student wrote: Πρέπει να ματώσει κάποιος για να μου αποδείξει ότι αξίζει της επιλογής μου. Δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα, και είμαι επιφυλακτικός με τους πάντες σε βαθμό καχυποψίας.
Εφραίμ wrote:Από πληροφορία που έχω από πολύ αξιόπιστο άνθρωπο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ (από την προσωπική του ζωντανή εμπειρία) την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μου προκύπτει ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι συνειδητά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.
Μπορεί να είμαι παράξενος, πές με κολλημένο, καχύποπτο, κομπλεξικό, αλλά δεν μου αρκεί ρε συ Εφραίμ. Αν τον ακούσω να αρχίζει αγώνα ενάντια στις τοκογλυφίες του ΔΝΤ και των Ευρωπαικών Τραπεζών, αν σταθεί απέναντι στα Ευρωπαικά φέουδα και στον εξισλαμισμό της χώρας μας, και αρχίσει να αποκυρήσσει τα τάγματα στα οποία είναι μέλος και φοράει τα παραφερναλιά τους, μπορεί να αρχίσω να έχω κάποιες ελπίδες. Το ότι σου είπε κάποιος αξιόπιστος ότι είναι πιστός Χριστιανός, και άρα ΣΟΥ προκύπτει ότι είναι πιστός και άξιος Ορθόδοξος ηγέτης, έχει κάποια διαφορά σαν αποδεικτικό στοιχείο.
Φαίνεται όμως ότι ο Ελληνικός λαός, την παρούσα χρονική περίοδο, ΔΕΝ αξίζει ένα συνειδητό πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό ηγέτη.
Οι μεγάλες και σκληρές θλίψεις, που θα ακολουθήσουν στο όχι μακρινό μέλλον, θα προετοιμάσουν κατάλληλα τον Ελληνικό λαό.
Τώρα να περνάμε από εκεί, (είπε σε κάποιον κάποιος αξιόπιστος, ότι είναι πιστός, άρα είναι) στο ότι ο λαός μας (εμού συμπεριλαμβανομένου του καχύποπτου) θα λάβει και κρίση από τον Θεό με μεγάλες και σκληρές θλίψεις επειδή δεν τον αποδέχεται σαν πιστό και θεόσταλτο ηγέτη, ίσως είναι λίγο τραβηγμένο. Ο Θεός μας τουλάχιστον, τους ηγέτες που Τον είχαν μπροστά φρόντισε να τους αναδείξει μέσα από έργα και θυσίες, και όχι μέσω χαλασμένου τηλεφώνου και ιντερνετικών εγγυήσεων. Στο δρόμο και όχι στα blogs. To "δεχθείτε τον Κωνσταντίνο αλλιώς θα σας κάψει ο Θεός" σχώρα με αλλά δεν σου ταιριάζει. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.