TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Thrax » Wed May 23, 2012 12:46 pm

GENEA-OMEGA wrote:http://www.zougla.gr/greece/article/patra-i-epomeni-mera

Αυτά είναι προέορτια της αντίδρασης των λαθρομεταναστών και όπως 2 προφητείες αναφέρουν η Πάτρα και η πελοπόννησος πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετώπίσουν το μένος αυτών που τ ω΄ρα δέχονται επίθεση χωρίς διάκριση. Η Χρυσή αυγή τελικά προλειαίνει τον χαμό !

Στα εσωτερικά γεγονότα ακυβερνησιας μεγαλο επικουρικο ρόλο και βοηθητικο θα παιξουν τα μελη της Χρυσης Αυγής,

είναι ναζιστές αλλά υπαρχουν και πολλοί πιστοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι,

έτσι είχε πει ενας πατερ
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby Boorba » Wed May 23, 2012 12:48 pm

GENEA-OMEGA wrote:http://www.zougla.gr/greece/article/patra-i-epomeni-mera

Αυτά είναι προέορτια της αντίδρασης των λαθρομεταναστών και όπως 2 προφητείες αναφέρουν η Πάτρα και η πελοπόννησος πολύ φοβάμαι ότι θα αντιμετώπίσουν το μένος αυτών που τ ω΄ρα δέχονται επίθεση χωρίς διάκριση. Η Χρυσή αυγή τελικά προλειαίνει τον χαμό !

Ποιές είναι οι προφητείες αδελφέ; :?: :?:
Τελείωσε ο κανόνας...Μέχρι εδώ ήταν...
Boorba

Unread postby nick_the_greek » Wed May 23, 2012 3:09 pm

filtor wrote:
Styx wrote:Eγώ πέρυσι "έβλεπα" βομβαρδισμό αεροδρομίου live με κρατήρες,"μανιτάρια" έκρηξης και σειρήνες να ηχούν, καλό θα είναι να ηρεμήσουμε ....

Όσο χειροτερεύει η καθημερινότητά μας τόσο θα πιο έντονα θα γίνουν και τα όνειρα... :roll:

παιδιά ήμουν διστακτικός να αναφέρω και την δική μου περίπτωση. Μήπως και χαρακτηριστώ γραφικός. Αλλά θα το πω.
Για πρώτη φορά είδα εχθές ότι ήμουν στην θάλασσα. Και ξαφνικά βλέπω ένα περιπολικό του λιμενικού να περνά με μεγάλη ταχύτητα. μετά έρχεται από πίσω ένα τουρκικό με κόκκινη σημαία που κυνηγούσε το ελληνικό. Καλά λέω φτάσανε μέχρι έδω οι Τούρκοι; Μέτα βλέπω έλληνες πολιτικούς και άρχιζα να τους βρίζω με αφορμή το γεγονός. Μέτα σαν να βρέθηκα στην γειτονιά μου και βλέπω τον Ερντογάν να μας κορϊδεύει εμάς τους Έλληνες. Εμείς αρχίζαμε να τον γιουχαϊζουμε και να του λέμε φύγε από εδώ. Αυτός έφυγε συνεχίζοντας να μας βρίζει και να μας λέει "δεν κοιτάτε τα χάλια σας;".

Τι να πώ; Η φαντασία οργιάζει στον ύπνο.

Πρέπει να έχουμε επηρεαστεί από τις εξελίξεις και από αυτά που διαβάζουμε.
nick_the_greek

Unread postby casius » Wed May 23, 2012 3:35 pm

Εγώ πάλι ρε παιδιά έβλεπα προχθές ότι ήμουν σε μια καλή παραλία , με το καλάμι στην θάλασσα , μπυρίτσα και γύρω μου αιθέριες υπάρξεις.

Μετά ξύπνησα...ήταν ώρα να φύγω για δουλειά.
casius

Unread postby grypas » Wed May 23, 2012 4:40 pm

εγω παντως πριν 10 περιπου ημερες ειδα σε ονειρο οτι ειχε γινει μια καραμπολα με 3-4 αυτοκινητα...Στο τελευταιο αυτοκινητο, το υπαιτιο, ηταν μεσα 4 μελαμψοι λαθρομεταναστες οι οποιοι ηταν σωοι και αβλαβεις. Δεν συνεβαινε ομως το ιδιο και στα μπροστινα αυτοκινητα που ειχαν μεσα Ελληνες! Δεν θελω να περιγραψω τις εικονες που ειδα γιατι ξεπερνανε οχι μονο την φανατασια μου αλλα και οποιαδηποτε αναλογη εικονα εχω δει ως τωρα...Ξυπνησα με τοση στενοχωρια...
Και δεν ημουν επηρεασμενος απο τιποτα παρομοιο εκεινες τις ημερες...χωρις να θελω να πιστευω και να προβαλω εαυτον ως οτι βλεπω "προφητικα" ονειρα...

Τεσπα, περαν των ονειρων και των..."ονειρωξεων", τα ματια μας στην Πατρα γιατι τα πραγματα δεν τα βλεπω καλα! Και μαλιστα αυτος ειναι ο λογος που εγραψα το ονειρο αυτο, μαζι και τα δικα σας, μιας και το θυμηθηκα...
grypas

Unread postby Agiografies » Wed May 23, 2012 5:04 pm

εγω ειδα εχτες οτι ανεβενα ενα βουνο με πολυ κοπο και ιδρωτα το ελεγαν δημοσιες επιχειρησεις, οταν λοιπον δεν αντεχα αλλο ζητησα βοηθεια και ηρθαν να με βοηθησουν 2 λογαριασμοι ο ενας της δεη και ο αλλος της ευδαπ, κρατουσαν και μαστιγια, και μου ελεγαν θα σε βοηθησουμε αλλα θα μας εχεις υποχρεωση για παντα ;)
Agiografies

Unread postby Agiografies » Wed May 23, 2012 5:06 pm

Agiografies wrote:εγω ειδα εχτες οτι ανεβενα ενα βουνο με πολυ κοπο και ιδρωτα το ελεγαν δημοσιες επιχειρησεις, οταν λοιπον δεν αντεχα αλλο ζητησα βοηθεια και ηρθαν να με βοηθησουν 2 λογαριασμοι ο ενας της δεη και ο αλλος της ευδαπ, κρατουσαν και μαστιγια, και μου ελεγαν θα σε βοηθησουμε αλλα θα μας εχεις υποχρεωση για παντα ;)

μιλουσαν και γερμανικα οι σαδιστες λογαριασμοι
Agiografies

Unread postby Johny-B » Wed May 23, 2012 5:10 pm

Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο θέμα για τα όνειρα... :roll:
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby Matina » Wed May 23, 2012 5:11 pm

Όλα τα παραπάνω είναι κατευθείαν για το trash can τα όνειρα και τα οράματα.Ό,τι να ΄ναι βλέπουμε όλοι όντες επηρρεασμένοι από τα επερχόμενα και την ενασχόλησή μας με αυτά όλη μέρα.Μας πειράζει για τα καλά ο πονηρός.Αγνοείστε τα ....
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Katakoyzinos1973 » Wed May 23, 2012 5:13 pm

casius wrote:Εγώ πάλι ρε παιδιά έβλεπα προχθές ότι ήμουν σε μια καλή παραλία , με το καλάμι στην θάλασσα , μπυρίτσα και γύρω μου αιθέριες υπάρξεις.

Μετά ξύπνησα...ήταν ώρα να φύγω για δουλειά.

Εγώ είδα τον Μητσοτάκη στον ύπνο μου και σήμερα φοβάμαι μην πάθω κανένα κακό :( :(
Katakoyzinos1973

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ