TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby kyriakos » Sun Nov 20, 2011 3:08 pm

ellhn90 wrote:
zenjt wrote:Θα συμφωνήσω με τον GENEA-OMEGA για την ιστορία της γης και την ανθρωπότητας.Τα έτη είναι 5.508 προ Χριστού+2011 μετά Χριστόν=7.519 κατά την Πατερική παράδοση[από κτίσεως κόσμου,Αδάμ] και όχι όσο αναφέρουν οι επιστήμονες,και οι ιστορικοί ειδικά που γράφουν για 10.000 έτη προ Χριστού ενώ είναι γνωστά τα 3.000 έτη ιστορίας και πιό πριν δύσκολα βγαίνουν κάποια ιστορικά ευρήματα που αποδεικνύουν ίχνη ζωής προ'ι'στορικά.

Αδερφια...η ζωή του ειδους μας του HOMO SAPIENS, με επιστημονικες μετρήσεις ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ, τόσο αδιάσειστες όσο αδιάσειστη ειναι κι μια μετρηση πιέσεως, δλδ ΑΠΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, δειχνουν ζωή του ειδους μας από 60000 προχριστου.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΚΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΦΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 10000 πΧ...ΕΛΕΟΣ!
ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
!

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ "ΕΤΗ" με τα ημερολογιακά!
Αυτό κανουν οι ΠΑΠΠΙΚΟΙ κ τρώνε τη μια "φαπα" μετά την άλλη..
τετοια ελεγαν πως η Γη ειναι επίπεδη...πως Δεν υπήρξαν δεινοσαυροι, και αλλες αστειοτητες.....
Αυτό με τα ετη από Αδαμ δεν εχει θεολογική βάση, αν μετρήσετε τα Ετη ημερολογιακά.....¨οπως σαν τις ημέρες δημιουργίας.....
μην πεφτετε στη λούμπα....

Φίλε μου επίτρεψέ μου να σείσω λίγο τις "αδιάσειστες" "επιστημονικές" "μετρήσεις" (θα μου τελειώσουν τα εισαγωγικά :) )
Θα μπορούσα να ασχοληθώ εκτενώς για τα 4.54 δισ. χρόνια που ισχυρίζονται ορισμένοι ότι έχει ηλικία το Σύμπαν μας, βασισμένοι στο λόγο των ισοτόπων μολύβδου από μετεωρίτες και βράχους από τη σελήνη και τον πλανήτη μας. Δε θέλω να μακρυγορήσω όμως.
Πέρα από την προπαγάνδα του Ν. Geographic περί εκατομμυρίων ετών για να δικαιολογήσει την "εξέλιξη", οι πιο γνωστοί τρόποι χρονολόγησης ενός ευρήματος σε σχέση με κάποιο άλλο γνωστής ηλικίας, είναι:
Α. Ραδιοενεργής Χρονολόγηση (Άνθρακας14-Ουράνιο238-Θόριο232-Κάλιο40)
Β. Γεωχρονολόγηση (Μέσω γεωλογικής έρευνας των πετρωμάτων στα οποία βρέθηκε)
Όσο για το αν υπήρξαν δεινόσαυροι κλπ, η απάντηση είναι - φυσικά, γιατί όχι. ΜΑΖΙ με τον άνθρωπο όμως. Δες τις μυθολογίες όλων των λαών σχεδόν περί δράκων.

Και οι δύο χωλαίνουν στα εξαγώγιμα συμπεράσματά τους. Για περισσότερες πληροφορίες δες:
http://wiki.answers.com/Q/What_are_problems_with_radiocarbon_dating
http://www.physics4u.gr/news/2001/scnews251.html
http://www.specialtyinterests.net/carbon14.html
http://www.christiananswers.net/q-eden/edn-radioactive.html
http://www.egolpion.com/geoxronologish.el.aspx
kyriakos

Postby student » Sun Nov 20, 2011 5:36 pm

Fringe wrote:...Βέβαια έχω μια απορία.

...

ή...θα εμφανιστεί μετά τον Γενικό πόλεμο ..θα περάσουν 3-4 δεκαετίες...θα πεθάνει...μετά έχουμε κατάπτωση πάλι και τα τελικά γεγονότα που θα οδηγήσουν στην Δ.Παρουσία;

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά με έχει μπερδέψει αυτό το θέμα. :geek: :oops:

Δεν είναι καθόλου χαζές οι ερωτήσεις. Απλά το θέμα όντως είναι μπερδεμένο κυρίως γιατί κάποια από τα δεδομένα της θεωρίας/ερμηνείας της παγκόσμιας αναλαμπής δεν ταιριάζουν εύκολα με δομικά προφητικά εδάφια της Βίβλου. Ειδικότερα με την Αποκάλυψη και την καλούμενη "μικρή αποκάλυψη" (Ματ 24, Μαρκ 13).

Αν έχω καταλάβει σωστά αυτό που ρωτάς και έχω απομονώσει στην παράθεση, αποτελεί και τη βασική ερμηνεία των υποστηρικτών της "παγκόσμιας αναλαμπής της Ορθοδοξίας υπο τον Άγιο Βασιλέα Ιωάννη (ΑΙΒ). Προσωπικά έχω σοβαρές επιφυλάξεις για αυτή την ερμηνεία για διάφορους λόγους, οπότε αν κάνω κάπου λάθος μπορεί κάποιος αδελφός με μεγαλύτερη κατάρτιση περί της αναλαμπής να σου επιβεβαιώσει αν έτσι είναι το ορθό της ερμηνείας αυτής.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby Savvas » Sun Nov 20, 2011 5:48 pm

Όντος είσαι μπερδεμένος Fringe
Savvas

Postby Matina » Sun Nov 20, 2011 5:53 pm

Τίποτα,κινηθείτε απλά και χωρίς πολλές ερμηνείες ,διότι στο τέλος θα γίνουν παρερμηνείες και πλάνες.Ζείστε την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία σύμφωνα πάντα με του Θεού τις βουλές και όσο μπορείτε πιο πνευματικά.Όλα αυτά θα ξετυλιχθούν σα κουβάρι από μπροστά μας και σε λίγο καιρό θα τα βιώσουμε.Υπομονή λοιπόν. :)
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Postby Fringe » Sun Nov 20, 2011 5:54 pm

Αρκετά θα έλεγα. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει... :?

Ματίνα έχεις απόλυτο δίκιο..

Η Εργασία μας στα πνευματικά δεν πρέπει να γίνεται για το θεαθήναι πλέον... :|
Fringe

Postby student » Sun Nov 20, 2011 6:04 pm

Savvas wrote:Όντος είσαι μπερδεμένος Fringe

Αυτά όμως που αναφέρει παραπάνω είναι σχετικά αντικειμενικές παρατηρήσεις των δεδομένων. Και με τα δεδομένα κάπως έτσι, δεν είναι δύσκολο να μπερδευτείς.

Να προσθέσω κι εγώ επιπλέον το ότι το Τραχώνι, με βάσει τα υπάρχοντα δεδομένα, σα συνολικό κίνημα (Γιαννάκης Ιωάννου = ΑΙΒ, αρχάγγελος κλπ) έχει αποκυρηχθεί ξεκάθαρα από την Ορθοδοξία σα σύνολο και διατηρεί πλέον μόνο τον σκληρό πυρήνα των Τραχωνιακών, οι οποίοι και αυτοί βρίσκονται σε μεγάλη υποχώρηση μετά από σχεδόν μία πενταετία συνεχούς και επιθετικής προσπάθειας διασποράς-ευαγγελισμού η οποία απέτυχε.

Το ότι αυτό που αναφέρεις είναι κοντινό σε κομμάτι της Τραχωνιακής ερμηνευτικής προσέγγισης είναι γεγονός. Από την άλλη σε αυτή τη θεώρηση συμφωνούν και αρκετοί αδελφοί που είναι κάθετα αντι τραχωνιακοί, μιας και είναι κοινή ερμηνεία με τη γενικότερη προσέγγιση της αναλαμπής.

Μακάρι και ο αδελφός savvas να βοηθήσει κάπως στο ξεμπέρδεμα γιατί εγώ δεν μπορώ.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby nick_the_greek » Sun Nov 20, 2011 6:25 pm

Εγώ μία φορά επιχείρησα να γράψω κάτι για Τραχώνι και το σχόλιό μου διαγράφτηκε ορθά κοφτά από τους διαχειριστές. Ο διαχειριστές είπαν ότι η λέξη Τραχώνι είναι απαγορευμένη στο forum. Tα τωρινά μηνύματα γιατί δεν διαγράφονται;
nick_the_greek

Postby Fringe » Sun Nov 20, 2011 6:27 pm

Δεν ήξερα ότι απαγορεύονται.Κάνω edit.
Fringe

Postby Savvas » Sun Nov 20, 2011 6:33 pm

Θα ετοιμασω φίλοι μου ένα θέμα με το τι εστί Τραχωνι και τι Γ.Ο.Χ. Κτλ κτλ.. Θα το αναλύσω ιστορικά και θεωρητικά... Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως. Μη ξεφευγουμε.

Να είστε καλα! Και Ο Θεός μαζί μας!
Savvas

Postby Fringe » Sun Nov 20, 2011 6:34 pm

Ευχαριστώ πολύ Σάββα, να είσαι καλά!
Fringe

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ