ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Unread postby Εφραίμ » Thu Feb 09, 2012 12:08 am

Πρόταση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για να απαγορευτεί το ρευστό χρήμα άνω των 100 ευρώ.

Εκλογές σε ένα χρόνο ζητούν στο ΠΑΣΟΚ!

Πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131

Το 8% που παίρνουν στις δημοσκοπήσεις τους έχει βαρέσει στο κεφάλι στο ΠΑΣΟΚ κι έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν κείμενα με τα οποία ζητούν ... παράταση του χρόνου εκλογών κατά ένα χρόνο! Κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοβουλία έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, και "χρεώνεται" στην Ιπποκράτους. Επισημαίνεται ότι προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν από τον πρωθυπουργό, αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις απώλειες! Μεταξύ άλλων ζητούν να απαγορευτούν οι συναλλαγές σε ρευστό άνω των 100 ευρώ. Άσχετο, αλλά νομίζουν ότι έτσι θα κτυπηθεί η φοροδιαφυγή!

Tέλος, ζητούν την επιβολή εξοντωντικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

____________________________________________________________________________________________________

Πάμε σταδιακά προς την κατάργηση του ρευστού χρήματος, το οποίο θα αντικατασταθεί από το ηλεκτρονικό χρήμα (στο τελικό στάδιο, θα υπάρχει ηλεκτρονικό τσιπ εμφυτευμένο στο δεξιό χέρι και στο μέτωπο).

Ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Aaron Russo, για όσα του είπε ένας της οικογένειας Rockefeller.
Με Ελληνικούς υπότιτλους.

____________________________________________________________________________________________________

Αγιορείτης Μοναχός Παΐσιος-πρόβλεψη οικονομικής κρίσης (1996):

Εφραίμ

Unread postby taktak » Thu Feb 09, 2012 2:32 am

Σε λίγο θα το κάνουν πανω απο δέκα ευρω.... τι να πεις.....
taktak

Re: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ

Unread postby giannis73 » Thu Feb 09, 2012 10:30 am

Ioulia wrote:giannis73 είμαι υπέρ της νομιμότητας και δεν θέλω να είμαι παράνομη, αλλά οι νόμοι της ΕΕ τώρα τελευταία είναι παράλογοι και αντιδημοκρατικοί.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θα μπορώ να καλλιεργώ για παράδειγμα ελληνική ντομάτα και θα πρέπει να αγοράζω υβρίδια.
Πάντως δεν προτείνω την μη συμόρφωση στους νόμους γενικά, αλλά εγώ θα καλλιεργώ για το τραπέζι μου ό,τι ντομάτα θέλω :lol: :lol:

Φυσικά και να καλλιεργείς ότι φαγώσιμο θέλεις και είμαι υπέρ αυτού ,αφού σκέφτομαι να αρχίσω να καλλιεργώ από παλιούς σπόρους αν βρω.
Αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε και να λέμε ότι δεν υπακούμε σε κανέναν ανθρώπινο νόμο παρά μόνον στου Θεού.
Πόσοι Άγιοι μας δεν υπάκουαν στους νόμους της πολιτείας?
Ο ίδιος ο Κύριος υπάκουε στους νόμους της πολιτείας αλλά και των κατακτητών Ρωμαίων ,εμείς τότε τι είμαστε ,ανώτεροι?
Μόνον όταν οι ανθρώπινοι νόμοι εναντιώνονται στους νόμους του Θεού και στην ακεραιότητα της πατρίδας μας.Σε αυτούς είμαι και εγώ ενάντια και δεν υπακούω ,στους άλλους όμως πρέπει να υπακούωμαι.
giannis73

Unread postby giannis73 » Thu Feb 09, 2012 10:39 am

supergeorge wrote:ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ..... ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ,,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΝΝΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν ήμουν ποτέ απελπισμένος!! Ποτέ δεν ήμουν μισθωτός και φυσικά δεν είμαι και συνταξιούχος αφού η ηλικία μου είναι 36 χρόνων.
Όλοι οι Έλληνες βιώνουμε την απόλυτη κοροιδία από τους αληταράδες της Αθήνας που στρογγυλοκάθονται στα έδρανα της βουλής καλοπληρωμένοι από εμάς! αλλά και τον εξευτελισμό μας από τους εκβιασμούς της Γερμανίας!....
Είμαι έλευθερος επαγγελματίας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να φέρνω την κουραμάνα στο σπίτι μου , ξέρω να αγωνίζομαι , ξέρω τι θα πει ζωή και τι θα πει θάνατος!
Η ύφεση χτύπησε και εμένα ! Ποτέ δεν χρωστούσα ποτέ δεν σφραγίστηκε μια επιταγή μου ποτέ δεν απασχόλησα τις αρχές πάντα πλήρωνα τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές μου ΣΗΜΕΡΑ έβαλα λουκέτο στα δύο μου καταστήματα και φυσικά δεν δήλωσα πτώχευση... Έβαλα λουκέτο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ !! τόσο στο κράτος όσο και στους προμηθευτές μου!!
Σκέφτηκα με την γυναίκα μου να πάμε εξωτερικό ,,το είχα αποφασίσει ..... σήμερα άλλαξα απόφαση!!
Θα μείνω αλλά θα γίνω ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ!! Θα σηκώσω μπαϊράκι όπως έλεγε και ο πατέρας μου! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ..ΘΑ Μ ΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ...ΜΟΝΟΣ...
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...
Διάβασα μια ανάρτηση σας από έναν αναγνώστη σας!! ("ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!...ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ")

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!!

Θα δουλέψω όπου βρω θα υπομείνω έγω και η γυνάικα μου την πείνα αλλά δεν θα επιτρέψω να πεινάσει το παιδί μου!!
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .. τόσον καιρό ψηφίζατε την εξαθλίωση των ελλήνων διαλαλώντας κάθε φορά ότι ΣΩΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... εσείς πλέον δεν έχετε καμία σχέση με την Ελλάδα και τους έλληνες!
ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! αποκοπήκατε από τον λαό που σας εμπιστεύθηκε! Ισχυρίζεστε ότι μας σώνετε και μας εξαθλιώνετε μας οδηγείτε σε απόλυτη πενία!! ακόμα και τα σπίτια των προγονικών μας που είναι ξεχρέωτα ... "παίζεται" αν θα μείνουν στα χέρια μας!
ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΤΣΙ...ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
Πέρασαν τρις ευρώ από τα ευρωπαϊκα πακέτα στήριξης της χώρας και όμως καταφέρατε να την διαλύσετε!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ...ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ..ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ................ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ!!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ!! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!..ΧΡΕΩΣΤΕ ΜΕ ΦΕΣΩΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ !!
ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2012/02/bl ... z1lotYVTlc

Βρε supergeorge συμφωνώ πως πρέπει να αντιδράσουμε έντονα στην πώληση της πατρίδας μας ,αλλά όχι και εμφύλιο.Εμφύλιο θέλουν όσοι δεν αγαπούν την Ελλάδα και είναι εχθροί της Ελλάδος.Δεν νομίζω πως είναι Χριστιανική ανάρτηση αυτή ,ίσα ίσα θα έλεγα πως είναι ύποπτη ανάρτηση.
Συμφωνώ με την αγανάκτηση και το αίσθημα απόδοσης της δικαιοσύνης ακόμα και της αντίδρασης στην πώληση της πατρίδος μου αλλά όχι και εμφύλιο ή έχω το δίκανο και όποιον πάρει ο χάρος.
giannis73

Unread postby Voreios » Thu Feb 09, 2012 12:02 pm

Συγχαρητήρια, σε όσους ενσπείρουν φήμες περί ανταρτοπολέμων, αυτοκτονιών, αυτοδικίας κλπ...
:geek:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby supergeorge » Thu Feb 09, 2012 4:01 pm

Φιλε giannis73 φυσικα ουτε και γω συμφωνω με εμφυλιους και δικανα και αιμα.
Και ομως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φτασει σ'αυτο το σημειο.
Δε νομιζω να αμβιβαλει κανεις.
Στο τελος δεν ξερουμε και μεις που θα καταληξουμε.
Παντως ειναι το μονο που απευχομαι.
Αυτη ηταν μια αναρτηση απο καπου που την διαβασα και απλα την μετεφερα,δε σημαινει ομως οτι υποστηριζω αυτη την μεθοδο.
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Απλα πρεπει να βλεπουμε και την αλλη πλευρα και οχι μονο τη δικη μας,δλδ αυτους που εχουν φτασει σ'αυτο το σημειο,δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια μας ουτε τ'αυτια μας.
Φιλικα.
giannis73 wrote:
supergeorge wrote:ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ..... ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ,,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΝΝΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν ήμουν ποτέ απελπισμένος!! Ποτέ δεν ήμουν μισθωτός και φυσικά δεν είμαι και συνταξιούχος αφού η ηλικία μου είναι 36 χρόνων.
Όλοι οι Έλληνες βιώνουμε την απόλυτη κοροιδία από τους αληταράδες της Αθήνας που στρογγυλοκάθονται στα έδρανα της βουλής καλοπληρωμένοι από εμάς! αλλά και τον εξευτελισμό μας από τους εκβιασμούς της Γερμανίας!....
Είμαι έλευθερος επαγγελματίας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να φέρνω την κουραμάνα στο σπίτι μου , ξέρω να αγωνίζομαι , ξέρω τι θα πει ζωή και τι θα πει θάνατος!
Η ύφεση χτύπησε και εμένα ! Ποτέ δεν χρωστούσα ποτέ δεν σφραγίστηκε μια επιταγή μου ποτέ δεν απασχόλησα τις αρχές πάντα πλήρωνα τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές μου ΣΗΜΕΡΑ έβαλα λουκέτο στα δύο μου καταστήματα και φυσικά δεν δήλωσα πτώχευση... Έβαλα λουκέτο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ !! τόσο στο κράτος όσο και στους προμηθευτές μου!!
Σκέφτηκα με την γυναίκα μου να πάμε εξωτερικό ,,το είχα αποφασίσει ..... σήμερα άλλαξα απόφαση!!
Θα μείνω αλλά θα γίνω ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ!! Θα σηκώσω μπαϊράκι όπως έλεγε και ο πατέρας μου! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ..ΘΑ Μ ΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ...ΜΟΝΟΣ...
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...
Διάβασα μια ανάρτηση σας από έναν αναγνώστη σας!! ("ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!...ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ")

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ!!

Θα δουλέψω όπου βρω θα υπομείνω έγω και η γυνάικα μου την πείνα αλλά δεν θα επιτρέψω να πεινάσει το παιδί μου!!
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .. τόσον καιρό ψηφίζατε την εξαθλίωση των ελλήνων διαλαλώντας κάθε φορά ότι ΣΩΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... εσείς πλέον δεν έχετε καμία σχέση με την Ελλάδα και τους έλληνες!
ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! αποκοπήκατε από τον λαό που σας εμπιστεύθηκε! Ισχυρίζεστε ότι μας σώνετε και μας εξαθλιώνετε μας οδηγείτε σε απόλυτη πενία!! ακόμα και τα σπίτια των προγονικών μας που είναι ξεχρέωτα ... "παίζεται" αν θα μείνουν στα χέρια μας!
ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΤΣΙ...ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
Πέρασαν τρις ευρώ από τα ευρωπαϊκα πακέτα στήριξης της χώρας και όμως καταφέρατε να την διαλύσετε!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ...ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ..ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ................ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ!!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ!! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!..ΧΡΕΩΣΤΕ ΜΕ ΦΕΣΩΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ !!
ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2012/02/bl ... z1lotYVTlc

Βρε supergeorge συμφωνώ πως πρέπει να αντιδράσουμε έντονα στην πώληση της πατρίδας μας ,αλλά όχι και εμφύλιο.Εμφύλιο θέλουν όσοι δεν αγαπούν την Ελλάδα και είναι εχθροί της Ελλάδος.Δεν νομίζω πως είναι Χριστιανική ανάρτηση αυτή ,ίσα ίσα θα έλεγα πως είναι ύποπτη ανάρτηση.
Συμφωνώ με την αγανάκτηση και το αίσθημα απόδοσης της δικαιοσύνης ακόμα και της αντίδρασης στην πώληση της πατρίδος μου αλλά όχι και εμφύλιο ή έχω το δίκανο και όποιον πάρει ο χάρος.
supergeorge

Unread postby supergeorge » Fri Feb 10, 2012 12:00 pm

ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ:
ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

supergeorge

Unread postby supergeorge » Fri Feb 10, 2012 12:32 pm

ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ :
Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΑ....

supergeorge

Unread postby rafale » Mon Feb 13, 2012 2:33 pm

ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ JEFFREY+ΣΑΜΑΡΑΣ
rafale

Unread postby Εφραίμ » Wed Feb 15, 2012 1:04 am

Μετά το κάψιμο της Αθήνας, οι ανθέλληνες αναρχικοί δείχνουν τα κατορθώματά τους μέσα από την διαδικτυακή σελίδα τους, indymedia.

Για όσους δεν ξέρουν, το indymedia έχει δικούς του διαδικτυακούς χώρους σε πολλές χώρες, και χρηματοδοτείται από τον γνωστό Εβραίο μεγαλοεπενδυτή και επιχειρηματία George Soros.

http://www.thermopilai.org/content/meta ... s-mesa-apo
Εφραίμ

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ