Ο Μεγάλος Αδερφός παρακολουθεί τα πάντα και χρησιμοποιεί τις καλύτερες δικαιολογίες!!
Ioulia wrote:Συγνώμη αν το βάζω σε λάθος μέρος. Το διάβασα και μου έχουν σηκωθεί τα μαλλιά! Εν μέσω πολλών άλλων, η ΕΕ ψηφίζει και την χρήση drone (μη επανδρωμένων μικρών αεροσκαφών) για να μας παρακολουθούν! Νόμιμα! Για να φωτογραφίζουν τα χωράφια μας! Ποιός τους ελέγχει;
Ο Μεγάλος Αδερφός παρακολουθεί τα πάντα και χρησιμοποιεί τις καλύτερες δικαιολογίες!!
Ioulia wrote:Καλησπέρα Ματίνα:)
Δεν αντέχω που ό,τι ήταν παράνομο, όπως οι παρακολουθησεις, νομιμοποιούνται με κάθε δικαιολογία.
Όχι ότι δεν θα γίνονταν στο παρελθόν, αλλά πάνε να τα περάσουν και με νόμους στην ΕΕ!
δηλαδή αν εγώ βάλω ντομάτες και κότες στον κήπο μου; Δεν θα είμαι παράνομη σύμφωνα με αυτούς; Θα έρθουν να μου ζητήσουν πρόστιμο;
Pater_Familias wrote:Οι μόνοι νόμοι που είναι σωστοί είναι του Θεού, και έχουν το δίκαιο μέσα τους. Οι άλλοι νόμοι, αυτοί του ανθρώπου κρύβουν την αδικία και το νόμο του ισχυρότερου.
Καθήκον μας είναι να εφαρμόζουμε τους δίκαιους νόμους, δηλαδή αυτούς του Θεού και να αδιαφορούμε για τους ανθρώπινους.
Pater_Familias wrote:Οι μόνοι νόμοι που είναι σωστοί είναι του Θεού, και έχουν το δίκαιο μέσα τους. Οι άλλοι νόμοι, αυτοί του ανθρώπου κρύβουν την αδικία και το νόμο του ισχυρότερου.
Καθήκον μας είναι να εφαρμόζουμε τους δίκαιους νόμους, δηλαδή αυτούς του Θεού και να αδιαφορούμε για τους ανθρώπινους.
Matina wrote:Ioulia wrote:Καλησπέρα Ματίνα:)
Δεν αντέχω που ό,τι ήταν παράνομο, όπως οι παρακολουθησεις, νομιμοποιούνται με κάθε δικαιολογία.
Όχι ότι δεν θα γίνονταν στο παρελθόν, αλλά πάνε να τα περάσουν και με νόμους στην ΕΕ!
δηλαδή αν εγώ βάλω ντομάτες και κότες στον κήπο μου; Δεν θα είμαι παράνομη σύμφωνα με αυτούς; Θα έρθουν να μου ζητήσουν πρόστιμο;
Όχι καλή μου ,απλά θα θεωρούμαστε παράνομοι και τρομοκράτες με κάθε δημοκρατική κίνηση που θα κάνουμε και έτσι θα μας συλλαμβάνουν και θα περνάμε "ζάχαρη".Γι'αυτό και οι Άγιοι Πατέρες έχουνε πει ότι θα δώσουμε εξετάσεις τις εποχές αυτές,θα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα που θα προσπαθούν να μας κάνουν τη ζωή κόλαση ....αλλά δε θα τα καταφέρουν,διότι εμείς με Στρατηγό τον Ιησού μας θα πορευόμαστε και σε κάθε χτύπημά τους θα έχουμε ασπίδα Εκείνον.
Την αγάπη μου Ιουλίτσα μου!
giannis73 wrote:Pater_Familias wrote:Οι μόνοι νόμοι που είναι σωστοί είναι του Θεού, και έχουν το δίκαιο μέσα τους. Οι άλλοι νόμοι, αυτοί του ανθρώπου κρύβουν την αδικία και το νόμο του ισχυρότερου.
Δεν νομίζω πως αυτό που λες είναι σωστό.
Ανήκουμε σε μια κοινωνία και είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε στους νόμους της ,εκτός μόνον αυτωνών που μας κάνουν να αμαρτάνουμε ή να προδώσουμε την πατρίδα μας.
Στους άλλους όλους νομίζω ότι πρέπει να υπακούμε αλλιώς θα υπάρχει αναρχία και τα επακόλουθα της αναρχίας.
Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest