TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Αντώνης » Thu May 24, 2012 8:42 pm

MAXIMOS wrote:
GENEA-OMEGA wrote:
MAXIMOS wrote:www=666 ισχυει;

Επειδή πε΄ρσυ το ανακάλυψα αυτο αρχε΄ς του '11, και είχα τότε πάθει πλάκα και πιστεύω ότι δεν μπορέι να αμφισβητηθει από κανέναν, σου λέω με απόλυτη 100% βεβαιότητα ΝΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ !!!

είναι και αυτο σημείο της εποχής ! μέχρι όμως να ζητήσουνε να μπει στο χερι και λοιπά υπάρχει απόσταση και διαφορα. (δεδομένου ότι είναι και στα προιόντα με αυτον καθαυτον τον αριθμο)

Το ελληνικό γράμμα, στιγμα ή δίγαμμα, αποδίδεται στα λατινικά ως F ή W (double - you = διπλο γ = δίγαμμα) = 6

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ !!!!! ειδικά αν σκύψεις και κοι΄ταξεις αυτη τη στιγμη το πληκτρολόγιο σου και δεις με ποιο ελληνικο γράμμα συγκατοικει στο πλήκτρο το W !!!!!!

:) :) :) :)

Αυτο που λες δεν στεκει, διότι :
ς=200 άρα ς+ς+ς =600 :lol: FAIL!

...δεν νομιζω να εχει σχεση με το www (World Wide Web)
Last edited by Αντώνης on Fri May 25, 2012 6:10 am, edited 1 time in total.
Αντώνης

Unread postby manouil » Thu May 24, 2012 8:48 pm

Η σκόπιμη ακυβερνησία, η τουρκική αντίδραση και ο λόγος της ρωσικής επίθεσης

Πριν λίγο μίλησα με αξιόπιστο φίλο που έχει βαθιά γνώση του πολιτικού και γεωπολιτικού παρασκηνίου.

Μου ανέφερε, αυτό που έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο, ότι δηλαδή «οι πολιτικοί μας επιδιώκουν την ακυβερνησία!»

Σαμαράς και Βενιζέλος ειδικά, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνουν ό,τι μπορούν γι' αυτό :

ο πρώτος με τις αδιανόητες προσαρτήσεις ξωφλημένων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και ο δεύτερος ομολογώντας δημόσια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο!

«Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ο Καμμένος κρυφά συμφώνησε για να δημιουργήσουν κυβέρνηση, ο ίδιος τον εξέθεσε με την δημοσίευση του non paper για να μην σχηματιστεί αυτή...» ανέφερε...

Μου μετέφερε τον έντονο προβληματισμό ανθρώπων με πατριωτικό φρόνημα που βρίσκονται κοντά στον Σαμαρά...

«Σκοπός τους είναι να επέλθει ακυβερνησία - όπως αυτή ορίζεται μετά από δεύτερες εκλογές - και να μας πετάξουν από το ευρώ ώστε να μπούνε οι ξένοι και να μας λεηλατήσουν. Ήδη οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας κι εκεί που θα αναγκαστούν να αντιδράσουν οι Τούρκοι είναι όταν θα διαπιστώσουν ότι γι' αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα...» μου είπε.

«Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν όταν δουν ότι έμειναν έξω από την πίτα...»...μου είπε.

Kι επειδή ο αγαπητός φίλος είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα Παΐσιο, μού ανέφερε «ότι πρώτα θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και μετά θα γίνει μεγάλος διπλωματικός αγώνας. Επειδή θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι οι Τούρκοι για αντίποινα θα κλείσουν τα στενά και τότε θα έρθει το τέλος τους... Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πολύ μικρές...»

HΓΓΙΚΕΝ
manouil

Unread postby Αντώνης » Thu May 24, 2012 9:00 pm

manouil wrote:Η σκόπιμη ακυβερνησία, η τουρκική αντίδραση και ο λόγος της ρωσικής επίθεσης

Πριν λίγο μίλησα με αξιόπιστο φίλο που έχει βαθιά γνώση του πολιτικού και γεωπολιτικού παρασκηνίου.

Μου ανέφερε, αυτό που έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό μόνοι σαν καλαμιά στον κάμπο, ότι δηλαδή «οι πολιτικοί μας επιδιώκουν την ακυβερνησία!»

Σαμαράς και Βενιζέλος ειδικά, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνουν ό,τι μπορούν γι' αυτό :

ο πρώτος με τις αδιανόητες προσαρτήσεις ξωφλημένων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και ο δεύτερος ομολογώντας δημόσια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο!

«Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ο Καμμένος κρυφά συμφώνησε για να δημιουργήσουν κυβέρνηση, ο ίδιος τον εξέθεσε με την δημοσίευση του non paper για να μην σχηματιστεί αυτή...» ανέφερε...

Μου μετέφερε τον έντονο προβληματισμό ανθρώπων με πατριωτικό φρόνημα που βρίσκονται κοντά στον Σαμαρά...

«Σκοπός τους είναι να επέλθει ακυβερνησία - όπως αυτή ορίζεται μετά από δεύτερες εκλογές - και να μας πετάξουν από το ευρώ ώστε να μπούνε οι ξένοι και να μας λεηλατήσουν. Ήδη οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας κι εκεί που θα αναγκαστούν να αντιδράσουν οι Τούρκοι είναι όταν θα διαπιστώσουν ότι γι' αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα...» μου είπε.

«Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν όταν δουν ότι έμειναν έξω από την πίτα...»...μου είπε.

Kι επειδή ο αγαπητός φίλος είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα Παΐσιο, μού ανέφερε «ότι πρώτα θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και μετά θα γίνει μεγάλος διπλωματικός αγώνας. Επειδή θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι οι Τούρκοι για αντίποινα θα κλείσουν τα στενά και τότε θα έρθει το τέλος τους... Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πολύ μικρές...»

HΓΓΙΚΕΝ

Υπάρχει ήδη εδω:
Αντώνης

Unread postby GENEA-OMEGA » Thu May 24, 2012 11:58 pm

[quote="Αντώνης :) :) :) :)[/quote]

Αυτο που λες δεν στεκει, διότι :[/quote]

Το γραμμα αυτο που νομίζεις ότι είναι το σιγμα, είναι το οφιωδές στίγμα = 6

Γράμμα Αξία Γράμμα Αξία Γράμμα Αξία Γράμμα Αξία
Α´ 1 Ι´ 10 Ρ´ 100 ͵Α 1000
Β´ 2 Κ´ 20 Σ´ 200 ͵Β 2000
Γ´ 3 Λ´ 30 Τ´ 300 ͵Γ 3000
Δ´ 4 Μ´ 40 Υ´ 400 ͵Δ 4000
Ε´ 5 Ν´ 50 Φ´ 500 ͵Ε 5000
Ϛ´ 6 Ξ´ 60 Χ´ 600 ͵Ϛ 6000
Ζ´ 7 Ο´ 70 Ψ´ 700 ͵Z 7000
Η´ 8 Π´ 80 Ω´ 800 ͵H 8000
Θ´ 9 Ϟ´ 90 Ϡ´ 900 ͵Θ 9000

καταλαβες ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D :D :D
GENEA-OMEGA

Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby casius » Thu May 24, 2012 11:59 pm

ΜΑΚΕΔΝΟΣ wrote:
casius wrote:Τελικά είναι εντυπωσιακό και δεν περίμενα ποτέ να το συναντήσω σε ένα Χριστιανικό φόρουμ.

Είναι εντυπωσιακή το πόσο η άγνοια ή η ημιμάθεια οδηγεί κάποιους με user μεγαλόστομα και την φανφάρα στο στόμα ΝΑ ΜΗΝ απαντούν στον συνομιλητή τους , προφανώς γιατί συνήθως η τοποθέτηση τους αποτελεί προιόν αντιγραφής παρά σκέψης και κριτικής ικανότητας

Προφανώς είναι αυτοί που αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές κύκλων με απευθείας επικοινωνία με άλλες δυνάμεις και επίπεδα λόγω της ανώτερης πνευματικής τους ηλικίας.

Μακάρι το εύχομαι

Εγώ ως κοινός θνητός , μακριά απο την αξία μερικών εδώ μέσα , ταπεινός ελπίζω και ανίκανος να πλησιάσω έστω το μεγαλείο το οποίο έχετε κατορθώσει κάποιοι θα ευχηθώ η προσευχή σας να είναι μακριά απο το αίμα αθώων στο βωμό ενός ονείρου ποτισμένο με το μίσος για κάθε το ανθρώπινο.
Γιατί η πραγματική αγάπη είναι η αγάπη του προς τον συνάνθρωπο σου , το χέρι βοηθείας που θα του προσφέρεις , η στήριξη στην δύσκολη στιγμή και όχι ........η λεπίδα στο λαιμό του για να κατακτήσετε την Πόλη, την οποία δεν αξίζει το Ελληνικό Έθνος στην παρούσα φάση με την καμία.

Να χαίρεστε κάποιοι τα όμορφα και θεάρεστα με πολλούς υπαινιγμούς δήθεν γνώσης User που χρησιμοποιείτε.
Δεν σας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Αδερφέ πες εσύ αυτά που είναι να πεις και ας μην υπάρχει απάντηση!
Υπάρχει αρκετός κόσμος που διαβάζει την συγκεκριμένη σελίδα χωρίς λογαριασμό.Καλύτερα να μπαίνουν εδώ και να βλεπουνε εμάς να διαφωνούμε παρα να μπαίνουν σε άλλες σελίδες...
Τώρα όσον αφορά τα όνειρα ποτισμένα με μίσος που λες...Θα σου πω το εξής(και μάλλον θα το γνωρίζεις):Ο γέροντας Γαβριήλ σε ένα βιντεάκι αναφέρετε σε ένα γέροντα στην Κρήτη που τον ρωτάνε για τον 3 ΠΠ και λέει ότι εάν θα γίνει ο 3 ΠΠ αλίμονο στην ανθρωπότητα γιατί θα καταστραφεί,εάν πάλι δεν γίνει αλίμονο στην ανθρωποτητα γιατί θα αποκτηνωθεί...τώρα για το αίμα αθώων στο βωμό ενός ονείρου ποτισμένου με μίσος που λες...ήδη είμαστε σουπερ δολοφόνοι! σε ένα κράτος 10 εκ περίπου σκέψου πόσες εκτρώσεις γίνονται το χρόνο(ψάξτε το λίγο!)...Σε μια δεκαετία πόσες ψυχές στείλαμε στον Άδη αβάπτιστες????Σε μια εικοσαετία?
Να μην επεκταθώ στο πως καθορίζεται ακόμη η ανθρώπινη αξία σε αυτήν τη χώρα...Ακόμη δεν υπάρχει χώρος για άτομα με ανεπτυγμένη ευαισθησία και ενσυναίσθηση ...
Για κάποιο λόγο θα γίνουν αυτά που είναι να γίνουν και από ότι βλέπω κανένας δεν είναι σίγουρος με τον τρόπο που θα γίνουν...αλλά ότι γίνει, όσο άσχημο και να είναι, ένα πράγμα θα λέμε...Γεννηθήτω το θέλημα Σου...Όσο για την Πόλη αν μας αξίζει...δεν ξέρω... αλλά πόσοι θα ζούμε για να το χαρούμε ποιος το γνωρίζει?

Ένα θα σου πω....σεμνά κ ταπεινά ,απο το ν διαβάζουν εμάς ας πανε σε κανένα πνευματικό.Θα κερδίσουν πραγματικά .......

Sent using Tapatalk
casius

Unread postby casius » Fri May 25, 2012 9:29 am

Έχω πνευματικό αλλά δεν γνωρίζει ο άνθρωπος,εκτός έαν γνωρίζει και δεν μου λέει...Από εδώ ότι μάθω και τον Ιούνιο που θα μπω Άγιο Όρος...Και από την άλλη οι ανάγκες και οι προθέσεις του καθενός διαφέρουν...εγώ παιδιά,σκυλιά,γατιά δεν έχω..Εάν ξέρω ότι δεν θα γίνει τίποτα θα φύγω εξωτερικό...Εάν όμως γίνει θέλω να είμαι εδώ να πολεμήσω για αυτά που πιστεύω...κακό είναι αυτό που λέω ή έχει έλλειψη ταπείνωσης?[/quote][/quote][/quote]

Αδερφέ είναι κάτι στο οποίο δεν δύναμαι να σου απαντήσω

Την θεωρώ πάντως καλή ερώτηση για τον πνευματικό σου

Καλημέρα
casius

Unread postby Αντώνης » Fri May 25, 2012 3:17 pm

GENEA-OMEGA wrote:[quote="Αντώνης :) :) :) :)

Αυτο που λες δεν στεκει, διότι :[/quote]

καταλαβες ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D :D :D[/quote]

Το αριθμητικό σύστημα/πίνακας που παρέθεσες ειναι λάθος!
F=6 Ϛ ή Σ= 200

Το σωστό ειναι :
F´ 6 Ξ´ 60 Χ´ 600 ͵Ϛ 6000

[b]FAIL AGAIN
:lol:

Εσυ κατάλαβες ?[/b]
;)

Μη προσπαθείς να βρεις άκρη με το 666, κανείς δεν τα κατάφερε, ούτε οι θεολόγοι!
Μόνον ο Θεός ξέρει που το αποκάλυψε στον Ιωάννη!
Αντώνης

Unread postby michael » Fri May 25, 2012 3:56 pm

Αντώνης wrote:
GENEA-OMEGA wrote:
Αντώνης wrote: :) :) :) :)

καταλαβες ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D :D :D

Το αριθμητικό σύστημα/πίνακας που παρέθεσες ειναι λάθος!
F=6 Ϛ ή Σ= 200

Το σωστό ειναι :
F´ 6 Ξ´ 60 Χ´ 600 ͵Ϛ 6000

[b]FAIL AGAIN
:lol:

Εσυ κατάλαβες ?[/b]
;)

Μη προσπαθείς να βρεις άκρη με το 666, κανείς δεν τα κατάφερε, ούτε οι θεολόγοι!
Μόνον ο Θεός ξέρει που το αποκάλυψε στον Ιωάννη!

Εσύ έχεις άδικο Αντώνη το στίγμα όπως και το δίγαμμα βρίσκονταν στην 6η θέση του Ελληνικού αλφαβήτου και από αυτούς τα πήραν οι λατινογενείς γλώσσες το δίγαμμα F και οι Βυζαντινοί το στίγμα το οποίο ίσως είναι και νεώτερο. Το σίγουρο είναι ότι ήδη οι Αρχαίοι Έλληνες το νούμερο 6 το συμβόλιζαν με το ς΄ δηλαδή στίγμα το οποίο καμμία σχέση δεν είχε με το σ πέραν ίσως της προφοράς. Ακόμα και το χωρίο της Αποκάλυψης μιλάει για "χξς΄" και όχι για 666 πράγμα που αποδεικνύει τη χρήση του ς ως 6 και όχι ως σ=200. Οι αποδείξεις περί τούτου είναι τόσες πολλές που δε χωράει αμφισβήτηση.
Last edited by michael on Fri May 25, 2012 3:59 pm, edited 1 time in total.
michael

Unread postby casius » Fri May 25, 2012 3:58 pm

没有更多的煤,请
casius

Unread postby Johny-B » Fri May 25, 2012 4:11 pm

casius wrote:没有更多的煤,请

Ντα! :mrgreen: ;)
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

PreviousNext