Δέν ξέρω άν θα έπρεπε να ανοίξω καινούρια θεματική ενότητα , το αφήνω στην διάκριση του διαχειριστή. Αυτό που θα έβαζα ώς θέμα θα έπρεπε να περιγράφει την απορία μου :
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε το internet και να νομίζουμε οτι θα ωφεληθούμε μακροπρόθεσμα ώς Χριστιανοί στο σύνολο? Ο λόγος που το λέω είναι πως το internet σχεδιάστηκε και χρησιμοποιείται ώς όπλο εναντίων μας, εναντίων της ανθρωπότητας. Και πρίν αρχίσετε να με μου λέτε για τα μαχαίρια και την χρήση τους, πρίν πέσουν οι πρώτες πέτρες, θα πρέπει
να διαβάσετε ένα άρθρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ec.europa.eu/digital-agenda/en/news/ancient-times-today-greeces-great-scientific-heritage
που μας δίνει συνχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνανε τα πανεπιστήμιά μας και μάζεψαν ότι στοιχεία χρειάζεται η Τρόικα (metadata) και της τα έστειλαν για να τα αναλύσουν και να έρθουν να συμβουλέψουν τους δημιουργούντες την πολιτική για τα τις τροποποιήσεις που είναι εφικτό να γίνουν στην συγκυρία. Είναι 2 χρόνια παλιό (το προηγούμενο πακέτο που έληγε το 13) αλλά αξίζει τον κόπο. Δέν είναι τόσο σαφή όσο τα λέω εγώ αλλά άν διαβάσετε την πορεία της NOMAD και των περιφερειακών, στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξετε.
και να διαβάσετε τα επιδοτούμενα από την ΕΕ "αθεϊστικά" projects
http://www.uib.no/en/svt/25744/current-projectsΣας λέω ένα πράγμα. Άν δέν είχαμε το internet, η Ελλάδα μας δέν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φτάσει σε αυτό το χάλι τόσο γρήγορα. Αλλά ακόμη και να έφτανε, δέν θα τους περνούσε ούτε κάν από το μυαλό πως μπορούν να μας κρατήσουν σε αυτή την ισορροπία για 5 χρόνια για να πυροδοτήσουν την κατάλληλη στιγμή την αρχή της καταστροφής και να τα φορτώσουν πάνω μας. Και αυτό το αποδεικνύουν όλα αυτά τα projects που τρέχει η ΕΕ για να τα καταφέρει.
Χρησιμοποιούν την κάθε λέξη μας, μετράνε την κάθε αντίδραση, μελετάνε το κάθε επιχείρημα, μετράνε την οργή μας, την ανεμελιά μας, και αναλόγως μας κουρδίζουν. Και το κάνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αφού καταφέρανε ακόμη και να καταλαγιάσουν την 9/11, ποιός θα τους στεκόταν εμπόδιο?
To ζητάνε να σχολιάζουμε, συνέχεια, τηλεοράσεις ράδια και internet δέν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν άν δέν το κάναμε. Και μας βάζουν ότι χρειάζεται για να το κάνουμε. Αντικρουόμενες ειδήσεις , ψεύτικες , παραπλανητικές ανακατεμένες με αληθινές μέσα από τις άπειρες ηλίθιες συνομωσιολογικές ιστορίες ώστε να μας ξεπετάξουν από την τρύπα μας και να μάθουν πώς θα μας αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα. Μετράνε ακόμη και τις λέξεις, λέξεις που δέν μπορούν να ειπωθούν από αυτούς και άλλες που πρέπει να επαναλαμβάνονται διαρκώς.
https://www.youtube.com/watch?v=QwTr4_L ... -jyfASAibphttps://www.youtube.com/watch?v=qukOyI2kvCIΓινότανε τέτοιος χαμός μεταξύ μας τα προηγούμενα χρόνια (2009?) όταν κάποιοι ορκίστηκαν με πολιτικό και συζητούσαν να καταργήσουν τελείως τον όρκο?
Τα επιχειρήματά τους? (τί να κάνω τώρα μόνο του Τσίπρα θυμάμαι...)
Τί το περάσαμε Ιράν?
Τώρα όμως θα δημιουργήσουμε εμείς τα επιχειρήματα που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις χάρη στις συγκρούσεις μεταξύ μας... θα μετρήσουν ποιά έχουν τις μικρότερες απώλειες, και θα πάνε με αυτά για την επόμενη κατάργηση. Και θα μας πούνε και ευχαριστώ με ένα άρθρο λίγα χρόνια αργότερα.
Τί λέτε?