TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby ΜΑΧ » Fri Jun 22, 2012 12:35 pm

Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..
Να πω επίσης ότι δεν τα φαντάστηκα ούτε πάσχω απο κάποια ψυχική ασθένεια...
Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;

Απόστολε, επειδή ακούγεται περίεργα η ιστορία σου, την αναλύεις σε παρακαλώ;
ΜΑΧ

Unread postby INA_OSI_EN » Fri Jun 22, 2012 12:52 pm

Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..

Μακάρι να το είχες κόψει αλλά η γνώμη μου είναι ότι συνεχίζεις και καπνίζεις....
Πάντως να ξέρεις ότι δεν χρειάζονται και πολλά τσιγάρα για να κάνει την ζημιά... Και ένα αρκεί
INA_OSI_EN

Unread postby orion » Fri Jun 22, 2012 12:59 pm

Ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακο ποσο ευκολα και απερισκεπτα λοιδωρειται εναν συνανθρωπο μας,εναν αδερφο μας.
orion

Unread postby theologos » Fri Jun 22, 2012 1:04 pm

Ο λογισμός μου λέει ότι ο φίλος σου είχε δίκιο: Αν νοιώσεις ότι είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος, θα νοιώσεις αυτοκτάτωρ. Αυτοκράτωρ (με ψιλή), είναι ο αυτοκράτωρ με τη γνωστή μας έννοια, ο κοσμικός άρχοντας. Αυτοκράτωρ, όμως, (με δεσεία) είναι αυτός που κυβενάει τον εαυτό του. Με αυτή την έννοια, αν νοιώσεις τόσο δυνατός κυβερνήτης του εαυτού σου, όσο ο Μέγας Κωνσταντίνος, μπορείς να καταφέρεις και τα ... ακατόρθωτα
theologos

Unread postby INA_OSI_EN » Fri Jun 22, 2012 1:14 pm

orion wrote:Ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακο ποσο ευκολα και απερισκεπτα λοιδωρειται εναν συνανθρωπο μας,εναν αδερφο μας.

Γιατί κάνεις κακούς λογισμούς ότι λοιδωρούμε τον αδερφό μας.
Προσωπικά είμαι τρομερά αντικαπνιστής αλλά δεν πιστευω ποτέ ότι θα μπορέσει κάποιος να κόψει αυτή τη φοβερή συνηθεια εάν σκεφτεί ότι είναι ο Μέγας Κωνσταντίνος. :? Μακάρι να τα καταφέρει κάποιος αλλά δεν το νομίζω ότι μπορεί να γίνει μ'αυτόν τον τρόπο
INA_OSI_EN

Unread postby nick_the_greek » Fri Jun 22, 2012 1:50 pm

Αστέρι wrote:
maria798081 wrote:
Ο αδελφός μας ο Αστέριος κλονίστηκε από τα δικά μας λάθη. Ας μην τον μαλώνουμε και από πάνω αλλά να του ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτόν και όσους άλλους μας διαβάζουν και νιώθουν το ίδιο.

o αδερφος μας αστερι να βρει επειγοντως πνευματικο και να σταματησει να μπαινει σε σαιτ σαν αυτο που βρισκομαστε ττωρα.......
θα καταλαβει αυτος ποτε θα ξαναμπει

δεν ειναι ολα για ολους

maria,το φόρουμ σας απέτυχε για άλλη μια φορά σε ημερομηνία που έδωσε,η πολλοστή και αυτή την φορά....Χάσατε για πάντα την αξιοπιστία σας στα μάτια μου,καταρρέυσατε με πάταγο......Δεν το κατέχετε το θέμα,και δεν θα έπρεπε να ξαναασχοληθείτε με ημερομηνίες....Εγώ θα σας πρότεινα να ασχολείστε μόνο με τα γεγονότα της Αποκάλυψης,που είναι τα μόνα σίγουρα οτι θα συμβούν...Το πότε όμως αφήστε το στην άκρη...Δεν το έχετε.......

Δεν είναι μόνο δικό μας φόρουμ, είναι και δικό σου. όση πιθανότητα έχει να εκπληρωθεί η αποκάλυψη άλλη τόση πιθανότητα εχουν να πραγματοποιηθούν και οι άλλες προφητείες των αγίων πατέρων μας. Το αυτό Άγιο Πνεύμα είχε ο άγιος Ιωάννης Θεολόγος με τους λοιπούς άγιους που προφήτευσαν όπως τον γέροντα Παίσιο, τον γέροντα πορφύριο, τον άγιο Ανδρέα, τον Άγιο Μεθόδιο, τον άγιο Αγαθάγγελο, κλπ. Ο Χριστός, "χθες και σήμερον ο αυτός και εις τους αιώνας".
nick_the_greek

Unread postby casius » Fri Jun 22, 2012 2:11 pm

Αστέρι wrote:
maria798081 wrote:
Ο αδελφός μας ο Αστέριος κλονίστηκε από τα δικά μας λάθη. Ας μην τον μαλώνουμε και από πάνω αλλά να του ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτόν και όσους άλλους μας διαβάζουν και νιώθουν το ίδιο.

o αδερφος μας αστερι να βρει επειγοντως πνευματικο και να σταματησει να μπαινει σε σαιτ σαν αυτο που βρισκομαστε ττωρα.......

δεν ειναι ολα για ολους

maria,το φόρουμ σας απέτυχε για άλλη μια φορά σε ημερομηνία που έδωσε,η πολλοστή και αυτή την φορά....Χάσατε για πάντα την αξιοπιστία σας στα μάτια μου,καταρρέυσατε με πάταγο......Δεν το κατέχετε το θέμα,και δεν θα έπρεπε να ξαναασχοληθείτε με ημερομηνίες....Εγώ θα σας πρότεινα να ασχολείστε μόνο με τα γεγονότα της Αποκάλυψης,που είναι τα μόνα σίγουρα οτι θα συμβούν...Το πότε όμως αφήστε το στην άκρη...Δεν το έχετε.......

Ελπίζω απο την κατάρρευση να μην χτύπησες απο κανένα αδέσποτο δοκάρι που πετάχτηκε μέσα στον πάταγο της αναξιοπιστίας.
casius

Unread postby Michalis » Fri Jun 22, 2012 2:13 pm

Αστέρι wrote:
maria798081 wrote:

δεν ειναι ολα για ολους

Φίλε μου,

Σ ευχαριστούμε για τις συμβουλές.

Εαν θες άκουσε και μία απο μένα τον τρισάθλιο.

Μην μπαίνεις άλλο σε αυτό το site.

Σου κάνει κακό και με την σειρά σου κάνεις κακό στους άλλους.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Re: TRASH CAN

Unread postby Richter » Sun Jun 24, 2012 10:33 pm

Καταρχήν:Δεν έκοψα το τσιγάρο γιατί μου το είπε ο φίλος μου,απλά συνηδειτοποίησα το πόσο βλαβερό είναι για την υγεία μου και τα κατάφερα και μάλιστα πολύ έυκολα...
Δέυτερον:O φίλος μου δεν πάσχει απο κάποια ψυχική ασθένεια,για την ακρίβεια είναι δικηγόρος "επι Αρείο Πάγο" ε.. δεν νομίζω να είναι τρελλός και να δικηγορέυει...
Και τρίτον:Δεν εκανα "καπνιστά τσιγάρα" δεν είχα ποτέ σχέση με τέτοιου είδους ουσίες...(Πολύ αστείο γελάσαμε..!! :evil: :evil: )
Richter

Re: TRASH CAN

Unread postby INA_OSI_EN » Sun Jun 24, 2012 10:51 pm

filtor wrote:Greece Chooses Slavery

Constantinople will be freed but it will be freed by Russians, as there are no real Greeks left, not in the Church, the military or society. Now, for those who will object, go do something to prove me wrong.

Γι αυτό θα την πατήσουν και αυτοι... Τρομερή υπεροψία
INA_OSI_EN

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ