ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ

Unread postby rafale » Mon Jan 30, 2012 12:09 pm

Σατανιστικά μηνύματα σε τραγούδια του Φοίβου

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=% ... 9Q&cad=rja
rafale

Unread postby Matina » Mon Jan 30, 2012 1:37 pm

rafale wrote:Σατανιστικά μηνύματα σε τραγούδια του Φοίβου

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=% ... 9Q&cad=rja

Χριστέ μου,γι'αυτό και κάνουν θραύση...όπου δαίμονας ,εκεί και εμπορευματοποίηση,όπου σατανάς εκεί και κοσμικότητα....Ο Θεός να μας προστατεύει.... :roll:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby giannis73 » Sat Feb 04, 2012 8:56 pm

Image
giannis73

Unread postby Pamavol » Mon Feb 06, 2012 2:40 am

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δέν έχει γίνει πραγματικότητα ακόμη.

Ο Κίσιγκερ πέρυσι είπε πως η παγκόσμια κρίση είναι ευκαιρία για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ η ΝΤΠ.
Η Παγκόσμια διακυβέρνηση (καθεστώς προετοιμασίας του πλανήτη για τον αντίχριστο) δέν έχει συμβεί ακόμη.
Ακόμη κυβερνά η παλιά. Όχι οτι η ΝΤΠ δέν εργάζεται για την εδραίωσή της... απλά δέν κυβερνά ακόμη.

Πρίν με πάρετε με τις πέτρες, αναλογιστείτε:
Εφόσον παγκοσμίως τις μαριονέτες της ΝΤΠ (τους πολιτικούς μας) τους αναγνωρίζουμε ώς προδότες και
αυτούς που κινούν τα νήματα ώς δυνάστες, απάνθρωπους και κατακτητές...
Τότε πώς θα σταματήσουμε να εναντιωνόμαστε στα σχέδιά τους? Πότε οι σκλάβοι δέν επαναστάτησαν?

Νομίζετε τέλος πάντων οτι είναι τόσο χαζοί?

Ε, λοιπόν, δέν είναι.

Η Παγκόσμια διακυβέρνηση (ΝΤΠ) θα κυβερνήσει λαούς ευτυχισμένους.
Θα επιχειρήσει να είναι: (Δέν θα καταφέρει να ολοκληρώσει εσκεμμένα ώστε να έρθει ο αντί που θα επιφέρει την "απόλυτη ευτυχία")
Δημοκρατική
Δίκαιη
Διάφανη
Εύρωστη
Ελεύθερη

Δημοκρατική
γιατί θα στηρίζεται στην "άμεση δημοκρατία" κάτι σάν αυτό που γίνεται με τις γενικές συνελεύσεις στις πλατείες.
Με την βοήθεια του internet θα μπορεί να πάρει μέρος στην κυριολεξία όλος ο κόσμος.
Να ψηφίσει όλος ο κόσμος τους νόμους του και τους εκπροσώπους του. (ηλεκτρονικά ή και με χαρτί)

Δίκαιη
γιατί θα καταργήσει τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες (με την μορφή που έχουν τώρα),
θα βάλει φυλακή τους διεφθαρμένους πολιτικούς και πολίτες
θα φέρει τέλος στην άχρηστη ιδιοκτησία
τις μυστικές λέσχες, στον όρο ελίτ.
θα καταργήσει τις διαφορές ανάμεσα σε πάμπλουτους και εξαθλιωμένους

Διάφανη (στην αρχή θα έχουμε κάρτες ή κάτι σαν τα τσιπάκια της verichip που βάζουν ήδη)
γιατί με τον βιομετρικό έλενχο στα πάντα, θα είναι φαινομενικά αδύνατο - αδιανόητο να εγκληματήσεις (να φοροδιαφύγεις, να διαβάλλεις, να καπηλευτείς, να σκοτώσεις κλπ..)

Εύρωστη
γιατί όλοι οι πολίτες της γής, δέν θα πεινάνε, θα δικαιούνται κάτι σαν βασικό επίδομα, θα δουλεύουν λίγο και μόνο σε αυτό που τους αρέσει, θα έχουν τα καλούδια της τεχνολογίας ισότιμα. Θα παγιωθούν οι τιμές των προϊόντων σε όλο τον κόσμο. (καταλαβαίνετε τώρα γιατί τους βολεύει να είμαστε μερικά δις λιγότεροι πολίτες)

Ελεύθερη
γιατί ο κόσμος θα απελευθερωθεί από τον ζυγό των πολυεθνικών, των κερδοσκόπων, των πολιτικών, των θρησκειών, των ταμπού κλπ κλπ

Όλα τα παραπάνω θα τα ζητήσουν οι αγανακτισμένοι λαοί του κόσμου μέσα από το χάος που θα προκαλέσει η έλλειψη ηγεσίας (πολιτικής και θρησκευτικής), η αναρχία και το σόκ που θα δεχθεί ο πληθυσμός της γής όταν θα του πάρουν το οτιδήποτε θεωρούσε στέρεο - βασικό - ακλόνητο. Δέν υποστηρίζω πως θα τα καταφέρει η ΝΤΠ, αλλά θα φανεί πως έχει καταφέρει πολλά.

Τότε η ΝΤΠ θα εδραιωθεί,
η Παγκόσμια διακυβέρνηση θα γίνει πραγματικότητα
Τότε που οι λαοί θα πιστέψουν πως είναι πραγματικά ελεύθεροι σε μία δημοκρατικά ικανοποιητική κοινωνία.

Για αυτή την ευκαιρία (στην παρούσα κρίση) μιλούσε ο Κίσινγκερ.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby Ομολογητής » Mon Feb 06, 2012 3:21 am

Άψογος Pamavol!

Άσχετο... Υπναράδες είμαστε όλοι, ε; :lol: :lol: :lol:
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby Matina » Mon Feb 06, 2012 10:56 am

Παναγιώτη μου ,αδελφέ μου, συγχαρητήρια πραγματικά για το κείμενό σου.Με τις γνώσεις που έχεις και τη φώτιση από τον Παράκλητο έδωσες,ομολογώ,την προσέγγιση που δε σκεφτήκαμε,την αληθινή προσέγγιση,την τελική κατάληξη.

Ευχαριστούμε,να σε ενδυναμώνει η Παναγία μας για να σταθείς αρωγός στις επάλξεις.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Pamavol » Mon Feb 06, 2012 6:44 pm

Matina wrote:Παναγιώτη μου ,αδελφέ μου, συγχαρητήρια πραγματικά για το κείμενό σου.Με τις γνώσεις που έχεις και τη φώτιση από τον Παράκλητο έδωσες,ομολογώ,την προσέγγιση που δε σκεφτήκαμε,την αληθινή προσέγγιση,την τελική κατάληξη.

Ευχαριστούμε,να σε ενδυναμώνει η Παναγία μας για να σταθείς αρωγός στις επάλξεις.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου καλή μου Ματίνα, τις χρειάζομαι καθότι μόνο στην θεωρία είμαι καλός :oops: .

Η Παναγία μας ας σταθεί δίπλα σε όλους μας!
Pamavol

Unread postby Pamavol » Mon Feb 06, 2012 6:45 pm

Εγώ σας ευχαριστώ αδελφοί μου papi και Ματίνα περισσότερο γιατί μου ανοίγετε τα πνευματικά μάτια, ενώ εγώ σας ανοίγω τα κοσμικά... :oops:
Pamavol

Unread postby thanos » Tue Feb 07, 2012 11:46 am

Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Feb 07, 2012 6:00 pm

Ο DR. DAVID DUKE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ