Μετά την καταπληκτική ανταλλαγή μηνυμάτων χριστιανικής αγάπης που ανταλλάχτηκαν στα επερχόμενα νομίζω ότι βρήκα τα παραδείγματα που ήθελα και πλέον μπορώ να πορευτώ απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωση μου ως καλός χριστιανός.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
rose wrote:Θα ήθελα να γράψω πολλά για το θέμα αλλά δεν θα το κάνω...
Θα σας παρακαλούσα όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε..γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι και έτσι...
Όσο για τους "μεγάλους", την φυσική ηγεσία δηλ. θα πρέπει να ξέρετε ότι και αυτοί εντολές εκτελούν της πολιτικής ηγεσίας...με ότι συνεπάγεται αυτό...και σε καμία περίπτωση δεν είναι στο απυρόβλητο..κάθε άλλο.
Ας μη παίζουμε το παιχνίδι τους παιδιά, ξέρετε ποιών εννοώ.
thanos wrote:Ο ένστολος καλώς ή κακώς εκτελεί μια υπηρεσία η οποία έχει ως σκοπό την τάξη και την ασφάλεια (από εσωτερική και εξωτερική απειλή).
Αγαπητοί μου μην πετροβολείται τους ένστολους ετσι απλά.Υπάρχουν οι ηγεσίες,ανώτατοι ,ανώτεροι αξ-κοι,οι οποίοι δίνουν διαταγές και είναι πολλοί και αμοιβόμενοι πλείστα των κατωτέρων ενω προήχθησαν μετά κρίσεων με οτι συνεπάγεται .Οι χαμηλομισθοι κατώτεροι δεν εχουν και πολλά να διεκδικήσουν το δίκιο τους.Πέφτετε στη παγίδα να κυνηγάτε τους απλούς ενω υπεύθυνοι είναι οι μεγάλοι που είναι επι των τιμών στο απυρόβλητο.Διαταγές δίνουν είναι υπεύθυνοι αυτοί και οχι ο απλός.
MAXIMOS wrote:φιλε μου εννοεις οτι το στρατευμα στην σημερινη του μορφη ειναι χουντικο και οι κατωτεροι ειναι ο εκτελεστικος βραχιωνας;
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests