titinaki wrote:Καλημέρα!!! Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική όμως θα ήθελα να μου πείτε πως στέλνουμε ΠΜ...... Έχω προσπαθήσει να στείλω αλλά δεν ξέρω αν έχω στείλει(πάντως απάντηση δεν πήρα)

Άρα μάλλον δεν έστειλα...
Αν απευθύνεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέλος, κάτω από το άβαταρ του υπάρχει ένα κουτάκι με ένα ανθρωπάκι που γράφει ΡΜ.Όταν το πατήσεις σε πηγαίνει απευθείας στη σύνταξη μηνύματος. Βασική προϋπόθεση είναι να βάλεις τίτλο, αν και συνήθως όταν κάνεις αυτή την διαδικασία παίρνει αυτόματα τον τίτλο του θέματος στο οποίο βρισκόσουν.
Αν πάλι θες να συντάξεις εξ αρχής μήνυμα, ή να διαβάσεις τυχόν μηνύματα που έχεις λάβει, πας επάνω, αριστερα, δίπλα από τον πίνακα ελέγχου μέλους που μέσα σε παρένθεση γράφει (0 νέα μηνύματα) και κλικάρεις. Σε ξαναβάζει στο πρόγραμμα μηνυμάτων όπου εκεί: έχεις την δυνατότητα να πας στην Δημιουργία μηνύματος και αφού βάλεις τίτλο και το όνομα του παραλήπτη [κλικάρεις το εύρεση μέλους και αναζητάς] συντάσσεις το μήνυμά σου και πατάς υποβολή.
Τέλος η τρίτη και πιο εύκολη διαδικασία είναι να πας επάνω στο όνομα του μέλους που θες να στείλεις μηνυμα, να κλικάρεις και θα σε βγάλει απευθείας στο προφίλ του. Κατω από το όνομά του υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προσωπικού μηνύματος. Κλικ εκεί και σε βάζει απευθείας στην σύνταξη {προσοχή: πρέπει να βάλεις θέμα}.
Κάνε δοκιμές αν θέλεις να μου στείλεις ΡΜ