Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.
τα πίνετε στο γραφείο ....
έχω φίλους αλβανούς που παρακαλάνε να τους απελευθερώσουμε ...σκέψου τους καημένους τους βορειοηπειρώτες
Γιώργος wrote:Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.
έχω φίλους αλβανούς που παρακαλάνε να τους απελευθερώσουμε ...σκέψου τους καημένους τους βορειοηπειρώτες
Orthodox1989 wrote:Γιώργος wrote:Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.
Να τους απελευθερωσουμε από τι? Επίσης ξέρεις πόσοι Έλληνες περιμένουν κάποιον να τους απελευθερωσει? Άστο καλύτερα
INA_OSI_EN wrote:Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.
Τι καλα κρασια βρε αδερφε. Ξερεις ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Κερκυρας ο Βορειοηπειρωτικος ελληνισμος επρεπε να εχει αυτονομία αρα και δικη του αστυνομια; Τι δουλεια εχει η αλβανικη αστυνομια σε γιορτες εθνικων μας επέτειων;
Orthodox1989 wrote:INA_OSI_EN wrote:Orthodox1989 wrote:Καλά κρασιά.
Τι καλα κρασια βρε αδερφε. Ξερεις ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Κερκυρας ο Βορειοηπειρωτικος ελληνισμος επρεπε να εχει αυτονομία αρα και δικη του αστυνομια; Τι δουλεια εχει η αλβανικη αστυνομια σε γιορτες εθνικων μας επέτειων;
Ειλικρινά απορώ μόνο εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο?
Βρε καλέ μου άνθρωπε το αν θα πρεπε να έχουν δικιά τους αστυνομία είναι άλλο θέμα το οποίο δεν βλέπω που βοηθάει. Εγώ ας πούμε διάβασα πως μια Υπουργός που ήταν στην τελετή είπε πως ο τόπος ήταν γεμάτος σημαίες και όλα κυλουσαν ομαλά με εθνικούς ύμνους και τραγούδια και τα λοιπά. Ξαφνικά αυτός ο τύπος άρχιζε και έβριζε προδότες και διάφορα άλλα και προσπαθούσε να κατεβάσει τις Αλβανικες σημαίες. Ακόμα και αυτονομία να είχαν αυτοί οι άνθρωποι η Αλβανική σημαία θα έπρεπε να ήταν παρόν. Μετά έγιναν όλα τα άλλα όπου όταν ήρθε η αστυνομία να τον σταματήσει έβγαλε το καλασνικοφ.
Συγγνώμη αλλά εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ηρωισμός. Ακόμα και κάποιες γριούλες έλεγαν πως άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Αν εσείς περιμένετε η Αλβανική αστυνομία να τον κερνουσε τσίπουρο τότε προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest