yelem wrote:Ας τελειώσει αυτό με το Γράψα καθώς δεν πρόκειται να έχει κάποια θέση
Το αντίθετο ακριβώς πιστευω ! θα έχει και θα παραέχει, και γιαυτοτ ο όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, και η προφητεία θα επιβεβαιωθει εκπληκτικα !
Μετά απο 2 χρόνια στην αναλυση των προφητειών και των εξελίξεων αν έχω μάθει κάτι είναι να αντιλαμβάνομαι τον χρόνο ορθότερα. Έχει μιάσοφία μεσα της αη ακολουθια των εξελίξεων - και είναι του Θεου σοφία - γιατι δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να μετανοήσουν, να πάρουν αποφάσεις υπεύθυνες και να επιλέξουν (ακομα και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων).
Η γνώση που έχουμε για το τι θα γίνει - κατα τη γνώμη μου - μας δόθηκε πρώτα για να βοηθήσουμε αυτους που δε γνωρίζουν, την κρίσιμη ώρα, και βέβαια να προετοιμαστούμε ψυχικα και υλικα.
Το να τρέχουμε με το ζόρο τον χρόνο των εξελίξεων είναι τραγικο λάθος και παιδικη ανυπομονησία (έχω υποπέσει και εγώ σε αυτο).
Ζούμε κανονικά και χριστιανικά και παρακολουθούμε με ηρεμία και όχι ανησυχία και εκ=βιασμο τυο χ΄ρονου. Εχει σοφία μεσα της η χρονική εξέλιξη... ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Έχει κάποιο νόημα να κάθεται ο γεωργός πάνω απο το καρπουζι και να του φωνάζει ωρίμασε ρεεεε !!!

Ωρίμασε αφού ξέρω ότι θα ωριμάσειειειειεις