TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Αντώνης » Tue Jun 19, 2012 3:55 am

yiannis wrote:
eternity wrote:Image

:lol: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΥΠΑΡΑ :lol: ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΙΡΟ :lol: :lol:

Τι σχεση έχει ο Καραγκούνης με το topic "Επερχόμενα και προφητείες" ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντώνης

Unread postby eternity » Tue Jun 19, 2012 7:48 am

Αντώνης wrote:
yiannis wrote:
eternity wrote:Image

:lol: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΥΠΑΡΑ :lol: ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΙΡΟ :lol: :lol:

Τι σχεση έχει ο Καραγκούνης με το topic "Επερχόμενα και προφητείες" ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=9&t=6&start=5920#p25877
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Fri Jun 22, 2012 9:55 am

etrigou wrote:αστερι κανενας γερονταςδεν εδωσε ποτε χρονικο περιορισμο.μην ξεχναμε ομως οτι εκτος απο τις παρατασεις που μονο ο κυριος γνωριζει γιατι τις δινει,ο χρονος για τον θεο δεν μετραει οπως για μας.δεν θυμαμαι που εχω διαβασει οτι χιλια χρονια δικα μας=μια μερα του θεου.
εμενα προσωπικα αλλο με απασχολει.αν φυγουμε απο το καλοκαιρι παμε για φθινοπωρο πραγμα που συμφωνα με τον αγιο κοσμα τον αιτωλο σημαινει οτι δεν θα ειμαστε καθολου τυχεροι

Και μετά θα έρθει κι άλλο καλοκαίρι...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Richter » Fri Jun 22, 2012 10:49 am

Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..
Να πω επίσης ότι δεν τα φαντάστηκα ούτε πάσχω απο κάποια ψυχική ασθένεια...
Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;
Richter

Unread postby nick_the_greek » Fri Jun 22, 2012 10:52 am

Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...
Πρίν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2008 την ημέρα των εξεγέρσεων ήρθε κάποιος οικογενειακός φίλος στο σπίτι μου και μου είπε ψιθυριστά:
(σημειωτέον, τότε εγώ κάπνιζα μανιωδώς)"Πολλά τσιγάρα Αποστόλη καπνίζεις,μπορείς να τα κόψεις,φτάνει να το πιστέψεις οτί εσύ είσαι ο Μέγας Κωνσταντίνος ο ιδρυτής της Βυζαντινής αυτοκρατορίας..." Τον κοίταξα και είπα:"Καλά τι είναι αυτά που μου λέει τώρα ο άνθρωπος..!!" Μετά απο δύο χρόνια κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο..

Ίσως ο φίλος σου να πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια. :?:
nick_the_greek

Unread postby bloomyria » Fri Jun 22, 2012 11:26 am

Richter wrote:Γειά σας, με λένε Αποστόλη και γράφω για πρώτη φορά,θα ήθελα να μοιραστώ κάποια εμπειρία μου μαζί σας...

Αγαπητέ Richter, πολλών richter η δήλωσή σου :lol: :lol: :lol: :lol:
bloomyria

Unread postby inanm7 » Fri Jun 22, 2012 11:29 am

.
Last edited by inanm7 on Tue Dec 16, 2014 10:51 pm, edited 1 time in total.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ 希臘
inanm7
Συντονιστής Κατηγορίας

Unread postby maria798081 » Fri Jun 22, 2012 11:56 am

Ο αδελφός μας ο Αστέριος κλονίστηκε από τα δικά μας λάθη. Ας μην τον μαλώνουμε και από πάνω αλλά να του ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτόν και όσους άλλους μας διαβάζουν και νιώθουν το ίδιο.

o αδερφος μας αστερι να βρει επειγοντως πνευματικο και να σταματησει να μπαινει σε σαιτ σαν αυτο που βρισκομαστε ττωρα.......
θα καταλαβει αυτος ποτε θα ξαναμπει

δεν ειναι ολα για ολους
maria798081

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Jun 22, 2012 11:56 am

Richter wrote:Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;

Εγώ νομίζω πως τα τσιγάρα που έκανες ήταν "γεμιστά"...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby koufolalos » Fri Jun 22, 2012 12:16 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Richter wrote:Εσείς τι λέτε, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;

Εγώ νομίζω πως τα τσιγάρα που έκανες ήταν "γεμιστά"...

:lol: :lol: :lol: αρκει να νομιζει οτι θα στρεφθει ο Αυτοκρατορας ... :lol:
koufolalos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ