TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Thu Oct 11, 2012 10:48 am

Antonis22 wrote:Δεν είπα κάτι τέτοιο eternity...ηρέμησε.

ηρεμη ειμαι βρε πως σου ηρθε η ιδεα οτι δεν ειμαι;;;και καφε εχω πιει...
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby KSENH » Thu Oct 11, 2012 11:02 am

eternity wrote:
Antonis22 wrote:
Μένει ο δυσβάσταχτος φόρος...

και μεχρι τωρα μαζι με τους επομενους φορους που ερχονται ??Δεν ειναι δυσβασταχτο;;;
Θα πρεπει η εφορια να στο ονομασει δυσβασταχτο για να πεις οτι επαληθευτηκε;;;

Καλημερα. Ναι, αυτη η προφητεια κι εγω πιστευω οτι επαληθευτηκε..

Πριν μερικα χρονια ουτε ΚΑΝ περνουσε απο το μυαλο μας οτι θα εχουμε τετοιες μισθολογικές μειωσεις και ταυτοχρονα φορολογικες επιβαρυνσεις..
KSENH

Unread postby eternity » Thu Oct 11, 2012 11:57 am

grypas wrote:Επισης, υποπτευομαι οτι η ακυρωση της επισκεψης Πουτιν ειχε να κανει με το αεροπλανο που κατεβασαν οι Τουρκοι...Απλα δεν γνωριζω τους χρονους...Ισως οι πληροφοριες της Ρωσιας να ειναι και για περαιτερω κλιμακωση...

Αυτο ισχυριζεται η Ρωσσικη πλευρα για την ακυρωση της επισκεψης...καθολου απιθανο.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Thu Oct 11, 2012 11:59 am

KSENH wrote:
Δεν είναι όμως έτσι. Οι προφητείες δεν εκπληρώνονται με βάση την ανθρώπινη προσωπική θεώρηση. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, πρέπει να δίνουμε στις προφητείες το απαραίτητο βάθος χρόνου. Για μένα χρονικός ορίζοντας εκλήρωσης του 2ου σκέλους είναι η 5ετία, ξεκινώντας από... σήμερα.

Αν Ξενια η εκπληρωση του δευτερου σκελους εχει χρονικο οριζοντα την 5ετια τοτε ο δυσβασταχτος φορος ειναι ακομα μπροστα....γιατι εκ των πραγματων θα συνεχισουν να επιβάλουν νεους φορους.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Antonis22 » Thu Oct 11, 2012 12:20 pm

Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να διαλυθεί η Ε.Ε.
Ωστόσο αν δει ότι το ΔΝΤ όντως δεν αξίζει να μας στηρίζει άλλο....τότε γιατί να το κάνει η Ε.Ε; Για να κρατηθεί προφανώς εν ζωή; Κάτι θα παίζει με την Γερμανία και δεν την συμφέρει..

Όσο για το αν υπάρχει λίπος η όχι ακόμη...
Υπάρχει μια αντικρουόμενη εικόνα...αυτών που είναι νεόπτωχοι...άλλοι που δεν τα βγάζουν πέρα...και άλλοι που γεμίζουν τα κλαμπάκια, της καφετέριες και όλα τα καταστήματα σ/κ αλλά και καθημερινές....

Η Ταπείνωση απ αυτή την κατάσταση θα ναι συλλογική και δεν πιστεύω ότι θα αφορά μόνο ένα μέρος του πληθυσμού...απλά για κάποιους θα ναι ξαφνικό.

Edit: Μιας και το ξανασκέφτομαι...θα μπορούσα να βάλω ως επακόλουθο στην πρώτη περίπτωση την διάλυση της Ε.Ε....''για να φανεί ότι εμείς θα φταίμε''(κάποιος το χε πει αυτό αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή)
Antonis22

Unread postby eternity » Thu Oct 11, 2012 12:31 pm

Antonis22 wrote:Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να διαλυθεί η Ε.Ε.
Ωστόσο αν δει ότι το ΔΝΤ όντως δεν αξίζει να μας στηρίζει άλλο....τότε γιατί να το κάνει η Ε.Ε; Για να κρατηθεί προφανώς εν ζωή; Κάτι θα παίζει με την Γερμανία και δεν την συμφέρει..

Όσο για το αν υπάρχει λίπος η όχι ακόμη...
Υπάρχει μια αντικρουόμενη εικόνα...αυτών που είναι νεόπτωχοι...άλλοι που δεν τα βγάζουν πέρα...και άλλοι που γεμίζουν τα κλαμπάκια, της καφετέριες και όλα τα καταστήματα σ/κ αλλά και καθημερινές....

Η Ταπείνωση απ αυτή την κατάσταση θα ναι συλλογική και δεν πιστεύω ότι θα αφορά μόνο ένα μέρος του πληθυσμού...απλά για κάποιους θα ναι ξαφνικό.

Το ΔΝΤ υποστηριζει και προωθεί αμερικανικα συμφεροντα....
Το παιχνιδι που παιζουν η Γερμανια ( της οποιας η πολιτικη ασκειται στην Ε.Ε) και των ΗΠΑ ειναι ποιος θα προσαρτησει την Ελλαδα με οτι συνεπαγεται ( π.χ. ποιος θα σφετεριστει τον ορυκτο πλουτο) στην σφαιρα επιρροης του.
Την διαλυση της Ε.Ε την εχει ηδη αναφερει ο γ.Παϊσιος την οποια την ονομαζει κρατος του Ισραηλ .Γι' αυτο να μην υποτιμουμε οτι η Ε.Ε εξισου προωθει σχεδια των σιωνιστων/ελιτ οπως και να τους ονομασουμε.Το εβραϊκο κεφαλαιο δεν προερχονται μονο απο το ΔΝΤ αλλα και απο την Ε.Ε.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Antonis22 » Thu Oct 11, 2012 12:38 pm

Υπήρχε η άποψη/γνώμη για μια Βόρεια Ένωση των χωρών της Ε.Ε και μια άλλη για Νότια Ένωση των Μεσογειακών...

Απ την άλλη υπάρχει και η προσπάθεια σε πρότυπο παγκόσμιας διακυβέρνησης...1 κέντρο...και γύρω γύρω....επαρχίες χωρίς καμία Εθνική Κυριαρχία στις εκάστοτε χώρες-επαρχίες...

Κάπου διάβαζα άρθρο ότι στο επόμενο Eurogroup το οποίο είναι 17/18; Οκτώβρη θα θέσουν τα θεμέλια για αυτού του είδους το πρότυπο διακυβέρνησης κάνοντας την αρχή απ το τραπεζικό σύστημα....και την αστυνομία σκέψης.
Antonis22

Unread postby nick_the_greek » Thu Oct 11, 2012 12:42 pm

Antonis22 wrote:Υπήρχε η άποψη/γνώμη για μια Βόρεια Ένωση των χωρών της Ε.Ε και μια άλλη για Νότια Ένωση των Μεσογειακών...

Απ την άλλη υπάρχει και η προσπάθεια σε πρότυπο παγκόσμιας διακυβέρνησης...1 κέντρο...και γύρω γύρω....επαρχίες χωρίς καμία Εθνική Κυριαρχία στις εκάστοτε χώρες-επαρχίες...

Κάπου διάβαζα άρθρο ότι στο επόμενο Eurogroup το οποίο είναι 17/18; Οκτώβρη θα θέσουν τα θεμέλια για αυτού του είδους το πρότυπο διακυβέρνησης κάνοντας την αρχή απ το τραπεζικό σύστημα....και την αστυνομία σκέψης.

Τα πράγματα δείχνουν ότι είμαστε "κοντά" σε παγκόσμιες κυβερνήσεις.
nick_the_greek

Unread postby nick_the_greek » Thu Oct 11, 2012 1:14 pm

filtor wrote:Νομίζω - ας με επιβεβαιώσει η "Αιωνιότητα" - ότι άλλη υφαλοκρηπίδα με ή ΑΟΖ 6 ν.μ. χωρικά ύδατα και άλλη με 12 ν.μ.
Οπότε είτε κάνουν το ένα είτε το άλλο πρώτο προέχει η επέκταση των χωρικών υδάτων...

Αν θέλεις να σου πω και την δική μου γνώμη. Η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα εκτείνεται 200 μίλια από την ακτογραμμή (δηλαδή εκεί που είναι η παραλία) και όχι 200 μίλια με αφετηρία την γραμμή των θαλασσίων συνόρων (τα οποία μπορεί να είναι 6 ή 12).
nick_the_greek

Unread postby nick_the_greek » Thu Oct 11, 2012 1:21 pm

Αν δεν υπηρχαν οι υδρογονάνθρακες τα πράγματα θα κυλούσαν όλα ωραία και καλά στο Αιγαίο.

Εξαιτίας των υδρογοναναθράκων θα γίνει η Τουρκική πρόκληση. Είτε με αφορμή την επάκταση των εθνικών χωρικών υδάτων από 6 σε 12, ή με αφορμή την υφαλοκρηπίδα, είτε με αφορμή την ΑΟΖ που είναι πολύ της μόδας τελευταία.

edit: Επιπλέον η Τουρκία απειλεί διαρκώς και την Κύπρο για την δική της ΑΟΖ και βγάζει χάρτες όπου η Τούρκικη ΑΟΖ επικαλύπτει την κυπριακή.
nick_the_greek

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ