TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Voreios » Wed May 16, 2012 7:44 pm

Αντώνης wrote:Τελικά όλοι ανησυχούν για την Ελλάδα, εκτός από τους έλληνες…. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, εκτός από τους έλληνες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καταρχάς οι Έλληνες γράφονται με κεφαλαίο Ε.
Και δεύτερον τι εννοείς; Ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι Έλληνας;
:?:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby supergeorge » Wed May 16, 2012 7:57 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Voreios wrote:Και δεύτερον τι εννοείς; Ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι Έλληνας;

Όσο Έλληνας είναι και ο ΓΑΠ... :mrgreen:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ :lol: :lol: :lol: :lol: ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
supergeorge

Unread postby Αντώνης » Wed May 16, 2012 8:03 pm

Voreios wrote:
Αντώνης wrote:Τελικά όλοι ανησυχούν για την Ελλάδα, εκτός από τους έλληνες…. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, εκτός από τους έλληνες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καταρχάς οι Έλληνες γράφονται με κεφαλαίο Ε.
Και δεύτερον τι εννοείς; Ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι Έλληνας;

Το «έλληνες» γράφεται «Έλληνες» όταν αρχίζει μία παράγραφος, ή μετά απο τελεία!
Όταν βρίσκεται κάπου μέσα σε μια πρόταση, τότε γράφεται «έλληνες»!
Γκέγκε ?

Και δεν είπα ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι έλληνας !!!! Εννοούσα τους έλληνες πολίτες!
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Wed May 16, 2012 8:24 pm

yelem wrote:κάποιος που έζησε μαζί με το Γράψα μιλά για αυτήν τη φήμη

http://www.esoterica.gr/forums/topic.as ... 312#521114

Απο : Graven
« Επειδή έχω περάσει 6 μήνες με τον Γράψα στο Δ'Σώμα αρχές 2000 (τα χω ξαναγράψει δεν τα ξαναγράφω...) αλλά ΕΤΥΧΕ να είμαι και "εκεί" που ξεκίνησε η φήμη, πραγματικά γελάω απίστευτα με όλα αυτά περί Γράψα...
Ας μην χαλάσω όμως για άλλη μια φορά την φαντασίωση κάποιων..»

Εγώ έπινα βότκες στα club της Μόσχας μαζί με τον Πούτιν και τον Μεντμέντεφ και τα λέγαμε…. και σας λέω ότι δεν θα εισβάλει η Ρωσία στην Τουρκία….
Τα συμφώνησε και ο κολλητός μου ο Obama ….
..είμαι έγκυρη πηγή…. !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντώνης

Unread postby TASOS1 » Thu May 17, 2012 10:10 am

ΚΑΤΑΡΡΕΩΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! :cry:
TASOS1

Unread postby Αριστοτέλης » Thu May 17, 2012 10:22 am

filtor wrote:Παιδιά μην αναλώνεστε σε πράγματα που δεν μπορούν να αποδειχθούν.
Συν τοις άλλοις θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον.
Σε κάθε περίπτωση ας προσέχουμε πως μιλάμε γιατί εδώ και χρόνια ο πυρήνας του φόρουμ πέρασε από πολλά κύματα και φίλτρα για να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο επικοινωνίας.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

και εγώ συνιστώ ψυχραιμία
Αριστοτέλης

Unread postby casius » Thu May 17, 2012 11:03 am

Αριστοτέλης wrote:
Συν τοις άλλοις θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον.
Σε κάθε περίπτωση ας προσέχουμε πως μιλάμε γιατί εδώ και χρόνια ο πυρήνας του φόρουμ πέρασε από πολλά κύματα και φίλτρα για να κρατήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο επικοινωνίας.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

και εγώ συνιστώ ψυχραιμία

Καλά με βάλατε έφτιαξα ποπ κορν και τώρα ψυχραιμία;

Συνεχίστε :twisted: :twisted:
casius

Unread postby Αντώνης » Thu May 17, 2012 12:40 pm

grypas wrote:Και ο κλοιος των γεγονοτων ολο και στενευει!!!!!

…οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλλουν εις την Ελλάδα… Γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπαιδινος

Ισραηλινό μαχητικό F-15 ενεπλάκη σε αερομαχία με τουρκικά F-16 επάνω από τα Κατεχόμενα!

Τουρκικά μαχητικά F-16 ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ένα ισραηλινό F-15 το οποίο πέρασε την "Πράσινη Γραμμή" στην Κύπρο και πέταξε πάνω από τα Κατεχόμενα σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος του Ισραήλ, απέναντι στην Τουρκία.

Το σημαντικότερο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία εμφανίστηκε εντελώς απροετοίμαστη για το επεισόδιο, καθώς όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το ισραηλινό μαχητικό μπαινόβγαινε επί μία ώρα από την ελεύθερη ζώνη προς τα Κατεχόμενα, εισερχόμενη πέντε φορές στον εναέριο χώρο τους εντελώς ανενόχλητο από την τουρκική Αεροπορία. Συνολικά πέταξε οκτώ λεπτά επάνω από την Βόρεια Κύπρο.

Το επεισόδιο συνέβη στις 14 Μαΐου και φαίνεται ότι πλέον το Ισραήλ εφαρμόζει άκρως επιθετική τακτική έναντι της Τουρκίας, με προβολή αεροπορικής ισχύος στο "μαλακό υπογάστριο" της Άγκυρας, εκεί που δεν έχει καμία διεθνή νομιμοποίηση.

Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρει ότι «δόθηκε σήμα συναγερμού (scramble)» σε δύο τουρκικά F-16 που σταθμεύουν στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, τα οποία απογειώθηκαν για να κάνουν για πρώτη φορά από το 1974 αναχαίτιση σε εχθρικό ίχνος επάνω από τα Κατεχόμενα. Και η ανακοίνωση αναφέρει ότι «εμπόδισαν το ισραηλινό αεροσκάφος να συνεχίζει να παραβιάζει το συγκεκριμένο εναέριο χώρο».

Παρά το γεγονός ότι πλησίασαν τα τουρκικά μαχητικά εν τούτοις το ισραηλινό δεν απομακρύνθηκε και παρέμεινε στην περιοχή, προκαλώντας τα με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή σε αερομαχία με στοχοποίηση εκατέρωθεν.

Ο Ισραηλινός πιλότος μάλιστα, απάντησε ότι "δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαιτούν να αποχωρήσει γιατί πετούσε μέσα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και είχε λάβει άδεια από την Κύπρο, ενώ αντίθετα αυτοί ήταν παράνομοι και έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα".

Που σημαίνει ότι για πρώτη φορά άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή οι συνθήκες μεταξύ των δύο χωρών και μάλιστα με τον τρόπου που ξέρει το Ισραήλ να εφαρμόζει τέτοιες συνθήκες...

Αυτό το «με στοχοποίηση εκατέρωθεν» μου άρεσε…. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τούρκος πιλότος lockάρισε Ισραηλινό ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαν ποντιακό ανέκδοτο μου ακούστηκε…. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ενταξει… φωτογραφίες πήρε …. κάτι ετοιμάζεται…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Thu May 17, 2012 12:43 pm

filtor wrote:
Αντώνης wrote:

filtor θα σταθώ σε αυτο που είπες και θα κλεισω το θέμα εδω!
"θα μπορούσε κάποιος γέροντας να διαψεύσει κάτι για να προστατεύσει κάποιον"

Ας σταματήσουμε να προσπαθούμε να δικαιώσουμε τον λογισμό μας.
Έτσι θα καθαρθούμε; :roll:

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Αντώνης

Unread postby Agiografies » Thu May 17, 2012 1:21 pm

ΕΛΑ ΓΕΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ....................

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΡΩΝΗ

Agiografies

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ