TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby GENEA-OMEGA » Thu May 24, 2012 4:07 pm

MAXIMOS wrote:www=666 ισχυει;

Επειδή πε΄ρσυ το ανακάλυψα αυτο αρχε΄ς του '11, και είχα τότε πάθει πλάκα και πιστεύω ότι δεν μπορέι να αμφισβητηθει από κανέναν, σου λέω με απόλυτη 100% βεβαιότητα ΝΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ !!!

είναι και αυτο σημείο της εποχής ! μέχρι όμως να ζητήσουνε να μπει στο χερι και λοιπά υπάρχει απόσταση και διαφορα. (δεδομένου ότι είναι και στα προιόντα με αυτον καθαυτον τον αριθμο)

Το ελληνικό γράμμα, στιγμα ή δίγαμμα, αποδίδεται στα λατινικά ως F ή W (double - you = διπλο γ = δίγαμμα) = 6

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ !!!!! ειδικά αν σκύψεις και κοι΄ταξεις αυτη τη στιγμη το πληκτρολόγιο σου και δεις με ποιο ελληνικο γράμμα συγκατοικει στο πλήκτρο το W !!!!!!

:) :) :) :)
GENEA-OMEGA

Unread postby casius » Thu May 24, 2012 4:16 pm

Τελικά είναι εντυπωσιακό και δεν περίμενα ποτέ να το συναντήσω σε ένα Χριστιανικό φόρουμ.

Είναι εντυπωσιακή το πόσο η άγνοια ή η ημιμάθεια οδηγεί κάποιους με user μεγαλόστομα και την φανφάρα στο στόμα ΝΑ ΜΗΝ απαντούν στον συνομιλητή τους , προφανώς γιατί συνήθως η τοποθέτηση τους αποτελεί προιόν αντιγραφής παρά σκέψης και κριτικής ικανότητας

Προφανώς είναι αυτοί που αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές κύκλων με απευθείας επικοινωνία με άλλες δυνάμεις και επίπεδα λόγω της ανώτερης πνευματικής τους ηλικίας.

Μακάρι το εύχομαι

Εγώ ως κοινός θνητός , μακριά απο την αξία μερικών εδώ μέσα , ταπεινός ελπίζω και ανίκανος να πλησιάσω έστω το μεγαλείο το οποίο έχετε κατορθώσει κάποιοι θα ευχηθώ η προσευχή σας να είναι μακριά απο το αίμα αθώων στο βωμό ενός ονείρου ποτισμένο με το μίσος για κάθε το ανθρώπινο.
Γιατί η πραγματική αγάπη είναι η αγάπη του προς τον συνάνθρωπο σου , το χέρι βοηθείας που θα του προσφέρεις , η στήριξη στην δύσκολη στιγμή και όχι ........η λεπίδα στο λαιμό του για να κατακτήσετε την Πόλη, την οποία δεν αξίζει το Ελληνικό Έθνος στην παρούσα φάση με την καμία.

Να χαίρεστε κάποιοι τα όμορφα και θεάρεστα με πολλούς υπαινιγμούς δήθεν γνώσης User που χρησιμοποιείτε.
Δεν σας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
casius

Unread postby MAXIMOS » Thu May 24, 2012 6:02 pm

GENEA-OMEGA wrote:
MAXIMOS wrote:www=666 ισχυει;

Επειδή πε΄ρσυ το ανακάλυψα αυτο αρχε΄ς του '11, και είχα τότε πάθει πλάκα και πιστεύω ότι δεν μπορέι να αμφισβητηθει από κανέναν, σου λέω με απόλυτη 100% βεβαιότητα ΝΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ !!!

είναι και αυτο σημείο της εποχής ! μέχρι όμως να ζητήσουνε να μπει στο χερι και λοιπά υπάρχει απόσταση και διαφορα. (δεδομένου ότι είναι και στα προιόντα με αυτον καθαυτον τον αριθμο)

Το ελληνικό γράμμα, στιγμα ή δίγαμμα, αποδίδεται στα λατινικά ως F ή W (double - you = διπλο γ = δίγαμμα) = 6

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ !!!!! ειδικά αν σκύψεις και κοι΄ταξεις αυτη τη στιγμη το πληκτρολόγιο σου και δεις με ποιο ελληνικο γράμμα συγκατοικει στο πλήκτρο το W !!!!!!

:) :) :) :)

σωστα αυτα που γραφεις αλλα εγω το σκεφτηκα και διαφορετικα.εαν δεν ειχαμε αυτην την τεχνολογια πολλοι απο εμας δεν θα ειχαμε επικοινωνια και δεν θα μοιραζομασταν καποια πραγματα.ισως ο ''εξω απο εδω'' εν μερη την παταει αφου δινει την ευκαιρια σε χριστιανους να να εξυμνουν το ονομα του Κυριου μας ακομη και μεσα απο το διαδικτυο.θα μου πεις ποσοι ειναι αυτοι!οσοι ειμαστε. μαζι με εμας θα ερθουν κι'αλλοι.αρκει να μην ολιγοπιστισουμε εμεις στα δυσκολα και παμε με τους αλλους.δε νομιζω ομως. η αναλαμπη της ορθοδοξιας ειναι κοντα και αυτο περιμενουμε ολοι.συντομα ολοι θα προσευχονται στα γονατα και θα χτυπανε το κεφαλι τους γι'αυτα που εχασαν ολα αυτα τα χρονια που ηταν μακρια απο την εκκλησια.προσωπικα βιωσα πριν απο το πασχα κατι που με ταρακουνησε βαρια.το γνωριζει ο φιλος μου ο Pamavol και ο Πετρος απο τον βολο.το συζητησα με τον πνευματικο μου και απο τοτε η ψυχη μου ησυχασε.μην με ρωτησετε τι μου συνεβη δεν θα σας πω.αυτο που μπορω ομως να σας εξομολογηθω ειναι οτι η προσευχη εστω και με την εννοια του μονολογου (για καποιον που δεν ξερει προσευχες) φτανει στα αυτια του Κυριου μας και μεριμνει για την σωτηρια μας.
ΧΡΗ ΔΕ ΠΑΝ ΕΡΔΟΝΤΑ ΜΑΥΡΩΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ
MAXIMOS

Unread postby KSENH » Thu May 24, 2012 6:26 pm

casius wrote:Τελικά είναι εντυπωσιακό και δεν περίμενα ποτέ να το συναντήσω σε ένα Χριστιανικό φόρουμ.

Είναι εντυπωσιακή το πόσο η άγνοια ή η ημιμάθεια οδηγεί κάποιους με user μεγαλόστομα και την φανφάρα στο στόμα ΝΑ ΜΗΝ απαντούν στον συνομιλητή τους , προφανώς γιατί συνήθως η τοποθέτηση τους αποτελεί προιόν αντιγραφής παρά σκέψης και κριτικής ικανότητας

Προφανώς είναι αυτοί που αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές κύκλων με απευθείας επικοινωνία με άλλες δυνάμεις και επίπεδα λόγω της ανώτερης πνευματικής τους ηλικίας.

Μακάρι το εύχομαι

Εγώ ως κοινός θνητός , μακριά απο την αξία μερικών εδώ μέσα , ταπεινός ελπίζω και ανίκανος να πλησιάσω έστω το μεγαλείο το οποίο έχετε κατορθώσει κάποιοι θα ευχηθώ η προσευχή σας να είναι μακριά απο το αίμα αθώων στο βωμό ενός ονείρου ποτισμένο με το μίσος για κάθε το ανθρώπινο.
Γιατί η πραγματική αγάπη είναι η αγάπη του προς τον συνάνθρωπο σου , το χέρι βοηθείας που θα του προσφέρεις , η στήριξη στην δύσκολη στιγμή και όχι ........η λεπίδα στο λαιμό του για να κατακτήσετε την Πόλη, την οποία δεν αξίζει το Ελληνικό Έθνος στην παρούσα φάση με την καμία.

Να χαίρεστε κάποιοι τα όμορφα και θεάρεστα με πολλούς υπαινιγμούς δήθεν γνώσης User που χρησιμοποιείτε.

Καλά αυτό να λέγεται...Είναι ο μοναδικός τοπος συζήτησης ππου έχω συμμετάσχει και στον οποίο αγνοούνται τόσο πολύ τα ποστ μου! Και ανοησίες να λέω μια απάντηση έτσι από ευγένεια βρε αδερφέ δεν βλάπτει ή ένα καλώς ήρθες.... Κάθε φορά που επιστρέφω θυμάμαι πολύ σύντομα τους λόγους για τους οποίους "χάθηκα" την τελευταία φορά.

Δεν πειράζει. Υγεια σε όλους. :D
KSENH

Unread postby casius » Thu May 24, 2012 6:32 pm

KSENH wrote:
casius wrote:Τελικά είναι εντυπωσιακό και δεν περίμενα ποτέ να το συναντήσω σε ένα Χριστιανικό φόρουμ.

Μακάρι το εύχομαι

Καλά αυτό να λέγεται...Είναι ο μοναδικός τοπος συζήτησης ππου έχω συμμετάσχει και στον οποίο αγνοούνται τόσο πολύ τα ποστ μου! Και ανοησίες να λέω μια απάντηση έτσι από ευγένεια βρε αδερφέ δεν βλάπτει ή ένα καλώς ήρθες.... Κάθε φορά που επιστρέφω θυμάμαι πολύ σύντομα τους λόγους για τους οποίους "χάθηκα" την τελευταία φορά.

Δεν πειράζει. Υγεια σε όλους. :D

Εσυ κοίτα να μην χαθείς ξανά :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
casius

Unread postby KSENH » Thu May 24, 2012 6:37 pm

Αφού μου το λες τόσο ευγενικά, θα το σκεφτώ!!! :D :D
KSENH

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu May 24, 2012 6:40 pm

Συγνώμη βρε παιδιά,είναι απίθανο δηλαδή να μην έχει κάτι κάποιος να πει πάνω στο σχόλιο μας;Ας είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι και ας μην αφήνουμε τους κακούς λογισμούς να επικρατούν.Την έχω πάθει πολλές φορές... :oops:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby KSENH » Thu May 24, 2012 6:44 pm

Α ωραία, είμαστε και κακοπροαίρετοι τώρα!! Άλλο τίποτα θα μας "στολίσετε"; :D

Λοιπόν, αστειεύομαι. Μην το πάρεις σοβαρα.
KSENH

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu May 24, 2012 6:48 pm

Όχι όχι,σε καμία περίπτωση δεν θελω να πω αυτό... :o
κατάλαβες νομίζω... :P
Mannlicher-Schönauer

Unread postby casius » Thu May 24, 2012 6:55 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Συγνώμη βρε παιδιά,είναι απίθανο δηλαδή να μην έχει κάτι κάποιος να πει πάνω στο σχόλιο μας;Ας είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι και ας μην αφήνουμε τους κακούς λογισμούς να επικρατούν.Την έχω πάθει πολλές φορές... :oops:

Δε σου έχω πει να μην πίνεις τσάι το απόγευμα;
casius

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ