billsin wrote:Θα πω ένα ωραίο που είπε ένας φίλος όταν του είπα ότι μαζί με την τρόικα θα είναι και ο υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ. Μου λέει δεν κατάλαβες τι γίνετε; Όχι του λέω για πες μου. Φτιάχνουν το πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης μας στους αμερικάνους. Να μην ξέρουν τι θα παραλάβουν οι αμερικάνοι αλλα και ευρωπαίοι να μην ξέρουν τι παραδίδουν; Καλό δε λέω γέλασα αρκετά.
Πολύ ενδιαφέρον πάντως από τους αμερικάνους τελευταία για την ελλάδα εκεί που δεν ερχόταν κανένας έχει τρελλαθεί στις επισκέψεις.
και ο Ομπαμα ειχε κανει μια σειρα δηλωσεων επι ΓΑΠ υπερ της Ελλαδας και στο τελος ο επιλογος παντα μας προετρεπε να εφαρμοσουμε το μνημονιο.
Και ο κλιντονας και οι ελληνες ομογενεις επιχειρηματιες ( πολυ φοβαμαι οτι προκειται περι φουσκας διαβαζοντας δημοσιευματα γι αυτους ο ενας μαλιστα χρηματιστης που εβγαλε χρηματα εις βαρος της Ελλαδας) στο τελος μας λενε να συνεχισουμε τις μεταρυθμισεις....Και μετα θα ανακαμψουμε!
Στα τσακιδια ολοι τους με πρωτη την γιδαρα του Βερολινου και τους Φριτσιδες μαζι με τους Γιανκηδες! ( Θου Κυριε φυλακην τω στοματί μου και θυραν περιοχης περι τα χειλη μου!)



