TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

Postby KANENAS » Fri Feb 10, 2012 10:37 am

Μετά την καταπληκτική ανταλλαγή μηνυμάτων χριστιανικής αγάπης που ανταλλάχτηκαν στα επερχόμενα νομίζω ότι βρήκα τα παραδείγματα που ήθελα και πλέον μπορώ να πορευτώ απρόσκοπτα προς την ολοκλήρωση μου ως καλός χριστιανός.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
KANENAS

Re: Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

Postby SUKHOI » Fri Feb 10, 2012 12:57 pm

.................
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 12:46 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby thanos » Fri Feb 10, 2012 2:59 pm

Ο ένστολος καλώς ή κακώς εκτελεί μια υπηρεσία η οποία έχει ως σκοπό την τάξη και την ασφάλεια (από εσωτερική και εξωτερική απειλή).
Αγαπητοί μου μην πετροβολείται τους ένστολους ετσι απλά.Υπάρχουν οι ηγεσίες,ανώτατοι ,ανώτεροι αξ-κοι,οι οποίοι δίνουν διαταγές και είναι πολλοί και αμοιβόμενοι πλείστα των κατωτέρων ενω προήχθησαν μετά κρίσεων με οτι συνεπάγεται .Οι χαμηλομισθοι κατώτεροι δεν εχουν και πολλά να διεκδικήσουν το δίκιο τους.Πέφτετε στη παγίδα να κυνηγάτε τους απλούς ενω υπεύθυνοι είναι οι μεγάλοι που είναι επι των τιμών στο απυρόβλητο.Διαταγές δίνουν είναι υπεύθυνοι αυτοί και οχι ο απλός.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Postby eternity » Fri Feb 10, 2012 4:01 pm

rose wrote:Θα ήθελα να γράψω πολλά για το θέμα αλλά δεν θα το κάνω...
Θα σας παρακαλούσα όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε..γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι και έτσι...
Όσο για τους "μεγάλους", την φυσική ηγεσία δηλ. θα πρέπει να ξέρετε ότι και αυτοί εντολές εκτελούν της πολιτικής ηγεσίας...με ότι συνεπάγεται αυτό...και σε καμία περίπτωση δεν είναι στο απυρόβλητο..κάθε άλλο.
Ας μη παίζουμε το παιχνίδι τους παιδιά, ξέρετε ποιών εννοώ.

εχεις δικιο καλη μου! Δεν ειναι ολοι ιδιοι!!
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby chemist » Fri Feb 10, 2012 7:08 pm

Επειδή αυτό το ΣΚ θα μοιάζει με αιώνας, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό το νέο δάνειο ,αν ψηφιστεί ,να μην ψηφιστεί με πάνω από 180 βουλευτές.
Ο λόγος είναι ότι λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας ψήφιση με λιγότερους από 180 καταστά τη σύμβαση άκυρη κάτι που μπορεί να αξιοποιήσει μελλοντική πατριωτική κυβέρνηση.

ΥΓ Λέτε η πολιτειακή ανωμαλία να είναι αυτό το ΣΚ?
chemist

Postby Johny-B » Fri Feb 10, 2012 7:15 pm

Υπάρχει μεγάλη "κινητικότητα" πάντως με παραιτήσεις υπουργών του ΛΑΟΣ και όχι μόνο, βουλευτών που παραιτούνται και ...δεν μπορούν να αντικατασταθούν στην έδρα τους και άλλα "ωραία"!
Για να δούμε, για να δούμε!
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Postby chemist » Fri Feb 10, 2012 7:22 pm

thanos wrote:Ο ένστολος καλώς ή κακώς εκτελεί μια υπηρεσία η οποία έχει ως σκοπό την τάξη και την ασφάλεια (από εσωτερική και εξωτερική απειλή).
Αγαπητοί μου μην πετροβολείται τους ένστολους ετσι απλά.Υπάρχουν οι ηγεσίες,ανώτατοι ,ανώτεροι αξ-κοι,οι οποίοι δίνουν διαταγές και είναι πολλοί και αμοιβόμενοι πλείστα των κατωτέρων ενω προήχθησαν μετά κρίσεων με οτι συνεπάγεται .Οι χαμηλομισθοι κατώτεροι δεν εχουν και πολλά να διεκδικήσουν το δίκιο τους.Πέφτετε στη παγίδα να κυνηγάτε τους απλούς ενω υπεύθυνοι είναι οι μεγάλοι που είναι επι των τιμών στο απυρόβλητο.Διαταγές δίνουν είναι υπεύθυνοι αυτοί και οχι ο απλός.

Φίλε μου πάντα σε μία χούντα πρέπει να υπάρχει και ο εκτελεστικός βραχίονας. Το αν θα εκτελέσεις εντολές και πως θα τις εκτελέσεις είναι θέμα προσωπικό του καθενός και θέμα κουλτούρας.
chemist

Postby MAXIMOS » Fri Feb 10, 2012 7:31 pm

φιλε μου εννοεις οτι το στρατευμα στην σημερινη του μορφη ειναι χουντικο και οι κατωτεροι ειναι ο εκτελεστικος βραχιωνας;
ΧΡΗ ΔΕ ΠΑΝ ΕΡΔΟΝΤΑ ΜΑΥΡΩΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ
MAXIMOS

Postby yelem » Fri Feb 10, 2012 7:34 pm

η φούσκα σκάει..
yelem

Postby chemist » Fri Feb 10, 2012 7:38 pm

MAXIMOS wrote:φιλε μου εννοεις οτι το στρατευμα στην σημερινη του μορφη ειναι χουντικο και οι κατωτεροι ειναι ο εκτελεστικος βραχιωνας;

η κουβέντα δεν γινεται για το στράτευμα αλλά για την αστυνομία. Εξάλλου αυτό που ζούμε είναι άλλου είδους χούντα ...πιο εξευγενισμένη και πιο καλά προετοιμασμένη...
chemist

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ