Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby giannis73 » Sun Sep 29, 2013 9:29 am

KANENAS wrote:
INA_OSI_EN wrote:http://arouraios.gr/2013/09/deite-me-poio-mplouzaki-pige-sti-gada/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Δείτε με ποιο μπλουζάκι πήγε στη ΓΑΔΑ ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής -

Αρκετά χρόνια πριν άκουγα heavy metal και φορούσα μπλουζάκια σαν και αυτό αλλά ούτε σατανιστής έγινα ούτε φονιάς.
Ο καιάδας μπορεί να είναι παλιοτόμαρο αλλά δεν θα είναι τα ρούχα του ή οι μουσικές επιλογές του που θα με κάνουν να διαμορφώσω άποψη για αυτόν.

Πόσο χρονών ήσουν όταν τα έκανες αυτά?
giannis73

Unread postby KANENAS » Sun Sep 29, 2013 11:03 am

giannis73 wrote:
KANENAS wrote:
INA_OSI_EN wrote:http://arouraios.gr/2013/09/deite-me-poio-mplouzaki-pige-sti-gada/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Δείτε με ποιο μπλουζάκι πήγε στη ΓΑΔΑ ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής -

Αρκετά χρόνια πριν άκουγα heavy metal και φορούσα μπλουζάκια σαν και αυτό αλλά ούτε σατανιστής έγινα ούτε φονιάς.
Ο καιάδας μπορεί να είναι παλιοτόμαρο αλλά δεν θα είναι τα ρούχα του ή οι μουσικές επιλογές του που θα με κάνουν να διαμορφώσω άποψη για αυτόν.

Πόσο χρονών ήσουν όταν τα έκανες αυτά?

Έχει σημασία;

Μέχρι τα 20-25. Αργότερα άλλαξα ενδυματολογικές συνήθειες αλλά μουσική του είδους (κλασικό μέταλ) ακούω ευχάριστα όταν μου δίνεται ευκαιρία (γενικά δεν ακούω συχνά μουσική).

Πάντος ούτε κέρατα μου έχουν φυτρώσει ούτε ουρά ούτε είχε πρόβλημα ο παπάς να αξιώσει 150 ευρώ από τα δανεικά που είχα στην τσέπη εγώ ένας "δαιμονισμένος" havy metal fan για να τελέσει την κηδεία της άπορης πεθεράς μου χτές.
Βλέπεις το κακό είναι παντού γύρω μας αλλά δεν συνοδεύεται συνήθως από περίεργο ντύσημο. μπορεί να συμβιώσει εξήσου καλά με κουστούμι και άμφια.

Να κοιτάτε τους ανθρώπους όχι τα ρούχα τους
KANENAS

Unread postby Hellas_2020 » Sun Sep 29, 2013 11:44 am

Είναι περίεργο πλέον που η ΧΑ που είναι ένα κόμμα που το ψήφισαν 500.000 Έλληνες χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ ως τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση. Ναι, ΟΚ συμφωνώ πρέπει να διαχυθεί ο ΦΟΒΟΣ στον καθένα μας και σε μέγιστα ποσοστά δόσης, όμως όποιος αναφέρεται πλέον στην ΧΑ στις συζητήσεις κτλ θα μπορεί να θεωρηθεί ως τι? Λίγο αχταρμάς και βιαστικό μου φαίνεται σήμερα ότι έγινε χτες. Ίσως να ήθελαν κάποιοι να προλάβουν κάτι άλλο. Και έπεσε και ΣΚ οπότε μπλοκάραν άλλες καταστάσεις που πιθανότατα να είχαν σχεδιάσει οι της ΧΑ. Ποιός ξέρει...; Προσωπικά πιστεύω ότι άμεσα θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους εναπομείναντες βουλευτές της ΧΑ. Ίσως και ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμα στη ΓΑΔΑ ο Παππάς να είναι αυτός. Να οργανώνει το Plan B που πιθανότατα να είχε προβλεφθεί από την ηγετική ομάδα της ΧΑ. Πιστεύω ότι είμαστε στα όρια της Πολιτειακής ανωμαλίας, αν και δεν την έχουμε δει ακόμα κατά την άποψή μου. Θεωρώ ότι η Πολιτειακή ανωμαλία θα ανακήψει μπροστά στα μάτια μας τις επόμενες μέρες. Ή με το να βγει η ΧΑ εκτός νόμου οπότε 500.000 δεν θα έχουν εκπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο, ή με το να προφυλακιστούν οι βουλευτές και να αποφασίσει η Βουλή να συνεχίσει με λιγότερους (αντί για 300 μέλη) οπότε πάλι δεν θα έχουν εκπρόσωπο οι 500.000, ή με το να παραιτηθούν οι βουλευτές και να προκυρηχθούν επαναληπτικές όπου θα λάβουν τις έδρες άλλα κόμματα οπότε και πάλι δεν θα εχουν αντιπροσώπίση όσοι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΧΑ.
Πιστεύω ότι η Πολιτειακή Ανωμαλία είναι λίγο πριν το ξεκίνημά της!
Hellas_2020

Unread postby giannis73 » Sun Sep 29, 2013 11:46 am

KANENAS wrote:Έχει σημασία;

Μέχρι τα 20-25. Αργότερα άλλαξα ενδυματολογικές συνήθειες αλλά μουσική του είδους (κλασικό μέταλ) ακούω ευχάριστα όταν μου δίνεται ευκαιρία (γενικά δεν ακούω συχνά μουσική).

Πάντος ούτε κέρατα μου έχουν φυτρώσει ούτε ουρά ούτε είχε πρόβλημα ο παπάς να αξιώσει 150 ευρώ από τα δανεικά που είχα στην τσέπη εγώ ένας "δαιμονισμένος" havy metal fan για να τελέσει την κηδεία της άπορης πεθεράς μου χτές.
Βλέπεις το κακό είναι παντού γύρω μας αλλά δεν συνοδεύεται συνήθως από περίεργο ντύσημο. μπορεί να συμβιώσει εξήσου καλά με κουστούμι και άμφια.

Να κοιτάτε τους ανθρώπους όχι τα ρούχα τους

Πάντως εγώ αν δω κάποιον ή το παιδί μου να φοράει βλάσφημες και σατανικού περιεχομένου μπλούζες ,υβρίζοντας τον Θεό ή να ακούει τραγούδια που να βρίζουν τον Χριστό και να ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν αμαρτίες ,δεν νομίζω να αισθανόμουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Και δεν νομίζω να έχει σχέσει αυτό που είπες για τους ιερείς με το θέμα.
Και εγώ ήμουν μακριά από τον Θεό και έχω κάνει πάρα πολλά άσχημα πράγματα που ντρέπομαι γιαυτά ,αλλά δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου ρίχνοντας τα στους ιερείς.
Μπορεί να μην είχα την κατάλληλη κατήχηση ή καθοδήγηση τότε ,αλλά στην ουσία εγώ φταίω για ότι πανάθλιο έκανα και κανείς άλλος.
giannis73

Unread postby KANENAS » Sun Sep 29, 2013 11:51 am

giannis73 wrote:Και δεν νομίζω να έχει σχέσει αυτό που είπες για τους ιερείς με το θέμα.
Και εγώ ήμουν μακριά από τον Θεό και έχω κάνει πάρα πολλά άσχημα πράγματα που ντρέπομαι γιαυτά ,αλλά δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου ρίχνοντας τα στους ιερείς.

Αυτό κατάλαβες εσύ από τα γραφόμενα μου;;;
Τέλος πάντων δεν αξίζει ο κόπος.
KANENAS

Unread postby giannis73 » Sun Sep 29, 2013 2:12 pm

KANENAS wrote:
giannis73 wrote:Και δεν νομίζω να έχει σχέσει αυτό που είπες για τους ιερείς με το θέμα.

Μάλλον πατάτα έκανα.
Συγνώμη φίλε μου και μην με παρεξηγείς ,τόσο με κόβει.
giannis73

Unread postby KANENAS » Sun Sep 29, 2013 3:38 pm

giannis73 wrote:
KANENAS wrote:

Μάλλον πατάτα έκανα.
Συγνώμη φίλε μου και μην με παρεξηγείς ,τόσο με κόβει.

Δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη ίσως και εγώ να μην ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που έγραψα.
Ας μην κρίνουμε τους ανθρώπους από την εξωτερική τους εμφάνιση γιατί πολλές φορές θα είμαστε άδικοι και στο λέω εκ πείρας έχω κάνει αρκετές φορές αυτό το λάθος.
KANENAS

Unread postby INA_OSI_EN » Sun Sep 29, 2013 4:28 pm

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2 ... kZ8L9K8CS8

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2 ... kfRodK8CS8

Ο γενετικός κώδικας της πολιτικής βίας* στην Ελλάδα
INA_OSI_EN

Unread postby foteini » Sun Sep 29, 2013 4:34 pm

Hellas_2020 wrote:Είναι περίεργο πλέον που η ΧΑ που είναι ένα κόμμα που το ψήφισαν 500.000 Έλληνες χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ ως τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση. Ναι, ΟΚ συμφωνώ πρέπει να διαχυθεί ο ΦΟΒΟΣ στον καθένα μας και σε μέγιστα ποσοστά δόσης, όμως όποιος αναφέρεται πλέον στην ΧΑ στις συζητήσεις κτλ θα μπορεί να θεωρηθεί ως τι? Λίγο αχταρμάς και βιαστικό μου φαίνεται σήμερα ότι έγινε χτες. Ίσως να ήθελαν κάποιοι να προλάβουν κάτι άλλο. Και έπεσε και ΣΚ οπότε μπλοκάραν άλλες καταστάσεις που πιθανότατα να είχαν σχεδιάσει οι της ΧΑ. Ποιός ξέρει...; Προσωπικά πιστεύω ότι άμεσα θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους εναπομείναντες βουλευτές της ΧΑ. Ίσως και ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμα στη ΓΑΔΑ ο Παππάς να είναι αυτός. Να οργανώνει το Plan B που πιθανότατα να είχε προβλεφθεί από την ηγετική ομάδα της ΧΑ. Πιστεύω ότι είμαστε στα όρια της Πολιτειακής ανωμαλίας, αν και δεν την έχουμε δει ακόμα κατά την άποψή μου. Θεωρώ ότι η Πολιτειακή ανωμαλία θα ανακήψει μπροστά στα μάτια μας τις επόμενες μέρες. Ή με το να βγει η ΧΑ εκτός νόμου οπότε 500.000 δεν θα έχουν εκπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο, ή με το να προφυλακιστούν οι βουλευτές και να αποφασίσει η Βουλή να συνεχίσει με λιγότερους (αντί για 300 μέλη) οπότε πάλι δεν θα έχουν εκπρόσωπο οι 500.000, ή με το να παραιτηθούν οι βουλευτές και να προκυρηχθούν επαναληπτικές όπου θα λάβουν τις έδρες άλλα κόμματα οπότε και πάλι δεν θα εχουν αντιπροσώπίση όσοι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΧΑ.
Πιστεύω ότι η Πολιτειακή Ανωμαλία είναι λίγο πριν το ξεκίνημά της!

Τετοιου είδους ανωμαλίες που περιγράφεις αδελφέ, γίνονται πολλές πια και τώρα τελευταία, ακόμα περισσότερες.
Αυτές οι ανωμαλίες όμως, ''ντύνονται'' με δημοκρατικό μανδύα και παρουσιάζονται και περνάνε στον κόσμο ως σύννομες και άρα νόμιμες και ομαλές ''για το καλό του τόπου που βρίσκεται σε έκτακτες συνθήκες''.
Η Πολιτειακή ανωμαλία για την οποία μίλησε ο γέροντας Ιωσήφ, δεν θα είναι τέτοιου είδους, για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτές τις ανωμαλίες, η Τρόικα και το ξένο κεφάλαιο παραμένουν και εδραιώνονται μέσα στην Ελλάδα, προχωρώντας προς τον στόχο τους:
το ξεπούλημα, την καταστροφή και το διαμελισμό της Ελλάδας με ταυτόχρονη επιβολή της ηλεκτρονικής σκλαβιάς.
Αντίθετα, η Πολιτειακή ανωμαλία του γέροντα θα είναι κάτι που θα αναγκάσει την Τρόικα και το ξένο κεφάλαιο, να σταματήσουν ''το πρόγραμμα'' και να φύγουν από την Ελλάδα όπως- όπως, χωρίς να προλάβουν να πετύχουν τους πολυπόθητους στόχους τους.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσον καιρό θα πάρει για να ωριμάσει και να εκδηλωθεί μια τέτοια ανωμαλία που θα χαλάσει τα σχέδια των εχθρών μας. Ο Τσίπρας μου φαίνεται ότι δεν αποτελεί ανωμαλία γι΄αυτούς αλλά με την κατάλληλη χειραγώγηση, συνεχιστής του ''προγράμματός'' τους. Ίσως μόνο να δυσανασχετήσουν λιγάκι οι ''εταίροι'' μας από το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να ξανακάνουν τα ίδια ''μαθήματα'' από την αρχή στους καινούριους 'απειρους και ζωηρούς ''μαθητές''... Αλλά το αποτέλεσμα μετράει!
foteini

Unread postby nikolar » Sun Sep 29, 2013 4:59 pm

Χρυσή Αυγή: Το έξυπνο κόλπο των βαρώνων να πετάξουν μισό εκατομμύριο αντιφρονούντες στα σκουπίδια.

http://olympia.gr/2013/09/29/%CF%87%CF% ... ore-343834
nikolar

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ