MARIA wrote:Ας είμαστε προσεκτικοί με όσα ακούγονται στην τηλεόραση. Από τους αδερφούς μας που ζουν στην Κύπρο, αλλά και από κάποια φίλη μου που έχει επαφές με το γέροντα Αιμιλιανό, έχω μάθει τελείως διαφορετικά πράγματα.......
Μερικές φορές οι γέροντες που είναι στη ζωή, πρέπει να κρύβουνε το χάρισμά τους και δεν μπορεί από τηλεοράσεως να ειπωθούν πράγματα που θα τους δημιουργήσουν προβλήματα. Σκεφτείτε ότι κάθε ιερέας, έχει πάνω του και ένα Δεσπότη........
Μπορεί επίσης το άτομο που πήρε τηλέφωνο και μίλησε για τον γέροντα Παϊσιο να ήθελε να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα.
Εμείς ας κάνουμε μια προσευχή για τα επερχόμενα και ας είμαστε επιφυλακτικοί.
Συμφωνω απολυτα με τη Μαρια !
Ολοι οι δρομοι γυρω απο το Πολυτεχνειο ειναι γεματοι με Αστυνομια. Ειναι περισσοτεροι οι αστυνομικοι απο τα ατομα που παιρνουν μερος στην πορεια.
Δεν ξερω αν τα βλεματα ολων ειναι στραμμενα στην ημερα σημερα αναμενοντας καποια επεισοδια.
Εχω την αισθηση οτι τιποτα δεν θα γινει σημερα γιατι πολυ απλα οταν θα γινει θα γινει αυθορμητα απο απλους ανθρωπους που θα νιωσουν την οργη να ξεχειλιζει για οσα συμβαινουν στην καθημερινοτητα του στη ζωη του. Ετσι απροβλεπτα χωρις να προλαβει να αντιδρασει η αστυνομια.