TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby marjory » Fri Nov 18, 2011 3:47 pm

eternity wrote:
marjory wrote:Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν μια από τις επόμενες μέρες έλεγε η κυβέρνηση [όχι μόνο η δική μας] "δυστυχώς επτωχεύσαμε, δεν έχουμε να σας πληρώσουμε, δεν έχουμε εκδώσει νέο νόμισμα, ελάτε να πάρετε την κάρτα με την οποία θα κάνετε τις συναλλαγές σας η οποία θα έχει μέσα τα χρήματα που έχετε στις καταθέσεις σας και αυτά που θα σας βάλει το Δημόσιο από μισθούς/συντάξεις που σας οφείλει"...;;;;
Εννοείται ότι μέσα σε ελάχιστες ημέρες θα εξαφανιστούν από την κυκλοφορία και τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα, οπότε όλοι θα πρέπει να προμηθευτούν την κάρτα για τις συναλλαγές...
Τραβηγμένο το σενάριο φυσικά, αλλά έτσι που το τρέχουν το project πτώχευσης όλων των κρατών, κατά την άποψή μου, τίποτα δεν αποκλείεται...

εχεις σκεφτει το σεναριο να σου δωσουν την καρτα χωρις καθολου μεσα μισθο/συνταξη καταθεσεις?
Δεν υπαρχει σαλιο και το κεφαλαιο ενα πραγμα εχει Θεο το χρημα συνεπως αυτοι θα κοιταξουν να μαζεψουν χρημα.

Αυτό εννοούσα καλή μου φίλη... να υπάρχει εικονικό χρήμα διότι εκεί θα έχει μεταφερθεί το πραγματικό και έτσι να γίνει ο εξαναγκασμός...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Fri Nov 18, 2011 4:08 pm

eternity wrote:
marjory wrote:Αυτό εννοούσα καλή μου φίλη... να υπάρχει εικονικό χρήμα διότι εκεί θα έχει μεταφερθεί το πραγματικό και έτσι να γίνει ο εξαναγκασμός...

δεν ειναι τυχαιο το ξανθο χρωμα μου :D :D
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby marjory » Fri Nov 18, 2011 4:36 pm

eternity wrote:
eternity wrote:
marjory wrote:Αυτό εννοούσα καλή μου φίλη... να υπάρχει εικονικό χρήμα διότι εκεί θα έχει μεταφερθεί το πραγματικό και έτσι να γίνει ο εξαναγκασμός...

δεν ειναι τυχαιο το ξανθο χρωμα μου :D :D

:lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby tsailiketess » Fri Nov 18, 2011 7:57 pm

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ Η ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ
tsailiketess

Postby marjory » Fri Nov 18, 2011 9:33 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby Fringe » Fri Nov 18, 2011 9:59 pm

broxopoios wrote:
Fringe wrote:Πιστεύεις πως θα επιβάλλουν πρώτα την Κάρτα του ''Πολίτη'' - Τσιπάκι και μετά θα διαλυθεί η Ε.Ε όπως είπε ο Γέροντας Παΐσιος ;
Ή θα διαλυθεί πρώτα η Ε.Ε- Ευρώ και ύστερα αν καταφέρουν να φτιάξουν Παγκόσμια Κυβέρνηση να το επιβάλλουν τότε ;

Η κάρτα του πολίτη δεν είναι το ''τσιπάκι'', απ' ότι ξέρω έχει ξεκινήσει ήδη πιλοτικά στα σώματα ασφαλείας. Έχουν γίνει και αποτάξεις αστυνομικών που αρνήθηκαν να την παραλάβουν. Δηλ αυτό που είπε ο Γ. Παΐσιος, ''ας βγούν οι πρώτες να εξεταστούν'' έχει γίνει... αλλά ο Γέροντας συμπληρώνει ''μέχρι να μας υποχρεώσουν όλους να τις πάρουμε μπορεί να έρθει και η οργή του Θεού''.

Πάντως η φοροκάρτα....ξανά-έρχεται...!Για να δούμε τι θα δούμε...

viewtopic.php?f=11&t=20
Fringe

Postby eternity » Fri Nov 18, 2011 10:03 pm

Fringe wrote:Πάντως η φοροκάρτα....ξανά-έρχεται...!Για να δούμε τι θα δούμε...

viewtopic.php?f=11&t=20

ηρθε αλλα δεν την τιμουν οι ελληνες καποιοι ξερουν και δεν την παιρνουν και καποιοι απλα δεν εμπιστευονται το κρατος
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby tsailiketess » Fri Nov 18, 2011 10:15 pm

Οι δυο προφήτες. Αποκαλυπτική ομιλία του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη - Βίντεο

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bxO60utaYZA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AfciCVr8xQY&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9d9CH-mWBQ&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4jzZxTJuji0&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y6inpcSP5CE&feature=player_embedded[/youtube]
ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ Η ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ
tsailiketess

Postby Ageliki » Fri Nov 18, 2011 10:31 pm

Καλησπέρα,

στο fb που έχω λ/σμό ένας ιερομόναχος παρακάλεσε τους φίλους του να προσευχηθούμε για κάποιον μοναχό. Κάνω copy paste ακριβώς το γραπτό του:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ....ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ''ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ''..(ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ...34 ΕΤΩΝ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Όσοι μπορούμε ας τον προσθέσουμε στην προσευχή μας..

Ευχαριστώ!

ΥΣ: το έγραψα εδώ, γιατί πάλι φαίνεται ότι θα είναι το πιο δημοφιλές.. οι διαχειριστές ας το μεταφέρουν όπου νομίζουν.
Ageliki

Postby arxaggelos » Fri Nov 18, 2011 11:40 pm

Image
arxaggelos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ