TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Agiografies » Thu May 17, 2012 1:24 pm

Agiografies wrote:ΕΛΑ ΓΕΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ....................

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΡΩΝΗ

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..................ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Agiografies

Unread postby Thrax » Thu May 17, 2012 1:37 pm

Αντώνης wrote:
filtor wrote:Συν τοις άλλοις θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον.
Σε κάθε περίπτωση ας προσέχουμε πως μιλάμε γιατί εδώ και χρόνια ο πυρήνας του φόρουμ πέρασε από πολλά κύματα και φίλτρα για να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο επικοινωνίας.
filtor θα σταθώ σε αυτο που είπες και θα κλεισω το θέμα εδω!
"θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον"

Ας σταματήσουμε να προσπαθούμε να δικαιώσουμε τον λογισμό μας.
Έτσι θα καθαρθούμε; :roll:

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?[/quote]

Μην στεναχωριέσαι Φίλιππε υπάρχουν τρόποι και θα χρησιμοποιούνται όπου δει
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby Thrax » Thu May 17, 2012 1:38 pm

Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby casius » Thu May 17, 2012 3:32 pm

Καλοκαιράκι έρχεται , ας βάλουμε μαγιό για να βρέξουμε τα ποδαράκια μας ..........στην θάλασσα της Μεσογείου παρέα με τον Φράγκο , τον Πέτρο και τα άλλα παιδιά

;) ;) ;)
casius

Unread postby Αντώνης » Thu May 17, 2012 3:57 pm

Thrax wrote:
Αντώνης wrote:
filtor wrote:Συν τοις άλλοις θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον.
Σε κάθε περίπτωση ας προσέχουμε πως μιλάμε γιατί εδώ και χρόνια ο πυρήνας του φόρουμ πέρασε από πολλά κύματα και φίλτρα για να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο επικοινωνίας.
filtor θα σταθώ σε αυτο που είπες και θα κλεισω το θέμα εδω!
"θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον"

Ας σταματήσουμε να προσπαθούμε να δικαιώσουμε τον λογισμό μας.
Έτσι θα καθαρθούμε; :roll:

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

[/quote]
Thrax θα σε παρακαλούσα μα μην βάζεις στο στομα μου λόγια που δεν είπα, παραποιώντας τα γραφόμενά μου!
Αντώνης

Unread postby etrigou » Thu May 17, 2012 5:52 pm

ρε παιδια γιατι τσακωνομαστε για τον γραψα και δεν τον παιρνουμε ενα τηλ να μας πει ο ιδιος;μηπως εχει το νουμερο κανενας προχειρο;γιατι καπου το ειχα και το εχασα.... ;)
etrigou

Unread postby arxaggelos » Thu May 17, 2012 6:09 pm

Αερομαχία Ισραηλινών – Τούρκων πάνω από τα κατεχόμενα
http://www.sigmalive.com/news/local/490518
Image
arxaggelos

Unread postby Αντώνης » Thu May 17, 2012 6:57 pm

Έχει κανείς το κινητό του ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντώνης

Unread postby GENEA-OMEGA » Thu May 17, 2012 7:00 pm

yelem wrote:Ας τελειώσει αυτό με το Γράψα καθώς δεν πρόκειται να έχει κάποια θέση

Το αντίθετο ακριβώς πιστευω ! θα έχει και θα παραέχει, και γιαυτοτ ο όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, και η προφητεία θα επιβεβαιωθει εκπληκτικα !

Μετά απο 2 χρόνια στην αναλυση των προφητειών και των εξελίξεων αν έχω μάθει κάτι είναι να αντιλαμβάνομαι τον χρόνο ορθότερα. Έχει μιάσοφία μεσα της αη ακολουθια των εξελίξεων - και είναι του Θεου σοφία - γιατι δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να μετανοήσουν, να πάρουν αποφάσεις υπεύθυνες και να επιλέξουν (ακομα και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων).

Η γνώση που έχουμε για το τι θα γίνει - κατα τη γνώμη μου - μας δόθηκε πρώτα για να βοηθήσουμε αυτους που δε γνωρίζουν, την κρίσιμη ώρα, και βέβαια να προετοιμαστούμε ψυχικα και υλικα.

Το να τρέχουμε με το ζόρο τον χρόνο των εξελίξεων είναι τραγικο λάθος και παιδικη ανυπομονησία (έχω υποπέσει και εγώ σε αυτο).

Ζούμε κανονικά και χριστιανικά και παρακολουθούμε με ηρεμία και όχι ανησυχία και εκ=βιασμο τυο χ΄ρονου. Εχει σοφία μεσα της η χρονική εξέλιξη... ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Έχει κάποιο νόημα να κάθεται ο γεωργός πάνω απο το καρπουζι και να του φωνάζει ωρίμασε ρεεεε !!! :D Ωρίμασε αφού ξέρω ότι θα ωριμάσειειειειεις :D :D
GENEA-OMEGA

Unread postby KSENH » Thu May 17, 2012 7:43 pm

Από την 1η στιγμή που αναφέρθηκε ξανά το όνομά του, σκέφτηκα πως ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με δαύτον.

Ίσως τελικά εμείς οι παλιοί να έχουμε και μια ελαφράς μορφής... "γραψο-λαγνεία" και να μην είμαστε αντικειμενικοί! :)
KSENH

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ