yiannis wrote:eternity wrote:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΥΠΑΡΑ
ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΙΡΟ
![]()
![]()
Τι σχεση έχει ο Καραγκούνης με το topic "Επερχόμενα και προφητείες" ???
yiannis wrote:eternity wrote:
![]()
![]()
Αντώνης wrote:yiannis wrote:eternity wrote:
![]()
![]()
Τι σχεση έχει ο Καραγκούνης με το topic "Επερχόμενα και προφητείες" ???![]()
![]()
![]()
etrigou wrote:αστερι κανενας γερονταςδεν εδωσε ποτε χρονικο περιορισμο.μην ξεχναμε ομως οτι εκτος απο τις παρατασεις που μονο ο κυριος γνωριζει γιατι τις δινει,ο χρονος για τον θεο δεν μετραει οπως για μας.δεν θυμαμαι που εχω διαβασει οτι χιλια χρονια δικα μας=μια μερα του θεου.
εμενα προσωπικα αλλο με απασχολει.αν φυγουμε απο το καλοκαιρι παμε για φθινοπωρο πραγμα που συμφωνα με τον αγιο κοσμα τον αιτωλο σημαινει οτι δεν θα ειμαστε καθολου τυχεροι
Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..
Να πω επίσης ότι δεν τα φαντάστηκα ούτε πάσχω απο κάποια ψυχική ασθένεια...
Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;
Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..
Να πω επίσης ότι δεν τα φαντάστηκα ούτε πάσχω απο κάποια ψυχική ασθένεια...
Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;
Ο αδελφός μας ο Αστέριος κλονίστηκε από τα δικά μας λάθη. Ας μην τον μαλώνουμε και από πάνω αλλά να του ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτόν και όσους άλλους μας διαβάζουν και νιώθουν το ίδιο.
Richter wrote:Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;
Mannlicher-Schönauer wrote:Richter wrote:Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;
Εγώ νομίζω πως τα τσιγάρα που έκανες ήταν "γεμιστά"...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests