TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby crusader1453 » Wed May 23, 2012 8:20 pm

GEWKWN wrote:UEFA EURO 2012™ - Official China Promotion

Πολύ παράξενο επίσημο κινεζικό βίντεο που διαφημίζει το UEFA 2012, κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα βομβαρδιστικά ρίχνουν βόμβες στο γήπεδο και μετά αρχίζει πόλεμος.
Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qtLrfcRQw#!

Απλα παρομοιαζει εναν αγωνα ποδοσφαιρου ως μια μαχη στρατων. Ενας απλος παραλληλισμος ειναι φιλε στα πλαισια της
Μοντερνας 7ης τεχνης.
crusader1453

Unread postby maria798081 » Wed May 23, 2012 8:23 pm

Το Σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης η οικονομική κρίση και… ο πόλεμος.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/blo ... z1viMc7zAY

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ
maria798081

Unread postby yelem » Wed May 23, 2012 8:38 pm

yelem ,δεν υπάρχει συγκεκριμένο σημείο του φόρουμ που αναφέρεται το chat?
by admin
yelem

Unread postby grypas » Wed May 23, 2012 9:22 pm

μετα το κινεζικο Video επεσα κατα λαθος (στην ουσια) πανω σε αυτο το ισπανικο video σχετικα με καποιον ισπανο που εβλεπε οραματα και τα αποτυπωνε με "αυτοματη" γραφη. Πριν το χαρακτηρισετε ως δαιμονικη καταληψη κ.λ.π. δειτε το οπωσδηποτε!!!! Βαλτε αγγλικους υποτιτλους! Ο τυπος εκανε μια προβλεψη για την ολυμπιαδα στο Λονδινο η οποια ειναι ανατριχιαστικη...Ο αφηγητης εξηγει πως ταυτιζεται καθε τι που σχεδιασε στο χαρτι. Τα εξηγει ολα! Εκτος απο ενα που ειναι και το πιο σημαντικο ισως. Στος τελος της "προφητειας" του γραφει το εξης "αινιγματικο" (για τον αφηγητη): "Mετα το σκοτος (εννοει την καταστροφη που θα σηματοδοτησουν οι ολυμπιακοι αγωνες), ερχεται το...Φως απο τον Νοτο και ο Σταυρος"!!!!! :roll: :roll: :roll:

Edit: Το ξέρω ότι η λογοκρισία ποτέ δεν ήταν καλή αλλά το να δίνουμε λίνκ σε βίντεο που περιγράφουν δαιμονικά φαινόμενα δεν συνάδει με τον χαρακτηρα του φορουμ.

Thrax
Last edited by grypas on Thu May 24, 2012 1:30 am, edited 1 time in total.
grypas

Unread postby nick_the_greek » Wed May 23, 2012 10:09 pm

Η αυτόματη γραφή και μάλιστα γραφή που έλεγε τα μέλλοντα ήταν και σενάριο ταινίας πρόσφατα με πρωταγωνιστή τον Nicholas Cage.
nick_the_greek

Unread postby KSENH » Wed May 23, 2012 10:49 pm

@ yiannis Πολύ καλές πληροφορίες. Αν δεν σου κάνει κόπο βάλτες και στο αντίστοιχο τόπικ με θέμα πολιτικά κόμματα για να μην "χαθούν" εδω, γιατί θα χρειαστούν σίγουρα προ εκλογών.....
KSENH

Unread postby Thrax » Wed May 23, 2012 11:52 pm

Παιδια τέλος οι αναρτήσεις περί κομμάτων και δη περί Χρυσής Αυγής

περιμένω ανταπόκριση

και σας παρακαλώ να μην ξαναδώ φωτογραφία κανενός κασιδιάρη εδώ μεσα και να συσχετιζεται μαλιστα με προφητεια του Αγίου Κοσμά

ήμαρτον δηλαδή

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ

@KSENH

Εγώ ήμουν που σε έκραξα
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby Αριστοτέλης » Thu May 24, 2012 12:10 am

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ποιος, πως και γιατί «σπρώχνει» τους Τούρκους για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν την 17η Ιουνίου;

http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=48343&type=1&kata=0
Αριστοτέλης

Unread postby Αρχιτέκτων » Thu May 24, 2012 12:27 am

inanm7 wrote:
Αρχιτέκτων wrote:ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ!

Πήγαινε στον κάδο απορριμάτων, εκεί βρίσκεται ή μάλλον βρισκόμαστε. :)

inanm7 sry που δε σου ζητήσαμε την άδεια να αλλάξουμε θέμα. Την επόμενη φορά θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να την πάρω, εκτός και αν την έχω αυτόματα έχοντας όμως στείλει πρώτα καμιά 1000 posts για να αποδείξω ότι είμαι ενεργό μέλος. Ελπίζω τα επόμενα 500 που θα στείλω να είναι σε σοβαρό ύφος και να μη περιέχουν κανένα καλαμπούρι όπως κάνουν μερικοί μερικοί....
Αρχιτέκτων

Unread postby Matina » Thu May 24, 2012 3:40 pm

MAXIMOS wrote:www=666 ισχυει;

Aν ισχύει αδελφέ μου Μάξιμε ο Θεός να μας φυλάει διότι στα δίχτυα του έχουμε εμπλακεί όλοι μας με το πισί.Τουτέστιν,ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος όταν "έβλεπε" τα οράματά του περί Αποκαλύψεως σκυμμένους όλους εμάς πάνω από το κομπιούτερ τι νομίζεις ότι θα σκεφτόταν;;;Φυσικά ότι το προσκυνάμε.Αυτή δεν είναι διαπίστωση δική μου αλλά ενός αγιορείτου μοναχού ο οποίος είπε σε φίλο μου τα παραπάνω.Άρα;;; έχουμε πλανηθεί όλοι μας(φευ) ή αφήνουμε κι ένα ενδεχόμενο να μην είναι ο τελικός αντί αυτός που τώρα πάνε να φέρουν κι ίσως γλυτώσουμε;Μόνο ο Κύριος οίδε.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ