AFIPNISTHS wrote: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια!!!!
ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
Ελα...μην ορκίζεσαι !!!!!
AFIPNISTHS wrote: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια!!!!
ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
dou wrote:AFIPNISTHS wrote: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια!!!!
ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
dou wrote:dou wrote: Σταματώ εδώ, δεν θα πω άλλα. Αυτή ειναι η άποψη μου. Ξέρω οτι άλλοι έχουν άλλη άποψη.
Δεκτή. Εξάλλου πρέπει να παινέψουν το σπίτι τους... Εξαιρέσεις υπάρχουν.
Στο συγκεκριμένο θέμα, μετριώνται στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριου!!!
Κλεινω το θεμα δε σε παρεξηγω εγω πιστευω οτι πρεπει να σεβομαστε τους θεσμους
AFIPNISTHS wrote:dou wrote:dou wrote: Σταματώ εδώ, δεν θα πω άλλα. Αυτή ειναι η άποψη μου. Ξέρω οτι άλλοι έχουν άλλη άποψη.
Δεκτή. Εξάλλου πρέπει να παινέψουν το σπίτι τους... Εξαιρέσεις υπάρχουν.
Στο συγκεκριμένο θέμα, μετριώνται στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριου!!!
Κλεινω το θεμα δε σε παρεξηγω εγω πιστευω οτι πρεπει να σεβομαστε τους θεσμους,το εθνοσημο,εσυ βλεπεις μονο κακους Αστυνομικους γυρω σου τον αστυνομικο που χτυπαει,τον Αστυνομικο που χανει τη ζωη του δεν τον βλεπεις γιατι αυτος δεν ειναι για σενα ανθρωπος αλλα αναλωσιμος,αριθμος.Κατηγορεις την εξυπηρετηση και τη συμπεριφορα των Αστυνομικων στα τμηματα αλλα την συμπεριφορα ορισμενων πολιτων που μας απειλουν και μας βριζουν οταν κανουμε σωστα την δουλεια μας δεν την βλεπεις.Εγω βλεπω νεους ευγενεις μορφωμενους Αστυνομικους που σεβονται και πολιτες που δυστυχως δεν σεβονται.Τελος ανθρωπος που δεν σεβεται τους θεσμους μου θυμιζει τους αναρχικους που δεν πιστευουν σε τιποτα!
elezonik wrote:Είστε όλοις σας (εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων) μικρογραφία της σημερινης πραγματικότητας .... Τα θερμά μου συγχαρητήτρια (ειρωνικα ) .... τώρα ελπίζω να καταλαβαινετε γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε ... και γιατί μάλλον έχουμε να κατρακυλήσουμε κι άλλο ... γιατί πολύ απλά κοιτάτε να βγάλετε τα μάτια ο ένας του αλλου ΝΤΡΟΠΗ ... και για να καταλαβετε πως έχουν τα πράγματα ... όταν πριν 2 χρόνια άρχισαν να κόβουν τα πρώτα λεφτά από τους δημόσιους πολλοί έλληνες ήτα αυτοί που χαιρόνταν με αυτό χώρις να βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και να σκεφτουν ότι μετά θα έρθει και η σειρά του ιδιωτικού τομέα ,βγάλανε όλη την χολη που έκρυβαν μέσα τους για΄τι τόσα χρόνιοα έιτε με μέσον ήτε μεσω ΑΣΕΠ δεν καταφεραν να μπουν ποτέ στο δημόσιο , πάρτε τώρα κουφιοκεφαλάκιδες 400 ευρώ μηνιάτικο να κκαταλαβετε για το παιχνιδάκι που σας παιξανε και εσείς αμπελοφιλοσοφουσατε ... Δυστιχώς οι Ελληνες χριστιανοι φτάσαμε στο σημείο αυτο να χαιρόμαστε με τον πόνο του άλλου και να ξυπνάμε μόνο όταν το κακό χτυπ΄λησει την πόρτα μας ...
Τώρα φταίνε οι αστυνομικοι ή μπατσοι για κάποιους που δεν κάνουν αυτό που εμεις θέλουμε δηλαδή να επαναστατίσουν 10000 χιλ αστυνομικοι να μην εκτελέσουν τις εντολές των μεγάλων αφεντικών να υποστουν τις συνέπειες και να βγάλουν αυτοί τα κάστανα από την φωτιά για μας ...
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΑΒΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests