Ανακοινώσεις

Λειτουργικά ζητήματα για το φόρουμ

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby marjory » Sun Sep 28, 2014 4:23 pm

Yiorgos Aitolos wrote:θα μπορούσες να μου διαγράψεις τον λογαριασμο .....μιας και δεν συμφωνω καθόλου με τις ημερομηνίες των προφητειών ...απο την στιγμη που ουτε οι προφήτες δεν τις ανεφεραν ποτε .....στις υπολοιπες ενοτητες μπαίνω και χωρίς κοδικο ....σαν επισκέπτεις ....
ετσι και αλλιώς τιποτα άλλο δεν έχω να πω ...οπότε καλα πέρασα ...σβησε μου και τον λογαριασμο ώστε να μην μπω και στον πειρασμο ....και δω να γράφοντε τιποτα περιεργα ...και αντιδράσω αναλόγος .....μιας και κατω απο το όνομα "η ορθοδοξη χριστιανική πίστη μας" ....γραφοντε και πολλά περιεργα απο περίεργους .....

σας ευχαριστώ ....ή σε ευχαριστω ....να ειστε καλα

Θα ήθελα σε π.μ. να μου προσδιορίσεις ποια είναι τα περίεργα που γράφονται από περίεργους. Το φόρουμ που στήσαμε λέγεται "η ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας" και έτσι προσδιορίζεται. Αν έχει παρεκτραπεί (όπως λές), να είσαι σίγουρος ότι θα το μαζέψουμε, αλλιώς θα το κλείσουμε. Αν όχι, τότε η συκοφαντία δεν συνάδει ούτε με το όνομα, ούτε με το πνεύμα του φόρουμ. Περιμένω π.μ.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Sun Sep 28, 2014 6:49 pm

Μαρία wrote:εγω θα πω αυτο που σκεφτομαι κ ας με μπαναρεις sgoum! διαφεντευεις ενα ορθοδοξο φορουμ, εχεις δει ποτε στην ορθοδοξια μας να προσδιοριζεται οτιδηποτε με ημερομηνιες; εχεις δει ποτε η ορθοδοξια μας να αναφερεται σε οτιδηποτε ανωνυμα;

οκ θελησες να κανεις εκκαθαριση του φορουμ, αλλα διαλεξες πολυ φασιστικο τροπο να το κανεις κ μαλιστα...κ με διακρισεις! βλεπω οτι ολοι κρυβουμε λιγο πολυ ενα αντιρατσιστικο βαθια μεσα μας! :lol: δε μπορεις να φιμωσεις την αντιθετη αποψη...αν διαφεντευεις ενα φορουμ μονο κ μονο για να συλλεγεις πληροφοριες για το ποτε θα εξελιχθουν "γεωπολιτικα" (τρελλος ορος μιλαμε!) μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο γτ αυτος δεν ταιριαζει με αυτα που επιβαλλεις ως ορθοδοξη πιστη...ευτυχως ξερουμε τη πιστη μας, οι προφητειες οντως δεν αναφερουν ημερομηνιες, οποτε να μιλατε βαση γεωπολιτικων κ οχι "υπο το πρισμα των προφητειων"...

τελος εχω να πω οτι εγω δε θα το βουλωσω (εκτος βεβαια κ αν φαω μπαν), αλλα οποτε βλεπω κατι που ειναι εναντια στην ορθοδοξια μας θα το λεω...αυτα μονο ο Βαρθολομαιος τα κανει! :lol: θα μπορουσε να διατυπωθει ολο αυτο με μεγαλυτερη σαφηνεια κ πιο ηπιο τροπο κ οχι φασιστικο...
να καθαρισετε το φορουμ βεβαιως, να ριξετε κ μπεταντιν για να εξολοθρευσετε εμας τα βρωμερα μικροβια! :mrgreen:

αντε τα ειπα κ εγω...γεια σας κ χαρα σας!

Εσενα μικρη Τερεζα, (κατσαριδουλα) θα σε μπεταντιναρω... :lol: :lol: :lol:
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Michalis » Sun Sep 28, 2014 6:53 pm

marjory wrote:Προσπαθώ να καταλάβω πού βρίσκεται το καλούπι...
Μου φαίνεται ότι υπερπλεονάζει η ευθιξία τελικά...
Σας χαλάνε οι ημερομηνίες, τις σταματάμε, γκρινιάζετε.
Θέλετε ημερομηνίες, τις επιτρέπουμε, γκρινιάζετε.
Γράφει ο ένας ότι τα γεγονότα είναι κοντά, θα πέσουν να τον φάνε αυτοί που τα βλέπουν μακριά.
Γράφει ο άλλος ότι τα γεγονότα αργούνε, να πέσουν να τον φάνε αυτοί που θεωρούν ότι τα γεγονότα είναι κοντά.

Θέλετε να βλέπετε το φόρουμ μπάχαλο, να γράφει ο καθένας ότι του κατεβαίνει...

Βλέπω οι φίλτατοι administrators έχουν μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ των.

Οταν με το ¨καλο¨ :shock: το Καταρ φτασει στην Ελλαδα μας μεσω ISISISISIS.......θα σας περιποιηθω καταληλλως πιτσουνακια μου.... :mrgreen: :x :mrgreen:
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Sep 28, 2014 7:15 pm

marjory wrote:
Yiorgos Aitolos wrote:θα μπορούσες να μου διαγράψεις τον λογαριασμο .....μιας και δεν συμφωνω καθόλου με τις ημερομηνίες των προφητειών ...απο την στιγμη που ουτε οι προφήτες δεν τις ανεφεραν ποτε .....στις υπολοιπες ενοτητες μπαίνω και χωρίς κοδικο ....σαν επισκέπτεις ....
ετσι και αλλιώς τιποτα άλλο δεν έχω να πω ...οπότε καλα πέρασα ...σβησε μου και τον λογαριασμο ώστε να μην μπω και στον πειρασμο ....και δω να γράφοντε τιποτα περιεργα ...και αντιδράσω αναλόγος .....μιας και κατω απο το όνομα "η ορθοδοξη χριστιανική πίστη μας" ....γραφοντε και πολλά περιεργα απο περίεργους .....

σας ευχαριστώ ....ή σε ευχαριστω ....να ειστε καλα

Θα ήθελα σε π.μ. να μου προσδιορίσεις ποια είναι τα περίεργα που γράφονται από περίεργους. Το φόρουμ που στήσαμε λέγεται "η ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας" και έτσι προσδιορίζεται. Αν έχει παρεκτραπεί (όπως λές), να είσαι σίγουρος ότι θα το μαζέψουμε, αλλιώς θα το κλείσουμε. Αν όχι, τότε η συκοφαντία δεν συνάδει ούτε με το όνομα, ούτε με το πνεύμα του φόρουμ. Περιμένω π.μ.

δεν εχω θεμα τα λεω και εδω ..τι ΠΜ ....καταρχην για εμενα το φορουμ ...δεν εχει παρεκτραπει ....εγω απο τις διαφωνίες και τους προβληματισμούς ....έβλεπα και βλεπω να βγαίνουν και καλα πράγματα

τωρα τα περίεργα για εμενα ειναι ....όπου προσπαθούν πολλες φορες να περασουν ...ενω γραφουν συνεχεια για την Ορθοδοξια και την Ορθοδοξια ....διαφορα απο την καμπαλα ή απο μουσουλμανους προφητες ,Νοσταρδαμο και ενα σωρό άλλα ....βασικα δεν εχω κανενα προβλημα και ειμαι ανοιχτος να συζηταω όσο οι γνωσεις μου ,μου το επιτρέπουν σχεδον τα παντα ...που δεν εξεφτελίζουν ή κανουν εκπτώσεις στην Πίστη μου όμως ....παλιοτερα ήμουν πιο ανεκτικός ....αλλα τωρα πια δεν εχουμε περιθωριο να κανουμε βήμα πίσω .Όλοι χριστιανοι ορθοδοξοι δηλώνουν ....απο κατω μεχρι πάνω ....αλλα την ζημιάτους την κανουν και παραπλανουν αυτούς που δεν εχουν ψηθει στην Πίστη μας .(για αυτο και αντιδρω όταν το ενστικτό μου ...που προερχετε απο τις γνωσεις και βιώματα μου ,μου χτυπάει καμπανακι.)
όλα αυτα όμως ειναι οι απόψεις και μονο οι απόψεις μου ....ονόματα δεν θα αναφέρω για τους εξής λόγους ....πρωτον γιατι αυτο δεν ειναι απόλυτο και σαν ανθρωπος μπορεί και να κανω και λάθος ...και δευτερον ειναι κατακριση ( μαλλον πρωτο επρεπε να το βάλω αυτο)

κοιτα να δεις μερικα πραγματα κάνουν το κύκλο τους ....ετσι και εγω ....και να διαγραφω δεν σημαίνει πως κάκιωσα ή σας κρατάω κακία ....εγω έτσι και αλλιώς σας βρήκα εδω μέσα ..δεν εφτιαξα και τίποτα ....εαν θέλετε να συνεχείσετε κάπως αλλιώς ή να κανετε κατι άλλο ...δικαιωμα σας ειναι ...εγω καλα περασα εδω μεσα έμαθα και διαφορα καλα ....διαφωνησα και με καποιους ....αλλα δεν τρεχει και τίποτα .....(ετσι και αλλιως τα Πνευματικα θεματα παντα με ενδιεφεραν και θα μπαινω να διαβαζω και κάτι σαν επισκέπτης) οποτε καλυτερα να διαγραφω γιατι ειμαι και λιγο παρορμητικος ....και μπορει να γραψω και τιποτα αντιθετο ....δεν τα καταφερνω και καλα με τους κανόνες :D

πιστευω να σε κάλυψα
Τιποτας ο Αιτωλος

Ανακοινώσεις

Unread postby bersekero » Sun Sep 28, 2014 7:23 pm

Προσωπικα το μόνο περίεργο που βλέπω είναι το ότι κάποιοι εξακολουθούν να μην βλέπουν ότι είμαστε μέσα στα γεγονότα.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sun Sep 28, 2014 8:12 pm

Βρε Γιώργη, θα μας τρελάνεις όλους τελικά.
Το ότι έχουν εμφανιστεί κάποιοι διάττοντες αστέρες κατά καιρούς, που έχουν μιλήσει για καμπάλες και νοστράδαμους, δεν σημαίνει ότι έγιναν αποδεκτοί.... Αντίθετα, έφαγαν μπαν που πήγε σύννεφο. Κάποιοι βέβαια, πεισματικά επανεμφανίζονται με άλλα ονόματα, αλλά τα λαγωνικά του φόρουμ (λέγε με eternity), τους οσμίζονται και έχουν το κουμπάκι του μπαν έτοιμο ξανά και ξανά και ξανά...
Το φόρουμ ήταν και παραμένει ορθόδοξο χριστιανικό (και πολεμάει τα πάθη του σαν κάθε τι ορθόδοξο χριστιανικό).
Πού είναι λοιπόν η αποδοχή των περίεργων; Τι είναι αυτό που σε χαλάει;
Οποτεδήποτε εμφανίστηκε περίεργος με περίεργες αντιλήψεις, ακόμα και χριστιανίζουσες (αλλά όχι χριστιανικές), αργά ή γρήγορα μπαναρίστηκε.
Το αν θες να φύγεις επειδή κουράστηκες ή βαρέθηκες, αυτό είναι άλλο... Αλλά το να λες ότι φεύγεις ένεκα περίεργων που γράφονται από περίεργους...

Image
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Sep 28, 2014 8:31 pm

αυτοι δεν εχουν μπαναριστει ποτε .....αλλα δεν ειπα οτι φευγω γι αυτους ......ειπα οτι ειναι καλυτερα να διαγραφω ....γιατι λογο χαρακτηρα δεν μπορω να βαδίσω με τους κανονες ...και δεν δέχομαι ημερομηνίες για γεγονότα απο την στιγμη που κανενας Αγιος Προφήτης ή Γεροντας ...δεν εχει δώσει ....οι οπως δεν δεχομαι ότι καποιος ειναι ειδικός προφητολόγος .....ειναι σαν λέμε ότι καποιος ζωγραφίζει μικυ μαους ...και το πέζει αγιογράφος ....

οι προφητείες δώθηκαν για όλους για πνευματικη βελτίωση και σώσημο ψυχής ....και όχι για να το κανουμε επαγγελμα (προφητολογος) ή λαγνεία .....η για οποια δηποτε άλλη χρήση ....κρυφης ευχαριστησης και πάθους

καλο ειναι να διαβαζεις την ουσια της απαντησης μου ......
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Μαρία » Sun Sep 28, 2014 9:25 pm

τι μας λες...ειμαι ασυλληπτα ηλιθια; δεκτον! θα ανοιξουμε ενα τοπικ με τιτλο "καφενειο" που θα μπορουμε σε ενα ορθοδοξο φορουμ να συζηταμε τις πνευματικες μας ανησυχιες;;; εσυ λιωνεις τα γονατα σου για να σου φανερωθουν οι ημερομηνιες ποτε θα σου χαριστουν τα χρεη σου;;;

Ε ναι ειμαι ασυλληπτα ηλιθια! οχι ωρες ωρες, παντα...ευχαριστω πολυ, μα παρα πολυ...κ ναι το ποστ σου ηταν παντελως φασιστικο, κριμα που δεν ειχε κ κανενα εμο που να μαστιγωνει...
Μαρία

Unread postby marjory » Sun Sep 28, 2014 11:00 pm

Yiorgos Aitolos wrote:αυτοι δεν εχουν μπαναριστει ποτε .....αλλα δεν ειπα οτι φευγω γι αυτους ......ειπα οτι ειναι καλυτερα να διαγραφω ....γιατι λογο χαρακτηρα δεν μπορω να βαδίσω με τους κανονες ...και δεν δέχομαι ημερομηνίες για γεγονότα απο την στιγμη που κανενας Αγιος Προφήτης ή Γεροντας ...δεν εχει δώσει ....οι οπως δεν δεχομαι ότι καποιος ειναι ειδικός προφητολόγος .....ειναι σαν λέμε ότι καποιος ζωγραφίζει μικυ μαους ...και το πέζει αγιογράφος ....

οι προφητείες δώθηκαν για όλους για πνευματικη βελτίωση και σώσημο ψυχής ....και όχι για να το κανουμε επαγγελμα (προφητολογος) ή λαγνεία .....η για οποια δηποτε άλλη χρήση ....κρυφης ευχαριστησης και πάθους

Γιώργο μου δεν θα μπω σε αντιπαράθεση...
Καμπάλες και νοστράδαμους δεν αφήνουμε στο φόρουμ. Ποτέ δεν αφήσαμε.
Ημερομηνίες πάντα γράφονταν διότι ο καθένας (είτε είναι λαϊκός, είτε "φωτισμένος/η" μοναχός/ή -κατά το παρελθόν-) θέλει να συγκεράσει τα γεγονότα που βιώνουμε με τα αναμενόμενα.
δεν είμαστε παιδάκια να καταπίνουμε τους χρονικούς προσδιορισμούς που δίνονται. Μετά από τόσα χρόνια αστοχίας, έχουμε αποκτήσει αδελφέ τεράστια πείρα πια...
Ναι, οι προφητείες κατά κανόνα δεν δίνονται με ημερομηνίες (με εξαίρεση τον Ιωνά και την Νινευή). Και λειτούργησε σωστά τότε ο χρόνος που δόθηκε, για να σωθεί η πόλη με την μετάνοια.
Το τόπικ ονομάζεται "Επερχόμενα και προφητείες" που σημαίνει ότι αναπτύσσονται γεγονότα σε συνδυασμό με τις προφητείες.
Εφόσον βαραίνει την ψυχή σου το τόπικ των προφητειών, καλό είναι να μην μπαίνεις.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon Sep 29, 2014 9:18 am

marjory wrote:
Yiorgos Aitolos wrote:αυτοι δεν εχουν μπαναριστει ποτε .....αλλα δεν ειπα οτι φευγω γι αυτους ......ειπα οτι ειναι καλυτερα να διαγραφω ....γιατι λογο χαρακτηρα δεν μπορω να βαδίσω με τους κανονες ...και δεν δέχομαι ημερομηνίες για γεγονότα απο την στιγμη που κανενας Αγιος Προφήτης ή Γεροντας ...δεν εχει δώσει ....οι οπως δεν δεχομαι ότι καποιος ειναι ειδικός προφητολόγος .....ειναι σαν λέμε ότι καποιος ζωγραφίζει μικυ μαους ...και το πέζει αγιογράφος ....

Γιώργο μου δεν θα μπω σε αντιπαράθεση...
Καμπάλες και νοστράδαμους δεν αφήνουμε στο φόρουμ. Ποτέ δεν αφήσαμε.
Ημερομηνίες πάντα γράφονταν διότι ο καθένας (είτε είναι λαϊκός, είτε "φωτισμένος/η" μοναχός/ή -κατά το παρελθόν-) θέλει να συγκεράσει τα γεγονότα που βιώνουμε με τα αναμενόμενα.
δεν είμαστε παιδάκια να καταπίνουμε τους χρονικούς προσδιορισμούς που δίνονται. Μετά από τόσα χρόνια αστοχίας, έχουμε αποκτήσει αδελφέ τεράστια πείρα πια...
Ναι, οι προφητείες κατά κανόνα δεν δίνονται με ημερομηνίες (με εξαίρεση τον Ιωνά και την Νινευή). Και λειτούργησε σωστά τότε ο χρόνος που δόθηκε, για να σωθεί η πόλη με την μετάνοια.
Το τόπικ ονομάζεται "Επερχόμενα και προφητείες" που σημαίνει ότι αναπτύσσονται γεγονότα σε συνδυασμό με τις προφητείες.
Εφόσον βαραίνει την ψυχή σου το τόπικ των προφητειών, καλό είναι να μην μπαίνεις.

εαν απο τοσα που εγραψα καταλαβες αυτο .....τι να πει κανεις .....αλλα και τι να σκεφτει
Τιποτας ο Αιτωλος

PreviousNext

Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί