TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Thrax » Mon Jan 16, 2012 12:30 pm

SPIROS wrote:
nick_the_greek wrote:δεν με ξέρεις καλά. Οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν θα έρθω ή δεν θα έρθω τρέχοντας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέμε ότι υπάρχουν τρόποι αντίδρασης απέναντι στο κατεστημένο, δεν τους λέμε και από την άλλη εύκολα κρίνουμε τους αγανακτισμένους που βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για το άδικο. Οι διαμαρτυρίες αυτές μήπως είναι ένας τέτοιος τρόπος αντίδρασης; Αυτά τα λέω φιλικά και με ένα ερωτηματικό. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με κανένα. Νομίζω ότι τα μισόλογα δεν κάνουν καλό.

Φυσικά και δεν σε ξέρω.Επομένως δεν μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά κάποια θέματα.
Αν εσύ φίλε έμεινες ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δράσης των αγανακτισμένων είναι δικαίωμά σου.
Εγώ προσωπικά δεν έμεινα γιατι στην ουσία δεν υπήρχε αποτέλεσμα.
Βαλβίδα εκτόνωσης είναι αυτά και τίποτα παραπάνω κατά τη δική μου γνώμη.

καλή σου μέρα

Εγω ειδα οτι υπηρχαν αυθορμητες κινησεις με πολύ κοσμο,

και αν στην αρχη ηταν υποκινουμενες και απο λιγους οι δαδηλωσεις

ο κοσμος ξεσηκωθηκε και πλεον ηταν αδυνατο να ελεγχθουν

οσο και αν δουλευε το παρακρατος και γινονταν εκατερωθεν προβοκατσιες για να διαλυθουν οι διαδηλώσεις το μενος του κοσμου ολοενα και αυξανε,

εν τελει επεσε ο παπανδρεου, εγινε αποδιοπομαπιος τραγος μια νεα αντιγονη για να σωθει το πολιτικο συστημα και οι παρατρεχαμενοι του,

και ολα ξαφνικα εσκασαν και εκτονωθηκαν και ξεφουσκωσαν.

Και τι αλλαξε?

Εφυγε ο ΓΑΠ και εμεινει ολο το πρωην υπουργικο σμβουλιο το οποιο συνεχιζει να ακολουθει την ιδια πολιτικη όπως επι πρωθυπουργιας ΓΑΠ

με συνυπεθυνους νδ και λαος

με μια δαιφορα,

στη θεση του ΓΑΠ μπηκε ενας πολυ πιο επικινδυνος, μη πολιτικος, και μη εμψηφισμενος ανθρωπος των αγορων ο οποιος ειχε εργοδοτες αυτους με τους οποιους τωρα

κανει δηθεν διαπραγματευσεις για τη σωτηρια της ελλαδας. (Εδω οχι μονο γελας αλλα γελαει και το παρδαλο κατσικι).

Δηλαδη με αλλα λογια βαλαν το λυκο να φυλαει τα προβατα!!!

Εαν ο ΓΑΠ ηταν αφελης ολιγος και επικυνδυνος, και δεν ηξερε καθολλυ να στριψει το καραβι,

πισετυω οτι ο Παπδημος εν πληρη γνωση θα μας ξεβρασει στο βραχο οπως εγινε με το ιταλικο κρουαζιεροπλοιο,

και οτι δεν προλαβε να ξεπουλησει ο ΓΑΠ αυτος ο κυριος θα το κανει,

συντεταγμενα και προγραμματισμενα.

Και εκει πρεπει ο κοσμος να ξεσηκωθει και να διωξει αλλα και να διώξει ολο το πολιτικο συστημα και κατεστημενο,

μην ξεχνατε οτι ο Παπαδημος ηταν ανθρωπος του Σημιτη που εκανε τις ανταλλαγες με το αμαρτωλο swap, που απο 2,9 δισ το 1999,

τωρα μας κοστιζει 12,5 δισ και μαλιστα φετος εγγραφηκε στον προϋπολογισμο και ειχαν συνετελεσει απο κοινου σην αποφυγη πανικου όταν το χρηματιστηριο επεφτε με συνεπεια οι παικτες να πιστεψουν τα λεγομενα τους και να αφησουν τις μετοχες τους μεσα,

οταν κατερρεε το συστημα και να αρπαξουν τα κορακια του εξωτερικου σημαντικα ποσα απο την πωληση μετοχων που ηταν στην ουσια φουσκες,

αλλα και προν τοποθετηθει στην πρωθυπουργια ο παπαδημος ηταν τσιρακι του γαπ και πληρωνονταν απο την κυβερνηση του,

και αφορου βγηκε ο παπαδημος τοποθετησε 91 καινουριους συμβουλους που μας κοστισαν 51 εκ ευρω,

δηλαδη ο λαος καταπιεζεται και βωνει καθημερινη υφαρπαγη περιουσιων και περικοπες μισθων και συνταξεων και αυτοι

χασκογελωντας προσλαμβανουν και προσκαλουν και αλλους στο παρτυ των εκατομμυριων που το ληρωνουν τα κοροιδα οι ελληνες,

να μην πω και για το δανεισμο των κομματων που εχουν παρει ολες τις επιχορηγησεις μεχρι το 2015, και μαλιστα με πολύ μεγαλυτερη αυξηση της χρηματοδοτησης, εν μεσω κρισεων, απ οτι επαιρναν κατ αναλογια τα προηγουμενα χρονια,

απο μια προχειρη σουμα των παραπνω αυτο που βγαινει σαν συμπερασμα ειναι οτι ο λαος καθημερινα μπαινει σε ολο και μεγαλυτερη υφεση ανεργια, φτωχεια και καταστροφη,

και τα ανωτερα κλιμακια καλοπερνουν και μαλιστα αυξανουν τους μισθους και τα εσοδα τους και ολοενα μπαινουν περισσοτεροι που συμμετεχουν στο παρτυ κατασπαταλησης των εκατομμυριων του ελληνικου λαου.

Με αλλα λογια αυτοι που μας λεν να κανουμε περικοπες την βγαοζυν μπέικα και εμεις σαν ζητιανοι.

Οποτε τι αλλαξε?

Επισης θελω να επισημανω οτι παρα όλες τις τεραστιες περικοπες, δεν εχει ξανασυμβει απο το Δεκέμβρη του 2008 καμια λα'ϊκή εξεγερση και κανενας "αυθορμητος" λαϊκος ξεσηκωμος όπως τότε που εκαψαν την Αθηνα λόγω του χαμου του Γρηγοροπουλου,

αραγε τωρα παρά ποτε δεν έχουμε όλα εκείνα τα συστατικα που για εναν αφελη σαν εμενα θα συνεργουσαν σε μια καθολικη λαϊκή εξέγερση παρόμοια με εκεινα του Δεκεμβρη του 2008?

Σαφως και όχι αφου ειδαμε ότι δεν εγινε τιποτα τετοιο αναλογο, παρα τα δρακοντεια μετρα εναντιον των πολιτων, και την καταληστευση των μισθων επιδοματων και συνταξεων,

αρα

ολα οσα συνεβηκαν επι Κραμανλη με φωτιες, εξεγερσεις και αλλα πολλα, καθε αλλο παρα οφειλονται στο λαϊκο αισθημα και ηταν αποτελεσμα ατυχων συγκυριων, αλλα αποδεικνυεται ότι ηταν 100% υποβοηθουμενα και υποκινουμενα απο τους εχθρους της Ελλαδας οι οποιο σε συνεργασια με τους ντοπιους γραικυλους αναρχικους, ΜΚΟ και μεταναστες σαν αλλη 5η φαλαγγα αλωσαν εκ των εσω για αλλη μια φορα την Ελλαδα,

αρα φιλοι και φιλες υπηρχε οργανωμενο σχεδιο πτωχευσης της Ελλαδας, απο κύκλους του εξωτερικου που ξερουμε ποιοι τους υπηρετησαν και ποιο ηταν οι συμμαχοι τους εντος Ελλαδας για να διαλυσοιυν την Ελλαδα και τον κοπινωνικο της ιστο,

οι συμμαχοι της ήταν ολα τα κομματα της εξουσια κι του παρακρατους,

οι οποιοι αργα μεθοδευμενα και με ακριβειθα οδηγησαν σε εξοντωση τον Ελληνικο Λαο και το κρατος,

πηγαινοντας παρακατω πρεπει να πω οτι πολλα ακομα θα συμβουν, και θα θελησουν μας εξαφανισουν εντελως απο το χαρτη, θα υπαρχουμε βεβαιως σαν Ελλαδα,

αλλα δνε θα υπαρχει το περιεχομενο οπως πολύ σωστα παρατηρησε καπιος φιλος προ ολιγων ημερων,

και θα γινουμε μια νεου τυπου οικονομικη αποικια,

οπου οι κατοικοι ψωμολυσσανε τα αφεντικα κανουν παρτυ και οι ξενοι υφαρπαζουν με τη βοηθεια των εγχωριων υποτελων τους τις πλουτοπαραγωγικες πηγες και τον οποιο πλουτο της χωρας μας.

Παντως το να μην δεχθουν να δωθουν τα στοιχεια και οι λογαριιασμοι ολων του βουλευτων και οι ΝΔ κρατες βουλευτες απο τις τραπεζες της Ελβετιας,

καταδεικνυουν το φαυλο και αδιαντροπο και ληστρικο πολιτικο μας συστημα,

αν ο κοσμος ηξερε όλα όσα συμβαινουν με τον δηθεν αρχηγο αντωνακη

οχι 15 μοναδες διαφορα, αλλα θα επρεπε να τους δωσει αμφοτερους απο μια μουντζα,

φυλακη και κρεμαλα, για αρχη και μετα κατασχεεις ολων των περιοσυιων και των περιουσιακων στοιχειων που δεν μπορουν να αποδειχθουν βαση των οικονομικων νομιμωμ στοιχειων που εισεπραξαν,

και ας αποδειξουν μετα οτι ηταν νομιμοι.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby SPIROS » Mon Jan 16, 2012 12:35 pm

Φίλε μου THRAX σε ευχαριστώ για δύο λόγους.
Πρώτος λόγος που έγραψες την αλήθεια τόσο αναλυτικά και δεύτερος λόγος που με γλίτωσες από την πληκτολόγηση.
SPIROS

Unread postby GENEA-OMEGA » Wed Jan 18, 2012 10:22 pm

http://www.bloomberg.com/news/2011-11-0 ... banks.html

Με βάση αυτό το απίστευτα διαφωτιστικό άρθρο, αν καιμεγάλο αξίζει για όσους έχουντα Αγγλικά τους σε φόρμα, η ουσία είναι πως αν πάνε για΄πληρωμή των CDS πολλές τράπεζες καικυρίως αμερικάνικες θα τα τινάξουν. Οι Αμερικανικές τραπεζες έχουν βγάλει πολλά λεφτά από την έκδοση τέτοιων CDS και σε περίπτωση default θα ζήσουν ένα νεό 2008, γιατί θα πρέπει να τα πληρώσουν !!

Το άρθρο λεει επίσης ότι οι τράπεζες αυτές έχουν κάνει και μια δευτερη διασφάλιση κινδύνου, η οποία όμως θεωρείτια αφερρέγγυα γιατί πορεί να καταρρεύσει από εμπλεκόμενα μέρη τα οποία ίσωςνα μην μπορούν να κλύψουν τις τρύπες που θα έχουν = χαμός στο ίσωμα δηλαδή :D

Αρα απότι φαίνεται Αμερικανικά κεφάλαια έχουν κίνητρο να μην πληρωθούν τα CDS = BAD NEWS !!!! :shock:
GENEA-OMEGA

Unread postby KANENAS » Wed Jan 18, 2012 10:40 pm

Το μεγάλο μπέρδεμα είναι ότι φαίνεται πως υπάρχουν δυο αντιμαχόμενες ομάδες στην Αμερική.
Στην μια ανήκουν αυτοί που κινούν τα νήματα του Ομπάμα και δεν θέλουν ιστορίες με καταρρεύσεις κλπ. Και στην δεύτερη ανήκουν τα αφεντικά της Χίλαρι που έχουν αρχίσει να τρίβουν τα χέρια τους.
KANENAS

Unread postby yiannis » Wed Jan 18, 2012 10:41 pm

SPIROS wrote:
maria798081 wrote:ΜΟΥΦΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΛΛΑ............

Έκτακτο: Καλουν πολίτες για Εθνοφυλακή.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 18, 2012
Από αναγνώστη
καλεσαν 20 πολιτες ως “εθνοφυλακες”σε στρατοπεδο της ******* Καβαλας,
τους οπλισαν με G3,
για φυλαξη τραπεζων / super markets / φουρνων και λοιπων εμπορικων καταστηματων.
κακο νεο…

σσΟ: Μάτια και αυτιά ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση εντός και εκτός. Οι Εθνοφύλακες άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν όπλο εναντίον Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Άλλο φοβούνται.

http://olympia.gr/2012/01/18/%CE%AD%CE% ... %B1%CE%BA/

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Σήμερα το μεσημέρι με πήρε φίλος από Καβάλα τηλέφωνο και με ρωτούσε να του πω τη γνώμη μου σε ένα θέμα που τον απασχολούσε.
Αξιωματικός υπεύθυνος Τάγματος εθνοφυλακής αποστέλει προσκλήσεις για εθελοντική κατάταξη σε νεοσυσταθέν τάγμα φύλαξης κατοικημένων τόπων.
Η είδηση είναι πραγματική αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ο φόβος μου είναι αν χρησιμοποιήσουν το νέο τάγμα προς φύλαξη περιοχών από εχθρική απειλή ή σε φύλαξη τραπεζών και κυβερνητικών κτιρίων.

Η λέξη κλειδί κατά την γνώμη μου είναι το εθελοντική. Δηλαδή χωρίς μισθό.
Ξέρουν ότι έρχεται χρεοκοπία και η αστυνομία δεν θα υπάρχει εφόσον κανείς δεν θα πληρώνεται.

Το μόνο μέσον επιβολής της τάξης θα είναι στα πλαίσια του στρατού όπου δεν εξαρτάται από μισθό, για αυτό και δημιουργούν αυτό το νεοσυσταθέν τάγμα φύλαξης κατοικημένων τόπων.

Προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα από την πτώχευση στον τομέα αστυνόμευσης.
yiannis

Unread postby panagiotis » Thu Jan 19, 2012 12:03 am

SPIROS wrote:
maria798081 wrote:ΜΟΥΦΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΛΛΑ............

Έκτακτο: Καλουν πολίτες για Εθνοφυλακή.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 18, 2012
Από αναγνώστη
καλεσαν 20 πολιτες ως “εθνοφυλακες”σε στρατοπεδο της ******* Καβαλας,
τους οπλισαν με G3,
για φυλαξη τραπεζων / super markets / φουρνων και λοιπων εμπορικων καταστηματων.
κακο νεο…

σσΟ: Μάτια και αυτιά ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση εντός και εκτός. Οι Εθνοφύλακες άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουν όπλο εναντίον Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Άλλο φοβούνται.

http://olympia.gr/2012/01/18/%CE%AD%CE% ... %B1%CE%BA/

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Σήμερα το μεσημέρι με πήρε φίλος από Καβάλα τηλέφωνο και με ρωτούσε να του πω τη γνώμη μου σε ένα θέμα που τον απασχολούσε.
Αξιωματικός υπεύθυνος Τάγματος εθνοφυλακής αποστέλει προσκλήσεις για εθελοντική κατάταξη σε νεοσυσταθέν τάγμα φύλαξης κατοικημένων τόπων.
Η είδηση είναι πραγματική αλλά ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ο φόβος μου είναι αν χρησιμοποιήσουν το νέο τάγμα προς φύλαξη περιοχών από εχθρική απειλή ή σε φύλαξη τραπεζών και κυβερνητικών κτιρίων.

προσκλησεις στελνονται καθε φορα που αναγκαιει η καταταξη εθνοφυλακων.ειτε για ανανεωση λογω συμπληρωσεως οριου ηλικιας ειτε λογω αρχικης καταταξης λογω συστασης νεου ταγματος.προσκληση πολιτων για καταταξη στην εθνοφυλακη γινεται καθε χρονο απο ολα τα ταγματα εθνοφυλακης σε ολη την ελλαδα γι'αυτο μην πανικοβαλεστε απο αυτο.ανηκω σε ενα απο αυτα τα τελευταια 2 χρονια και δεν ειμαι εθνοφυλακας.
panagiotis

Unread postby giorgoseu » Thu Jan 19, 2012 4:08 pm

Code: Select all
από supergeorge » Πέμ Ιαν 19, 2012 2:52 pm

filtor έγραψε:Προσωπικά, δεν αισθάνομαι ότι συμμετείχα στο έγκλημα και στο φαγοπότι.
Από μικρό παιδί αγωνίζομαι και δόξω τω Θεώ μου ήρθανε κάποια πράγματα ευνοϊκά στην ζωή μου και ζω - ως τώρα - αξιοπρεπώς.
Όμως δεν έχω κλέψει ούτε το κράτος, ούτε κανέναν!
Αντίθετα, αυτό το ρημάδι με κυνηγάει όπου βρεθώ κι όπου σταθώ!
Κι όταν η γυναίκα μου πέρασε με εξετάσεις ΑΣΕΠ θέλησαν τα πρασινμπλέ λαμόγια να την πετάξουν αυτήν και άλλους έξω για να βάλουν τους ημετέρους...

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ...

ΟΜΩΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΙΠΑΛΗΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΙΠΑΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΠΟ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΥΧΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΨΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑ, ΔΕΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ...

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΛΙΠΕ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ.
ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

και εγω μαζί σας!!! δοξα τω θεώ!!!!
ξερετε κάτι; είμαι ΑΜΕΑ και έζησα την υποκρισία να προσπαθώ καθε μερα με σκληρο αγώνα να είμαι τίμιος.
Δόξα τω θεώ!!! που υπάρχει μαγια, για αυτα που μας έλεγαν οι ευλογημένοι γεροντάδες!!!
Αγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης: Κράτα το νού σου στον Άδη και μην απελπίζεσαι.
giorgoseu

Unread postby SPIROS » Thu Jan 19, 2012 7:06 pm

Ακριβώς στις 18:00 συνάντηση Παπαδήμου με Καρατζαφέρη και Σαμαρά για τις εξελίξεις

και μετά θα κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Φαντάζεστε να πει,

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ;;;

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SPIROS

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Jan 20, 2012 1:04 am

filtor wrote:
Yiorgos Aitolos wrote:
SPIROS wrote:Ακριβώς στις 18:00 συνάντηση Παπαδήμου με Καρατζαφέρη και Σαμαρά για τις εξελίξεις

και μετά θα κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Φαντάζεστε να πει,

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ;;;

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

η απαντηση είναι

ΚΑΡΑΜΠΊΝΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ;) ;) ;)

Με τις καραμπίνες; :mrgreen:

σημερα ξεφυγα λίγο ....κρύβε λογια γιατί το παραέκανα :D έσβησα ήδη κατι φωτογραφίες
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby mikitmo » Fri Jan 20, 2012 2:34 am

παιδιά συγγνώμη για το άσχετο μύνημα, μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής;
http://orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=25&t=430
ψάχνω για μια ωραία λακωνική ορθόδοξη φράση μέχρι 20 χαρακτήρες, σαν αφιέρωση σε ένα δώρο.Αν μπορείτε προτείνετε κάτι.Ευχαριστώ.
mikitmo

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ