Θέματα υπάρχουν φίλε Σπύρο,απλά μας αρέσει να αγνοούμε τα υπόλοιπα ή να λέμε δε βαριέσαι,θα τα μεταφέρουν τα κορόιδα...
dimitris wrote:Mannlicher-Schönauer wrote:http://orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=11&t=22&p=28301#p28301
Θέματα υπάρχουν φίλε Σπύρο,απλά μας αρέσει να αγνοούμε τα υπόλοιπα ή να λέμε δε βαριέσαι,θα τα μεταφέρουν τα κορόιδα...
Γιατί στην πλάτη τα πάνε;
allimonos wrote:P.S. :
20 Ιουλίου: Ραμαζάνι, μήνας νηστείας των Μουσουλμάνων, που θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου
αννα wrote:Δεν ξέρω πως να κάνω επικόληση διεύθυνσης ιστολογίου αλλά σας ενημερώνω οτι διάβασα στο greekalert δημοσίευση της εφημερίδας pravda.....Φαίνεται οτι εκτός απο εμάς είναι κι άλλοι που περιμένουν να πραγματοποιηθούν τα λόγια των γερόντων μας....και μάλιστα σύντομα! Μακάρι να έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί η Ορθοδοξία και μακάρι αυτά που θα περάσουμε να μας κάνουν καλύτερους χριστιανούς....
Michalis wrote:allimonos wrote:P.S. :
20 Ιουλίου: Ραμαζάνι, μήνας νηστείας των Μουσουλμάνων, που θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου
Οποτε καλο θα ειναι να μην περιμενουμε κατι σε πολεμικο επιπεδο στην μεση ανατολη
Michalis wrote:broxopoios wrote:
Το Ραμαζάνι δεν εμπόδισε τους Τούρκους να κάνουν τον Αττίλα στην Κύπρο τέτοια εποχή... Νομίζω ότι εκτός από την ετοιμότητά τους και τα πλάνα τους, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η ζέστη.
Το σχολιό μου δεν περιλαμβάνει τους Τούρκους.
Οι οποίοι, κατα τους ῾πραγματικούς῾ μουσουλμάνους (των χωρων του Κόλπου) ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οτι δεν ΕΙΝΑΙ μουσουλμανοι...
broxopoios wrote:Michalis wrote:broxopoios wrote:
Το Ραμαζάνι δεν εμπόδισε τους Τούρκους να κάνουν τον Αττίλα στην Κύπρο τέτοια εποχή... Νομίζω ότι εκτός από την ετοιμότητά τους και τα πλάνα τους, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η ζέστη.
Το σχολιό μου δεν περιλαμβάνει τους Τούρκους.
Οι οποίοι, κατα τους ῾πραγματικούς῾ μουσουλμάνους (των χωρων του Κόλπου) ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οτι δεν ΕΙΝΑΙ μουσουλμανοι...
Σωστό!... Όποιος όμως έχει το μαχαίρι και το καρπούζι αποφασίζει...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests