκριμένης εποχής, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου. Λίγο πριν τα παιδιά τον είχαν ρωτήσει .
Γέροντα ο ηγέτης αυτού του πολέμου θα είναι Εβραίος;
Γέροντας: Ναι Εβραίος θα ναι Θα συνεργαστεί πολύ κι ο πάπας γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει ν’ ακολουθούν τον αντίχριστο. Σύμφωνα με κάποιους ερμηνευτές της αποκάλυψης ο πάπας θα είναι ο ψευδοπροφήτης που θα βοηθήσει την άνοδο του αντιχρίστου.
Σύμφωνα με την προφητεία ανωνύμου
Στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους διασώζεται κάποια γραπτή προφητεία, που γράφτηκε από ανώνυμο άγιο ασκητή, κατα παραχώρηση Θεού, και αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα.

Η προφητεία αυτή θεωρείται ότι έχει γραφεί το 1053 μ.Χ ενώ κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι του 1503 μ.Χ και άλλοι του 1603 μ.Χ. Ανεξαρτήτως της χρονολογίας συγγραφής του προφητικού αυτού κειμένου, που χωρίζεται σε 24 παραγράφους, σημασία και αξία έχει το περιεχόμενό του, μέρος του οποίου έχει ήδη επαληθευτεί (από την παράγραφο 1 έως και την 13) και ένα άλλο μέρος, το υπόλοιπο πρόκειται να πραγματοποιηθεί (παράγραφοι 14-24).

Το πλήρες κείμενο της προφητείας έχει ως εξής:

1. Μέγας Ευρωπαϊκός Πόλεμος

2. Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας.

3. Ήττα 'Αγαρ υπό Ελλήνων ('Αγαρ =Τουρκία)

4. Ενίσχυσις 'Αγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό 'Αγαρ.

5. Σφαγή ορθοδόξων λαών

6. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.

7. Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Ανδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο 'Αδης έτοιμος.

8. Προς στιγμήν Μέγας 'Αγαρ.

9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος.

10. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.

11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.

12. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών υπό της Αγγλίας.

13. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.

14. Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα 'Αγαρ και γενική σφαγή 'Αγαρ υπό Ορθοδόξων λαών.

15. Ανησυχία κόσμου.

16. Γενική απελπισία επί της γης.

17. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.

18. Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.

19. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι.

20. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.

21. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.

22. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ' αυτής.

23. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι' όλην την Ευρώπην.

24. Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.

Ούτως έσται και ούτω γένοιτο.
Αμήν, Αμήν, Αμήν.
Εγώ είμαι το Α και το Ω, Πρώτος και Έσχατος

Τέλος μία ποίμνη και εις ποιμήν, ο δε ποιμήν έσται εκ της αληθούς Ορθοδόξου Πίστεως.

Σύμφωνα με την προφητεία ανωνύμου μετά την παράδοση της πόλης στους Ελληνες έχουμε πτώση του πάπα και ανακήρυξη ενός πατριάρχη για όλη την Ευρώπη.
Αλλά τότε αν ο αντίχριστος έλθει μετά από 35 χρόνια που θα βρεθεί πάπας να βοηθήσει στην ανάδειξή του;
Από άλλο βιβλίο έλεγε ο γέροντας
Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλλουν με την βία το σφράγισμα;
Μέχρι εκεί η … ευγένεια τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι Ευρωπαίοι.
Αλλού λέει.
Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβη ο Χριστός;
Ναι. Εδώ βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Αγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φαει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθή το πλάσμα Του, θα αφήση το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθη μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβη ο Χριστός, θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πεις για το Χριστό! Ετσι θα κηρυχθή το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθη ως Κριτής να κρίνη τον κόσμο. Αλλο Κρίση, άλλο μια επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήση το πλάσμα Του.
Πάλι βλέπουμε ότι συνδέει τη μικρή κατοχή του σατανά με την επέμβαση του Χριστού και τη Δευτέρα παρουσία. Στη πατερική γραμματεία όμως το μόνο περιστατικό που συνδέεται με τη Δευτέρα παρουσία είναι η μάχη του αρμαγεδώνος και ο θάνατος του αντιχρίστου. Αρα η μικρή κατοχή του αντιχρίστου σατανά δεν είναι μια πρόβα όπως γράφουν πολλοί στο site αλλά τα 7 χρόνια του αντιχρίστου.
3,5 χρόνια σαν πολιτικό πρόσωπο ηγέτης και τα τελευταία και δυσκολότατα σαν παγκόσμιος δικτάτορας αυτοθεοποιημένος στον ναό των Ιεροσολύμων.
Αλλού λέει.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι... κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα...
'Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε... Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται;
Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό.
Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν...
Πάλι μιλάει για τα επτά χρόνια του αντιχρίστου .
Στο βιβλίο σκεύος εκλογής στη σελ. 206 λέει.
Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα , τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα . Εμένα ο λογισμός μου , μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος
Συνδέει δηλαδή τον πόλεμο αυτό με το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ. Το γκρέμισμα όμως του τεμένους συνδέεται με το χτίσιμο του ναού του Σολομώντος και την εμφάνιση του αντιχρίστου. Πιστεύετε ότι θα γκρεμιστεί το τέμενος θα γίνει ο ανωτέρω περιγραφόμενος πόλεμος και μετά από 35-40 χρόνια ο ερχομός του αντιχρίστου;
Αλλού έλεγε ο γέροντας για την ενωμένη Ευρώπη Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της…Ψωμιά 35-40 χρώνων;
Νομίζω ότι με βάση όλα τα παραπάνω μπορούμε να υποθέσουμε ότι τώρα έρχεται ο αντίχριστος και όχι μετά την πάροδο πολλών ετών. Όσον αφορά τις προφητείες με τον βασιλιά Ιωάννη μπορούν να εκπληρωθούν εάν βεβαίως είναι αληθινές εάν εμφανιστεί προς το τέλος του αντιχρίστου.
Τα παραπάνω δεν γράφτηκαν για να αντιπαρατεθώ με κανέναν αδελφό του site. Εξάλλου πιθανότατα να είναι λάθος ερμηνείες του φτωχού μου μυαλού. Κάθε συνεισφορά στη συζήτηση δεκτή.
Ευχαριστώ.
Daniel

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ