TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby AFIPNISTHS » Fri Feb 10, 2012 1:00 am

Ellinida wrote:Μόλις άκουσα στο κόντρα ότι οι αστυνομικοί επικήρυξαν την τρόικα!!!Έκαναν μια συμβολική διαμαρτυρία και είπαν ότι θα συνεχίσουν και δεν θα συγκρουστούν με τα αδέρφια τους δηλαδή εμάς γιατί τώρα πια δεν διεκδικούμε απλώς το δίκιο μας αλλά την ίδια μας την αξιοπρέπεια!Τώρα κατάλαβαν τα ζώα ότι αυτοί δεν εξαιρούνται από τους υπόλοιπους?Φυσικά απο ότι ξέρω τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός μέχρι στιγμής δεν είχαν περικοπές.Όποιος ξέρει ας πει για σιγουριά!Και ρωτώ ΓΙΑΤΙ???????? :mrgreen:

Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι και να εκφραζεσαί πιο κοσμια για τα "ζωα"οπως μας αποκαλεις τυγχανει να ειμαι και γω ενας απο αυτους μαλιστα υπηρετησα μεχρι το 2008 στα ΜΑΤ δεν ειναι ετσι οπως τα λες εχουμε χασει το 35 της εκατο των αποδοχων μας μεχρι σημερα δουλευουμε κατω απο τρομερη πιεση και τα περισοτερα παιδια ειναι απο φτωχες λαικες οικογενειες και με πατροπαραδοτες αρχες της οικογενειας.Προφανως τα ΜΜΕ σου εχουν δημιουργησει λαθος εντυπωση.
AFIPNISTHS

Unread postby dimitris » Fri Feb 10, 2012 1:00 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:13 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby Εφραίμ » Fri Feb 10, 2012 1:02 am

Εικονικός στρατηγικός βομβαρδισμός της Ιαπωνίας από ρωσικά αεροσκάφη! (βίντεο)

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Εφραίμ

Unread postby Ellinida » Fri Feb 10, 2012 1:12 am

AFIPNISTHS wrote:
Ellinida wrote:Μόλις άκουσα στο κόντρα ότι οι αστυνομικοί επικήρυξαν την τρόικα!!!Έκαναν μια συμβολική διαμαρτυρία και είπαν ότι θα συνεχίσουν και δεν θα συγκρουστούν με τα αδέρφια τους δηλαδή εμάς γιατί τώρα πια δεν διεκδικούμε απλώς το δίκιο μας αλλά την ίδια μας την αξιοπρέπεια!Τώρα κατάλαβαν τα ζώα ότι αυτοί δεν εξαιρούνται από τους υπόλοιπους?Φυσικά απο ότι ξέρω τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός μέχρι στιγμής δεν είχαν περικοπές.Όποιος ξέρει ας πει για σιγουριά!Και ρωτώ ΓΙΑΤΙ???????? :mrgreen:

Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι και να εκφραζεσαί πιο κοσμια για τα "ζωα"οπως μας αποκαλεις τυγχανει να ειμαι και γω ενας απο αυτους μαλιστα υπηρετησα μεχρι το 2008 στα ΜΑΤ δεν ειναι ετσι οπως τα λες εχουμε χασει το 35 της εκατο των αποδοχων μας μεχρι σημερα δουλευουμε κατω απο τρομερη πιεση και τα περισοτερα παιδια ειναι απο φτωχες λαικες οικογενειες και με πατροπαραδοτες αρχες της οικογενειας.Προφανως τα ΜΜΕ σου εχουν δημιουργησει λαθος εντυπωση.

Ναι τις απαντήσεις μου τις δίνω πιο πάνω.Το ζώα το έσβησα απο ώρα σχεδόν μόλις το έγραψα.Πράγματι δεν είναι ωραίο πράγμα οι γενικεύσεις!Συγνώμη.
Ellinida

Unread postby dou » Fri Feb 10, 2012 1:19 am

dimitris wrote: Ταβέρνα έχω.

Ωραία.

Λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των μπάτσων, δεν εχει δουλέψει ΠΟΤΕ πραγματικά.
Ολη την ώρα, συζητουν αν έχασαν 5 ε, και πότε θα πάρουν αύξηση και σύνταξη.
Αυτά επίσης, σε τυχον περίπτωση που βρεθουν και εκτός υπηρεσίας, δεν συζητουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
Θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο άνθρωπο και όλοι οι υπόλοιποι(πολίτες) ειναι απλά β' κατηγορίας
χωρίς κανένα ουσιαστικά δικαίωμα οταν αυτοί βρίσκονται παρόντες. Μια απλή επίσκεψη σε τμημα, για
ενα γνησιο υπογραφής, θα σε πείσει. Αυτό ειναι ακόμη πιο έντονο σε αστυνομικό "συμβαν".
Σε συνεχή βάση, κάνοντας "χρηση" του επαγγελματος, προσπαθουν να αποκομίσουν το οποιοδήποτε
μικρό ή μεγάλο όφελος. Από ένα καφέ και πάει λέγοντας... Μαλιστα μερικοί το θεωρούν δεδομένο.
Να μην μιλήσω για την ωμή και απρόκλητη βία, ΔΕΝ χρειάζεται!!!
Φιλε μου ήθελα να σου πω, οτι ΔΕΝ ειναι μια μικρή μειοψηφία οπως γράφεις.
Ειναι η συντριπτική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που σκεφτεται, ενεργεί και εχει αυτές τις απόψεις.
Σταματώ εδώ, δεν θα πω άλλα. Αυτή ειναι η άποψη μου. Ξέρω οτι άλλοι έχουν άλλη άποψη.
Δεκτή. Εξάλλου πρέπει να παινέψουν το σπίτι τους... Εξαιρέσεις υπάρχουν.
Στο συγκεκριμένο θέμα, μετριώνται στα δάχτυλα ενός ακρωτηριασμένου χεριου!!!
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby dimitris » Fri Feb 10, 2012 1:19 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:14 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby dou » Fri Feb 10, 2012 1:28 am

pantziki, τι θες να μας πεις δηλ. για να καταλάβουμε κι ολας...
Οτι έπρεπε να εισαι δίπλα απο το σπίτι σου, να παίρνεις 3.000 το μήνα και τα διπλάσια το χειμώνα?

Με ποιο τροπο μπήκες στο λιμενικό? Εδωσες πανελλήνιες?
dou

Unread postby AFIPNISTHS » Fri Feb 10, 2012 1:37 am

dou wrote:
dimitris wrote: Ταβέρνα έχω.

Ωραία.

Λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των μπάτσων, δεν εχει δουλέψει ΠΟΤΕ πραγματικά.
Ολη την ώρα, συζητουν αν έχασαν 5 ε, και πότε θα πάρουν αύξηση και σύνταξη.
Αυτά επίσης, σε τυχον περίπτωση που βρεθουν και εκτός υπηρεσίας, δεν συζητουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο.
Θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο άνθρωπο και όλοι οι υπόλοιποι(πολίτες) ειναι απλά β' κατηγορίας
χωρίς κανένα ουσιαστικά δικαίωμα οταν αυτοί βρίσκονται παρόντες. Μια απλή επίσκεψη σε τμημα, για
ενα γνησιο υπογραφής, θα σε πείσει. Αυτό ειναι ακόμη πιο έντονο σε αστυνομικό "συμβαν".
Σε συνεχή βάση, κάνοντας "χρηση" του επαγγελματος, προσπαθουν να αποκομίσουν το οποιοδήποτε
μικρό ή μεγάλο όφελος. Από ένα καφέ και πάει λέγοντας... Μαλιστα μερικοί το θεωρούν δεδομένο.
Να μην μιλήσω για την ωμή και απρόκλητη βία, ΔΕΝ χρειάζεται!!!
Φιλε μου ήθελα να σου πω, οτι ΔΕΝ ειναι μια μικρή μειοψηφία οπως γράφεις.
Ειναι η συντριπτική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που σκεφτεται, ενεργεί και εχει αυτές τις απόψεις.
Σταματώ εδώ, δεν θα πω άλλα. Αυτή ειναι η άποψη μου. Ξέρω οτι άλλοι έχουν άλλη άποψη.
Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
AFIPNISTHS

Unread postby dou » Fri Feb 10, 2012 1:39 am

dou wrote: Σταματώ εδώ, δεν θα πω άλλα. Αυτή ειναι η άποψη μου. Ξέρω οτι άλλοι έχουν άλλη άποψη.
dou

Unread postby Ellinida » Fri Feb 10, 2012 1:44 am

Πρός MAXIMO.
Δεν κατάλαβα ακόμα γιατί μου έστειλες προσωπικό μήνυμα!!
Σαν απειλητικό φάνηκε. :)
Ellinida

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ