TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby giogio » Tue Jul 03, 2012 11:19 am

και όχι μόνο αυτοί...
σα νέο μέλος εδώ μέσα (άσχετα αν σας διάβαζα από το προηγούμενο φόρουμ) θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση....
το τελευταίο διάστημα είναι προφανές ότι έχει αυξηθεί και η επισκεψιμότητα αλλά και τα μέλη σ'αυτό το φόρουμ... εγώ πιστεύω ότι αυτό κάποιους ενοχλεί... υπάρχουν τρία τινά.... είτε θα ήθελαν αυτό το φόρουμ να παραμείνει "οικογενειακό" όπως ήταν παλιά
είτε δε θέλουν να μοιραστούν "τη γνώση",
είτε κάποιους τους ενοχλεί πλέον που μερικοί "νέοι" "πετάγονται", γράφουν κάτι άσχετο, τσακώνονται με τους "παλιούς" κλπ.[/quote]

Καμία σχέση φίλε μου...τι είναι εδώ στρατός ή κανένα κλειστό club;[/quote]

πρέπει να βάλω κανά ροζ κορδελάκι στο προφιλ για να δείχνω ότι είμαι φίλη και όχι φίλος... :D :D :D
δεν είπα κάτι τέτοιο.... απλά έκανα μια παρατήρηση που ο καθένας μπορεί να δει, αν γνωρίζει αυτό το φόρουμ από τα παλιά.....
δηλ. τι μπορεί άλλο να συμβαίνει??? ότι ξαφνικά όλα αυτά τα μέλη (και αρκετά ενεργά μέλη) ξύπνησαν μία μέρα και αποφάσισαν ότι δε θα ξαναγράψουν εδώ???
κανονικά θα έπρεπε να χαίρονται με το γεγονός ότι με τα γραφώμενα τους τράβηξαν κάποιους ανθρώπους στο να δουν τη ζωή τους πιο "πνευματικά"... εγώ προσωπικά έγιναν "φαν" του filtor μόνο και μόνο από αυτά που έγραφε στο blog του - και όχι μόνο...
απλά έχω απογοητευτεί..... :cry:
giogio

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 11:27 am

papi wrote:
grypas wrote:Υ.Γ. Βλεπω, μαλλον δεν βλεπω, πολλα απο τα παλια μελη να συμμετεχουν. Αυτο σημαινει οτι γνωριζουν κατι παραπανω και εχουν αποχωρησει συνειδητα?Εχουν καποιο προβλημα που θα μπορουσαμε να βοηθησουμε? Μηπως τελικα εφυγαν διακοπες οντως? Σκεφτομαι, σκεφτομαι...

...και εγώ σκεφτόμουν τα παλιά μέλη. Οι Thrax, Styx, nick_the_greek αποχώρησαν. Η Matina έχει εξαφανιστεί. Ο ΚΙΧΕΜ ακόμη μας λείπει. Γιατί; Ο γέροντας Παϊσιος έλεγε ότι στα δύσκολα χρόνια ο πονηρός θα μας αναγκάσει να ενωθούμε εξαιτίας των δυσκολιών που θα φέρει. Εδώ όμως βλέπω ότι μας απομακρύνει. :roll:

papi , νομίζω πως το παρακάτω καλύπτει πολλούς.Εμένα τουλάχιστον απόλυτα....ίσως αν κάποιοι έβαζαν το εγώ κάτω απο το εμείς να ήταν διαφορετική η κατάσταση.
Εγώ προσωπικά διακρίνω και κάτι άλλο απο τους αποχωρήσαντες,δεν θα ήθελα όμως να το πω δημόσια.

από admin » Παρ Ιουν 29, 2012 10:13 am

Σε εποχές δύσκολες , σε εποχές κρίσιμες σε εποχές που ο ''πόλεμος'' δίνεται καθημερινά σε κάθε έκφανση της δραστηριότητας μας και σε κάθε επίπεδο (πνευματικό,διαβίωσης κλπ) κάνεις δεν περισσεύει.

Όλοι χρειάζονται , όλοι είναι αναγκαίοι , όλοι πρέπει απλοί και ταπεινοί στρατιώτες να βάλουμε το εγώ κάτω απο το εμείς του κοινού αντικειμενικού σκοπού.

Λάθη γίνονται ,είναι αποδεκτά , αναγκαία θεωρώ για την πρόοδο , απαραίτητο να εντοπίζονται , κατανοούνται , διορθώνονται.

Καμία πόρτα δεν είναι ερμητικά κλειστή , αντιθέτως βασιζόμενη στην αρχή της ίδιας μας της πίστης για την ελεύθερη και ανεμπόδιστη βούληση ο καθείς έχει δικαίωμα να περάσει το κατώφλι της διαδικτυακής παρέας προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί αρκει να έχει αποδεχθεί τους κανόνες της λειτουργίας της.
casius

Unread postby giogio » Tue Jul 03, 2012 11:32 am

AgwnistisTou21 wrote:
giogio wrote:διάφορα

όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται giogio !
ο καθένας έχει τα προβλήματά του, και τον αγώνα του, έτσι όταν θεωρήσει ότι πιο πολύ θόρυβος γίνεται παρά καλό τότε αποχωρεί.
αυτό το φόρουμ είχε κάποιο λόγο ύπαρξης κάποια χρόνια πριν , τώρα τα γεγονότα απλά καλπάζουν και είναι καιρός για άλλα πράγματα.

άμα είναι καιρός για άλλα πράγματα τι θα πρέπει να γίνει δλδ?? να πάρετε τ'αρματα τότε??? (εγώ δε μπορώ είμαι κοπέλα! :D :D :D )
ο πνευματικός αγώνας που είναι?? με τα γραφώμενα σας μπορείτε να "τραβήξετε" κι άλλους.... να ξυπνήσουν κι άλλοι....

αυτό συμβαίνει εκεί έξω..... :(
http://mpananas.wordpress.com/2012/06/28/zombie/
giogio

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 11:39 am

giogio wrote:
AgwnistisTou21 wrote:

ο καθένας έχει τα προβλήματά του, και τον αγώνα του, έτσι όταν θεωρήσει ότι πιο πολύ θόρυβος γίνεται παρά καλό τότε αποχωρεί.
αυτό το φόρουμ είχε κάποιο λόγο ύπαρξης κάποια χρόνια πριν , τώρα τα γεγονότα απλά καλπάζουν και είναι καιρός για άλλα πράγματα.

άμα είναι καιρός για άλλα πράγματα τι θα πρέπει να γίνει δλδ?? να πάρετε τ'αρματα τότε??? (εγώ δε μπορώ είμαι κοπέλα! :D :D :D )
ο πνευματικός αγώνας που είναι?? με τα γραφώμενα σας μπορείτε να "τραβήξετε" κι άλλους.... να ξυπνήσουν κι άλλοι....

Εγω θα διαφωνήσω με το άρθρο , διότι απλά δεν συμβαίνει μόνο αυτό....θα σου δώσω χειροπιαστό παράδειγμα

Προχθές το πρωί , φίλος ...σταματάει στον δρόμο δίπλα σε έναν άνδρα που ήταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο , διπλα του σταματά και ένα μηχανάκι με μια κοπέλα και ενα παλλικάρι.
Και οι δυο ρωτάνε τον άνδρα αν είναι καλά ,χρειάζεται κάτι , λίγο νερο.....αυτός σηκώνεται και τους ζητάει χρήματα.

Ευαισθησία υπάρχει...μέσα σε όλα έχουν βγει και τα λαμόγια έξω.
casius

Unread postby lampros » Tue Jul 03, 2012 11:48 am

Εγώ πιστεύω ότι θα επιστρέψουν απλά ίσως κουράστηκαν ψυχολογικά αυτή τη περίοδο ίσως έχουν και διάφορα σε προσωπικό επίπεδο
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εγωισμού τελικά γιατί αν ήταν έτσι μάλλον δεν θα αποχωρούσαν
lampros

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 11:49 am

giogio wrote:
AgwnistisTou21 wrote:

Τι άρματα;Αποκρεών;
casius

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 11:54 am

lampros wrote:Εγώ πιστεύω ότι θα επιστρέψουν απλά ίσως κουράστηκαν ψυχολογικά αυτή τη περίοδο ίσως έχουν και διάφορα σε προσωπικό επίπεδο
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εγωισμού τελικά γιατί αν ήταν έτσι μάλλον δεν θα αποχωρούσαν

Μπορεί να μην ειναι θέμα εγωισμού.....μπορεί να είναι θέμα προσανατολισμού του φόρουμ για παράδειγμα
casius

Unread postby Theofilos » Tue Jul 03, 2012 11:59 am

papi wrote:
grypas wrote:Υ.Γ. Βλεπω, μαλλον δεν βλεπω, πολλα απο τα παλια μελη να συμμετεχουν. Αυτο σημαινει οτι γνωριζουν κατι παραπανω και εχουν αποχωρησει συνειδητα?Εχουν καποιο προβλημα που θα μπορουσαμε να βοηθησουμε? Μηπως τελικα εφυγαν διακοπες οντως? Σκεφτομαι, σκεφτομαι...

...και εγώ σκεφτόμουν τα παλιά μέλη. Οι Thrax, Styx, nick_the_greek αποχώρησαν. Η Matina έχει εξαφανιστεί. Ο ΚΙΧΕΜ ακόμη μας λείπει. Γιατί; Ο γέροντας Παϊσιος έλεγε ότι στα δύσκολα χρόνια ο πονηρός θα μας αναγκάσει να ενωθούμε εξαιτίας των δυσκολιών που θα φέρει. Εδώ όμως βλέπω ότι μας απομακρύνει. :roll:

χαίρετε!!!σας παρακολουθώ χρόνια, απο το άλλο φόρουμ, ένα διάστημα σταμάτησα τα φόρουμ (λόγω διδακτορικού) και τώρα για να σας ξαναβρώ πληκτρολόγησα ονόματα σαν αυτά που γράψατε τώρα...γιατί δεν είδα να γραφετε εκεί που γράφατε, μάλλον φύγατε γιατί κάτι σας χάλασε με τον root νομίζω, αν και τωρα φευγετε εκει θα ειναι το προβλημα, η ιστορία διδασκει τα παντα αρκει να εχουμε θυμητικο...

Γεγονότα ποτε θα έρθουν με απασχολεί πάρα πολυ οχι ημερολογιακά ομως γιατί η ψυχή μου ειναι χειροτερα (εσεις με βοηθήσατε σε αυτό) οπότε προτιμώ να χάνω χρονο ετοιμάζοντάς την παρά ψάχνοντας ημερομηνιες, χαίρομαι όμως να διαβάζω μεστές απόψεις και καθαρά χριστιανικές, έχετε μερικούς τέτοιους, ελάχιστους, ονοματα δε λεω, είχε περισσότερους παλιότερα...αν φεύγουν καλά και αξιόλογα μέλη ψάξτε στο κεφάλι...η ιστορία επαναλαμβανεται, και στα γεγονοτα τα επερχομενα και σε ολα τα της ζωης. Κατι δεν έγινε καλά με τη δημιουργία του.

ο π.Παΐσιος έλεγε να ενωθούμε εξαιτίας των δυσκολιών. καιρός να γίνει και εδω. Αυτό διάβασα και είπα να γραφτώ.πρέπει όμως να γυρίσουν όλοι πίσω.χρειάζονται.μπορει να πλησιάζουν τα γεγονοτα
Theofilos

Unread postby lampros » Tue Jul 03, 2012 12:04 pm

Αυτό είχε γίνει στο προηγούμενο και γιαυτο δημιούργησαν το παρόν φορουμ
Λες να συμβαινει πάλι το ίδιο?
Πάντως για να με βλέπετε να ποστάρω συχνά σημαίνει ότι υπάρχει κενό από την απουσία τους
Αφού ίσα που προλάβαινα μόνο να διαβάζω
lampros

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 12:09 pm

Λαμπρο τα πράγματα είναι απλά για εμένα κάτι που είχε συμβεί και στο christian-orthodox , κάτω απο την έννοια της Χριστιανικότητας που ευαγγελίζονταν και εκεί και στο ενδιάμεσο και στο παρόν δεν δύναται να εμπλέκονται προσωπικές επιδιώξεις, φιλοδοξίες, ανθρώπινα εργαλεία και χρυσές ουδετερότητες.

Πρέπει να υπάρξει σαφής προσανατολισμός.
casius

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ