thanos wrote:Τώρα κατάλαβαν τα ζώα ότι αυτοί δεν εξαιρούνται από τους υπόλοιπους?Φυσικά απο ότι ξέρω τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός μέχρι στιγμής δεν είχαν περικοπές.Όποιος ξέρει ας πει για σιγουριά!Και ρωτώ ΓΙΑΤΙ????????
Απλά ρώτα τους αξιωματικούς τους.Πως εφτασαν εκεί και πως επηρεάζουν τους υπόλοιπους.Αν δεν ΥΠ'Αρξη κάθαρση ,δεν βγουν οι άφθαρτοι απλοι δεν υπάρχει σωτηρία?ποιοί θα διοικησουν τους ενστολους,πως εγιναν βαθμοφόροι?
πρωτα θα πρεπει να ζητησεις συγνωμη γιατι αποκαλεις καποιους ανθρωπους ζωα .δευτερον περικοπες ειχαν ολοι και δεν εχει εξαιρεθει κανενας ενστολος.για το ποιοι θα διοικησουν υπαρχουν αξια στελεχη που θα μπορουσαν να φερουν την αποστολη τους εις περας με την βοηθεια των αξιων υφισταμενων τους.το πως εχουν γινει βαθμοφοροι υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες. κανεις δεν σου χαριζει τιποτα ισχυει οτι ισχυει σε καθε επαγγελμα δηλαδη υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι,μονο που στο στρατο εκτελεις διαταγες .αυτο μαθαινεις και αυτο κανεις μια ζωη.να εχεις υποψην σου πως οι στρατιωτικοι ηταν απο τους πρωτους που δεχτηκαν μειωσεις και απεναντι στην πολιτεια δεν εχουν κανενα οπλο,απεναντιας τους εχουν γραμμενους για πολλους λογους.ενας απο αυτους ειναι οτι δεν μπορουν να απεργισουν οπως οι αστυνομικοι κλπ.θα μπορουσα να γραψω κι'αλλα μα φοβαμαι πως δεν προλαβαινω γιατι θα χτυπησει το τηλεφωνο επειδη καποιο χωριο θα εχει πλυμηρησει η θα εχει πιασει φωτια καποιο δασος η θα χρειαστει να βοηθησω σε αποχιονισμο καποιας περιοχης χωρις να εχω ωραριο και να ειμαι επιφυλακη ολο το 24ωρο.αυτα ισχυουν για ολα τα ζωα που φορουν στολη τα οποια για τον στρατιωτικο αποτελουν εξτρα ωρες εργασιας χωρις εννοειται την παραμικρη αποζημιωση .δεν σου αναφερω καθολου το τι δυσκολιες περναν οι οικογενειες των στρατιωτικων γιατι μαλλον δεν θα καταλαβεις. αυτα.