Styx wrote:Ε, εντάξει αν είναι να επανέλθει εν χορδαίς και οργάνοις ο Δήμος κι η "συγχορδία" , περισσεύουμε όλοι οι υπόλοιποι
Συνεχώς παρατηρώ post σαν το παραπάνω που πραγματικά με λυπούν και φυσικά δεν έχει να κάνει με τον Styx που εν προκειμένω το έγραψε.
Βάζουμε ταμπέλες στον κάθε άνθρωπο ... τον οποίο πραγματικά δεν ξέρουμε καν.
Είμαι ο χειρότερος από όλους εδώ μέσα αλλά πιστεύω ότι ακόμα και μια αμαρτωλή ψυχή σαν τη δική μου μπορεί να καταλάβει ότι η στάση μας ενίοτε δεν συμβαδίζει με ό,τι θέλει να πρεσβεύσει αυτό το φόρουμ.
Λέγεται μια κουβέντα και αμέσως εμφανίζεται ένα post που είτε θα ειρωνευτεί, είτε θα μειώσει, είτε θα προκαλέσει φιλονικία.
Γιατί να γίνεται αυτό αδέλφια;
Δε θέλετε να πιστεύετε σε κάποια σκέψη που αναφέρει ένα άλλο μέλος; Σεβαστόν !!
Ποιος σας αναγκάζει;
Εδώ ούτε ο Κύριος ανάγκασε εμάς του αμαρτωλούς να Τον πιστέψουμε.
Αν ακουστεί μια άποψη που δεν συμφωνεί με τα πιστεύω σας αυτό σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να περισσεύσει, να φύγει ή να σωπάσει;
Το να υποστηρίζεται μια άποψη σε λογικά πλαίσια χωρίς εξάρσεις σημαίνει ότι γινόμαστε "συγχορδία" με σκοπό να φαλτσάρουμε στο φόρουμ;
Μπορείτε με ήρεμο τρόπο να αντικρούσετε τα λανθασμένα μας πιστεύω με τα επιχειρήματα σας.
Εκτός αν έχουμε μπει σε κάποιο ιδιωτικό χώρο με στάνταρ δογματικές θέσεις περί ορισμένων πραγμάτων (πέραν φυσικά των πραγματικών δογμάτων της πίστης μας) και αποτελούμε παραφωνία οπότε καλό θα ήταν οι αγαπητοί διαχειριστές να μας το πούνε ώστε να μην προκαλείται και ταραχή.
Αν πχ ονόματα όπως το Δήμος είναι black-listed τότε αρκεί μια αναφορά από τη διαχείριση και προσωπικώς θα το σεβαστώ και θα αποχωρήσω ησύχως. Όχι για το Δήμος αυτό καθεαυτό αλλά γιατί θα με λυπεί η φύση του φόρουμ.
Άλλωστε δεν γράφω συχνά και θα περάσει απαρατήρητο

Βασίλη, για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Έχουμε συνομιλήσει και παλαιότερα μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Συγχώρα με αν σε έθλιψα.