TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: TRASH CAN

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Jul 06, 2012 1:36 am

viewtopic.php?f=11&t=22&p=28301#p28301

Θέματα υπάρχουν φίλε Σπύρο,απλά μας αρέσει να αγνοούμε τα υπόλοιπα ή να λέμε δε βαριέσαι,θα τα μεταφέρουν τα κορόιδα... :geek:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby dimitris » Fri Jul 06, 2012 2:52 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:25 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Jul 06, 2012 10:40 am

dimitris wrote:
Mannlicher-Schönauer wrote:http://orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=11&t=22&p=28301#p28301

Θέματα υπάρχουν φίλε Σπύρο,απλά μας αρέσει να αγνοούμε τα υπόλοιπα ή να λέμε δε βαριέσαι,θα τα μεταφέρουν τα κορόιδα... :geek:

Γιατί στην πλάτη τα πάνε;

Καλό,εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς που έχουν άφθονο χρόνο για μεταφορές...να σε έχουν στα υπ'όψιν!
Mannlicher-Schönauer

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Michalis » Fri Jul 06, 2012 12:14 pm

allimonos wrote:P.S. :
20 Ιουλίου: Ραμαζάνι, μήνας νηστείας των Μουσουλμάνων, που θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου

Οποτε καλο θα ειναι να μην περιμενουμε κατι σε πολεμικο επιπεδο στην μεση ανατολη
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby αννα » Fri Jul 06, 2012 12:30 pm

αννα wrote:Δεν ξέρω πως να κάνω επικόληση διεύθυνσης ιστολογίου αλλά σας ενημερώνω οτι διάβασα στο greekalert δημοσίευση της εφημερίδας pravda.....Φαίνεται οτι εκτός απο εμάς είναι κι άλλοι που περιμένουν να πραγματοποιηθούν τα λόγια των γερόντων μας....και μάλιστα σύντομα! Μακάρι να έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί η Ορθοδοξία και μακάρι αυτά που θα περάσουμε να μας κάνουν καλύτερους χριστιανούς....

http://www.greekalert.com/2012/07/pravda-2013.html
οκ βρήκα πως γίνεται η επικόληση!
αννα

Unread postby thanos » Fri Jul 06, 2012 1:12 pm

Πιστεύω οτι το μυστήριο βρισκόταν κάτω απο τη μύτη μας.Προσδοκώντας τα επερχόμενα και τι εβλεπε η ψυχή του γέροντα μόνο ένας μπορεί να μας διαφωτίσει τι λέχθηκε πραγματικά και τι έβλεπε η ψυχή του γέροντα Παισίου...όποιος εχει πρόσβαση στον γέροντα Χριστόδουλο ...
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby broxopoios » Fri Jul 06, 2012 1:35 pm

Michalis wrote:
allimonos wrote:P.S. :
20 Ιουλίου: Ραμαζάνι, μήνας νηστείας των Μουσουλμάνων, που θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου

Οποτε καλο θα ειναι να μην περιμενουμε κατι σε πολεμικο επιπεδο στην μεση ανατολη

Το Ραμαζάνι δεν εμπόδισε τους Τούρκους να κάνουν τον Αττίλα στην Κύπρο τέτοια εποχή... Νομίζω ότι εκτός από την ετοιμότητά τους και τα πλάνα τους, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η ζέστη.
broxopoios

Unread postby broxopoios » Fri Jul 06, 2012 1:50 pm

Michalis wrote:
broxopoios wrote:
Το Ραμαζάνι δεν εμπόδισε τους Τούρκους να κάνουν τον Αττίλα στην Κύπρο τέτοια εποχή... Νομίζω ότι εκτός από την ετοιμότητά τους και τα πλάνα τους, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η ζέστη.

Το σχολιό μου δεν περιλαμβάνει τους Τούρκους.

Οι οποίοι, κατα τους ῾πραγματικούς῾ μουσουλμάνους (των χωρων του Κόλπου) ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οτι δεν ΕΙΝΑΙ μουσουλμανοι...

Σωστό!... Όποιος όμως έχει το μαχαίρι και το καρπούζι αποφασίζει...
broxopoios

Unread postby Michalis » Fri Jul 06, 2012 2:21 pm

broxopoios wrote:
Michalis wrote:
broxopoios wrote:

Το σχολιό μου δεν περιλαμβάνει τους Τούρκους.

Οι οποίοι, κατα τους ῾πραγματικούς῾ μουσουλμάνους (των χωρων του Κόλπου) ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ οτι δεν ΕΙΝΑΙ μουσουλμανοι...

Σωστό!... Όποιος όμως έχει το μαχαίρι και το καρπούζι αποφασίζει...

Σωστα, το θεμα ομως ειναι ποιος κραταει αυτη την στιγμη το μαχαιρι....

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2206264

http://greek.ruvr.ru/2012_07_06/80474683/
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Michalis » Fri Jul 06, 2012 3:02 pm

Δειτε που βρισκομαστε σε επιπεδο σχεσεων Χιλαρι - Πουτιν

http://www.youtube.com/watch?v=Q55Sxoai ... r_embedded
Michalis

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ